تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4519 از 4751 اولاول ... 35194019441944694509451545164517451845194520452145224523452945694619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,181 به 45,190 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من اگه شاتل داشتم هفته اول نه هفته دوم 10000 % تخلیه میکردم

واقعا جای تاسف داره

اگر شماها تخلیه کنید ، اونها هم مجبورن قانون مسخرشون رو عوض کنن
    پررو شدن
    به قوله دوستمون وقتی پولی میگیرن واسه شبانه ، این دیگه کجاش رایگانه آخه ؟

یا مثلا میگن : 512 نامحدود ، بعدش از اونور میگن 20 گیگ
    یکی اینجا بیاد این نوع نامحدود رو واسه من تعریف کنه !!!

ما جماعت حقمو بزنن تو سرمون
    اگه اینترنت رو گیگی 50000 تومن هم بکنن
    به هم میگیم خوبه 60000 نشد
    بعدشم زرتی زرتی میرم ازشون سرویس میگیریم
    Last edited by rar; 01-04-2014 at 02:56.

2. 2 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره

دوست عزیز مشکل دقیقاً همینجاست.... بعضی از کاربرها قرارداد طولانی میبندن و اگه تخلیه کنن چند 100 هزار تومن ضرر میکنن... از اون طرف این فرایند به شکلی هستش که شما کمه کم 1 هفته بدون اینترنت میمونی... از اون بدتر خیلی از شرکت ها اصلاً توی خیلی از مناطق پرت خالی ندارن و شما حق انتخاب نداری... اما از همه حالب تر اینه که شرکتها همه مثل هم هستن و یکی از یکی بدتر! من مطمئنم که زیر ساخت پهنای باند رو به هر کسی نمیفروشه والا با این سیاست هایی که این شرکت ها دارن به راحتی یک شرکت جدید با چند صد میلیون تومن سرمایه میتونه انحصار این شرکت ها رو توی بازار از بین ببره مطمئن باش توی فروش پهنای باند یه سری باند بازی هایی وجود داره...
    شرایط رقابتی فقط میتونه مشکل رو حل کنه... با شکایت و این حرفا وضع درست نمیشه این ISP ها قراردادشون رو طوری میبندن که مشتری هیچ راهی برای شکایت نداشته باشه...
    Last edited by netstat; 01-04-2014 at 13:36.

7. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در این رابطه من باید بیشتر توضیح بدم... فکر کنم منظور من توی این مورد اشتباه فهمیده شده...
    بحث من زمانی هستش که شما یه سرویسی رو میتونی به شکلی استفاده کنی که این میزان و این نوع استفاده با عقل جور در نمیاد مثلاً با توجه به قیمت 500 تومنی زیر ساخت برای هر گیگ شما با یه سرویس 24 تومنی می تونی شبانه 300 گیگ بگیری! (سرویس 2 مگ پارس آنلاین البته قدیما ) بحث من اینه که این جور مواقع به احتمال زیاد این نوع استفاده با ضایع کردن حق دیگران میسر و ممکن میشه!!! البته بعضی ها هستن که با پیدا کردن باگ و تریک و .... این کار رو میکنن.... این بحثش جداست و در واقع صرفاً یه دزدی از ISP هستش که من به شخصه نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه به نظرم خیلی کار خوبی هستش و حق این ISPهای دزد هم همینه... خودم هم کلی از این کارا کردم و میکنم! ولی وقتی شما این کار رو میتونی به راحتی و بدون این جور کلک ها انجام بدی (مثل پارس آنلاین) در واقع خود ISP داره این امکان رو به نوعی برای شما فراهم میکنه و چون ISP از جیب خودش خرج نمیکنه در واقع به نوعی از بقیه میگیره و به شما میده!!! حالا کسی که از این امکانی که ISP به هر دلیل داره براش فراهم میکنه استفاده میکنه نه حروم خوره و نه دزد! مقصر ISP هستش و دزد واقعی ISP هستش. حرف من اینه که حالا که شما داری از این استفاده میکنی و میدونی این امکان برای شما با دزدی از دیگران فراهم شده فقط به فکر خودت نباش! چون که باد آورده را باد خواهد برد! (پیشنهاد میکنم پست قبلیم رو دوباره بخونی تا ببینی دقیقاً منظورم همین بوده) و شما اگر دنبال حقی دنبال حق دیگران هم باش نه اینکه فقط به خودت فکر کنی...
    در ضمن این بحث رو من در جواب به دوست دیگمون مطرح کردم که گفته بود به من چه که بقیه دانش فنی ندارن!
    در مورد دانلود شبانه هم من باید بگم من خودم توی این زمینه یه سری حساب کتاب انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که قیمت گیگ شبانه یه چیزی حدود 300 تومن باید باشه... که با یه سرویس 20 تومنی میشه نزدیک 60-70 گیگ... بیشتر از این غیر منطقیه و با این قیمت پهنای باند تو ایران فقط با ضایع شدن حق دیگران ممکن هستش!!!

کاملاً موافق هستم و به نظرم کاملاً این حرفت درسته.... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه این پستم رو بخونی:

خلاصه اینکه سیاست های ISP ها غلطه و منشا ضایع شدن حق مشتری هم همین هستش...
    مثلاً برای دانلود شبانه روش نامحسوس کارایی نداره چون کسی که شبانه دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه و نمیشه بگیم مثلاً مصرف 99 در صد کاربرا از فلان قدر کمتره... توی روزانه ولی میشه گفت چون همه نمیخوان مثل تراکتور دانلود کنن... ولی کسی که شب داره دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه...
    خلاصه:
    به نظر من روش نامحسوس برای کنترل مصرف توی روز مناسبه و روش محسوس (یا همون حجمی) برای کنترل مصرف شبانه!!! ولی شاتل دقیقاً داره برعکس انجام میده!!!

من معمولا حجم ترافیکم رو مدیریت میکنم و خودم مصرف کمی دارم ، اما بقیه افراد خونه رو که نمیشه کنترل کرد! خدا رو شکر که همه مهمون ها هم بعد سلام اولین چیزی که از میپرسن پسورد وایرلست هست!!! توی این مدت عید هم که دیگه رفت و آمد زیاد...

با 17 گیگ دانلود توی یک ماه محدود شدم. خیلی خیلی برام سخته که منی که تو 6 ماه چندین بار حجم میخرم و از اونطرف توی 1 سال اخیر 5-6 ماه مصرف رایگانم در ماه زیر 3 گیگ بوده بیام و اینجوری محدود شم! یعنی اون ماه هایی که شبی میانگین زیر 150 ترافیک مصرفیم بود رو در نظر گرفته نمیشه اما حالا که بعد مدت ها 4 شب پشت سر هم 2-3 گیگ مصرف کردم محدود میشم!!
    من نوعی که طی مدتی و بنا به دلایلی تنها زمان مصرفم از اینترنت شب هست چجوری الان با این مسئله کنار بیام؟ این مدت محدودیت هم اتفاقا بازه مهمی برام هست.

"هزینه سرویس شبانه رایگان" شوخی زشتی بود که شاتل با ما مشتریانش کرد! جمله ای که خودش پارادوکس خنده داری داره!

چیز رایگانی که هزینه بره!!!!! همین یه جمله میتونه منطق و مدنیت جامعه رو کلا از اساس زیر سوال ببره. فکر کردن بهش انقدر ادم رو آزرده خاطر میکنه که نمی تونم وصف کنم، اینکه چگونه اجازه همچین اتفاقاتی چه از طرف دولت و چه از طرف مردم داده میشه.

این ها ژست طلبکاری نیس، بلکه اعتراض به نبود یک سیستم نامناسب ساز و کار بین مشتری و فروشنده هست.

راستش خیلی متوجه فلسه بحث حق و استفاده از حق دیگران نشدم و برای همین فقط همون مثال گرمابه‌ رو تکرار می‌کنم که توی حموم عمومی با اینکه همه یکسان پول ورودیه حموم رو اول کار دادن، مصرف آب خزینه به هر کسی می‌رسه که رفته توی آب و اگه کسی به هر دلیل کنار نشست دیگه به باقی نمی‌گن سهم آب خزینه رو کنار بذارن. اما اگه کسی رفت توی حموم نمره که خصوصی هست چون هزینه‌اش بیشتره امکاناتش هم بیشتره و البته کسی هم بجز خودش نمی‌تونه از دوش اون نمره استفاده کنه. البته بحث هـک و کـرک و غیره رو چون اصولاً نمی‌دونم چطور هست به کنار می‌ذارم.

اما در مورد سیاست غلط که حرف‌تون رو قبول دارم و شاتل فکر می‌کنه که زرنگ هست اما در اصل خودش با دست خودش داره مشتری رو فراری می‌ده. وقتی eman619rv عزیز حرف من رو می‌زنه که چرا باید کسی که مرتب حجم اضافی می‌خره با کسی که هیچ وقت اینکار رو نکرده یکی باشه. مگه در دنیای تجارت (هر جای که دنیا باشه) خرید بیشتر به نفع فروشنده نیست و اینجا نباید شاتل از مشتری خوش‌خریدش بیشتر حمایت کنه؟ مشکل شاتل همین هست که هنوز نفهمیده اگه به مشتری پروپاقرصش بیشتر حال نده دیگه اون هم رغبتی برای خرید بیشتر نداره و تنها به اندازه نیازش خرید می‌کنه. این هم یعنی ضرر برای خود شاتل و البته کم شدن رضایت مشتری.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا جای تاسف داره

پررو شدن
    به قوله دوستمون وقتی پولی میگیرن واسه شبانه ، این دیگه کجاش رایگانه آخه ؟

یا مثلا میگن : 512 نامحدود ، بعدش از اونور میگن 20 گیگ
    یکی اینجا بیاد این نوع نامحدود رو واسه من تعریف کنه !!!

ما جماعت حقمو بزنن تو سرمون
    اگه اینترنت رو گیگی 50000 تومن هم بکنن
    به هم میگیم خوبه 60000 نشد
    بعدشم زرتی زرتی میرم ازشون سرویس میگیریم

یعنی می‌شه مثل مدارس غیرانتفاعی که باید مثلاً اهل انتفاع و سود نباشن اما برعکس از باقی مدارس گروونتر هم هستن. شده مثل کچلی که اسمش زلفعلی هست و چلاقی که اسم قدمعلی و یا کوری که اسمش عین‌الله باشه.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز مشکل دقیقاً همینجاست.... بعضی از کاربرها قرارداد طولانی میبندن و اگه تخلیه کنن چند 100 هزار تومن ضرر میکنن... از اون طرف این فرایند به شکلی هستش که شما کمه کم 1 هفته بدون اینترنت میمونی... از اون بدتر خیلی از شرکت ها اصلاً توی خیلی از مناطق پرت خالی ندارن و شما حق انتخاب نداری... اما از همه حالب تر اینه که شرکتها همه مثل هم هستن و یکی از یکی بدتر! من مطمئنم که زیر ساخت پهنای باند رو به هر کسی نمیفروشه والا با این سیاست هایی که این شرکت ها دارن به راحتی یک شرکت جدید با چند صد میلیون تومن سرمایه میتونه انحصار این شرکت ها رو توی بازار از بین ببره مطمئن باش توی فروش پهنای باند یه سری باند بازی هایی وجود داره...
    شرایط رقابتی فقط میتونه مشکل رو حل کنه... با شکایت و این حرفا وضع درست نمیشه این ISP ها قراردادشون رو طوری میبندن که مشتری هیچ راهی برای شکایت نداشته باشه...

برای همین بود که وقتی اومدم شاتل دیدم یک ماهه می‌خوره به عید و وسط عید هم نمی‌شه کار اداری برای جابجایی انجام داد. بالاتر از سه ماه هم ریسک زیادی داره، این بود که رفتم سراغ طرح سه ماهه که اگه واقعاً نمی‌صرفید فرصت تغییر داشته باشم. یاد کاربرهای مبین‌نت افتادم که یه عده زیادی طرح دو ساله گرفتن با مودم جیبی که هم سر گروونی و دانلود شبونه به مشکل خوردن و هم ذاتاً مودم جیبی از نظر سیگنال خیلی افتضاح هست و برای همین شدید ضرر کردن. کلاً توی ایران فکر کنم نهایت ریسک اون هم توی یه شرکت تست شده، ۶ ماه باشه و بیشتر از اون زمان طرح گرفتن اشتباه هست.

در مورد قرارداد هم درست می‌گید و متاسفانه مشکل از سازمان تنظیم مقررات هست که اجازه می‌ده شرکتها اینجور قراردادها رو تنظیم کنن. این جور قراردادها مثل چک سفید امضا یا سفته سفید امضا هستن که شرکت اینترنتی هر جوری دلش خواست می‌تونه اون رو تعبیر کنه. خوب وقتی صدور چک یا سفته سفید ولی امضا شده ممنوع هست، چرا نمی‌یان همچین قراردادهایی رو باطل اعلام کنن؟

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان سرویس 2M-4GB محدود شبی چقدر میشهدر بهترین حالت دانلود داشت ؟؟؟؟ شبی 5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد ؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستش خیلی متوجه فلسه بحث حق و استفاده از حق دیگران نشدم و برای همین فقط همون مثال گرمابه‌ رو تکرار می‌کنم که توی حموم عمومی با اینکه همه یکسان پول ورودیه حموم رو اول کار دادن، مصرف آب خزینه به هر کسی می‌رسه که رفته توی آب و اگه کسی به هر دلیل کنار نشست دیگه به باقی نمی‌گن سهم آب خزینه رو کنار بذارن. اما اگه کسی رفت توی حموم نمره که خصوصی هست چون هزینه‌اش بیشتره امکاناتش هم بیشتره و البته کسی هم بجز خودش نمی‌تونه از دوش اون نمره استفاده کنه. البته بحث هـک و کـرک و غیره رو چون اصولاً نمی‌دونم چطور هست به کنار می‌ذارم.
    هر چند این مثال یه کم برام عجیب هستش ولی از مثال خودت استفاده میکنم....
    توی حموم عمومی چرا یه نفر با اینکه پول داده به خاطر اینکه دیر جنبیده نباید بهش آب برسه؟ چرا با وجود اینکه افراد دارن هزینه ی خدمات رو پرداخت میکنن باز باید برای تصاحب منابع با هم رقابت کنن؟ توی حموم عمومی سر این مسئله هیچوقت دعوا نمیشه؟ هیچ وقت حق کسی ضایع نمیشه؟ بنظرت حموم خصوصی عادلانه تر نیست؟ نمیشه یه راه بهتر از قانون جنگل برای تقسیم آب توی حموم پیدا کرد؟ دقت کن که توی این مثال من مقصر اصلی رو جناب حمومی محترم میدونم که به خودش زحمت طراحی یه سیستم عادلانه ی تقسیم آب رو نداده... کسانی که زود میرن توی آب مسئول ضایع شدن حق دیگران نیستن! البته اون ها هم به نوعی تقصیر کارن چون به سیستم ناعادلانه و وجود قانون جنگل توی حموم اعتراضی نمیکنن!

پ.ن: فکر کنم این پست رو به خاطر نامربوط بودن به تاپیک حذف کنن!!!
    Last edited by netstat; 01-04-2014 at 19:49.

15. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

دوستان سرویس 2M-4GB محدود شبی چقدر میشهدر بهترین حالت دانلود داشت ؟؟؟؟ شبی 5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد ؟
    نع
    ماهی 20-30 گیگ زور بزنی بتونی دانلود کنی
    بعدش محدود میشی
    هر چند این مثال یه کم برام عجیب هستش ولی از مثال خودت استفاده میکنم....
    توی حموم عمومی چرا یه نفر با اینکه پول داده به خاطر اینکه دیر جنبیده نباید بهش آب برسه؟ چرا با وجود اینکه افراد دارن هزینه ی خدمات رو پرداخت میکنن باز باید برای تصاحب منابع با هم رقابت کنن؟ توی حموم عمومی سر این مسئله هیچوقت دعوا نمیشه؟ هیچ وقت حق کسی ضایع نمیشه؟ بنظرت حموم خصوصی عادلانه تر نیست؟ نمیشه یه راه بهتر از قانون جنگل برای تقسیم آب توی حموم پیدا کرد؟ دقت کن که توی این مثال من مقصر اصلی رو جناب حمومی محترم میدونم که به خودش زحمت طراحی یه سیستم عادلانه ی تقسیم آب رو نداده... کسانی که زود میرن توی آب مسئول ضایع شدن حق دیگران نیستن! البته اون ها هم به نوعی تقصیر کارن چون به سیستم ناعادلانه و وجود قانون جنگل توی حموم اعتراضی نمیکنن!

پ.ن: فکر کنم این پست رو به خاطر نامربوط بودن به تاپیک حذف کنن!!!
    فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست...شاید شما شاتل را محکوم کنی که چرا آفر هاش اینطور هست و دانلود شبانه پولی نداره ولی باید بهش هم حق بدی
    تغییر ناگهانی سرویس های شاتل به حالتی که شما میگی، نیاز به آمادگی مشتریانش داره واگر شاتل به صورت ناگهانی این تغییرات را بده خیلی از مشتریانش را از دست میده(چون بسیاری از مشتریان دنبال سرویس اینترنت ارزان و با شبانه رایگانه هستند که تا میتوانند در ساعات رایگان دانلود و در ساعات غیر دانلود استفاده زیادی نکنند-که نمونه هاشو اینجا هم زیاد میبینی)
    حالا شاتل چند تا مشکل اساسی داره:نبود برنامه نویس درست و حسابی(یکی از بچه های همین فروم میگفت که برای برنامه محدود کننده 300 میلیون تومان هزینه کردند!!!)
    شکست خوردن در رقابت با بقیه ISP ها(اگه اشتباه نکنم مثالش شرکت آسیانت هست که شبانه نیم بها کرده بود...)
    نا مشخص بودن میزان درآمد شاتل در صورتی که به سمت اون سرویس ها حرکت کنه
    2 تا مشکل دوم خیلی راحت میتونه بزرگترین شرکت ها را شکست بده چه برسه به شاتلی که یک ISP غیر بین المللی هست...

17. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •