salam
yani shoma ham sn bazi still life 2 ro mikhain?
salam
yani shoma ham sn bazi still life 2 ro mikhain?
این کرک رو تست کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام لطفا برای من فقط پچ ورزشگاه ازادی برای بازی pes2013روبزارید راستی به همه ورژن هابخوره وراهنمایی برای نصبش هم می خواستم باتشکرفراوان
با سلام از کاربران گرامی خواهش می کنم به سایت زیر برید و از نام خلیج فارس در برابر کشور های عربی حاشیه خلیج فارس دفاع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام از کاربران گرامی خواهش می کنم به سایت زیر برید و از نام خلیج فارس در برابر کشور های عربی حاشیه خلیج فارس دفاع کنید
سلام!
ببخشید من ابدیت slenderman the arrival میخواستم؟؟ باید از کجا بگیرم!!
کسی نبود بتون جواب منو بده؟!
با سلام و خسته نباشید...من رزیدنت اویل 5 رو از یه سایتی دانلود کردم..موقع ایسترکت کردن تا 95 درصد می ره ..بعد که می خواد دایرکس نصب کنه ..می گه ستاپ نیست برای دانلود...البته مشکل این نیست چون من دایرکس 11 رو نصب کردم روی کامپیوترم هست مشکل اینه بعد از این ...می گه the system cant find the path specified .., و نصب ناقص می مونه..مشکل از پچشه..از کجا بیارم...لطفا جوابمو بدین..چند روز داشتم دانلود می کردم .مممنون
دوست من منظور path تو اين جمله پچ نيست شما بازى رو از محل نصب اجرا كنيد ..!
با سلام...دوست من بازی رو نصب نکردم که برم از محل نصب اجرا کنم که. ....زمانی که می خوام نصب کنم قایل بازی رو..به 95 درصد که رسید پیغام می دهthe system cant find the path specified ...موقع نصب این پیغام می ده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)