سلام دوست عزيز . منم مثل شما ميخواستم يه كامپيوتر توپ بگيرم واسه بازي اما حساب كردم خيلي گرون ميشه منم كه بيشتر بازي ميكنم . ديدم گرافيك بازي هاي XboX360 خيلي بالاست رفتم خريدمش .
بگير ضرر نميكني .![]()
سلام دوست عزيز . منم مثل شما ميخواستم يه كامپيوتر توپ بگيرم واسه بازي اما حساب كردم خيلي گرون ميشه منم كه بيشتر بازي ميكنم . ديدم گرافيك بازي هاي XboX360 خيلي بالاست رفتم خريدمش .
بگير ضرر نميكني .![]()
یه سوالی دارم که مدتیه ذهنمو به خودش مشغول کرده:
1-کسایی که برد فالکونشون خراب شده اکثرا میگن بعد از اینکه جند روز از کنسول استفاده نکردن و بعد دوباره روشنش کردن 3 چراغ داده.(من خودم هم دو مورد دیدم)
خواستم بدونم علتش چیه؟؟؟
2-یکی هم اینکه میگن جابجا کردن کنسول شاید منجر به خرابیش بشه.این یکی یعنی چه؟؟
ممنون دوستان![]()
1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
2. شما وقتي كنسول روشن هست و وسط بازي بياي اون رو از حالت افقي به عمودي
يا برعكس تغيير بدي هم برا ديسك بازي هم لنز كنسول مشكل پيش مياد كه چندان هم عجيب نيست !!!
من خودم هم درباره مورد اول که نوشتم متعجبم ولی این مشکل واقعا بین اونایی که کنسولشون
افقی شده(منظور 3چراغ شده) شایع هست میتونین تو تاپیک خرابی های سایت bc هم
ببینین(فراوونن)
ببخشيد يه سوال Xbox كدوم طرفي بزارم؟ . من افقي گذاشتم . عيب نداره . چون راحت تر ميشه سي دي گذاشت و منطقي تره
دوست عزیز اگه اینجوری که شما میگید باشه پس همه کنسول هایی که از چین یا هرجای دیگه وارد کشور میشه به محض اینکه روشن بشن باید سه چراغه بشن!
چون اونا خودشون یه بار تست میکنن ودیگه تا چند وقت روشن نمیشه تا من خریدار روشنش کنم.
دلیلش رو باید در موقع استفاده جستجو کرد نه وقتی که خاموش بوده
چند صفحه قبل هم پرسیده شده بود و جواب داده شد
شما هر دو روش رو میتوی استفاده کنی اما توصیه میشه افقی بزاری
سلام دوستان...من دانشجوي زاهدانم...اينجا رفتم elite 360 قيمت گرفتم...550 تومن....!!!
به نظرم خيلي زياده...
طرف ميگفت دوباره قيمتا رفته بالا..!!!
حقيقت داره؟
طبیعیه که 360 تو شهرستانها گرونتره...اگه میخوای کنسول بخری از تهران خرید کن....اونجا اگه کنسول هم داشته باشی بازیهاشو فکر نمیکنم بتونی پیدا کنی
البته ميتوني بازيها رو از اينترنت سفارش بدي با پست برات ميفرستن.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)