يه سوال اگه يه برنامه رو دوبار ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟ يا اگه يه برنامه كه احتياج به ساين نداره رو ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟
يه سوال اگه يه برنامه رو دوبار ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟ يا اگه يه برنامه كه احتياج به ساين نداره رو ساين كني مشكلي پيش مياد؟؟؟
نه اصلا نمی شه . خودت امتحان کردی ؟
خیلی حالم گرفته شد.
یه کاری بکن تو رو خدا![]()
سلام
من یک فایل سر فقط می خوام برای همین ir remote ver1 از سایت آسان دانلود هم گرفتم.میشه لطفی کنید
353964014451314
Last edited by sada; 08-02-2008 at 22:54.
بفرما دوباره برات درست کردم ایندفعه دیگه نباید ارور بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه حمید جون انصافا فقط میخواستم شوخی باهات بکنممثل اینکه داره سوتفاهم پیش میاد.
راستی حمید رضا چرا حالا میخوای ان81 بگیری حداقل یه گوشی بگیر که با5700 خیلی تفاوت داشته باشه مثل ان95 هشت گیگ یا ان82.البته خودتون بهتر از من میدونید![]()
نه حمید جون انصافا فقط میخواستم شوخی باهات بکنممثل اینکه داره سوتفاهم پیش میاد.
راستی حمید رضا چرا حالا میخوای ان81 بگیری حداقل یه گوشی بگیر که با5700 خیلی تفاوت داشته باشه مثل ان95 هشت گیگ یا ان82.البته خودتون بهتر از من میدونید![]()
عزيزم من بي شعور بودم از يكي از دوستان تو اين فروم از همينا خواستم...
شما برو توي لينك پايين اونجا درخواست بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم به روی چشم
ممنون.اگه میشه یه آموزش درست حسابی برای این کار اگه هست بزارید.تو همین فوروم همه لینک ها پکیدنچشم به روی چشم
Last edited by sada; 08-02-2008 at 23:09.
اقا ما مخلصیم فکر کنم من منظورت رو بد گرفتم شرمنده
والا پولم که به N95 8gb که نمی رسه ولی سر N81 8gb و n82 خیلی دارم با خودم کلنجار میروم یه جا دوربین 5 با فلش زنون رو نمیشه ازش گذشت یکی از زیبایی N81 البته مثل اینکه میگن lcd N82 چندان شفاف نیست که خیلی خورد تو ذوقمالبته هنوز بین این 2 تا موندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)