جناب نماینده محترم فن آوا طبق گفته این دوست عزیزم اگر من سرویس 2 مگ با 40 گیگ حجم در ماه رو بگیرم سرعت شبانه ام از سرویس 1 مگی که شبانه رایگان داره بیشتره یا نه؟و اگر میشه بفرمایید برای مرکز صابری وحید این سرویس 2 مگ چقدر سرعت شبانه اش هست؟
جناب نماینده محترم فن آوا طبق گفته این دوست عزیزم اگر من سرویس 2 مگ با 40 گیگ حجم در ماه رو بگیرم سرعت شبانه ام از سرویس 1 مگی که شبانه رایگان داره بیشتره یا نه؟و اگر میشه بفرمایید برای مرکز صابری وحید این سرویس 2 مگ چقدر سرعت شبانه اش هست؟
سلام
بله قطعا اولویت اختصاص سرویس Burst با کاربرانی هست که سرویس بالاتر تهیه می کنند.در خصوص سرعت شما نمی تونم اظهار نظر کنم متاسفانه. باید تست کنید یا دوستانی که دارند راهنمایی کنند. البته مرکز صابری وحید Congest بود و الان بهتر شده. باز هم باید تست بشه. ممنون میشم اگر دوستان سرعت دانلودشونو به ما بازخورد بدن.
سلام
آقای قلی زاده برای نا محدود نوسان دانلود زیاده
زمانی که مخابرات نا محدود داشتم برای دانلود فیکس رو سرعت اسمی بود
ولی هر چقدر تعداد کانکشن بیشتر بشه نوسان بیشتر میشه
و دانلود منیجر رو روی یک کانکشن نوسان پائینتر میاد
اقا چرا تعرفه هارو گرون کردین چه وضعشه الان فیش اومده برام برای 2 مگ نامحدود میگه 118 تومن پول بده چه خبره قبلا 95 تومن میدادم :-| جنگه مگه
منم چند روزی هست این مشکل رو دارم،بذارم روی تک کانکشن حل میشه یا همون 32 بمونه واسه نامحدود؟
سلام
امروز ساعت 2 مثل اینکه سیستم حال داده بوده سرعت دانلودم روی 600 تا 700 بوده !
6 گیگ گرفتم، تازه بیشترم میشده اگه توی IDM فایل واسه دانلود میبوده.. نامرد تا ساعت 5 همرو دانلود کرده و سیستم رو خاموش کرده بوده
یک تجربه: همیشه فایل واسه دانلود بیشتر از اون حدی رو که انتظار دارین توی یه روز بگیره بزارین..
تجربه سنگینی بود.. صلوات !
سلام
در واقع ۳ نوع سرعت وجود داره:
۱- سرعت اسمی که همون سرعت سرویس شماست که با توجه به اینکه بر مبنای بیت محاسبه میشه و روی ویندوز بر حسب بایت نشون میده عددش تقسیم به ۸ میشه.
۲- سرعت Burst که روی پکیج تعریف میشه و مثلا به سرویس ۱۲۸ کیلوبیت اگر پهنای باند خالی تو مرکز وجود داشت اجازه میده تا یک مگابیت بره بالاتر.
۳- سرعت فیزیکی که روی پورت شما تعریف میشه و رابطه عکس با نویز داره.
این سه تا سرعتو شما سه تا فیلتر در نظر بگیرید. در واقع اگر سرعت Burst شما از سرعت فیزیکی بیشتر باشه، چون سرویس اجازه داره مواقعی که پهنای باند خالیه بالاتر بره، با افزایش تعداد Session نوسان سرعت بیشتر میشه و مدام تلاش می کنه بیشتر بشه ولی زمانی که سرعت فیزیکی و Burst یکسان باشه، با افزایش Session نوسان سرعت تغییر محسوس نمی کنه.
در کل هرچی Session برای دانلود بیشتر باز کنید به شرطی که سرور مقابل و سرعت فیزیکی خطتون اجازه بده، شما می تونید سرعت بالاتری رو دریافت کنید.
با سلام و عرض ادب
سوالی داشتم بنده مشهد هستم و سال پیش از کیانت سرویس گرفتم, سرویس 512 bu داخل بخش ارتقا سرویس نیست! باید چی کار کنم این سرویس ها اضافه بشن؟
و اینکه داخل سایت نوشته شده 512 مصرف منصفانش 20 گیگه ایا در مشهد هم مصرف منصفانه وجود داره؟
سلام سرویستون چیه؟ و کدوم شهر هستین؟
سلام
امروز یه سری تغییرات دادیم تو سرویس هامون، فکر کنم از این به بعد سرعتتون بهتر میشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)