آسيا تك كه خيلي خوبه . لايزر هم خوبه . خودم الان لايزر 256 با 5 گيگ ترافيك سه ماهه دارم 30 تومن پرداخت كردم . ( به جز پول مودم )
فعلا راضيم . تا بعد ببينيم چه ميشه !!
آسيا تك كه خيلي خوبه . لايزر هم خوبه . خودم الان لايزر 256 با 5 گيگ ترافيك سه ماهه دارم 30 تومن پرداخت كردم . ( به جز پول مودم )
فعلا راضيم . تا بعد ببينيم چه ميشه !!
سلام
من از سپنتا گرفتم
4-5 روز پیش پیکشون اومد مدارکو برد
کسی میدونه پسوردمو چطوری باید بگیرم ازشون؟
دوست عزیز همه چیز را گفتی ولی نگفتی که شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟!
مودم که خب مصلا من ایسوس ای ام 602 پیشنهاد میکنم که قیمتش حدودا 40-45 تومانه
در مورد سرویسی که میخواید بگیرید اگر سقفی تعیین کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.
اگر دانشجو هستید میشه بالاتر از 128 هم میشه گرفت مشکلی نیست که خب به مخ زدن و گیر سه پیچ دادن و شرکت و طرف منشی که میخواد قرارداد بنویسه هم ربط داره![]()
يعني وقتي پيك اومد چيزي بهت تحويل نداد ؟؟؟؟؟؟
بايد صورتحساب و فرم اشتراك رو بهتون بده كه تو همونا پسورد و يوزر هست .
من كه از لايزر گرفتم اينجوري بود . پول و مداركي كه ميخواستن رو تحويل دادم اون هم صورتحساب و فرم اشتراكم رو داد كه يوزر و پسورد توش بود .![]()
دوست عزیز شما تو سایت سپنتا اکانت داری؟
روال اینجوریه:
7 تا 10 روز بعد یه نفر از سپنتا زنگ میزنه بهت میگه بیام واست وصل کنم !
بعد اون موقع یوزر و پسوردتو میار که اینجوریه:
پسورد هم عکس شماره تلفن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه مدارکتو بردن تا خطتو رانژه کنند و بعد که شماره پورتت معلوم شد یوزرنیمت رو بر اساس اون میسازند!
سوالی داشتی در خدمتم!خودم سپنتا دارم!
راستی مودمت چیه؟تا کمکت کنم خودت نصب کنی پول به یارو ندی!
روی خطوط فیبر نوری ای دی اس ال میدن ؟
اگه آره چه نوعی و چه هزینه ای ؟
فکر نکنم بدن!
تا اونجایی که من میدونم آره میدن به طور مثال یکی از نماینده های صبانت تو مشهد روی خطوط فیبر نوری
سرویس میداد باید تحقیق کنی به 2 تا شرکت زنگ بزن میفهمی
اما به نظر من ADSL نگیری بهتر از اینه که بخوای از صبانت بگیری![]()
ببخشید شرمنده!
ببین گلم، من زنگ زدم به دو شرکت صبا ADSL ( که زیرمجموعه آسیاتک هست ) و خود آسیاتک. اولا بماند که رفتار اون اپراتور بخش فروش آسیاتک چقدر افتضاح بود...!برعکسش صبا خیلی خوب برخورد کرد. چیزی که جالب بود اینه که صبا می تونست شماره ما رو که برای واحد مخابراتی شهید کاظمیان هست پشتیبانی کنه، اما خود آسیاتک می گفت مرکز شما فعال نیست!!!!
بدتر از همه این بود که توی اینترنت و در سایت اکثر شرکت های خدمات اینترنتی دیدم فروش یک ماهه رو حذف کردن و اکانت های سه ماه به بالا می فروشن. من هم که پول زیادی ندارم...
به ناچار برگشتم سمت شهرادنت. اونا هنوز یک ماهه می فروشن و از همه جالبتر اینه که برای کاربرای خونگی محدودیت سرعت ندارن. یعنی من عملا می تونم یه 512 بگیرم!!!
تازه بمونه که اپراتورهای بخش فروش و بخش پشتیبانیش اونقدر خوش اخلاق بودن که دل منو بردن...
فقط تنها بدیش اینه که آبونمان مخابراتیش 4200 تومنه (دوباره گرون ترش کردن) که اونم گفتم بهتون چرا؛ باجیه که بایستی بابت رانژه سریع و راه اندازی 24 ساعته به مرکز مخابراتیمون پرداخت کنیم!
قیمت هاش ایناس. خواهش می کنم نظر بدین:
1. سرعت = 128 / محدودیت = 3 گیگ / قیمت = 9000 تومن
2. سرعت = 256 / محدودیت = 5 گیگ / قیمت = 15000 تومن
3. سرعت = 256 / محدودیت = 10 گیگ / قیمت = 25000 تومن
4. سرعت = 512 / محدودیت = 15 گیگ / قیمت = 35000 تومن
که من می خوام نوع 2 رو بگیرم و فکر کنم برام کافی باشه.
راستی خودشون گفتن که مودم TP Link دارن و پیشنهادشون هم اینه؛ من گفتم همین ایسوز AM602 می خوام. گفتن ما پشتیبانی از این مودم به معنای گارانتی نداریم ولی در راه اندازیش و رفع اشکالاتش کمکتون می کنیم...
می خوام شنبه برم مودم و اینارو بخرم... اگه می شه زودتر راهنماییم کنین...![]()
دوست عزیز این قضیه مودم همش سر پوله ولی به نظرمن ایسوس از تی پی لینک هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)