سلام آقايون من يه كمك ميخواستم
من هر كي برام ايميل فارسي ميزنه به صورت فينگيليش مياد چكار كنم كه درست بشه
كمك كنيد ممنون ميشم
سلام آقايون من يه كمك ميخواستم
من هر كي برام ايميل فارسي ميزنه به صورت فينگيليش مياد چكار كنم كه درست بشه
كمك كنيد ممنون ميشم
سلام دوستان . مدتیه که یاهو هر وقت دلش بخواد باز می شه و هر وقت نخواد نمی شه . اول این مشکل کم اتفاق می افتاد و یاهو مسنجر بعضی وقتها هر چی لاگین می کردم باز نمی شد و بعد چند ساعت باز امتحان می کردم باز می شد . اما الان این مسئله خیلی زیاد شده و هر دفعه هم که بسته می شه هر کاری می کنم باز نمی شه مثلآ قبلآ کارت اینترنت عوض می کردم باز می شد اما حالا نه و گاهی تا یک روز کامل هم باز نمی شه . اگه می شه راهنماییم کنید . راستی ورژن یاهو مسنجرم 8 . متشکرم
خوب شاید مشکل از کانکشنته !!! یدونه کانکشن جدید بساز !!! اگه عمل نکرد یه ورژن دیگه رو امتجان کن مثلا 9 اگه بازم موفق نشدی و نمی خوایم ویندوز عوض کنی از نرم افزار Gaim استفاده کنی در نوع خودش بی نظیره !!
سلام .نه من adsl دارم و اگه ایراد داشت که همیشه باید مشکل می داشت البته گفتم گاهی که باز نمی شد من با اینترنت دایال آپ کانکت می شدم ولی تازگیها وقتی باز نمی شه دیگه با اونم باز نمی شه فکر نمی کنم ایراد از کانکشن یا ورژن باشه چون من 2-3 آی دی دارم گاهی با یکیش وارد می شم اما وقتی می خوام برم او یکی آی دی رو هم چک کنم دیگه باز نمی شه تا مثلآ چند ساعت دیگه و گاهی تا یک روز . راستی این Gaim چی هست؟
بچه ها کمکم کنید.
من میخوام بدون اجازه کسی رو Add کنم.
با چه برنامه ای میتونم این کار رو انجام بدم؟
ممنون
این برنامه برای پاک کردن ایدی خودتون از لیست بقیه. اون تیک رو هم اگه بزنین ایگنور میشه واسه همیشه.البته این برنامه فکر نکنم رو 9 جواب بده.رو 7 و 8 جواب میده ولی
اینم یه برنامه برای چت بازا که واسه تو روم رفتن دردسره کد وارد کردن رو دارن . با این برنامه دیگه احتیاجی نیست یه ساعت منتظر باز شدن صفحه کد شید این برنامه رو باز کنید و کد رو همونجا وارد کنید.حجمشم خیلی کمه.این طوری وارد روم میشید دیگه راحت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه برنامه هم دارم واسه اضافه کردن خودتون به اد لیست بقیه . ولی حجمش 5 مگ هست واسه همین فکر کنم کسی نتونه اینجا دانلود کنه.البته چت کلاینت هست و امکاناته دیگه هم از جمله ضد بوت خیلی قوی داره توش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zeos; 06-04-2008 at 01:02.
خوب اینم برنامه add buddie برای اضافه کردن به اد لیست بدونه اجازه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یکی دیگه.اگه کار کردن با این دومی رو بلد نبودین بگین تا بگم.سادست اینم.برای این گذاشتم که اگر هر کدوم کار نکرد از این یکی استفاده کنین که کار کنه.
ولی خوب کسی که نمیخواد اددش کنید که زورکی که خوب نیست ادد کنید.مننت کشی؟؟؟بزارین یه بارم بقیه تو کفه شما باشن که اددشون نکردین باباکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بصورت فینگیلیش مییاد یا خطوط عجیب غریب.که مریخی مینویسه؟؟ این مربوط میشه به فارسیه سیستمت که باید تنظیمش کنی.ولی اگر خطوطت مریخی میشه تو صفحه ایمیل برو view رو بزن بعد encoding رو بزن بعد هم گزینه ی unicode(utf-8 رو بزن احتمالا اینطوری درست میشه.
Last edited by zeos; 06-04-2008 at 01:34.
این Add budie روی 9.0 کار می کنه؟
یه فقط 8.0
سلام
شاید مشکل از یاهو مسنجر هست.
شما نسخه ی یاهو مسنجر رو عوض کن. یا یاهو مسنجر رو رو پاک کن و بعد دوباره نصب کن.
اگه درست نشد ویندوزت رو عوض کن.
منم یه مشکلی دارم با این یاهوی کوفتی
وقتی personal image میزارم به جاش یه کادر سیاه میاد که توش هیچی نیست.
اصلا هیچ کس نمی تونه personal image منو ببینه بگین چیکار کنم؟
راستی یه مسنجر ایرانی اومده جدیدا که اسمش hichatter messenger هست.
میتونین توش چت روم درست کنین ولی فعلا آزمایشی هست.
اینم لینک دانلودش: [URL="http://www.aliarammusic.com/hichatter/HiChatter_Setup.exe"]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)