میشه بیشتر راهنمائیم کنید. یه سایت فارسی، چیزی بهم معرفی کنید.
منم کاملاً با عرشیا!(شوخی کردم، ارشیا
) موافقم. شما خودت یه نیگا بنداز، حتی اولین گوشی های
ساخت دست بشر هم ویبره دارن!!!!!!!!![]()
میشه بیشتر راهنمائیم کنید. یه سایت فارسی، چیزی بهم معرفی کنید.
منم کاملاً با عرشیا!(شوخی کردم، ارشیا
) موافقم. شما خودت یه نیگا بنداز، حتی اولین گوشی های
ساخت دست بشر هم ویبره دارن!!!!!!!!![]()
از 1100 نوکیا تا N97 , از J100 سونی اریکسون تا C905 , از N620 سامسونگ تا i900 Omnia , از Imate Sp3 تا HTC Touch HD همگی ویبره داشتند بجز N90 نوکیا اونم به خاطر اینکه دوربین گوشی خارج از گوشی قرار داشت
گوگل رو گذاشتن برای چی ؟میشه بیشتر راهنمائیم کنید. یه سایت فارسی، چیزی بهم معرفی کنید.![]()
نمی دونم چرا ویبره نمی زنه؟ شاید خرابه؟
بابا دیگه گوشیم چینی نیست. روی جعبش نوشته فنلاند، روی بورد گوشی نوشته فنلاند. شماره سریالش هم اصل هستش خودم توی سایت های تست imei تستش کردم. ظاهر گوشی تمام ویژگی های یک گوشی n95 اصل رو داره. در ضمن 395 هزار تومان خریده بودمش.
همه ویبره دارند ... اصلا توی پروفایل Vibrating alert فعاله ؟!!!
برو یک فلش کن شاید نرم افزاری مشکل باشه
مطمئنی چینی نیست؟خوب اهمیتی نداره چون گوشی من میگن چینیه،ولی ویبره که داره هیچ،از قبلیه که فنلاندی بود هم مستحکم تره!
مطمئنم که یه توضیح خیلی ساده وجود داره که هیچ کی به ذهنش نرسیده.قضیه چینی و غیر چینیش نیست.گوشی رو نو خریدی یا دست دو؟از کجا خریدیش؟
سلام خدمت دوستان
يه مشكلي واسه باطري گوشيم پيش اومده يكي لطف كنه راهنماييم كنه
چند وقته باطري گوشيم باد كرده و خيلي زود شارژ خالي ميكنه.مثلا يه بار "باطري لو" ميده خاموش ميشه.دوباره اگه روشن كنم روشن ميشه.حالا ميخوام بدونم چرا اينجوري شده؟
حالا قصد دارم يه باطري n958gig از علا الدين واسش بگيرم.يه نفر كه كرفته و باطريش خوب كار كرده بگه كه از كدوم مغازه كرفته و مشخصاتي از باطري بگه كه بشه اونو تشخيص داد.قيمت رو هم لطف كنيد بگيد.
ولي خودم فكر كنم مشكلي كه واسه باطري خودم پيش اومده واسه اينه كه از شب تا صبح ميزنم به شارژ.
ممنون ميشن راهنمايي كنيد. با تشكر
فاسد شده عمرش سر رسیده ! سریع عوضش کن اینا احتمال منفجر شدن دارندسلام خدمت دوستان
يه مشكلي واسه باطري گوشيم پيش اومده يكي لطف كنه راهنماييم كنه
چند وقته باطري گوشيم باد كرده و خيلي زود شارژ خالي ميكنه.مثلا يه بار "باطري لو" ميده خاموش ميشه.دوباره اگه روشن كنم روشن ميشه.حالا ميخوام بدونم چرا اينجوري شده؟
الان باتری 8 گیگ اصلی نیست و گیر نمیاد
سلام
بچه ها شارژ گوشیتون چقدر طول میکشه؟ برا من در حدود 1 ساعت و ربع کامل شارژ میشه! آیا این طبیعیه یا نه؟
بعدش معمولاً هرچند وقت یه بار شارژش میکنید؟ این طور که به نظر میرسه، هر روز باید شارژش کنم!!![]()
آره. مدت زمان شارژش همونقدر طول میکشه.
اما در مورد تموم شدنش باید بگم، بستگی به استفاده شما داره! اگر فقط واسه مکالمه و sms استفاده کنی و ازش
کار نکشی، حداکثر 2 روز. اما اگر زیاد کار بکشی، حداکثر یه صبح تا شب را بهت حال میده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)