تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 905 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با عرض سلام خذدمت دوستان عزیز
    عاقا من چند روز پیش تصادف کردم که زدم به ماشین جلوی تو سرازیری، یدونه از چراغام شکست و یه کوچولو از کاپوتم جمع شد که بردم صافکاری و بی رنگ درش آورد و چراغش هم عوض کردم
    حالا مشکل اینه که وقتی با ماشین حرکت میکنم انگار خودش ترمز میگیره ! حتی تو سرپایینی هم نمیزاره دور موتور بالا بره و همش میل به توقف داره
    به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟ پیش کی باید ببرم ماشینو ؟؟
    ماشینم 405 مدل 86.
    ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

عاقا من چند روز پیش تصادف کردم که زدم به ماشین جلوی تو سرازیری، یدونه از چراغام شکست و یه کوچولو از کاپوتم جمع شد که بردم صافکاری و بی رنگ درش آورد و چراغش هم عوض کردم
    حالا مشکل اینه که وقتی با ماشین حرکت میکنم انگار خودش ترمز میگیره ! حتی تو سرپایینی هم نمیزاره دور موتور بالا بره و همش میل به توقف داره
    ماشینم 405 مدل 86.
    ممنون از راهنماییتون
    سلام
    تو تصادف گرچه شدید نباتشه ولی دسته موتور های ماشین آسیب میبینه یعنی پاره میشه . دسته موتور ها را که حتما باید عوض کردید باشید .
    لاستیک به جای گیر نمیکنه .
    میل موج گیر قرقره ی فرمون و خود رینگ و دیسک ترمز را از نظر تاب دیدیگی بررسی کنید به نظر من اول ببرید پیش جلوبندی ساز تا مواردی که گفتم را حتما چک کنه .
    زاویه چرخ ها بعد تصادف تغییر نکرده یعنی رفته باشه داخل یا اومده باشه بیرون .

3. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشینم 405 مدل 86.
    ممنون از راهنماییتون
    همراه با راهنمایی دوستان چون احتمال داره ترمز شدید گرفته باشید ممکنه لنت یا پیستون ترمز از حالت خودش در اومده باشه اگه در حالت عادی ماشین به یه سمت کشیده بشه و یا در یک سرازیری با شیب کم ماشین رو خلاص به حرکت در بیارید خودشو بهتر نشون میده همچنین بالا بردن چرخ روی جک هم میتونه این مورد رو کمک برسونه

5. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    پژو 405 دارم مدل 85
    100 هم دویده
    این از زیر ماشین البته فکر کنم زیر ماشین شاید از اگزوز باشه
    یا بوی بنزین میاد یا بوی بد سوختن میاد
    دلیلش چی میتونه باشه
    بنزین هم سوراخ نیست یعنی بنزین کم نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام به همه
    پژو 405 دارم مدل 85
    100 هم دویده
    دلیلش چی میتونه باشه
    سلام
    ماشین شما قاعدا کنیستر نداره که بخارات بنزین را جمع آوری کنه و بفرسته برای دریچه ی گاز برای سوزاندن پس بعد از خاموش کردم ماشین اگه یکم بوی بنزین بیاد موردی نداره فقط این بوی بنزین نباید داخل اتاق بیاد اگه داخل اتاق بیاد ایراد داره. در ضمن اگه بوی بنزین خارج ماشین زیاد میاد امکان داره از شیلنگ های پمپ بنزین باشه چون اگه ترک بخوره حتی خیلی ریز باعث میشه بوی بنزین بده .
    اون بو هم که می گید مربوط میشه به کاتالیزور چون گرفته و داخلش پر شده . باید اگه کاتالیزور را بر نداشتید بر دارید و به جاش لوله بزارید یا اینکه یک کاتالیزور نو خریداری کنید و جایگزین کنید .

8. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اگر مشکل بوی نامطبوع در خودرو دارید این مطلب رو بخونید

سلام به همه
    پژو 405 دارم مدل 85
    100 هم دویده
    دلیلش چی میتونه باشه
    سلام
    ماشینِ استانداردِ سالم به هیـــــچ وجه نه بوی بنزین میده نه بوی دود و سوختگی و روغن و غیره .
    در ایران بسیاری از ماشینها مشکل نشت بنزین از جای پمپ و شناور بنزین که زیر صندلی عقب هست دارند .
    یا پیچش شل هست یا واشرش بنجل هست و درست نمیبنده و بخار بنزین میزنه بیرون
    یا از شیلنگها هست

این شیلنگها معمولاً 4 تا هست
    شیلنگ درب باک به باک

باک - فـیلتر بزنین - موتور
    موتور - رگولاتور فشار بنزین - باک ( بنزین زیادی رو برمیگردونه به باک )
    باک - مخزن سیستم کانیستر - منیفولد هوا ( این سیستم بخارهای بنزین توی باک رو جمع میکنه در یک مخزن پلاستیکی و هر 5 یا 10 ثانیه با مکش منیفولدِ هوا , بخارهای بنزین کشیده میشه و میره توی سیلندرها و میسوزه و باعث صرفه جوئی در مصرف سوخت میشه ) .

اگزوز هم اگر واشر گلوش خراب باشه یا لوله اش سوراخ یا شکسته باشه باعث آمدن گازهای اگزوز توی اتاق میشه مخصوصاً در حرکت و با خرابی لاستیک درب صندوق عقب و خرابی لاستیک دور دربها چون در حال حرکت فشار هوای توی اتاق کم میشه و از صندوق عقب و کنار دربها هوا کشیده میشه توی اتاق .
    باز بودن دریچه ی هوای تازه هم باعث اومدنِ بوی نامطبوع از داشبورد به اتاق میشه خصوصاً اگر اگزوز سوراخ باشه یا موتور کمپرس داشته باشه ( خرابی رینگها ) و بخار روغن از موتور متصاعد بشه .
    خام سوزی هم باعث این مشکل میشه ( زیاد بودن مصرف سوخت که باعث ناقص سوختن بنزین و تولید بوی بنزین نسوخته و دوده و دود میشه ) .

ماتیز یک ماشین استاندارد هست . اگر سالم باشه امکان نداره سرنشینش بوی بنزین و دود و خام سوزی و روغن به مشامشون برسه .
    شما باید با توجه به بویی که میاد و اینکه آیا در حال ایستاده بو میاد یا در حرکت , مواردی رو که گفتم چک کنین :
    محکم بودن درب شناور و پمپ زیر صندلی عقب و سالم بودن واشر لاستیکیش
    سالم بودن واشر گلوی اگزوز روی منیفولد دود
    چک کردن لوله ی اگزوز از اول تا آخر ( اگر سوراخ یا شکسته باشه صدا میده موقع گاز دادن )
    چک کردن درب باک
    چک کردن محل وصل شدن شیلنگهای بنزین مثل محل وصلش به باک , فـیلتر بنزین و رگولاتور و ریل سوخت که انژکتورها بهش وصله .
    چک کردن روغن سوزی اگر بوی روغن سوخته میاد
    چک کردن مصرف سوخت و سر شمعها که دوده نزده باشه ( اگه بوی خام سوزی میاد )
    چک کردن لاستیک درب صندوق عقب و رگلاژ بودن قفلش اگر در حال حرکت بوی گازهای اگزوز میاد توی اتاق
    چک کردن لوله های سیستم pcv که روی موتور هست و کارش جمع کردن بخار روغن و بخار بنزین از محفظه ی میل لنگ و فرستادنش به منیفولد هوا برای سوختن در سیلندرها هست . ( اگر شیلنگها شل یا پاره یا قطع شده باشه باعث میشه بوی روغن و بنزین وارد اتاق بشه .
    علت کشیده شدن بوی نامطبوع به اتاق :
    سوراخهای کف اتاق
    خرابی لاستیک دور دربها و صندوق عقب و یا رگلاژ نبودنِ قفل دربها که باعث میشه درب به لاستیک نچسبه
    مستقیم بودن سر اگزوز ( باید سر اگزوز خمیده به سمت پائین نصب بشه )
    نشت دود از لوله ی اگزوز یا گلوی اگزوز یا محل اتصال منیفولدِ دود به سرسیلندر ( معمولاً در این موارد صدای موتور زیاد میشه و میشه راحت پیداش کرد )
    درب باک هم اگر غیر استاندارد یا شکسته باشه یا شل باشه ازش بخار بنزین میرنه بیرون .

یه مسئله ی دیگه هم هست
    بنزین یورو 4 یورو 5 تبخیرش زیاده و اگر ماشین سیستم کانیستر نداشته باشه این بخارها قطعاً از یک جائی میزنه بیرون
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-04-2014 at 07:41. دليل: تصحیح

10. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پارس مدل ۸۷ هست که خونگی بود! یعنی حدود ۵هزارتا کار کرده اکثرا تو خونه بوده و فقط واسه اینکه باتری نخوابه استارت میخورده
    هفته پیش موقع استارت زدن روشن نشد! اول فکر کردم مشکل از باتری هست ، باتری رو سوار یه ار دی کردم روی اون کار میکرد... صدای پمپ بنزین قبل از استارت رو هم چک کردم ، شمع ها رو هم چک کردم مشکلی نداشت... چند مقاله توی نت خوندم نوشته بود ممکنه مشکل از تایمینگ سوپاپ ها باشه؟ ایا ممکنه؟ باتوجه به اینکه ماشیت تقریبا یک ساله که توی خونه هست.؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    ی پراید مدل 84 دارم 140 تا کار کرده از اولم دست خودم بوده . جاده خاکی زیاد رفته . ماشین مشکل خاصی نداره الان فقط میخواستم بدونم چه چیزایی بعد این مدت باید عوض بشه . شاید چیزی یادم رفته باشه

تو سرعت گیر ها و چاله ها خیلی خشک تر از بقیه ماشین هاست . علتش چیه؟ کمک ها رو دوسال پیش عوض کردم

ی سوال دیگه اینکه لازمه کاتالیزور ماشین تعویض بشه؟ تاثیری داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ماشینِ استانداردِ سالم به هیـــــچ وجه نه بوی بنزین میده نه بوی دود و سوختگی و روغن و غیره .
    در ایران بسیاری از ماشینها مشکل نشت بنزین از جای پمپ و شناور بنزین که زیر صندلی عقب هست دارند .
    یا پیچش شل هست یا واشرش بنجل هست و درست نمیبنده و بخار بنزین میزنه بیرون
    یا از شیلنگها هست

این شیلنگها معمولاً 4 تا هست
    شیلنگ درب باک به باک

باک - فـیلتر بزنین - موتور
    موتور - رگولاتور فشار بنزین - باک ( بنزین زیادی رو برمیگردونه به باک )
    باک - مخزن سیستم کانیستر - منیفولد هوا ( این سیستم بخارهای بنزین توی باک رو جمع میکنه در یک مخزن پلاستیکی و هر 5 یا 10 ثانیه با مکش منیفولدِ هوا , بخارهای بنزین کشیده میشه و میره توی سیلندرها و میسوزه و باعث صرفه جوئی در مصرف سوخت میشه ) .

اگزوز هم اگر واشر گلوش خراب باشه یا لوله اش سوراخ یا شکسته باشه باعث آمدن گازهای اگزوز توی اتاق میشه مخصوصاً در حرکت و با خرابی لاستیک درب صندوق عقب و خرابی لاستیک دور دربها چون در حال حرکت فشار هوای توی اتاق کم میشه و از صندوق عقب و کنار دربها هوا کشیده میشه توی اتاق .
    باز بودن دریچه ی هوای تازه هم باعث اومدنِ بوی نامطبوع از داشبورد به اتاق میشه خصوصاً اگر اگزوز سوراخ باشه یا موتور کمپرس داشته باشه ( خرابی رینگها ) و بخار روغن از موتور متصاعد بشه .
    خام سوزی هم باعث این مشکل میشه ( زیاد بودن مصرف سوخت که باعث ناقص سوختن بنزین و تولید بوی بنزین نسوخته و دوده و دود میشه ) .

ماتیز یک ماشین استاندارد هست . اگر سالم باشه امکان نداره سرنشینش بوی بنزین و دود و خام سوزی و روغن به مشامشون برسه .
    شما باید با توجه به بویی که میاد و اینکه آیا در حال ایستاده بو میاد یا در حرکت , مواردی رو که گفتم چک کنین :
    محکم بودن درب شناور و پمپ زیر صندلی عقب و سالم بودن واشر لاستیکیش
    سالم بودن واشر گلوی اگزوز روی منیفولد دود
    چک کردن لوله ی اگزوز از اول تا آخر ( اگر سوراخ یا شکسته باشه صدا میده موقع گاز دادن )
    چک کردن درب باک
    چک کردن محل وصل شدن شیلنگهای بنزین مثل محل وصلش به باک , فـیلتر بنزین و رگولاتور و ریل سوخت که انژکتورها بهش وصله .
    چک کردن روغن سوزی اگر بوی روغن سوخته میاد
    چک کردن مصرف سوخت و سر شمعها که دوده نزده باشه ( اگه بوی خام سوزی میاد )
    چک کردن لاستیک درب صندوق عقب و رگلاژ بودن قفلش اگر در حال حرکت بوی گازهای اگزوز میاد توی اتاق
    چک کردن لوله های سیستم pcv که روی موتور هست و کارش جمع کردن بخار روغن و بخار بنزین از محفظه ی میل لنگ و فرستادنش به منیفولد هوا برای سوختن در سیلندرها هست . ( اگر شیلنگها شل یا پاره یا قطع شده باشه باعث میشه بوی روغن و بنزین وارد اتاق بشه .
    علت کشیده شدن بوی نامطبوع به اتاق :
    سوراخهای کف اتاق
    خرابی لاستیک دور دربها و صندوق عقب و یا رگلاژ نبودنِ قفل دربها که باعث میشه درب به لاستیک نچسبه
    مستقیم بودن سر اگزوز ( باید سر اگزوز خمیده به سمت پائین نصب بشه )
    نشت دود از لوله ی اگزوز یا گلوی اگزوز یا محل اتصال منیفولدِ دود به سرسیلندر ( معمولاً در این موارد صدای موتور زیاد میشه و میشه راحت پیداش کرد )
    درب باک هم اگر غیر استاندارد یا شکسته باشه یا شل باشه ازش بخار بنزین میرنه بیرون .

یه مسئله ی دیگه هم هست
    بنزین یورو 4 یورو 5 تبخیرش زیاده و اگر ماشین سیستم کانیستر نداشته باشه این بخارها قطعاً از یک جائی میزنه بیرون
    خیلی ممنون از پاسخ هایتان
    من وقتی وایسادم و شیشه رو میدم پایین این بو از زیر ماشین میاد بغضی وقتا بوی بد هستش مثل خام سوختن و بعضی وقتها بوی بنزین
    در مورد کاتالیزگر هم من نمی دونم کجاست ولی سال پیش کل منبع اگزوزامو عوض کردم هم کوچیکه هم بزرگه
    شمع هم تا الان دست نزدم تقریبا 100 دویده
    شتابش هم اومده پایین
    الان وقت معاینه فنی رسیده ببرم میفهمن چش هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پارس مدل ۸۷ هست که خونگی بود! یعنی حدود ۵هزارتا کار کرده اکثرا تو خونه بوده و فقط واسه اینکه باتری نخوابه استارت میخورده
    هفته پیش موقع استارت زدن روشن نشد! اول فکر کردم مشکل از باتری هست ، باتری رو سوار یه ار دی کردم روی اون کار میکرد... صدای پمپ بنزین قبل از استارت رو هم چک کردم ، شمع ها رو هم چک کردم مشکلی نداشت... چند مقاله توی نت خوندم نوشته بود ممکنه مشکل از تایمینگ سوپاپ ها باشه؟ ایا ممکنه؟ باتوجه به اینکه ماشیت تقریبا یک ساله که توی خونه هست.؟!
    اینجور که شما میگی
    ماشین اصلا بنزین داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •