تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 452 از 1174 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

ممنون.
    راستی آخرین خبر از رونالدو اینه که فعلا تو منچستر موندنی شد و چون با رئال قرار داد داخلی امضا کرده باید 17 میلیون
    پون غرامت بده !! که احتمالا این مسئله اینطوری حل شه که رونالدو فصل بعد حتما می آد رئال و رئال هم بی خیاله
    17 میلیون غرامت می شه !
    من اون خبرو که رونالدو با پیراهن رئال اومده تو تمرین فقط تو روزنامه سان دیدم. احتمالا الکی نوشته ! یه جوری باید فروش بره روزنامه دیگه !

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خداییش شما بگید....این چندمین دفعه است که من غیبم میزنه....خب چی میشه برام دعا کنید که کارم حل شه و بتونم همیشه پیشتون باشم....؟!
    .
    .
    .
    خوبید همتون....دیوید من کو......؟من سند گذاشتم...امّا شایعات حاکی از این بود که سند من توسط مقامات مربوطه به پیچ رفت....؟!
    همتون خوبید....رائول،ویزلی،روبینی و، ایکر.....همتون دیگه....خوبید؟!

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببینم ویزلی جون...سان همون روزنامه انگلیسیست؟!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خداییش شما بگید....این چندمین دفعه است که من غیبم میزنه....خب چی میشه برام دعا کنید که کارم حل شه و بتونم همیشه پیشتون باشم....؟!
    .
    .
    .
    خوبید همتون....دیوید من کو......؟من سند گذاشتم...امّا شایعات حاکی از این بود که سند من توسط مقامات مربوطه به پیچ رفت....؟!
    همتون خوبید....رائول،ویزلی،روبینی و، ایکر.....همتون دیگه....خوبید؟!
    ببینم ویزلی جون...سان همون روزنامه انگلیسیست؟!
    همه دعا می کنیم زیزو جووون.
    دیوید آزاد شده فکر کنم کار داره یا مسافرته نمی تونه بیاد اینجا. سندت کار خودشو کرد !

آره اینم لینک خبر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض راسینگ در قبال بازگشت گارای از رئال تورس یا گارسیا را طلب کرد

باشگاه راسینگ اعلام کرد در صورتی اجازه بازگشت گارای به رئال مادرید را خواهد داد که رئال مادرید میگل تورس یا ژاوی گارسیا را برای فصل اینده به طور قرضی به انها دهد.
    به گزارش مارکا فرانسیسکو پرنیا رئیس باشگاه راسینگ سانتاندر عنوان کرده است تنها راه ممکن برای بازگشت گارای به رئال مادرید این است که یک بازیکن از برنابئو قرضی به راسینگ داده شود.
    اولین گزینه باشگاه راسینگ میگل تورس مدافع جوان رئال مادرید است ولی انتقال این بازیکن تقریبا غیرممکن به نظر می رسد چون برند شوستر بارها اعلام کرده است که این مدافع جوان در برنامه های وی قرار دارد.
    گزینه بعدی راسینگ ژاوی گارسیا دیگر مدافع جوان مادرید است که او نیز در برنامه های اینده سرمربی المانی رئال مادرید جای دارد.
    ژاوی گارسیا مدافع 21 ساله و اسپانیایی رئال مادرید فصل گذشته را به طور قرضی در تیم اوساسونا پشت سر گذاشت و به دلیل درخشش در ان تیم نظر شوستر را به خود جلب کرده است .
    به نظر می رسد برای بازگشت اسکیل گارا ی برند شوستر باید نظر نهایی را دهد .
    رئال مادرید در این فصل از نقل و انتقالات اسکیل گارای مدافع 21 ساله و ارژانتینی راسینگ سانتاندر را با 10 میلیون یورو از این باشگاه خریداری کرد ولی برای کسب تجربه و بازی در جام یوفا اجازه داد این بازیکن فصل اتی به طور قرضی در راسینگ توپ بزند ولی حالا با مصدومیت کاناوارو نیاز مبرم به یک مدافع در مرکز خط دفاعی دارد .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض شوستر در خطاب به مسئولین باشگاه : هانتلار یا ویا را می خواهم

سران باشگاه رئال مادرید بار دیگر اقدامات لازم برای خرید یان هانتلار یا دیوید ویا را از سر گرفتند.برند شوستر از مسئولان باشگاه درخواست کرده است برای قویتر شدن خط اتش تیم باید از بین یان هانتلار و دیوید ویا یکی را به مادرید بیاورند.
    شوستر با مدیر ورزشی و رئیس باشگاه پدیا میاتوویچ و رامون کالدرون صحبت کرده است و دلایل خود برای خرید یک مهاجم را با انها در میان گذاشته است.
    دلایل شوستر توانسته است که انها را متقاعد به خرید کند ولی هنوز معلوم نیست که کدام یک از این دو مهاجم به رئال مادرید خواهند امد.
    در حالیکه پدیا میاتوویچ تمام سعی خود را می کند تا دیوید ویا را از والنسیا بخرد ولی میگل انخل مدیر فنی باشگاه علاقه بیشتری نسبت به یان هانتلار دارد.
    مدیر باشگاه والنسیا عنوان کرده است که حاضر به فروش ویا نیستند و همچنین وکیل این بازیکن اخیرا اظهار کرده است که این مهاجم در مستایا خواهد ماند بنابراین اگر رئال مادرید قصد دارد وی را به خدمت گیرد باید پیشنهادی عظیم ارائه کند تا بتواند رضایت انها را جلب کند.
    از طرف دیگر هانتلار نیز در تابستان امسال از سوی چندین باشگاه بزرگ اروپا پیشنهادات خوبی دریافت کرده و منچستریونایتد یکی از مشتری های جدی او به حساب می اید و رئال مادرید در خرید وی نیز مشکل زیادی خواهد داشت.
    رائول و نیستلروی دو انتخاب اصلی شوستر هستند و بعد از انها گونزالو هیگوئین ارژانتینی حضور دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید
    میشه یکی لیست بازیکنای رئال رو بگه

مربی همون مربی فصل قبله ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بابا همه واسه رئال ادم شدن !!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

السلام علیک یا همگی

من بدبخت که تو اینجا راموس بودم دارم از دست میرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

السلام علیک یا همگی

من بدبخت که تو اینجا راموس بودم دارم از دست میرم

من به نفع شما کنار رفتم شما از این به بعد میشی داش راموس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •