تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 452 از 2014 اولاول ... 3524024424484494504514524534544554564625025529521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیکبخت پس از تمدید قرارداد :
    کدورت هایم با قطبی برطرف شد/ پرسپولیس امسال در هر سه جام مدعی است

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر برطرف شدن کدورت های بین او و افشین قطبی ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند در رقابتهای فصل آینده در هر سه جام مدعی قهرمانی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت پس از ثبت قرارداد با باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکراتی خوبی با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم که خوشبختانه روز گذشته در خصوص مسائل کلی به توافق رسیدیم و امروز با باشگاه و تیم خودم قراردادم را تمدید کردم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای تمدید قرار داد با باشگاه پرسپولیس نیازی به تایید افشین قطبی بود گفت: برای تمدید قرار داد نیازی به تایید کردن شخص خاصی نبود. همانطور که گفتم یک سری مواردی بود که باید بر سر آنها توافق می کردیم تا قرار داد را امضا کنم. البته تماسی با آقای قطبی در آمریکا داشتم. ایشان بیش از اینکه من تماس بگیرم خودشان تماس گرفته بودند که به علت نشناختن شماره تلفنشان تلفن را جواب ندادم. در کل مشکلی از بابت توافق با آقای قطبی وجود نداشت و با صحبت هایی که کردیم کدورت ها برطرف شد و توافق کردیم که سال آینده نیز برای پرسپولیس بازی کنم.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از تمدید قرار داد با این باشگاه به مدت دو سال در پاسخ به این سئوال که چرا قراردادش را یک ساله تمدید نکرده است ، گفت: من بر خلاف دیگر بازیکنان دوست داشتم قرار دادم را دو ساله تمدید کنم و در موارد توافق نیز این موضوع را با مسئولان باشگاه در میان گذاشتم.

نیکبخت واحدی در واکنش به شایعاتی که پیرامون حضورش در تیم فوتبال استقلال مطرح شده بود، گفت: من هیچ مذاکره ای با مسئولان باشگاه استقلال نداشته ام و در محل این باشگاه نیز حضور پیدا نکردم .

وی ادامه داد: در شرایطی که با باشگاه پرسپولیس مذاکره می کردم چند پیشنهاد نیز از دیگر تیم های لیگ برتری دریافت کردم که مدیر برنامه هایم با آنها مذاکره می کردم که در نهایت تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید کنم.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درپاسخ به این سئوال که نام این تیم ها چه بود گفت: این تیم ها از جمله تیمهای مطرح لیگ برتر بودند اما با توجه به اینکه قراردادی با آنها امضا نکردم و گفتگو هایمان در حد یک مذاکره ساده بود نمی توانم نام آنها را بگویم .

نیکبخت واحدی با ابراز امیدواری از موفقیت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل پیش روی یاد کرد و گفت: امسال تیم خوبی خواهیم داشت. خوشبختانه در فصل نقل وانتقالات بازیکنانی به عضویت پرسپولیس در آمدند که جز نفرات مثمرثمر تیم هایشان بودند. با این ترکیب فکر می کنم بتوانیم در هر سه جام لیگ برتر حذفی و لیگ قهرمانان آسیا مدعی قهرمانی خواهیم بود.

وی تاکید کرد: من از ابتدا هم مشکلی با باشگاه پرسپولیس نداشتم اما روند مذاکرات ما طولانی شد که درنهایت منجر به تمدید قراردادم به مدت دو سال شد.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز تاسف از مصدومیت محسن خلیلی گفت: امیدوارم مصدومیت محسن جدی نباشد. دیروز با وی تماس گرفتم ظاهرا هنوز میزان آسیب دیدگی اش مشخص نیست. در عین حال امیدوارم هرچه زودتر این مهاجم گلزن را در کنار تیم پرسپولیس ببنیم.

منبع:خبرگزاری مهر

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تماس با شيث با وجود مخالفت شديد سرمربى پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس : از قرار معلوم مسئولان پرسپوليس قصد دارند با وجود مخالفت شديد افشين قطبى، مذاكرات خود با شيث رضايى را تا حصول نتيجه نهايى دنبال كنند.در اين رابطه شنيديم، جذب شيث كه اين روزها در ايران به سر مى برد مراحل نهايى خود را سپرى مى كند. اين در حالى است كه سرمربى پرسپوليس روز گذشته هم درخواست كرده تا از بازگشت رضايى به اردوى سرخپوشان به هر نحو ممكن ممانعت به عمل آيد.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

«نه» قطبى به مسئولان پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس : شنيديم از طرف باشگاه پرسپوليس با افشين قطبى تماس حاصل شده تا هر چه سريعتر خود را به محل تمرينات سرخپوشان برساند چرا كه مسئولان تيم معتقدند دوران آماده سازى بازيكنان تيم بدون حضور سرمربى به خوبى ميسر نخواهد شد و اما جوابى كه قطبى طبق شنيده ها به پرسپوليسى ها داده؛ در قرارداد من لحاظ شده كه به علت رتق و فتق امور شخصى نمى توانم تا اواخر تيرماه در خدمت تيم باشم، بنابراين خود را در اردوى اسپانيا به پرسپوليس خواهم رساند.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در غياب خليلى...قطبى ، پرسپوليس را ۱-۳-۲-۴ مى چيند

برگزاري پرسپوليس : محسن خليلى حداقل تا ۶ ماه قادر به فوتبال بازى كردن نيست. اين خبر را خودش هم تأييد كرده و گفته شايد نيم فصل اول ليگ را از دست بدهد. البته بايد ديد عمل جراحى روى پاى خليلى جواب مى دهد يا نه؟ اما احتمالاً او تا بهمن ماه و شايد اسفندماه نتواند فوتبال بازى كند. اين وضعيت باعث مى شود احتمال حضور نيكبخت در خط حمله بيشتر شود. البته شايد قطبى به خاطر مصدوميت خليلى مثل فصل گذشته با يك مهاجم و با روش ۱-۳-۲-۴ بازى كند و فقط ابراهيم توره را در خط حمله قرار دهد. او علاقه خاصى به اين روش دارد و البته بجز يك دفاع چپ كلاسيك، ابزارش را هم دارد و هيچ بعيد نيست درست مثل فصل گذشته از اين روش بهره ببرد. البته مصدوميت خليلى در همين شروع ليگ را بايد يك بدشانسى بزرگ براى قطبى قلمداد كرد. مردى كه به يك مربى خوش شانس شهره بود اما ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد: بهترين دفاع ليگ خواهيم بود

خبرگزاري پرسپوليس : هنوز به پرسپوليس نيامده مصدوم شدى؟
    - بله. در جريان تمرين، توره روى پايم تكل كرد و پايش به پايم برخورد نمود. اول خيلى ترسيدم و فكر كردم مصدوميتم جدى است اما بعداً با يخ درمانى توانستم سريع از شر درد خلاص شوم. در تمرين ديروز هم استراحت كردم. فكر مى كنم ظرف يكى، دو روز آينده كاملاً خوب شوم.

اين روزها اوضاع و احوال تيم چطور است؟
    - كم كم بچه ها به جمع ما اضافه مى شوند و تيم كامل مى شود.

قرار است راهى اردوى خارج از كشور شويد. فكر مى كنيد در حال حاضر برگزارى اين اردو مناسب است؟
    - اگر برويم خيلى خوب مى شود. فرصتى براى ما تازه واردهاست تا بتوانيم در فضايى آرام با كل مجموعه تيم هماهنگ شويم و در شرايط تيمى قرار بگيريم.

ظاهراً قطبى سرمربى تيم است اما هنوز در تمرينات حاضر نشده است.
    - ما فعلاً در دوران بدنسازى بسر مى بريم و هنوز وارد كارهاى تاكتيكى و فنى نشده ايم. فكر مى كنم تمام برنامه هايى كه براى ما در نظر گرفته شده، با هماهنگى قطبى انجام شده است. ضمن اينكه افشين پيروانى هم به خوبى مى تواند تا آمدن قطبى تيم را به بهترين حالت خود برساند و آن را حفظ كند. البته به نظر من بهتر است قطبى زودتر به جمع ما ملحق شود و كار را كاملاً تحت نظر بگيرد.

در نقل و انتقالات همه هواداران نگران جاى خالى آنهايى هستند كه فصل قبل خوب بودند و از اين تيم جدا شدند.
    - شكى نداريم كه پرسپوليس نفرات بسيار خوبى را از دست داده است. مهره هايى مثل عباس آقايى، حسين كعبى و حتى فرزاد آشوبى نفراتى بودند كه روى سرنوشت يك تيم تأثير مى گذاشتند اما اين رفت و آمدها در دوران نقل و انتقالات طبيعى است. بايد با تمام اين مسائل كنار آمد. بازيكنان جديد بايد تلاش كنند خلأ هيچ بازيكنى احساس نشود و هواداران از شرايط تيم خود راضى باشند.

پرسپوليس فصل قبل يكى از برترين خط دفاع ها را در اختيار داشت. فكر مى كنيد بتوانيد اين برترى را حفظ كنيد؟
    - قطعاً آمده ايم چنين كنيم. مجموعه نفراتى كه در كارهاى دفاعى تيم در فصل گذشته حضور داشتند خيلى خوب كار كردند. اكنون هم فكر مى كنم تنها مشكلى كه داريم اين است كه براى اولين بار دور هم جمع شده ايم و براى هماهنگ شدن نياز به زمان داريم. با انجام يكى، دو بازى تداركاتى خوب مى توانيم به مرز آمادگى برسيم و عملكرد خوبى در طول فصل داشته باشيم.

پس با اين حرف ها توقع داريد مردم به شما اعتماد كنند!
    - ما سعى خود را خواهيم كرد. كارى مى كنيم با تعداد گل خورده خيلى كم، عنوان بهترين خط دفاعى ليگ را به دست بياوريم. اجازه بدهيد بيشتر از اين حرفى نزنيم و در عمل نشان دهيم چه هدفى را دنبال مى كنيم.

اين روزها اكثر سرخپوشان به هواداران قول قهرمانى در ۳ جام را مى دهند. فكر نمى كنى اين قول دادن ها خيلى خوب نيست؟
    - به نظر من پرسپوليس كار سختى پيش رو دارد اما هواداران هم انتظار دارند و مى خواهند تيم بهترين نتيجه را بگيرد. اينكه همه قول قهرمانى در ۳ جام را مى دهند به اين خاطر است كه روحيه اى مضاعف به هواداران بدهند و با استفاده از اين روحيه يك شروع خوب در ليگ داشته باشند و با همين روحيه ليگ را به اتمام برسانند. پرسپوليس از اين تيم ها نيست كه يك بار قهرمان شود و بعد قهرمانى را از ياد ببرد. پرسپوليس هميشه مدعى بوده و تيم هاى ديگر هم از اين تيم مى ترسند. با كمك همين ترس مى توانيم شرايط متفاوتى را براى پرسپوليس در هر ۳ جام رقم بزنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد محمدی در گفتگو با ایسکانیوز:
    برای استقلالی شدن ترسی از طالب لو ندارم

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز : سنگربان فصل گذشته ی استیل آذین در خصوص خبر پیوستنش به تیم استقلال تهران گفت: پیوستنم به تیم استقلال تهران هنوز قطعی نشده و امروز مشخص خواهد شد که به چه تیمی خواهم رفت و اگر قرار باشد به استقلال بروم ترسی از طالب لو ندارم.

محمدمحمدی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: باتوجه به آنکه سهمیه لیگ برتری به حساب نمی آیم پیشنهاد های خوبی را از تیم های استقلال تهران،پیکان و استقلال اهواز دریافت کرده ام که در حال بررسی آنها می باشم ولی به احتمال زیاد و با درنظر گرفتن شرایط مساعد تیم استقلال تهران و حضورش در رقابت ها ی جام باشگاه های آسیا به این تیم خواهم رفت.
    دروازه بان فصل گذشته ی تیم استیل آذین حضور وحید طالب لو در تیم استقلال را مانعی برای تصمیم گیری اش مبنی بر حضور پیوستن به تیم استقلال ندانست و تصریح کرد: معتقدم به هر تیمی که برم دروازه بانانی هستند که باید برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم با آنها به رقابت بپردازم به همین خاطر حضور طالب لو نمی تواند ملاکی برای تصمیم گیری های من باشد .
    محمدی در خصوص وضعیت تیم فصل گذشته اش به ایسکانیوز گفت: متاسفانه تیم استیل آذین وضعیت بسیار بغرنجی را دارد و حتی شنیده می شود که ساختمان این باشگاه را نیز قرار است واگذار کنند به همین خاطر تمام بازیکنان این تیم سرگردان هستند.
    گلر سابق تیم پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد: با وجود آن که اکثر بازیکنان تیم استیل آذین از این تیم جدا شده اند ولی تا کنون هیچ یک از آن ها مطالبات خود را به صورت کامل دریافت نکرده اند . مدیران تیم نیز برای پرداخت این مبالغ هنوز هیچ اقدامی انجام نداده اند که امیدوارم در روزهای آینده وضعیت طلب های بازیکنان مشخص شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال تغيير زمان اردوى پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس : پرسپوليسى ها براساس برنامه قرار است ۲۸ مرداد به اسپانيا سفر كنند اما اين احتمال وجود دارد كه اين سفر دو روز عقب بيفتد. مسؤولان پرسپوليس اين روزها به دنبال مهيا كردن شرايط و تهيه بليت و ويزا براى پرواز به اسپانيا و برگزارى اردو هستند اما ظاهراً هنوز نتوانسته اند كارهاى مربوطه را به خوبى انجام دهند از اين رو اين احتمال وجود دارد كه تاريخ سفر سرخپوشان به ۳۰ تير تغيير كند. اگر اين اتفاق رخ داد پرسپوليسى ها ۲ روز ديرتر يعنى ۹ مرداد به كشورمان باز خواهند گشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كاظميان : هيچ صحبتي با پرسپوليس نداشتم

خبرگزاري پرسپوليس : قبل از هر سوالى، در ايران چه مى كنى؟
    - ليگ امارات فعلاً تعطيل است و هواى دوبى نيز اصلاً جالب نيست به همين دليل به تهران آمدم تا هم با دوستان قديمى ملاقات داشته باشم و هم كنار خانواده ام چند روزى را سپرى كنم.

دليل حضورت در تمرينات پرسپوليس چيست؟
    - ببينيد من در تمرينات پرسپوليس شركت نمى كنم اما نمى دانم چرا بعضى ها با چاپ عكس من قصد دارند هر طور شده به مردم بفهمانند كاظميان در حال تمرين با پرسپوليس است.

پس خودت بگو جريان چيست؟
    - من مدتى است كه به صورت اختصاصى در مجموعه انقلاب تمرينات بدنسازى خود را آغاز كرده ام و قصد دارم ادامه دهم تا هميشه از لحاظ بدنى شرايط مساعدى داشته باشم. يك روز وقتى در حال تمرين بودم متوجه حضور پرسپوليسى ها شدم و به خاطر عرق به پيراهن اين باشگاه اول با بازيكنان و اعضاى كادر فنى خوش و بش كردم و بعد با آنها چند دور دويدم. كل ماجرا همين بود اما طورى در مطبوعات رخنه كرد كه انگار من فصل بعد قرار است براى پرسپوليس به ميدان بروم.

نمى توانى براى پرسپوليس بازى كنى؟
    - غيرممكن است! من با تيم العجمان قرارداد دارم و تحت هيچ شرايطى نمى توانم فعلاً پرسپوليسى شوم.

پس ماجراى مذاكراتت با مصطفوى چيست؟
    - كدام مذاكرات؟! همه اين حرفها شايعه است. تا به حال هيچ مذاكره اى با پرسپوليس نداشتم. به من گفتند به پرسپوليس بيايم اما وقتى با ارائه دلايل منطقى عدم توانايى پوشيدن پيراهن پرسپوليس در شرايط كنونى را توضيح دادم خيلى زود حق را به من دادند و صحبت ها در اين خصوص به پايان رسيد. احتمالاً همان يك جلسه دويدن من كنار باقى بازيكنان و همان يكبار حضور من در باشگاه باعث شده چنين اخبارى در مطبوعات چاپ شود.

پرسپوليس و بازيكنانش را از نزديك ديدى. نظرت در خصوص تيم امسال چيست؟
    - در همان يك جلسه فهميدم اين پرسپوليس با تمام تيم هايى كه من ،مى شناختم تفاوت دارد. بسيار خوشحالم كه اين تيم امسال چند خريد خوب داشته و اميدوارم بتواند جدا از قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى در آسيا هم مقتدرانه عمل كند. اين آرزوى همه پرسپوليسى ها از جمله خود من است.

در خصوص تغيير مديريت چطور؟
    - من نه سال گذشته و نه حال عضو پرسپوليس نبودم پس در اين خصوص هيچ نظرى ندارم.

فكر نمى كنى مدت زمان دورى ات از پرسپوليس كمى زياد شده است؟
    - صد در صد اما چه كنم كه هنوز قرارداد دارم.

بنويسيم «جواد كاظميان» كى به پرسپوليس بازمى گردد؟
    - خيلى دوست دارم كه اين اتفاق هر چه زودتر رخ دهد. باور نمى كنيد من با الشباب قهرمان شدم اما در اوج غريبى. بازى هاى ما را فقط هزار يا هزار و پانصد نفر مى ديدند اما ما در بخش هاى مختلف خبرى در امارات مى ديديم كه براى يك بازى معمولى پرسپوليس در فصل گذشته ۷۰ ، ۸۰ هزار نفر هوادار به استاديوم مى آمد. فكر مى كنم با تمام شدن مدت قراردادم در پايان فصل بايد به خانه ام پرسپوليس برگردم.

از تيم ملى بپرسيم؟
    - هيچ نظرى ندارم و هيچ حرفى نخواهم زد!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد پنجعلى: عابدزاده با كسى شوخى ندارد

خبرگزاري پرسپوليس : كاپيتان اسبق تيم پرسپوليس عدم حضور قطبى را سبب ايجاد خلل در آماده سازى بازيكنان ندانست و گفت: كار اصلى قطبى در پرسپوليس از زمان عزيمت به اردوى اسپانيا آغاز مى شود اما اميدوارم كه اين عدم حضورفعلى قطبى در درازمدت اختلاف نظرى بين وى و پيروانى ايجاد نكند.محمد پنجعلى اظهار داشت: اين دورى قطبى از تمرينات پرسپوليس با هماهنگى هاى مصطفوى بوده است و با سابقه مصطفوى در مديريت فوتبالى مطمئن هستم كه تيم پرسپوليس درفصل آتى با برنامه ريزى هاى حساب شده وى ،روز هاى آرام و همراه با موفقيتى را پشت سر خواهد گذاشت.وى عملكرد باشگاه پرسپوليس را در فصل نقل و انتقالات مثال زدنى دانست و اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس تا كنون در طول تاريخ خود در فصل نقل و انتقالات به اين خوبى بازيكن جذب نكرده بود واين يارگيرى مثال زدنى براى فصل آتى هيچ جاى توجيهى براى قطبى باقى نمى گذارد.

وى درمورد حضورعابدزاده در كادر فنى افزود: عابدزاده عقاب آسياست و تا جايى كه شنيده ام درراه آماده سازى دروازه بان هاى خود با كسى شوخى ندارد.وى در خصوص وضعيت خود در تيم هاى پايه پرسپوليس گفت: با حكم مصطفوى دوباره مديريت تيم هاى پايه به بنده محول شد و اميدوارم كه در تيم هاى پايه موفق به رشد بازيكنان خوبى براى تيم بزرگسالان شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حضور علی نیکی و معمارزاده و مازیار زارع در تمرینات دیروز ععصر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •