سلام با 200 هزار تومان کدوم یک از مدلهای دوربین عکاسی SONY رو پیشنهاد میکنید ؟
سلام با 200 هزار تومان کدوم یک از مدلهای دوربین عکاسی SONY رو پیشنهاد میکنید ؟
دوربين Panasonic FZ38 گزينه بهتريه . نهايتا نظر شما مهمه .
از برند نیکون که P90 هم رده ی SX20 هست. تو مایه های SX120 هم فکر کنم سری L از نیکون باشه.
از پاناسونیک هم FZ35 که صحبتش زیاد شده. و هم رده ی 120 هم شاید بشه گفت ZS1
البته باز هم به این نکته باید اشاره کنم که کیفیت عکس دوربین های نیکون پایین تر از رقباش هست.
تو این بودجه W230 از سونی به نظر مناسب میاد. البته کیفیتش خوب هست و نه خیلی خوب
با قیمت کمتر و کیفیت قابل قبول هم A1100 از کنان هست.
مدل A3000 هم جدیدا به بازار اومده. نمیدونم تو ایران هست یا نه.
درسته. بعضی از مدل ها دو تا اسم دارند که بسته به منطقه ی جغرافیایی یا دلایل دیگه از یه کدومشون استفاده میشه.
Canon PowerShot SD980 IS دوربین خوبیه. اگر با اندازه ی بزرگتر مشکلی ندارید انتخاب های دیگه ای هم هست.
نیکون رو که از بین انتخاب ها باید حذف کنی.
من SX20 کنان یا FZ35 پاناسونیک رو پیشنهاد میکنم. مگر این که فیلمبرداری برات اولویت داشته باشه که در اون صورت HX1 بهتر خواهد بود.
Last edited by prowler88; 10-01-2010 at 11:09.
چرا باید از انتخاباش نیکون رو حذف کنه؟
نیکون P90 مشخصات بسیار خوبی داره و از این نظر بسیار وسوسه انگیز هست. ولی از نظر کیفیت عکس پایین تر از رقبای خودش قرار میگیره. به همین دلیل من خودم شخصا توصیه ش نمیکنم.
ممنون از نظرات دوستان.
امروز میرم و از بین HX1 و FZ35 (بسته به شرایط) یکی رو میگیرم.
بعداً خبرشو میدم./
سلام . فی 5000d نیکون چقدره ؟ بعد از امتحانات پایانی راهیه بازاریم . . .
نمیدونم برای خرید لنز هم جاش اینجاست یا نه ؟! به هر حال
یه لنز میخوام مثل 18-200 یه چیزی تو این مایه ها که هم بشه واید عکس بگیری هم زوم و تا حدی هم ماکرو خلاصه همه کاره . دیگه نخوام هی لنز عوض کنم . قیمتش هم مهمه تا حدی معقول باشه . ممنون .
Last edited by Spak; 10-01-2010 at 15:08.
یه مقداری افزایش بودجه بدین و W230 رو بگیرین.
حدود 800 تومنه.
200-18 نگیری بهتره. کیفیتش خوب نیست. پیشنهاد من اینه که یه مدت از همون لنز خودش استفاده کنی تا بعدا یه لنز واسش بگیری.
مگه هجده پنجاه و پنج نیست لنز دیفالت پونصد دی؟ یعنی شما واقعا پیشنهاد میکنی با این لنز عکاسی کنه؟ چه کاریه آخه؟
این خیلی حرف اشتباهی هست که بخواید با یه لنز عکاسی کنید! اگه قرار باشه با یه لنز مثل 200-18 کار همه راه بیفته که دیگه چرا لنزهای دیگه رو میسازن؟ هر لنز و هر شرکتی یه سری خصوصیات خودش رو داره.یه لنز میخوام مثل 18-200 یه چیزی تو این مایه ها که هم بشه واید عکس بگیری هم زوم و تا حدی هم ماکرو خلاصه همه کاره . دیگه نخوام هی لنز عوض کنم . قیمتش هم مهمه تا حدی معقول باشه . ممنون .
من پیشنهادم این هست که شما یه لنز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS بگیری و اگه مبحث ماکرو و واید برات خیلی اهمیت داره، یه لنز Sigma 10-20 mm بگیر.
منم تصمیم گرفتم برم سمت SLR
گفتم مرگ یه بار شیون یه بار
احتمالا تا آخر این ماه یه CANON 500D میگیرم
چرا اینجا یه تاپیگ جدا واسه SLR ها نیست؟
نیکی پناهتان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)