اخه باید ویروسش باشه که ازمایش کنیم بعد مقایسه...مال کامپیوتر هم تو ویروس پیدا کردن مقایسه میشه...
ولی من نود 1 بار نصب کردم مصرف باتری رو 2 برابر کرد ولی اپدیت شد و مشکلی هم نداشت...
اخه باید ویروسش باشه که ازمایش کنیم بعد مقایسه...مال کامپیوتر هم تو ویروس پیدا کردن مقایسه میشه...
ولی من نود 1 بار نصب کردم مصرف باتری رو 2 برابر کرد ولی اپدیت شد و مشکلی هم نداشت...
آقا من با آقا حسام موافقم
آنتی ویروس سرعتو میاره پایین و مصرف باتری رو میبره بالا و کارایی چندانی هم نداره
حالا دیگه به خود شخص بشتگی داره شاید یکی دوست داشته باشه هوینجوری یه آنتی ویروس داشته باشه !!!!
دوستان یه سوال داشتم و اون اینکه من دیشب ALARM گوشی رو تنظیم کردم ولی خیلی ضایع بود
آخه صداش چیزی حدود 2 ثانیه در میومد و دیگه قطع میشد و پیغام میومد رو صفحه که بله آقا alarm اومده dimis میکنی یا snooz
یعنی فقط 2 ثانیه زنگ میزنه و بعدش فقط پیغام رو مینویسه اینو چیکارش کنم دوستان راهی بلد نیستن
rom من energy
دوستان من به دو تا مشکل برخوردم
1. قبلا سافت کی سمت چپ رو که میزدم صفحه به سمت چپ میچرخید و لندسکیپ میشد . ولی از وقتی Pocket Plus رو نصب کردم به سمت راست میچرخه . راهی نیست دوبار به چپ بچرخه
2. کیبورد Finger رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیشه به عنوان دیفالت انتخابش کرد . بعد از سافت ریست دوباره بر میگرده به کیبورد اصلی ویندوز . از دو جا امتحان کردم . یکی Input و اون یکی وقتی که روی فلش بغل کیبورد میزنی از توی لیست انتخابش میکنم ولی باز بعد از سافت ریست دوباره کیبورد ویندوز میاد .
ورژن رامم هم R3aa هست
اگه برنامه پاکت موزیک داری با اون الارم بزار...راحت واست انقدر mp3 پخش میکنه که بیدار شی...من خوابم سنگینه اما انقدر اهنگ میزنه که بیدار میشم![]()
این دوستمون گفت که خودم ویروس ریختم روش
من کسپر رو امتحان کردم
واقعا سیستم اعصاب خورد کنی داره
سرعت scan فایل ها خیلی کمه و حجم زیادی میگیره!
nod هم زیاد بهش اعتقاد ندارم چون چند باری که روی pc نصب بود زیاد بدردم نخورد!
این رو که گذاشتم بهتون پیشنهاد میکنم!
این رو هم اضافه کنم که این برنامه اصلا حجم رم رو نگرفته
همیشه 26% میمونه!
Last edited by A.R.B.N; 24-08-2009 at 21:49.
نود که مزخرفه.. ولی کسپر اصلا منو اذیت نکرد فقط چون لازم نداشتم پاک کردم.. البته نسخه ی تریال بود و سریالشو نداشتم.. یعنی هیچکی نداره فکر کنم
آقایون این برنامه فلکسیلیس مشکل داره سیستم رو می هنگونه!!!!! اولش دیروز که نصب کردم بعد ریست دیدم خیلی بد اومد بالا گفتم شاید چون دفعه اوله اینجوریه ولی امروز که گوشی هنگ کرد خواستم ریست کنم دهنم اسفالت شد تا اومد بالا ده بار مجبور شدم ریست کنم تا درست بشه ....
سلام
این رام هایی که من تست کردم:
Touch-IT_5.061
Touch-IT v12 final
PCTech4U_v2.0_WWE
EnergyROM_KOVSKY_20090816_StandardM2.5
XPERIO_v3
XTREME TITANIUM TOUCH FLO KILLER eXPERT version (R3.61 - WM6.5 Build 21815
GodSpeed BAREBONE version (R3.61 - WM6.5 Build 21815)
Valkyrie_v3.0 FireStorm
Valkyrie XPERIO
به نظر من اینا کمی از بقیه بهترند:
EnergyROM_KOVSKY_20090816_StandardM2.5
XPERIO_v3 و Valkyrie_v3.0 FireStorm
XTREME TITANIUM TOUCH FLO KILLER eXPERT version (R3.61 - WM6.5 Build 21815
واسه من مشکل نداره!
الان واستون یه فیلم گرفتم از گوشیم و Upload کردم تا تست روی گوشی من رو ببینید!
میزان رم مصرف شده
سرعت بالا اومدن ویندوز
سرعت اسکن
خودتون ببینین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by A.R.B.N; 25-08-2009 at 01:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)