کتاب های factfile کتاب های خوبی برای سطح متوسط هستش
کتاب های factfile کتاب های خوبی برای سطح متوسط هستش
سلام دوست عزيز...
براي خوب شدن زبان همه معمولا از يه جايي شروع ميكنند شما كه گفتيد دانشجوي رشته ي كامپيوتر هستيد حتما خيلي با كامپيوتر كار كرديد در نتيجه بايد حداقل خيلي مفاهيم رو ياد گرفته باشيد چون هر روز با محيطي كار ميكنيد كه زبانش انگليسي هست.آدم اگه هيچ چيز هم بلد نباشه به مراتب و رفته رفته به يه سري كلمات و جملات آشنايي پيدا ميكنه ...
اما تنها راه براي شما و شرايطتون رفتن به كلاس زبان هست ... اگه تا حدودي مثلا نصفه يا Intermediate بلد بوديد ميشد خودتون زبان بخونيد اما الان با اين شرايط بايد از اول ياد بگيريد تا بتونيد با كامپيوتر هم كار كنيد چون حالا بجز يه سري اصطلاحات تخصصي ساير مباحث و پيغام ها رو ميشه با انگليسي جنرال يا عمومي متوجه شد ... نميدونم مثلا ميگه اين فايل رو بايد اول از زيپ خارج كنيد و بعد كپي كنيد و بعد تغيير فرمت بديد ... خب اگه شما انگليسي جنرال بدونيد حتما با اين مفاهيم مشكلي نخواهيد داشت و انگليسي تخصصي رو هم كم كم ياد خواهيد گرفت ...
پس تنها راهتون فعلا شروع از اول هست تا يه مرحله اي و بعد ادامه دادن به وسيله ي خودتون( كه سخته ولي شدنيه)
موفق باشيد![]()
سلام
من هنوز زبان تخصصی رو پاس نکردم
البته اینکه میگم نمیتونم معنی کنم نه اینکه نتونم تقریبا بیش از 65 تا 70 درصد کلمات رو
معنی میکنم ولی منظور جمله رو نمیدونم (بعضی پیغام ها که برام جدیده رو میگم) کلا اگه بخوام
خودم بدون کلاس بخونم چه راه هایی رو پیشنهاد می کنید
ممنون
من اطلاعاتی راجع به کلاس زبان آمادگی تافل میخوام ، آیا تاپیکی هست که بتونه کمکم کنه ؟ اگه نیست بفرمایید کدوم کلاس ها خوبند؟
سلام.
حتماً تا حالا بانک رفتید !
سوال من اینه که چرا به جای اینکه بنویسن Melli Bank ، می نویسن Bank Melli ؟؟؟!
سوال دوم اینکه :
With open eyes
With eyes open
چرا هر دو تاش درسته ؟
اگه باور نمی کنید، هر دو تا جمله رو توی آدرس زیر ببینید :
http://www.wikihow.com/Rest-with-Your-Eyes-Open
یعنی میشه جای اسم و صفت رو عوض کرد، بدون اینکه معنی جمله عوض بشه ؟
خدایــا، آخه این زبون انگلیسی چرا اینجوریه .. ما که قاط زدیم![]()
به! حامد جان کمپیدایی؟! : دی
در مورد اولی یه حدسی میزنم، اونم اینه که بانک ملی ایران رو اسمشون فرض کردن و با هم مینویسن! به عبارت دیگه، بانک واسه اینا یه واژهی فارسی و جزیی از اسم این محله...
Bank Melli Iran نوشتن اینا جوریه که انگار دارن مینویسن Persepolis Tehran !![]()
اصلاً به مغزشون هم خطور نکرده که اگه اسمشون ملیه، خب اون بانک بدبخت یه اسم معناداره و تو معادل انگلیسی باید ترجمه شه !!![]()
ها!
مورد دوم نیز کشف گردید !
این eyes open ایدیوم بید!
یعنی with eyes open حالا با/بدون یه سری modifier بینش، معنای totally aware of what is going on میده!
در نتیجه ما کی باشیم رو ساختارش بحث کنیم؟!
ایدیومیه که خودشون ساختن، به ما هم هیچ ربطی نداره چه جوری ساختن! اصلاً ساختن که ساختن! میتونن جای اسم و صفت رو عوض میکنن، مشکلیه؟!
Open Eyes هم که مشخصه ... ساختار درست و غالب این ترکیب ...![]()
سلام
میشه یه نفر در مورد نوشتن نامه های اداری راهنماییم کنه؟
از "ب" بسم الله تا آخرین قسمتش
برخی میگن باید فلان تعداد پاراگراف داشته باشه و هر پاراگراف شامل چه موضوعی باشه و ... خب من هرچی سعی میکنم نمیتونم این کار را بکنم ... (البته فعلا بزرگ ترین مشکلم نوشتن این نامه، بدون هیچ غلط و اشتباهی هست، پاراگراف بندی و موضوعات پاراگرافها که دیگه بماند)
سلام دوست عزيز ... وقتي اومدم جواب بدم كوروش عزيز هم تو تاپيك بود نميدونم كه ايشوم هم جواب ميدن يا نه ...
در هر حال دوست من نامه هاي اداري چندين و چند نوع داره... نامه هاي اداري داخلي . خارجي ... يا نامه ي شخصي به اداره اي براي كار يا براي گوشزد كردن مساله اي ...
اما اصولا اين مواردي كه عرض ميكنم و تا حدودي ميدونم بايد درش باشه :
قسمت بالاي نامه كه هنوز متن شروع نشده شما در سمت راست آدرس فرستنده رو ذكر ميكنيد...
در سمت چب بالاي نامه آدرس و واحد دريافت اون نامه رو ذكر وميكنيد و به خصوص گاهي اوقات اسم مسئولي كه نامه رو دريافت ميكنه...
موارد ديگه اي كه بايد در نامه هاي رسمي و اداري معمولا رعايت بشه اين 3 مورد هستند:
1_ Introduction
2_Main Body
3_closing
دوست من مورد اول از اسمش مشخصه خب مقدمه ي نامه است جايي كه معمولا شخص نويسنده ي نامه حقيقي يا حقوقي خودش رو معرفي ميكنه ... مثلا يا ميگه من مسئول تداركات اداره هستم يا مسئول خدمات يا ... و يا اسمش رو ميگه كه كسي هست كه از خارج سازمان نامه ميده و ميگه من فلاني هستم كارم اينه ... حالا يا طرف كار مي خواد كه تحصيلاتش رو هم ميگه يا مورد ديگه اي
2_
قسمت دوم هم جايي هست كه شخص مورد نظر موضوع نامه رو مينويسه ... مثلا اگه از خود اداره هست ميگه ما به فلان كالا نياز داريم يا به فلان نفر تعداد كارمند نياز داريم و يا اگه شخصي از خارج باشه يا شكايتي ميكنه و يا درخواستي يا پيشنهادي داره و ...يا خودش رو معرفي ميكنه براي كار و ...
3_
قسمت سوم هم جايي هست كه طرف نامه رو به پايان ميرسونه و خواستار انجام دادن به درخواستش رو ميكنه و اين كه چطور به او جواب بدن.مثلا كسي از بيرون هست يه شهروند به شهرداري نامه ميده و ميگه : من به دنبال جواب نامه و شنيدن از شما هستم ...
اما مورد آخر: خب پاراگراف ها زياد موردي نداره اما نامه بايد كاملا رسمي ويرايش بشه ...
اين هم يك مثال ... اين نامه يك Job Application و نوعي نامه ي رسمي و اداري هست ...
اميدوارم كمكتون كنه ... من تا اين حد ميدونستم:
![]()
از آقا حمید متشکرم بابت توضیحات کاملشون!
نامه ای که میخوام بنویسم تقریبا علمی هست(مقصدش هم یک شرکت و دانشگاه نیست، قراره برای چندتا دانشگاه و کمپانی ارسال بشه)، و قراره از طریق ایمیل ارسال بشه . البته کمی محرمانه هست، به خاطر همین نمیتونم اینجا بذارم تا برام ویرایشش کنید
اگه کسی وقت داره بگه تا من بنویسمش و فردا براش ارسال کنم تا یک نگاه بندازه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)