تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 452 از 2365 اولاول ... 3524024424484494504514524534544554564625025529521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

امیر جان خوبی داداش؟
    من یه بسته پیشنهادی برات دارم : ))))
    رفتی پرشیا 1 ؟؟
    اونجا قدیم ندیما یه آمپ cs60.4 داشت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میداد 90 تومن حدودا!
    4 کانال هست و اینطور که مشخصات میگه روی 2 اهم هم 4 تا 145 وات میده و روی 4 اهم هم که 4 تا 60 وات میده
    بعد یه آمپ مونو هم برای سابت میگیری
    چیزی مثله 8104 یا 8105
    قیمت هم حدود 130 - 140 باید باشه
    بعدا هم که دیگه میتونه یه جفت باند هم برای در های جلو اضافه کنی و حالشو ببری
    یه چیزی مثله کنوود 702 یا 703
    درسته مجموع قیمت همون میشه
    ولی خوب دیگه
    سیستمت تفکیک شدست و 2 کانال اضافه داری برای آینده
    چاکریم هنوز نرفتم عزیز
    یه آمپ تو ttبچه ها پیشنهاد دادن . اونم یه نگاه بکن

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

راستش دیشب میخواستم خودم بهت پیشنهاد بدم.واقعا چیزه خوبیه!فقط چیزی که هست این یک آمپ دیجیتاله.یکم مشکل پیدا کنه هیچ کی ازش سر در نمیاره!خوبیش اینه که کوچیک هم هست!ولی در کل تو بریج هیچی بیشتر از X41 نداره.جفشون 2*300 وات میدن.
    آقا یعنی مشکل پیش بیاد باید باهاش خداحافظی کنم ؟
    حالا اگه قیمتشو پایین تر نده فکر میکنم همون x41 بگیرم بهتره

3. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض درخواست : مشاوره برای خرید سیستم صوتی

سلام دوستان عزیز.خوبین؟!
    دوستان یه سیستم صوتی واسه 206 برای من می تونین جمع کنین؟!(البته پخششو خودم انتخاب کردم! کنوود 7016 بقیه شو هم شما واسم جمع کنین لطفا!)
    اگه راستشو بخواین از این سیستم هایی که رو ماشینا می بندن زیاد سر در نمی یارم واسه همین بهتره واسه مراعات حال من که شده( و البته می خوام یکم هم که شده باشه از تشکیلات سیستم های صوتی بیشتر بدونم)،وقتی برندی با یه مدل خواص رو پیشنهاد می کنین مزیت هاش و قیمتش رو هم ذکر کنین.

یه چند تا مورد رو هم بهتره بگم:
    اول از همه اینو بگم که اصلا واسه کل کل و این جور حرفا نمی خوام.
    هدف فقط لذت بردن از اون موزیکیه که قراره از اون سیستم بشنوم! واسه همین کیفیت صدا واسم خیلی مهمه تر از ترکوندن شیشه ست
    حالا با این توضیحاتی که دادم ، دیگه نمی دونم به ساب و آمپلی فایر آنچنانی نیاز دارم یا نه!!!
    از اینجا به بعد رو به شما می سپارم ، هر چی رو که نیاز باشه لطفا واسم لیست کنین.ممنون میشم
    با تشکر از راهنمایی هاتون

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.خوبین؟!
    دوستان یه سیستم صوتی واسه 206 برای من می تونین جمع کنین؟!(البته پخششو خودم انتخاب کردم! کنوود 7016 بقیه شو هم شما واسم جمع کنین لطفا!)
    اگه راستشو بخواین از این سیستم هایی که رو ماشینا می بندن زیاد سر در نمی یارم واسه همین بهتره واسه مراعات حال من که شده( و البته می خوام یکم هم که شده باشه از تشکیلات سیستم های صوتی بیشتر بدونم)،وقتی برندی با یه مدل خواص رو پیشنهاد می کنین مزیت هاش و قیمتش رو هم ذکر کنین.

یه چند تا مورد رو هم بهتره بگم:
    اول از همه اینو بگم که اصلا واسه کل کل و این جور حرفا نمی خوام.
    هدف فقط لذت بردن از اون موزیکیه که قراره از اون سیستم بشنوم! واسه همین کیفیت صدا واسم خیلی مهمه تر از ترکوندن شیشه ست
    حالا با این توضیحاتی که دادم ، دیگه نمی دونم به ساب و آمپلی فایر آنچنانی نیاز دارم یا نه!!!
    از اینجا به بعد رو به شما می سپارم ، هر چی رو که نیاز باشه لطفا واسم لیست کنین.ممنون میشم
    با تشکر از راهنمایی هاتون
    اول از همه بودجه!
    چاکریم هنوز نرفتم عزیز
    یه آمپ تو ttبچه ها پیشنهاد دادن . اونم یه نگاه بکن
    توی خوبی اون آمپ هیچ شکی نیست امیر جان
    فقط باید حواست باشه که داری جنس الکتریکی کارکرده میگیری و داری از دنیای مجازی خرید میکنی
    به چی وصل بوده و چقدر فشار روش بوده و... رو فقط خریدار میتونه تضمین کنه و بس
    همین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ااااه یادم رفته؟؟!!!! واقعا ببخشینروم سیاه
    چون از قیمت روز بازار چندان اطلاع ندارم فعلا 400 یا پایین تر از این.چطوره؟؟؟
    البته اینو بگم که نمی خوام زیاد خرج کنم.فقط در حد برآوردن نیاز هام باشه کافیه.و فکر نمی کنم که بعدا هم عوضش کنم.اینا رو مد نظر داشته باشین.ممنون

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مطمئنی؟؟
    یعنی مثلا اگه ما یه اسپیکر 2 اهمی ببندیم به یه آمپ خودش به اندازه 2 اهم بهش وات میده؟
    توی آمپ های مونو که اینطوری نیست تا جایی که میدونم
    ادیت :
    راستش من اینو دیدم توی منوال X41 که به شک افتادم

ادیت :
    فکر کنم فهمیدم اشتباهم از کجاست
    ادیت :
    شایدم نفهمیدم : ))))
    این کارهم میشه کرد .ولی عادی ببندی به نظرم بهتره.
    اولین بار که نصاب ابله سیستمم رو بست .برداشته بود اسپیکر 4 اهمی رو به صورت 2 اهمی بسته بود روی دو کانال اونم بریج!!.وقتی آمدم خونه دست به آمپ زدم آتیش بود!!فقط موندم چرا نسوخته بود!تازه پروتکت هم نکرده بود!
    هیچی منظورم اینه قشنگ هر کدوم رو بدین به یک کانال.به آمپلی هم فشار نمیاد.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اسپیکر دو اهمی و 4 اهمی هیچ فرقی با هم تو درایو کردن ندارن.اون سابه که فرق داره.فقط نباید مستقیم به پخش وصل بشن.
    این کارهم میشه کرد .ولی عادی ببندی به نظرم بهتره.
    اولین بار که نصاب ابله سیستمم رو بست .برداشته بود اسپیکر 4 اهمی رو به صورت 2 اهمی بسته بود روی دو کانال اونم بریج!!.وقتی آمدم خونه دست به آمپ زدم آتیش بود!!فقط موندم چرا نسوخته بود!تازه پروتکت هم نکرده بود!
    هیچی منظورم اینه قشنگ هر کدوم رو بدین به یک کانال.به آمپلی هم فشار نمیاد.
    علي جان خودت گفتي فرقي نداره ولي باز گفتي اسپيكر 4 اهمي رو 2اوهمي بسته منم ميخوام همينو بدونم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

علي جان خودت گفتي فرقي نداره ولي باز گفتي اسپيكر 4 اهمي رو 2اوهمي بسته منم ميخوام همينو بدونم
    اسپیکر ها رو به صورت موازی به صورت همون شکلی که عکسش رو گذاشتم وصل کرده
    یعنی اسپیکر هایی که باید 4 اهم بسته بشن رو به صورت موازی آمپدانس رو به 2 اهم کاهش داده

10. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

هر چی اهم پایینتر بیاد آمپلی بیشتر در فشاره .صدا هم کیفیتش پایینتر میاد(صدا به طرف تیز شدن میره)

اگه اونجوری که طرف برای من بسته بود ببندی صدا هم مونو میشه.

12. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون سابی که شما میفرمایید اگه این باشه :
    جز کیفیتی ترین ساب های جی بی ال هست.احتمالا زیاد گین باز بوده و ولوم هم بالا بوده.
    من 3514 داشتم .صدا بیسش خیلی اذیت میکرد.اون دوکویله با چه آمپلی بالا آوردیش؟
    سلام
    فکر می کنم همین ساب بود. هر جوری تنظیمش کردیم صداش فقط می کوبید و موج ایجاد می کرد و البته بیس کوبشی سفت ( و نه بیس نرم) .شایدم خوب آمپلی فایرو تنظیم نمی کردیم. آمپلی فایرش یک ساند استریم بود که حدود 2 سال پیش گرفتیمش 165 تومان. کدش یادم نیست منتها بعد به این نتیجه رسیدیم که زیاد چیز جالبی نیست! ساب 3514 رو که بهش وصل کردیم تقریبا از پسش بر نمی اومد، دقیق خاطرم نیست که از جفت کویل استفاده کردیم یا فقط یه کویل رو تغذیه کردیم. صفحه ساب رو خیلی کم می تونست تکون بده که از اینجا نتیجه گرفتیم قدرت این آمپ برای 3514 کمه. ( اگه اشتباه می کنم حتما اصلاح کنید ما از حرکت کم ساب 3514 به این نتیجه رسیدیم که حتما خوب راه نیفتاده و به خاطر همین ردش کرد و یک 306 و بعدش هم یک 308 پایونیر گرفت ). بهر حال اون زمانی که 3514 داشت من از صداش خوشم می اومد. منتها عرض کردم سلیقه ها متفاوته. صحبت و مناظره با خبره هر رشته ای کار سختیه. اگر اطلاعات ناقصه بذارید رو حساب آماتوری من.
    Last edited by mansour 64; 22-01-2011 at 15:08.

14. این کاربر از mansour 64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •