تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1135 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

رامین جان دقیقا حق با شما و فرمایشتون درسته.اما اگه از اونوزر قضیه هم اگه نگاه کنیم میبینیم با وضعیت اقصادی موجود در کشور کمتر دلسوخته ای هست که توانایی مالی داره که بتونه نسبت به خریداری همچین کیس هایی اقدام کنه.
    امیدوارم وضع مالی هممون خوب بشه تا بتونیم یه حرکتهایی بزنیم.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته مسلمٌا تجربه هركس مال خودشه و ديگري نميتونه از اون استفاده كنه مگر اينكه بخواد ياد بگيره و بدونه كه واقعيت چي هست؟
    من از حدود 16 سالگي تعميرات ماشين آمريكايي رو داشتم تجربه ميكردم( سالهايي كه شما احتمالا هنوز به دنيا نيامده بودي) و تا بحال تعدادي از كوپه ها و ماسلهايي رو كه هم خودم داشتم و هم دوستان ،بازسازي كرديم.اونهم زماني كه نه از اينترنت خبري بود ، نه از ارتباطات سريع بين مردمي و انتقال تجارب، اون موقعها كسي اصلا نيمدونست ماشين آمريكايي چي هست؟( احتمالا بقول خودتون فقط ما بدبخت بيچاره ها دنبالش بوديم!!) و خوشبختانه پاي اين تازه به دوران رسيده هايي كه از ماشين فقط يه پدال گاز و ترمز و فرمان رو بلد هستن( كه اونهم شك دارم) به اين عرصه باز نشده بود...سالها از زندگي شخصي و تفريح و اعصاب و خوشي خودم ميزدم تا كار ياد بگيرم، اونهم نه در ازاي پول بلكه مجاني كار ميكردم..ساعتها وقت صرف ميكرديم تا سر از يه قطعه در بياريم و بفهميم كه چي به چيه و استادان فن هم به اين مفتيها چيزي به كسي ياد نميدادن..
    من از شما ميپرسم: چندتا آمريكايي داشتي؟ چندتا رو تعمير يا بازسازي كردي؟ اصلا تا حالا چند كيلومتر با يه آمريكايي روندي؟
    چلنجر و كودا؟؟؟ شما اصلا تو عمرت اينها رو از نزديك ديدي و لمس كردي؟ چه برسه به تعمير....
    عزيزم وقتي خودت چيزي رو نتونستي درك كني دليل نيست كه بقيه هم ندونن..
    اگر ميدونستم روزي ميرسه كه اينترنتي بوجود مياد و كسايي مثل شما اينقدر از خودشون مطمئن هستن كه راحت همه چيز رو نديد گرفته و حكم قطعي ميدن، از تمام كارها و ماشينها و تعميراتي كه انجام داده بوديم عكس ميگرفتم و اينجا ميگذاشتم..البته برام فرقي نميكنه كه شما باور بكني يا نه چون اونهايي كه نياز به استفاده از تجربه من داشتن و سوال كردن منم در حد توان و علم خودم راهنمايي كردم و خوشبختانه تا امروز هم موفق بودم..
    حفظ كردن چندتا عدد و رقم هنر نيست..تا دلت بخواد از اين اعداد و ارقام توي نت ريخته و همه با يه سرچ كردن ساده ميتونن پيدا كنن..راست ميگي تعداد دنده هاي هزار خاري ميل پلوس عقب كامارو و فرم باز و بسته كردن اون و نوع بلبرينگهايي رو كه روش سوار ميشه و عيبهايي كه پيدا ميكنه و روش تعمير اون رو بگو و با تصوير كه خودت از كار خودت گرفتي نشون بده..
    با تمام اين اوصاف هنوز ميگم كه منم تجربه كامل ندارم و هروقت سوالي برام پيش مياد از اهل علم و فن واقعي كه از من خيلي باتجربه تر هستن سوال ميكنم و به هيچ وجه هم به خودم مغرور نميشم كه نپرسم..
    اي كاش كمي بيشتر از اينكه حرف بزنيم عمل ميكرديم..
    مدتي قبل تصميم داشتم بريا اولين بار توي ايران يه تاپيك مفصل از شرح كامل همراه با عكس تعميرات و سرويس گيربكس اتومات 350 بزنم، جوري كه با زبان ساده هر كسي كه دستي به آچار داشته باشه بتونه يه گيربكس رو خودش باز كرده، سرويس ، تعمير و منتاژ كنه و دوباره روي ماشين سوار كنه..اما اينجور رفتارها واقعا آدم رو دلسرد ميكنه كه چرا بايد زمان و انرژي رو هدر كاري بدم كه كسي قدرش رو نميدونه؟؟؟
    اون تي تي كذايي هم ارزاني خودتون كه ميدونم جز لاف و گزاف بي سر و ته كه نمونه اونو ديدم هيچي توش رد و بدل نميشه...

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

من به شخصه از تجربیات بالای علی آقا استفاده کردم و در آینده هم حتما بازم از تجاربشون استفاده میکنم.نیازی به گفتن نبوده اما بر خلاف میلم لازم دونستم این موردو یادآوری کنم.کاری به دیگران ندارم اما یاد گرفتم احترام دو گروهو حفظ کنم.1.بزرگتر2.کسی که موضوعی رو برام روشن میکنه و به نوعی چیزی یادم میده که علی آقا جز هر دو گروه هست.
    بهتره این داستان هم همینجا تموم بشه.اگر اومدیم اینجا یه چیزی یاد بگیریم پس بهتره قوانین جامعه مجازی رو رعایت کنیم اگر هم علامه دهر میدونیم خودمونو ، پس بهتره وارد همچین محیطی نشیم که باعث کسر اعتبار میشه.

6. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شرمنده ..چي بگم...وقتي اوضاع اينجوريه و هركي به هركي شده و يه عده جوگير شده ميان توي كار و ميزنن كاسه كوزه اين ماشينها رو بهم ميريزن و بعد مثل چي توي گل ميمونن كه چطور جمعش كنن ميشه همين ديگه..هرچي من و آقا رامين ميگيم بابا كار هر بز نيست خرمن كوفتن...
    البته الكي قيمت پرونده و من ميدونم چند وقت ديگه كه حسابي حالش گرفته بشه قيمت رو مياره پايين..اونوقت اگر گرفتمش و شروع كردم به بازسازي واقعي چيزي ازش ميسازم كه واقعا تحسين كنين و باورتون نشده كه همين تركيده بوده!!
    از اين برنامه ها زياد داشتم..با يه برنامه چيني دقيق راحت ميشه رديفش كرد. منتها اول بايد اون جناب از خر شيطون بياد پايين..
    عزیز...منم نسبت به قیمت گفتم ترکیده...با 800 تومن یا 1 تومن منم میخوام

8. این کاربر از mobin.parsian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

مبین جان شما برای خرید ماشین عجله نکن اصلا.مطمئن باش اگر با عجله خرید کنی بعدا پشیمون میشی.
    من پیشنهادم اینه اگر وقت آزاد داری و امکانش هم برات هست برو بگرد.توو کوچه ها ،خیابون ها و محله های قدیمی شهر.باور کن با گشتن مورد های خوبی نصیبت میشه.ماشین هایی که توی نت پیدا میشن اکثرا قیمت بالا هستن.
    گشتن بهترین نتیجه رو برات داره.پیدا کردن یه کامارو با بدنه خوب و مناسب دور از دسترس نیست برات.
    راستی اون رویالت هم دیدنیه.شنیدم میخوای بفروشی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مبین جان شما برای خرید ماشین عجله نکن اصلا.مطمئن باش اگر با عجله خرید کنی بعدا پشیمون میشی.
    من پیشنهادم اینه اگر وقت آزاد داری و امکانش هم برات هست برو بگرد.توو کوچه ها ،خیابون ها و محله های قدیمی شهر.باور کن با گشتن مورد های خوبی نصیبت میشه.ماشین هایی که توی نت پیدا میشن اکثرا قیمت بالا هستن.
    گشتن بهترین نتیجه رو برات داره.پیدا کردن یه کامارو با بدنه خوب و مناسب دور از دسترس نیست برات.
    راستی اون رویالت هم دیدنیه.شنیدم میخوای بفروشی؟
    سلام آره داداش ...میدونی به 2 دلیل میخوام بفروشم...1- پول لازم شدم...2- با ماشین 4 در حال نمیکنم....

درمورد گشتن هم داداش زیر و رو کردم مشهد رو نیست...اینقدر مشهد دلال داره که هنوز اومدی بفهمی چی شد میبینی رو هوا زدن
    ...
    رویال ماشین تمیزی هست..موتورش تا حالا باز نشده....مشکل موتوری و روغن سوزی هم نداره...همه چیش اکی هست..تو دری فابریک داشبورد سالم و..... ولی بسوز پدر بی پولی که واسه 500 هزار تومان دارم ماشین رو میفروشم

11. این کاربر از mobin.parsian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_440magnum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود بر شما
    علي اقا منو به اينجا خوندي حالا ميبينم كه از اينجا ميخواي خداحافظي كني.من از اينجا خدمت علي جان و بقيه دوستان دود ميفرستم وخدمتتون عرض ميكنم كه اين اختلاف نظر ها همه جا هست و ممكنه همه جا پيش بياد با رفتن كار درست نميشه.. بيخيال.

اميدوارم منو عضو جديد كلوپ اتومبيل هاي عضله اي بدونيد.
    من بعد از بازسازي چارجر 72 سفارشي خودم به اتومبيل هاي امريكايي و عضله اي علاقه مند شدم.اين دوج مال برادر بزرگترم بود كه الان بين ما نيستند و مرحوم شدند.بعد ايشون ما يه بار ماشين رو به همكار سابق پدرم فروختيم و ايشون هم بعد از 3 سال به خودمون برگردوندن.ابتدا من بيزار بودم از اين مدل امريكايي ها.ولي وقتي ديدم يه سري جوون تر ها چه جوري با عشق از لاشه ي اين ماشين ها طلا استخراج ميكنند و با راهنمايي پسر خواهرم كه ميگفت اين اتومبيل از ارزش كلاسيك نسبتا بالايي برخورداره تصميم گرفتم به طور انفرادي اتومبيل رو باز سازي كنم.سعي كردم جوانب فابريكي رو حفظ كنم و از مدرن كردن امثال ر ينگ و داشبرد و تعويض موتور پرهيز كنم.الان هم راضي هستم.البته از كمك هاي بي شضائبه ي اقاي رافائل اوانسيان مديريت محترم كارواش رافا شريعتي هم ممنونم و ازشون كمال قدر داني رو دارم.غير از اون خودرو هم يه اتومبيل دوج ديگه مدل74 هم دارم كه با اتومبيل كورونت 66 واقعا فابريك و در حد صفر خودم تعويضش كردم كه باعث اون هم جناب اوانسيان عزيز بود. ولي ارزشي كه چارجر برام داره چلنجر نداره.البته دليلش همون بحثيه كه عرض كردم.اين چارجر با كودكي من و خونوادم زندگي كرده و روز و شب هاي زيادي كنار ما بوده و از همه مهمتر يادگار برادرمه.اينهاست كه ارزش اين چارجر رو برام از 100 ها ميليون هم بيشتر كرده.بطوري كه يه اقاي مسني جلوي بستني فروشي معروف روبرو پارك ملت به من پيشنهاد معاوضه با ماكسيما 87 رو دادند(2 سال پيش) و من قبول نكردم.فقط بدليل رابطه عاطفي كه بين خونواده ي من و چارجر هست.شايد فكر كنيد چرند ميگم ولي گاهي خيال ميكنم بهم ميخنده يا ازم ناراحته.خوشبختانه همسرم هم با چارجر مشكلي نداره و خيلي دوسش داره(مشكلي كه اكثر اقايون متاهل دارند)
    اينم بگم من در تناسب با علاقه اي كه تو اين زمينه داشتم ماشيناي خاص زيادي سراغ دارم.تقريبا هر مدل امريكايي كه بخوايد ميتونم براي دوستان بدون چشمداشت پيدا كنم.گفتم ايبنم بگم يه موقع كسي چيزي خواست كمكش كنم.
    من از مراحل بازسازي و كلا از اتومبيل هام تصاويري رو دارم.دوستان اگه علاقه داشته باشن و به من بگن چطور ميتونم عكس بذارم اين كار رو ميكنم(الان ميگن چه نديد بديديه )

اگه دوست داشتيد يه سر به تاپيكم هم بزنيد.(راهنمايي در مورد خريد شورولت 1970-73 )

13. 11 کاربر از ali_440magnum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز جناب ali_ 440magnum
    از اينكه به جمع ما پيوستين خيلي خوشحاليم..من و بقيه دوستان هميشه از اينكه كسي بياد و بتونيم در يك محيط دوستانه و بي غرض از تجارب و دانش همديگه استفاده بكنيم خيلي هم خوشحال ميشيم..
    من دورادور چيزهايي در مورد درگذشت شادروان برادر شما شنيده بودم..اميدوارم روح ايشان قرين رحمت باشد..
    اينجا ما هم آماده كمك و همكاري با همه هستيم..و البته بدون چشمداشت و صرفا از روي علاقه و دوستي خالصانه..
    ورود شما رو تبريك ميگم..

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    داش علي(ali_ 440magnum)
    خدا رحمت كنه صالح رو هنوز كه هنوزه تسليتم رو توي اواتار تي تي به احترامش برنداشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش ميشه چند تا عكس از چارجر بذاري

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام سلام
    دوستان من یه مدت کم یاب شدم شرمنده که بین حرفهای قشنگ شما نیستم و کمتر میتونم استفاده ببرم
    یه سوالی برام پیش اومد
    من برای کارم به یک وانت نیاز دارم البته حد المکان باید قابلیت تغییر به دوگانه سوز حتی با انژکتوری کردنش و تغییر ای سی یو
    نظرم روی وانت شورلت s10 دهه نود میلادی بودش ولی یه موردی برام مبهمه این ماشین از نظر قطعات یدکی شاید که نه حتما توی شهرستانهای کوچیک مشکل پیدا میکنه و من باید ازش کاملا مطمئن باشم.
    راستش خیلی دوس دارم و خیلی هم به کارم میاد یه مورد خیلی تمیز از نظر بدنه و شاسی پیدا کردم ولی نمیدونم فنی این ماشین چقدر دوام داره کسی خبری داره ازش؟ مثلا من تبریز ارومیه هم شاید برم
    قیمت معقولش به نظرتون چنده؟

18. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •