نیکبخت پس از تمدید قرارداد :
کدورت هایم با قطبی برطرف شد/ پرسپولیس امسال در هر سه جام مدعی است
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر برطرف شدن کدورت های بین او و افشین قطبی ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند در رقابتهای فصل آینده در هر سه جام مدعی قهرمانی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت پس از ثبت قرارداد با باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکراتی خوبی با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم که خوشبختانه روز گذشته در خصوص مسائل کلی به توافق رسیدیم و امروز با باشگاه و تیم خودم قراردادم را تمدید کردم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای تمدید قرار داد با باشگاه پرسپولیس نیازی به تایید افشین قطبی بود گفت: برای تمدید قرار داد نیازی به تایید کردن شخص خاصی نبود. همانطور که گفتم یک سری مواردی بود که باید بر سر آنها توافق می کردیم تا قرار داد را امضا کنم. البته تماسی با آقای قطبی در آمریکا داشتم. ایشان بیش از اینکه من تماس بگیرم خودشان تماس گرفته بودند که به علت نشناختن شماره تلفنشان تلفن را جواب ندادم. در کل مشکلی از بابت توافق با آقای قطبی وجود نداشت و با صحبت هایی که کردیم کدورت ها برطرف شد و توافق کردیم که سال آینده نیز برای پرسپولیس بازی کنم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از تمدید قرار داد با این باشگاه به مدت دو سال در پاسخ به این سئوال که چرا قراردادش را یک ساله تمدید نکرده است ، گفت: من بر خلاف دیگر بازیکنان دوست داشتم قرار دادم را دو ساله تمدید کنم و در موارد توافق نیز این موضوع را با مسئولان باشگاه در میان گذاشتم.
نیکبخت واحدی در واکنش به شایعاتی که پیرامون حضورش در تیم فوتبال استقلال مطرح شده بود، گفت: من هیچ مذاکره ای با مسئولان باشگاه استقلال نداشته ام و در محل این باشگاه نیز حضور پیدا نکردم .
وی ادامه داد: در شرایطی که با باشگاه پرسپولیس مذاکره می کردم چند پیشنهاد نیز از دیگر تیم های لیگ برتری دریافت کردم که مدیر برنامه هایم با آنها مذاکره می کردم که در نهایت تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید کنم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درپاسخ به این سئوال که نام این تیم ها چه بود گفت: این تیم ها از جمله تیمهای مطرح لیگ برتر بودند اما با توجه به اینکه قراردادی با آنها امضا نکردم و گفتگو هایمان در حد یک مذاکره ساده بود نمی توانم نام آنها را بگویم .
نیکبخت واحدی با ابراز امیدواری از موفقیت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل پیش روی یاد کرد و گفت: امسال تیم خوبی خواهیم داشت. خوشبختانه در فصل نقل وانتقالات بازیکنانی به عضویت پرسپولیس در آمدند که جز نفرات مثمرثمر تیم هایشان بودند. با این ترکیب فکر می کنم بتوانیم در هر سه جام لیگ برتر حذفی و لیگ قهرمانان آسیا مدعی قهرمانی خواهیم بود.
وی تاکید کرد: من از ابتدا هم مشکلی با باشگاه پرسپولیس نداشتم اما روند مذاکرات ما طولانی شد که درنهایت منجر به تمدید قراردادم به مدت دو سال شد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تاسف از مصدومیت محسن خلیلی گفت: امیدوارم مصدومیت محسن جدی نباشد. دیروز با وی تماس گرفتم ظاهرا هنوز میزان آسیب دیدگی اش مشخص نیست. در عین حال امیدوارم هرچه زودتر این مهاجم گلزن را در کنار تیم پرسپولیس ببنیم.
منبع:خبرگزاری مهر