تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 452 از 1219 اولاول ... 352402442448449450451452453454455456462502552952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,511 به 4,520 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پاسخی به کاربر
    sonixax

شما گفتید در بسیاری از بازی های سیستم عامل از opengl استفاده میشه، واقعا برای شما متاسفم چون آن وقت بیشتر آن بازی ها نیز برای سیستم عامل لینوکس(پدر opengl)نیز عرضه شوند،پس چرا هیچ بازی برا لینوکس نمیاد؟؟
    در ضمن مهم کارکردن با یک api نیست،شما دارید روی پلاتفرم x86 که یک معماری سخت افزاری استاندارد برای ویندوز است،کار می کنید،یعنی opengl بر روی سخت افزار کامپیوترها به راحتی آداپت می شوند،ولی بر روی یک پردازشگر ناشناخته که برای اولین بار روی کنسولی عرضه می شود و الگوریتم و سیستم پردازشی جدید و منحصر به فردی دارد،نمی توانید مانور زیادی بدهید.
    Api قوی و ضعیف ندارد، شما انگار سیستم عامل ویندوز رو با لینوکس مقایسه می کنید،واقعا سطح قیاس شما به نوعی معالفارغ است

پاسخی به کاربر
    shab_2008

من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم

"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
    پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"

واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
    بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه داری با سوپر ماریو سه بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
    انگار دی اس رو تا حالا تو دستت نگرفتی
    در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
    و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
    خدا وکیلی اینو خوب اومدی.
    سوتی قرن شد

قبلا هم گفتم الانم میگم کنسولی که High definition یدک میکشه بدون درایو بلوری مفتش گرونه
    کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
    اینم از بحث منطقی و خوب
    ممنون از دوستان گلم

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
    تاکیید شدید 100%

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور شما از کیفیت چیه ؟ قبلا در این مورد توی همین تاپیک بحث شده . کیفیت یک بازی ربطی به حجم مدیا نداره بلکه به رندرینگ و قدرت سخت افزاری ربط داره ، حجم مدیا بالا تنها کمکی که میکنه اینه که شما بازی رو گسترش بدید مثل GT5 که گفته شده بیش از 1000 تا ماشین داره ولی رندر و کیفیت تک تک این ماشین ها به بلو ری ربطی نداره .
    رفیق اینو دیگه من نمیگم.همه میدونن که کیفیت بلوری قابل قیاس با DVD نیست.
    نیاز به منبع هم نداره اگه فیلم هایی که رو بلوری عرضه میشه رو با فیلم هایی که رو DVD عرضه میشه رو مقایسه کنی قاعدتاً باید به این موضوع پی ببری.برو ببین اگه به نظرت فرق نداشت اونوقت معاینه چشم واجبه

4. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

رفیق اینو دیگه من نمیگم.همه میدونن که کیفیت بلوری قابل قیاس با DVD نیست.
    نیاز به منبع هم نداره اگه فیلم هایی که رو بلوری عرضه میشه رو با فیلم هایی که رو DVD عرضه میشه رو مقایسه کنی قاعدتاً باید به این موضوع پی ببری.برو ببین اگه به نظرت فرق نداشت اونوقت معاینه چشم واجبه
    دوست عزیز فیلم چه ربطی به رندرینگ داره ؟

بله مشخصه که وقتی شما به جای 8 گیگ 50 گیگ فضا داشته باشید میتونید تصاویر رو کمتر فشرده کنید و در نتیجه فایل Mpeg2 نهایی هم حجیم تره و هم با کیفیت تر ، هم با رزولوشن بالاتر ! ولی این چه ربطی به رندرینگ ریل تایم داره ؟

Ps3 همش 256 مگابایت مموری برای پردازش داره و 256 مگابایت هم حافظه گرافیکی داره ، در نتیجه میتونه اندازه همین میزان تکستچر لود کنه و بیشتر از اون Out Of Memmory میشه و سیستم کرش میکنه . حالا چه بلوری باشه چه دی وی دی چه سی دی .

حجم زیاد بلوری هیچ ربطی به عمل رندرینگ نداره ، از شما بعیده اینطوری حرف زدن

6. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

معاینه چشم نداره چشاش سالمه سالمه ایشون فقط مشکل اینجاس که مانیتور خونشون crt دهه 50میلادیه تفاوتها معلوم نیس
    خدمت شما :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سامسونگ سری 4 پلاسما Full HD و البته 50 اینچ
    Last edited by sonixax; 13-08-2010 at 23:45.

8. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قولی پیرامون پست
    کد:
    شما راست می گید ، من هیچ وقت حوصله درگیرشدن با برنامه نویسی رو نداشتم،من یک انیماتورم و دلیلی نداره برم سراغ برنامه نویسی،
    ولی از شما انتظار دارم یک کامپایلر که بتونه زبان های برنامه نویسی رو رو زبان پردازنده سل کامپایل کنه،معرفی کنی،
    در ضمن منظور من از حجم بازی های سه بعدی این بود که سونی هیچ وقت نمیاد با بازی های با گرافیک آبکی اعتبارشو خدشه دار کنه،وقتی حجم بازی دوبعدی 60گیگه بدیه که حجم سه بعدیش خیلی زیادتر از اینه،
    در ضمن سونی گفته در سری جدید کنسول ها دو تا حافظه موقت رو به هم پل می کنه و به اشتراک می ذاره

در ضمن به سوالات من در پست های قبلی پاسخ ندادی، من می خوام بتمنو سه بعدی بزنم،چیکار کنم؟

10. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

نقل قولی پیرامون پست
    کد:
    شما راست می گید ، من هیچ وقت حوصله درگیرشدن با برنامه نویسی رو نداشتم،من یک انیماتورم و دلیلی نداره برم سراغ برنامه نویسی،
    ولی از شما انتظار دارم یک کامپایلر که بتونه زبان های برنامه نویسی رو رو زبان پردازنده سل کامپایل کنه،معرفی کنی،
    در ضمن منظور من از حجم بازی های سه بعدی این بود که سونی هیچ وقت نمیاد با بازی های با گرافیک آبکی اعتبارشو خدشه دار کنه،وقتی حجم بازی دوبعدی 60گیگه بدیه که حجم سه بعدیش خیلی زیادتر از اینه،
    در ضمن سونی گفته در سری جدید کنسول ها دو تا حافظه موقت رو به هم پل می کنه و به اشتراک می ذاره

در ضمن به سوالات من در پست های قبلی پاسخ ندادی، من می خوام بتمنو سه بعدی بزنم،چیکار کنم؟
    نه اینطوری نیست...سه بعدی کردن بازی وظیفه موتور بازی...و همچنین بازی های سه بعدی نیاز به فضای خیلی بیشتری ندارند...
    بزارید یه مثال بزنم...مثلا شما یک کنسول دارید و میخواهید یک عکس (منظور همون بازیه)رو سه بعدی دا خل کنسول به نمایش بگزارید.چی کار میکنید...دو تا عکس میرزید و تصویر سه بعدی رو نشون میدید یا با استفاده از موتور به صورت سه بعدی در میارید...
    بازی سه بعدی هم همینطوره...حجمش بیشتره ولی نه تا اون حد...و موتور میاد به صورrael time تصویر سه بعدی رو پردازش میکنه...که به قدرت بیشتر سخت افزار نیازمنده و نه حجم زیاد...

در ضمن نباید فیلم درون بلوری را با dvd مقایسه کنید...کا ملا دو مقوله جدا از بازی هست...

در مورد بتمن باید آپدیتش کنید تا سه بعدی بهش اضافه شه...توقع ندارید که حجم بازی تون 2 برابر بشه تا 3 بعدی بلکه یک آپدیت سبک هست که این امکان رو به موتور اضافه میکنه...
    بازی آواتار هم سه بعدی را داراست...

12. 4 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خدا وکیلی اینو خوب اومدی.
    سوتی قرن شد

قبلا هم گفتم الانم میگم کنسولی که High definition یدک میکشه بدون درایو بلوری مفتش گرونه
    .
    شما هم لازم نیست برای اینکه اماره پستتاتون بره بالا دم به دقیقه Spam بدینا!!!

اگه قصد شرکت در بحث رو دارید بسم الله حرفتون رو بزنید اما با مدرک و دلیل!

کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه
    راستی اینو توی یکی از فرومهای خارجی (مخصوصا آمریکایی) مطرح کنید ببین چی جوابتون رو میدن!!

پاسخی به کاربر
    shab_2008

من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم

"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
    پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"

اولا که دوست عزیز من تا دیروز فکر میکردم شما کمی اطلاعاتتون در مورد کنسولها ناقص هست ولی با دیدن این پست شما الان حتی شک کردم که اصلا گیمر باشید!!

شما انگار تا بحال هیچ مطلبی در مورد 3DS نخوندید!!

خبری که در زیر قرار میدم رو هم در بخش اخبار کنسولها و هم در تاپیک 3DS که خودم زدم قرار دادم :

Developers claim 3DS visuals close to Xbox 360 and PS3
    According to a recent article on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , some developers are claiming that the new Nintendo 3DS will be close to matching the HD quality graphics of the Xbox 360 and PS3
    منبع :

کد:
    دوم : دوست عزیز کنسول 3DS کنسول Next generation هست و نه کنسول نسل حاضر! که شما از مقایسه اش با PS3 تعجب میکنید!! تازه من مقایسه هم نکردم طبق نظره شما گفتم چون قدرتش نصف PS3 هست پس باید از نظره شما حجم بازیهاش اونقدر باشه که ...

بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه
    شما این اعدا و ارقام رو از کجا میارید!!؟

من دو تا احتمال میدم :

1: بهتون الهام میشه!

2: شما یکی از دستندرکاران و سازندگان بازیهای انحصاری سونی هستید!

انگار دی اس رو تا حالا تو دستت نگرفتی
    خوب اگه من از اول این قسمت از پست شمارو میدیدم اینقدر زحمت تایپ کردن به خودم نمیدادم!!

من 3DS را دارم میگم نه DS یا DSi یا XL
    واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
    بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
    اینو گذاشتم وسطای کار جواب بدم تا یکم شاد بشم و خستگیم در بره!!!

اگه اون پسته من از نظره شما خنده آورترین جمله تاپیک هست پس حتما اون قسمت از پست شما که من رنگی کردم خنده دار ترین جمله در مورده کنسول های نسل حاضر نه در این تاپیک بلکه در کل دنیاست!!!

دوست عزیز بازیهای دوبعدی به صورت FULL HD در این کنسول حتی به تعداد انگشتان دست هم ممکنه نباشن که اکثرشون هم مربوط به اوایل عرضه این کنسول هستن بعد شما انتظار دارید بازیهای سه بعدی با رزولوشن FULL HD را براتون عرضه کنن!!!

خوبه یه پست از فروم Cnet براتون گذاشتم وگرنه دیگه چی میگفتین :

In reality, the PS3 GPU (RSX) is not really powerful enough to do this and already struggles with 1080p because of a relatively small amount of RAM (256MB).
    در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
    حالا خوبه ما تموم حرفامون با دلیل و مدرک هست و شما اینجوری انکار میکنید اگه میخواستیم از روی هوا و ذهنیت غلط حرف بزنیم شما چیکار میکردین!!!!؟

و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
    من همون اول هم گفتم قصدم تنها اطلاع رسانیه! خیلی های دیگه به جز شما روزانه به این تاپیک سر میزنن و انتظار دارن اطلاعات درست دریافت کنن و نه اطلاعات غلط و بی مدرک و دلیل!!

ما هر دفعه که از شما برای صحبتهاتون دلیل و مدرک و منبع خواستیم شما گفتین در حال تهیه و سازماندهی و ... هستم انگار که قراره اپلو هوا کنید و ما بی خبریم!!!

دوست عزیز هیچ حرفی بدون دلیل و مدرک ارزشی نداره و به پشیزی نمیارزه و اگه قرار بود همه مثل شما بخوان حرفاشون رو به کرسی بشونن که سنگ روی سنگ بند نمیشد!!

Last edited by shab_2008; 14-08-2010 at 16:02.

14. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نقل قولی پیرامون پست
    کد:

کامپایلری برای این کار وجود نداره ، چونکه شما باید برید دولوپینگ کیت بازی های PS3 رو از خود سونی بخرید و دست آخر نرم افزارتون رو با استفاده از خود کنسول کامپایل کنید و نه با PC .

راستی دوست عزیز ، تا جایی که من میدونم هیچ کدوم از بازی های Ps3 تا به اینجا 60 گیگ نیسنتد ، بلکه روی مدیای 60 گیگی عرضه شدند ، حجم واقعی بازی اونی هست که وقتی شما روی هارد دستگاه اینستال میکنید وگرنه این بازی 60 گیگی رو کسانی که Ps3 های قدیمی با هارد های 20 یا 40 دارند نمیتونستند روی سیستمشون نصب کنند .

در مورد تصاویر سه بعدی هم در حقیقت چند لایه تصویره که با فیلتر های رنگی مختلف روی هم قرار میگیره ، دلیل این کار اینکه که صفحه نمایش اول و آخر یک صفحه بر حسب محور X و Y هست و عمق نداره . وقتی که شما عینک مخصوص این کار رو به چشماتون میزنید در حقیقت با استفاده از ضعف سیستم عصبی و خطای تصاویر رو به صورت سه بعدی میبینید در صورتی که اگر شما توی منزل یک گربه داشته باشید چون سیستم بینایی و عصبیش از شما پیچیده تر و قویتره حتی با اون عینک ها هم تصاویر رو سه بعدی نمیبینه .

این سه بعدی همچین چیز عجیب و پیچیده ای نیست و همون طوری که گفتم تکنولوژیش مال بیش از 60 سال پیشه ، تنها نکته قابل توجهش اینه که در صفحه نمایش های نسل آینده بدون نیاز به عینک های مخصوص اون خطای دید رو تولید میکنند که جزئیاتش بعد از عرضه شدن این صفحات به بازار عرضه میشه .

کافیه با لایو یا PSN وصل بشید و آخرین آپدیت هاش رو بگیرید .
    Last edited by sonixax; 14-08-2010 at 16:26.

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

یه سوال تو ذهنمه یکی از رفقا adsl 128 با محدودیت 2mg داره بعد اگه به ps3 وصل بکنه از محدودیتش کم میشه؟اصلا امکان پذیر هست یا باید بدون محدودیت باشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •