تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 1081 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من چرا با هر سریالی فعال میکنم بعد از چند دقیقه از اجرای نرم افزار میگه Dtabase are currupted و سریالام غیر فعال میشن.از برنامه خارج بشم دوباره ولارد میشم درست میشه و دوباره بعد چند دقیقه همون پیامو میده!
    الان یه ماهی هست که اینجوری شده قبلا اینطور نبود.
    بعد من نوع کانکشنم از --- به pppeo چند وقتی عوض شده به اون ربطی نداره؟
    نخیر به کانکشن شما هیچ ربطی نداره ( کانکشن خود من هم از نوع pppoe هستش )

شما یک کلید مناسب جدید وارد کرده و سپس کسپرسکی را با استفاده از فیلطرشکن آپدیت نمایید ( در تاپیک کرک و سریال توضیح داده شده )

مرسی

اگه نسخه اصلی که 53000 تومان هست بخرم بهتره یا از راه دیگه؟

در این مورد هم راهنمایی کنین
    خب اگر میخواهید ارژینال تهیه کنید و خیالتان بابت آپدیت و سریال فعال و پشتیبانی راحت باشه بهتره از نمانیدگی ها زیر تهیه نمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما پیشنهاد میکنم شما این محصول رو فعلا موقتا استفاده کنید و در صورت جلب رضایت شما ، یک سریال یکساله از آن بخرید

شما می توانید برنامه رو از سایت کسپرسکی دانلود کنید و بصورت یکماه رایگان استفاده نمایید ( تمام موارد در پست اول توضیح داده شده )
    Last edited by majid20; 10-03-2009 at 17:03.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من آنتی کسپر دارم که رو 2 تا سیستم نصب کردم. این 2 تا سیستم با شبکه با هم در ارتباطن. میخوام یکی از کسپرها از نت آپدیت شه و دیگری از آپدیت های اولی استفاده کنه. برای انجام این کار یه مشکل کوچیک دارم.
    زمانی که کسپر میخواد وصل شه به سیستم اول چون یوزر پسورد وارد نکردم ارور میده. اگه تو ران بزنم "آیپی سیستم دوم\\" و یوزر و پسورد رو که خواست دستی وارد کنم مشکل کسپر هم تا زمان ریست نشدن سیستم ها حل میشه. ولی دفعه بعد که بالا میان باز مشکل سر جاشه.
    با کسپر که ور رفتم نتونستم جایی یوزر و پسورد بدم. فکر میکنم تو سیستم دوم تو تنظیمات پالیسی بتونم آیپی سیستم اول رو بدم که هر دفعه بدون نیاز به یوزر و پسورد بتونه وصل شه و در این صورت کسپر هم میتونه بدون مشکل وصل شه و آپدیت شه. لطفا در این مورد توضیح بدید.

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام این ورژن کاسپراسکای من هستش(Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 Final) از وقتی ویندوزمو عوض کردم دهنمو سرویس کرده یعنی اینکه کامپیوترمو خیلی کند کرده اینترنت اکسپلورر که میزنم وا شه یه 10 ثانیه ای طول میکشه ولی وقتی آنتی ویروس رو خاموش کردم یا بستمش لا کلیک رو اکسپلورر در جا باز میشه یه مشکل دیگه هم داره وقتی آپدیت میکنم بی نهایت آپدیت میکنه حتی شده که 30 مگ هم آپدیت کرده قبلنا اینجوری نبود من خیلی سالهاست از این آنتی ویروس استفاده میکنم نمیدونم چیکار کنم اگه آنتی ویروس بهتر سراغ دارین لطفا بگین که اونو نصب کنم مرسی...

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    من آنتی کسپر دارم که رو 2 تا سیستم نصب کردم. این 2 تا سیستم با شبکه با هم در ارتباطن. میخوام یکی از کسپرها از نت آپدیت شه و دیگری از آپدیت های اولی استفاده کنه. برای انجام این کار یه مشکل کوچیک دارم.
    زمانی که کسپر میخواد وصل شه به سیستم اول چون یوزر پسورد وارد نکردم ارور میده. اگه تو ران بزنم "آیپی سیستم دوم\\" و یوزر و پسورد رو که خواست دستی وارد کنم مشکل کسپر هم تا زمان ریست نشدن سیستم ها حل میشه. ولی دفعه بعد که بالا میان باز مشکل سر جاشه.
    با کسپر که ور رفتم نتونستم جایی یوزر و پسورد بدم. فکر میکنم تو سیستم دوم تو تنظیمات پالیسی بتونم آیپی سیستم اول رو بدم که هر دفعه بدون نیاز به یوزر و پسورد بتونه وصل شه و در این صورت کسپر هم میتونه بدون مشکل وصل شه و آپدیت شه. لطفا در این مورد توضیح بدید.
    شما در سيستم اول كه به اينترنت وصل ميباشه و مرتب نيز آپديت ميشه اين امكان را داريد كه آپديتها را در يك پوشه در درايوي كه شما مشخص ميكنيد ذخيره كنيد(آموزش مربوطه در راهنماي پست اول موجود ميباشد).سپس شما اين فولدر را Share كرده مجوز Full هم به آن بديد.سپس در سيستم دوم سرور آپديت را بمنظور آپديت آفلاين روي اين پوشه تنظيم كنيد تا آپديت كاسپر در سيستم دوم از روي اين پوشه صورت بگيره.به اين ترتيب فكر ميكنم دردسر دادن IP سيستم دوم و Permission و ...را هم نداريد.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام این ورژن کاسپراسکای من هستش(Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 Final) از وقتی ویندوزمو عوض کردم دهنمو سرویس کرده یعنی اینکه کامپیوترمو خیلی کند کرده اینترنت اکسپلورر که میزنم وا شه یه 10 ثانیه ای طول میکشه ولی وقتی آنتی ویروس رو خاموش کردم یا بستمش لا کلیک رو اکسپلورر در جا باز میشه یه مشکل دیگه هم داره وقتی آپدیت میکنم بی نهایت آپدیت میکنه حتی شده که 30 مگ هم آپدیت کرده قبلنا اینجوری نبود من خیلی سالهاست از این آنتی ویروس استفاده میکنم نمیدونم چیکار کنم اگه آنتی ویروس بهتر سراغ دارین لطفا بگین که اونو نصب کنم مرسی...
    نسخه هاي جديدتري نسبت به نسخه اي كه شما نصب كرديد نيز منتشر شده كه آخرين آن نسخه 8.0.506 ميباشه كه توصيه ميكنم اين نسخه را در صورت امكان پاك كرده و نسخه جديد را نصب نماييد.نسخه هاي جديدتر مطمئنا مشكلات كمتري نسبت به نسخه هاي قديمي تر خواهند داشت.
    آيا شما از آلوده نبودن سيستم مطمئن هستيد؟
    حتما كنترل كنيد كه تيك Parentral control در بخش Settings در قسمت Content Filtering برداشته شده باشه.
    در مورد حجم آپديت نيز بايد عرض كنم با توجه به قديمي تر بودن نسخه نصب شده در سيستم شما اين حجم آپديت و حتي بالاتر از آن نيز طبيعي ميباشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما در سيستم اول كه به اينترنت وصل ميباشه و مرتب نيز آپديت ميشه اين امكان را داريد كه آپديتها را در يك پوشه در درايوي كه شما مشخص ميكنيد ذخيره كنيد(آموزش مربوطه در راهنماي پست اول موجود ميباشد).سپس شما اين فولدر را Share كرده مجوز Full هم به آن بديد.سپس در سيستم دوم سرور آپديت را بمنظور آپديت آفلاين روي اين پوشه تنظيم كنيد تا آپديت كاسپر در سيستم دوم از روي اين پوشه صورت بگيره.به اين ترتيب فكر ميكنم دردسر دادن IP سيستم دوم و Permission و ...را هم نداريد.
    سلام.
    خوب من هم همین کار رو کردم. ولی مشکل این جاست که هر دفعه برای وصل شدن کسپر به سیستم اول باید یوزر و پسورد اون سیستم وارد بشه. داخل کسپر من قسمتی برای وارد کردن یوزر و پسورد ندیدم. use proxy رو هم خیلی ور رفتم ولی جواب نداد. تنها راه اینه که من هر دفعه برای آپدیت شدن سیستم دوم دستی به سیستم اول وصل شم و یوزر و پسورد رو دستی وارد کنم تا کسپر هم بتونه به اون سیستم وصل شه و آپدیت شه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    خوب من هم همین کار رو کردم. ولی مشکل این جاست که هر دفعه برای وصل شدن کسپر به سیستم اول باید یوزر و پسورد اون سیستم وارد بشه. داخل کسپر من قسمتی برای وارد کردن یوزر و پسورد ندیدم. use proxy رو هم خیلی ور رفتم ولی جواب نداد. تنها راه اینه که من هر دفعه برای آپدیت شدن سیستم دوم دستی به سیستم اول وصل شم و یوزر و پسورد رو دستی وارد کنم تا کسپر هم بتونه به اون سیستم وصل شه و آپدیت شه.
    اصلا نيازي به وصل شدن كاسپر به سيستم دوم نيست.شما فولدر share شده را Map كرده و در سيستم دوم براحتي مشاهده ميكنيد و از آنجا نيز ميتونيد بدون خواستن useid و pass سيستم اول كار آپديت را انجام بديد.حتي ميتونيد يك كپي از فولدر share شده را كه در سيستم دوم مشاهده ميكنيد گرفته و در مسيري در سيستم دوم كپي كنيد و بعنوان سرور آپديت به كاسپر معرفي كنيد.

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahsa_ss21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

9 آیا کسی میخواد منو هک کنه؟

سلام

چند روزی هست که این پیغام گوشه ویندوز برام میاد (پیوست)

هر روز چند بار این پیغام ظاهر میشه و هر دفعه ip ی که نشون میده عوض میشه

آیا کسپراسکای قاطی کرده یا کسی میخواد منو هک کنه

چه تمهیداتی رو باید انجام بدم

کسپراسکای من لایسنس دارد و ورژنش هم 7.0.1.325 kis می باشد و کاملاً هر روز آپدیت میشود.

لطفاً راهنمایی بفرمایید

Last edited by mahsa_ss21; 11-03-2009 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا نيازي به وصل شدن كاسپر به سيستم دوم نيست.شما فولدر share شده را Map كرده و در سيستم دوم براحتي مشاهده ميكنيد و از آنجا نيز ميتونيد بدون خواستن useid و pass سيستم اول كار آپديت را انجام بديد.حتي ميتونيد يك كپي از فولدر share شده را كه در سيستم دوم مشاهده ميكنيد گرفته و در مسيري در سيستم دوم كپي كنيد و بعنوان سرور آپديت به كاسپر معرفي كنيد.
    سلام.
    من این آدرس رو به کسپر میدم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فولدر تو سیستم اول شیر شده هست. ولی هنگام وصل شدن به این آیپی یوزر و پسورد لازم هست. که داخل کسپر نمیشه وارد کرد. اگه یه بار دستی از طریق ران به این آدرس وصل شم و یوزر و پس رو بدم تا ریست بعدی مشکل کسپر هم حل میشه.
    حالا من با زدن تیک سیو پسورد هنگام وصل شدن دستی به اون سیستم اون مشکل رو هم برای همیشه برای کسپر حل کردم.

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان چرا kaspersky ترافیک تحت وب رو خوب کنترل نمیکنه!؟
    من ویروس کاذب این سایت رو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلا با norton و avira چک کرده بودم هر دو خیلی خوب جلوی وارد شدن فایل به سیستم رو میگرفتن، اما kaspersky خیلی راحت اجازه دانلود میده! حتی وقتی scurity level روی high هست!
    تازه بعدش هم حدود 10 ثانیه طول میکشه تا فایل آلوده رو توی سیستم پیدا کنه!
    avira تنظیمی داشت که با فعال کردنش به محض نوشتن هر اطلاعاتی روی هارد اونو چک میکرد اما kaspersky این خاصیت رو نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •