تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4518 از 4751 اولاول ... 35184018441844684508451445154516451745184519452045214522452845684618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,171 به 45,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب معلومه که دانلود رایگان رو می‌خوام، وگرنه چرا باید بابتش پول می‌دادم. نظرم این بود که بهتر بود بجای هفته‌ها سرعت مورچه‌ای از حجم اصلی کم می‌کردن که حداقل کاربر جریمه شده توی وب‌گردی خوابش نبره.

سیستم هوشمند بدون شک با یه سری مقررات و تنظیمات هست که شده هوشمند. شما خودتون توی صبحت‌تون این نظر من رو تائید کردین. این مورد که شاتل بعضی‌ جاها تخفیف ویژه می‌ده خودش یه پارامتر هست که توی سیستم کاربرد داره. تعداد زیادی از همین پارامترها کنار هم این سیستم هوشمند رو می‌سازه. پس باز حرفم درست بود که می‌شه این سقف رو تعیین کرد. اما بخاطر اینکه اگه سقف دانلود شبانه گفته بشه کاربرها بجای خودمحدودیت می‌رن سراغ استفاده از حقی که شاتل نمی‌خواد برای کاربرها ایجاد کنه یا همین مورد تخفیف ویژه که خودتون خبرش رو دادین (و البته ممنون بخاطر خبرش) و در واقع یه رانت هست برای عده‌ای خاص، این سقف عمدی مشخص نمی‌شه. من تائیدیه صبحتم رو هم گرفتم.

متاسفانه بهم گفتن که این افزایش حجم تاثیری توی بازداشت اکانت نداره. من که طبق محاسبه‌ای که بهم گفتن شاید تا اواسط اردیبهشت دیگه سرعت عادی توی ساعات شبانه نداشته باشم.

این سئوالات رو نمی‌تونستم اون موقع بپرسم مگه علم غیب می‌داشتم یا با عالم اسرار در ارتباط بودم. کجای قرارداد اشاره کرده که شاتل قراره هیچ وقت اطلاعاتی در مورد دانلود شبانه به غیر از ساعت شروع و خاتمه نده؟
    اولا که حداکثر یک هفته محدود هستی فقط شب ها مودمت را خاموش کن و شبانه دانلود نکن
    دوما اینکه حرف من این بود که زمان عقد قرارداد ،شما میگفتی این میزان دانلود رایگانش چه قدره؟نه الانی که قراردادت را امضا کردی
    نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی
    شما چرا حرف منو متوجه نشده جواب میدی؟
    میگم سرویسی که مخابرات در حال حاضر به شما ارائه میده نزدیک به سرویس dedicated هست...و داره ضرر می کنه و شما اگه همچین کیفیتی از هر شرکت دیگه ای انتظار داری،برو dedicated بگیر.متاسفانه شما دانش زیادی در این زمینه نداری و الکی شلوغش می کنی
    اگه میبینی مخابرات اینطور سرویس دهی می کنه به نظر من دلیلش کاملا سیاسی هست(کافیه به این فکر کنید که چرا فقط مخابرات تهران سرویس اینطوری ارائه میده)
    دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول می‌دن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف می‌کنن. مگه منطقاً همه کاربرها می‌تونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حق‌خور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمی‌گم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو می‌خورن. وقتی خود شرکتها می‌گن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمی‌تونم بخورم هم بهم می‌گن حقت نیست که نمی‌تونی بخوری.
    من یک سوال از شما میپرسم:
    به نظر شما کیفیت اینترنت کسی که در ساعات شبانه 2 گیگ دانلود می خواد بکنه و کسی که ماهی 50 گیگ دانلود می کنه نباید تفاوتی باشه؟
    طبق اشتراک 1 به 8،منصفانه اش این هست که هر 8 روز یکبار شما بتونی فول دانلود بکنی(اینکه براتون منطقی هست دیگه؟)یعنی در ماه 4 شب بتونی کامل دانلود بکنی.حالا سرعت قرارداد شما چه قدر هست؟فرض می کنیم که طبق قراردادت سرعتت 1 مگ یعنی 128 کیلوبایت باشه،با توجه به اینکه 4 شب و شبی 8 ساعت دانلود کنی میشه 32 ساعت دانلود شبانه رایگان و با احتساب سرعت 128 کیلوبایت،منصفانه شما باید 14.75 گیگ دانلود کنی
    از این ماه شما 15 گیگ دانلود کن من تضمین میدم بازداشت نشی.
    مشکل ما اینه که درک درستی نسبت به حقی که داریم و حقی که بقیه دارن نداریم و فکر می کنیم استفاده حداکثری از منابع در اختیارمون،حقمونه
    پ.ن:برای راحتی محاسبات هر گیگ را 1000 مگ محاسبه کردم
    Last edited by BursT; 31-03-2014 at 23:06.

2. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اولا که حداکثر یک هفته محدود هستی فقط شب ها مودمت را خاموش کن و شبانه دانلود نکن
    دوما اینکه حرف من این بود که زمان عقد قرارداد ،شما میگفتی این میزان دانلود رایگانش چه قدره؟نه الانی که قراردادت را امضا کردی

من یک سوال از شما میپرسم:
    به نظر شما کیفیت اینترنت کسی که در ساعات شبانه 2 گیگ دانلود می خواد بکنه و کسی که ماهی 50 گیگ دانلود می کنه نباید تفاوتی باشه؟
    طبق اشتراک 1 به 8،منصفانه اش این هست که هر 8 روز یکبار شما بتونی فول دانلود بکنی(اینکه براتون منطقی هست دیگه؟)یعنی در ماه 4 شب بتونی کامل دانلود بکنی.حالا سرعت قرارداد شما چه قدر هست؟فرض می کنیم که طبق قراردادت سرعتت 1 مگ یعنی 128 کیلوبایت باشه،با توجه به اینکه 4 شب و شبی 8 ساعت دانلود کنی میشه 32 ساعت دانلود شبانه رایگان و با احتساب سرعت 128 کیلوبایت،منصفانه شما باید 14.75 گیگ دانلود کنی
    از این ماه شما 15 گیگ دانلود کن من تضمین میدم بازداشت نشی.
    مشکل ما اینه که درک درستی نسبت به حقی که داریم و حقی که بقیه دارن نداریم و فکر می کنیم استفاده حداکثری از منابع در اختیارمون،حقمونه
    پ.ن:برای راحتی محاسبات هر گیگ را 1000 مگ محاسبه کردم

چیزهایی که مربوط به من هست رو جواب بدم.
    رسماً بهم گفتن بالای یک ماه و شما قبول نداری. اگه اینجوریه که لطفاً پادرمیانی کنید تا مشکلم حل بشه چون الان یک هفته شده که محدودم.

این حقی هم که می‌گید آیا به نام افراد زده شده و اختصاصی و قابل فروش و انتقال هست؟ یعنی چیزی مثل زمین و ساختمان و ماشین هست؟ یا یه حق مشترک هست برای کسانی که فرصت استفاده داشته باشن؟ یعنی اگه کسی به هر دلیل نخواد از شبها استفاده کنه باید اون حجم بسوزه و کس دیگه‌ای هم نتونه ازش استفاده کنه؟ یه چیزی مثل اینترنت اختصاصی. اینجور که می‌گید چون اشتراک کاربرها هم یک یه هشت هست طرف باید خودش محدودیت اعمال کنه و بگه حقم یک به هشت هست و هرگز نباید بیشتر از یک‌هشتم سرعتم، استفاده کنم که وگرنه درک اشتباهم باعث گناهم می‌شه؟؟؟ این که دیگه اوج تفکر خودمحدود کردن هست. برای مثال اینترنت اشتراکی مثل استفاده از حموم عمومی هست که تا کسی حموم رو برای خودش قرق کامل نکرده توی استفاده با باقی مشترک هست. اگه کسی توی حموم خوابش برد یا گرم صحبت با دوستانش شد، دیگه نمی‌تونه به دیگران بگه که حق ندارین وسط خزینه شیرجه بزنید و اون بخشش مال و حق ایشون هست. اونی که هر کس برای خودش یه بخش مجزا و خصوصی داره، اینترنت اختصاصی هست.
    Last edited by ninipc; 31-03-2014 at 23:39.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چیزهایی که مربوط به من هست رو جواب بدم.
    رسماً بهم گفتن بالای یک ماه و شما قبول نداری. اگه اینجوریه که لطفاً پادرمیانی کنید تا مشکلم حل بشه چون الان یک هفته شده که محدودم.

این حقی هم که می‌گید آیا به نام افراد زده شده و اختصاصی و قابل فروش و انتقال هست؟ یعنی چیزی مثل زمین و ساختمان و ماشین هست؟ یا یه حق مشترک هست برای کسانی که فرصت استفاده داشته باشن؟ یعنی اگه کسی به هر دلیل نخواد از شبها استفاده کنه باید اون حجم بسوزه و کس دیگه‌ای هم نتونه ازش استفاده کنه؟ یه چیزی مثل اینترنت اختصاصی. اینجور که می‌گید چون اشتراک کاربرها هم یک یه هشت هست طرف باید خودش محدودیت اعمال کنه و بگه حقم یک به هشت هست و هرگز نباید بیشتر از یک‌هشتم سرعتم، استفاده کنم که وگرنه درک اشتباهم باعث گناهم می‌شه؟؟؟ این که دیگه اوج تفکر خودمحدود کردن هست.
    هم من هم بقیه افراد ده ها بار گفتیم که پشتیبانان شاتل هیچی حالیشون نیست و حرف چرت زیاد میگن
    منم به شما میگم که ماکسیموم محدودیتی که اینجا از بچ ها شنیدم 14 روز بوده!!!شما هم 7 روزه از محدودیت خارج میشی اگه شب ها دانلود نکنی و مودمتو خاموش کنی!!!

درباره ادامه حرفتون هم،حرف من این بود که شما حقت 15 گیگ هست...اگه 15 گیگ دانلود کنی و اجازه دانلود بیشتر ازت سلب(؟) بشه کسی حقت را نخورده.
    البته نتیجه ای که در ادامه م گرفتی کاملا درست هست و اگه شما زیاد دانلود کنی حق بقیه را می خوری چون افرادی که دانلود کمی دارن حقشون هست کیفیت دانلود خوبی داشته باشند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان این چه پیغامی هست :

وقتی به قسمت گفتگوی انلاین فنی شاتل میرم این پیغام میاد . چند وقت پیش باهال درگیری متنی پیدا کرده بودم اما نه اینقدر

الان به من گفته بی نزاکت ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هم من هم بقیه افراد ده ها بار گفتیم که پشتیبانان شاتل هیچی حالیشون نیست و حرف چرت زیاد میگن
    منم به شما میگم که ماکسیموم محدودیتی که اینجا از بچ ها شنیدم 14 روز بوده!!!شما هم 7 روزه از محدودیت خارج میشی اگه شب ها دانلود نکنی و مودمتو خاموش کنی!!!

درباره ادامه حرفتون هم،حرف من این بود که شما حقت 15 گیگ هست...اگه 15 گیگ دانلود کنی و اجازه دانلود بیشتر ازت سلب(؟) بشه کسی حقت را نخورده.
    البته نتیجه ای که در ادامه م گرفتی کاملا درست هست و اگه شما زیاد دانلود کنی حق بقیه را می خوری چون افرادی که دانلود کمی دارن حقشون هست کیفیت دانلود خوبی داشته باشند

پشتیبانی نبود و بخش شکایت بود.
    اینی که الان گفتین قابل اعتماد و اتکا هست؟ اگه باشه که باز خودش از هیچی بهتره. منظورم حجمش نبود و این بود که باز حداقل یه اطلاعاتی دستم رو گرفت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .

وقتی به قسمت گفتگوی انلاین فنی شاتل میرم این پیغام میاد . چند وقت پیش باهال درگیری متنی پیدا کرده بودم اما نه اینقدر

جدی جدی همچین چیزی گفته. اون غلط املایی توی متنش هم جالب هست.
    اما بگم که من سالها با موردی به اسم ضعف سیگنال و قطع و وصل اینترنت توی مبین‌نت زندگی کرده بودم. اما فکر نمی‌کردم ADSL هم مثل وایمکس مشکل سیگنال داشته باشه. الان نیم ساعته که خطم بطور مرتب هی قطع و وصل می‌شه. انگار که توفانی که بیرون می‌یاد داره سیمهای تلفن که البته زیر زمین هست رو به هم می‌کوبه و اتصال مشکل داره. چیز عجیبی هست.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام .

برای من یه بار چند ماه پیش همچین پیغامی بی دلیل اومده بود که زده بود بی احترامی!
    با پشتیبانی که صحبت کردم گفت مشکل از سیستم بوده و چند ساعت بعدش برطرف شد...

احتمالا برای شما بخاطر همون درگیری بوده...

خدایی واسه من کار میکنه همین دیشب با این اکانت وقتی که هم از داخل و هم از خارج محدود بودم با سرعت 1 مگ دانلود میکردم.
    ابوالفضل منتظر باش تا نوبت تو هم بشه. و اکانت از کار بیفته

اکانت کلا بسته شده تو مشهد وقتی من محدود شدم هیچ جاکار نکرد تا بتونم دور بزنم روش لو رفته و باگ سیستم از بین رفته !
    lol
    تنها ارزوم این بود که برای تو بسته بشه که براورده شد

11. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام .

اره معلومه خوب پس به کی گفته

13. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول می‌دن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف می‌کنن. مگه منطقاً همه کاربرها می‌تونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حق‌خور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمی‌گم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو می‌خورن. وقتی خود شرکتها می‌گن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمی‌تونم بخورم هم بهم می‌گن حقت نیست که نمی‌تونی بخوری.
    زمانی صحبت شما درست‌تر می‌شه که سقف رسمی تعیین بشه و مشخص بشه هر کس چقدر شبانه داره و چقدر نداره که اگه از حقش بیشتر مصرف کرد، بشه حق‌خور.

در این رابطه من باید بیشتر توضیح بدم... فکر کنم منظور من توی این مورد اشتباه فهمیده شده...
    بحث من زمانی هستش که شما یه سرویسی رو میتونی به شکلی استفاده کنی که این میزان و این نوع استفاده با عقل جور در نمیاد مثلاً با توجه به قیمت 500 تومنی زیر ساخت برای هر گیگ شما با یه سرویس 24 تومنی می تونی شبانه 300 گیگ بگیری! (سرویس 2 مگ پارس آنلاین البته قدیما ) بحث من اینه که این جور مواقع به احتمال زیاد این نوع استفاده با ضایع کردن حق دیگران میسر و ممکن میشه!!! البته بعضی ها هستن که با پیدا کردن باگ و تریک و .... این کار رو میکنن.... این بحثش جداست و در واقع صرفاً یه دزدی از ISP هستش که من به شخصه نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه به نظرم خیلی کار خوبی هستش و حق این ISPهای دزد هم همینه... خودم هم کلی از این کارا کردم و میکنم! ولی وقتی شما این کار رو میتونی به راحتی و بدون این جور کلک ها انجام بدی (مثل پارس آنلاین) در واقع خود ISP داره این امکان رو به نوعی برای شما فراهم میکنه و چون ISP از جیب خودش خرج نمیکنه در واقع به نوعی از بقیه میگیره و به شما میده!!! حالا کسی که از این امکانی که ISP به هر دلیل داره براش فراهم میکنه استفاده میکنه نه حروم خوره و نه دزد! مقصر ISP هستش و دزد واقعی ISP هستش. حرف من اینه که حالا که شما داری از این استفاده میکنی و میدونی این امکان برای شما با دزدی از دیگران فراهم شده فقط به فکر خودت نباش! چون که باد آورده را باد خواهد برد! (پیشنهاد میکنم پست قبلیم رو دوباره بخونی تا ببینی دقیقاً منظورم همین بوده) و شما اگر دنبال حقی دنبال حق دیگران هم باش نه اینکه فقط به خودت فکر کنی...
    در ضمن این بحث رو من در جواب به دوست دیگمون مطرح کردم که گفته بود به من چه که بقیه دانش فنی ندارن!
    در مورد دانلود شبانه هم من باید بگم من خودم توی این زمینه یه سری حساب کتاب انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که قیمت گیگ شبانه یه چیزی حدود 300 تومن باید باشه... که با یه سرویس 20 تومنی میشه نزدیک 60-70 گیگ... بیشتر از این غیر منطقیه و با این قیمت پهنای باند تو ایران فقط با ضایع شدن حق دیگران ممکن هستش!!!

بهشون هم گفتم این ضعف مدیریت شاتل رو نشون می‌ده که با کاربر‌ آنچنان رفتاری می‌کنه که طرف مجبور به فرار می‌شه. اگه عاقل بودن این دو تا هزینه‌ای که توی شرکتهای دیگه به اجبار انجام می‌دم رو توی شاتل خرج می‌کردم. هم من راحتتر بودم و هم اونها سود بیشتر می‌کردن.
    اینها شنیدن می‌گن باید دم حجله گربه رو کشت، اما شدید هول کردن و زدن داماد رو هم کنار گربه کشتن.

یا بهشون پیشنهاد دادم که بایستی بین مشتری‌ای که پول خرج می‌کنه با اونی که خرج نمی‌کنه تفاوت باشه تا شاتل بتونه بیشتر سود کنه و رفاه مشتری هم بیشتر بشه. یعنی برای مثال کسی که حجم زیاد می‌خره بتونه امتیاز سقف دانلود شبانه بیشتری داشته باشه. البته قبول کرد که حرفم منطقی هست و وضعیت فعلی به ضرر شاتل هم هست چون عملاً کاربر تشویق به خرید و مصرف بیشتر نمی‌شه.

مشکل اینجاست که مدیران شرکتها چه اینترنت و چه غیره فکر می‌کنن عقل کل هستن و نظر مشتری براشون اهمیت نداره.
    کاملاً موافق هستم و به نظرم کاملاً این حرفت درسته.... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه این پستم رو بخونی:

خلاصه اینکه سیاست های ISP ها غلطه و منشا ضایع شدن حق مشتری هم همین هستش...
    مثلاً برای دانلود شبانه روش نامحسوس کارایی نداره چون کسی که شبانه دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه و نمیشه بگیم مثلاً مصرف 99 در صد کاربرا از فلان قدر کمتره... توی روزانه ولی میشه گفت چون همه نمیخوان مثل تراکتور دانلود کنن... ولی کسی که شب داره دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه...
    خلاصه:
    به نظر من روش نامحسوس برای کنترل مصرف توی روز مناسبه و روش محسوس (یا همون حجمی) برای کنترل مصرف شبانه!!! ولی شاتل دقیقاً داره برعکس انجام میده!!!
    Last edited by netstat; 01-04-2014 at 01:50.

15. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من معمولا حجم ترافیکم رو مدیریت میکنم و خودم مصرف کمی دارم ، اما بقیه افراد خونه رو که نمیشه کنترل کرد! خدا رو شکر که همه مهمون ها هم بعد سلام اولین چیزی که از میپرسن پسورد وایرلست هست!!! توی این مدت عید هم که دیگه رفت و آمد زیاد...

با 17 گیگ دانلود توی یک ماه محدود شدم. خیلی خیلی برام سخته که منی که تو 6 ماه چندین بار حجم میخرم و از اونطرف توی 1 سال اخیر 5-6 ماه مصرف رایگانم در ماه زیر 3 گیگ بوده بیام و اینجوری محدود شم! یعنی اون ماه هایی که شبی میانگین زیر 150 ترافیک مصرفیم بود رو در نظر گرفته نمیشه اما حالا که بعد مدت ها 4 شب پشت سر هم 2-3 گیگ مصرف کردم محدود میشم!!
    من نوعی که طی مدتی و بنا به دلایلی تنها زمان مصرفم از اینترنت شب هست چجوری الان با این مسئله کنار بیام؟ این مدت محدودیت هم اتفاقا بازه مهمی برام هست.

"هزینه سرویس شبانه رایگان" شوخی زشتی بود که شاتل با ما مشتریانش کرد! جمله ای که خودش پارادوکس خنده داری داره!

چیز رایگانی که هزینه بره!!!!! همین یه جمله میتونه منطق و مدنیت جامعه رو کلا از اساس زیر سوال ببره. فکر کردن بهش انقدر ادم رو آزرده خاطر میکنه که نمی تونم وصف کنم، اینکه چگونه اجازه همچین اتفاقاتی چه از طرف دولت و چه از طرف مردم داده میشه.

این ها ژست طلبکاری نیس، بلکه اعتراض به نبود یک سیستم نامناسب ساز و کار بین مشتری و فروشنده هست.

17. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •