تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4517 از 4751 اولاول ... 35174017441744674507451345144515451645174518451945204521452745674617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,161 به 45,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از کسایی که الان شاتل دارن یه سوال دارم!
    زمانی که سفارش سرویس دادین فورا انجام شد کارتون؟
    من امروز سفارش انلاین دادم اما بهم گفتن فعلا قادر به ارایه سرویس به شما نیستیم و تو لیست انتظار ثبت شدید

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

LOL حقته امون بهتر ک محدودت کنن . دی یک سوال سرویس ارت لایت سرعتاشون چموریه کسی میدونه ؟
    درد!
    تو بگیر با سرعت 4کیلوبایتت لذت ببر.

==========
    نه فعلاالبته اکثرا از سرور داخلی دانلود کردم
    ابوالفضل با اکانت دانلود میکنی یا بی اکانت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

درد!

==========

با اکانت دانلود میکنم چطور مگه...مثل اینکه همه جا از کار افتاده به جز اینجا

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درد!

==========

LoL درستش کردم با 800 تا تک توومن
    بدبخت

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اکانت دانلود میکنم چطور مگه...مثل اینکه همه جا از کار افتاده به جز اینجا
    اکانت کلا بسته شده تو مشهد وقتی من محدود شدم هیچ جاکار نکرد تا بتونم دور بزنم روش لو رفته و باگ سیستم از بین رفته !

6. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اکانت کلا بسته شده تو مشهد وقتی من محدود شدم هیچ جاکار نکرد تا بتونم دور بزنم روش لو رفته و باگ سیستم از بین رفته !
    خدایی واسه من کار میکنه همین دیشب با این اکانت وقتی که هم از داخل و هم از خارج محدود بودم با سرعت 1 مگ دانلود میکردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این حرف شما هم درسته هم درست نیستش!!!!
    توی کنترل نامحسوس هدف اینه که اکثریت کاربرها احساس کنن بدون محدودیت میتونن هر چقدر که دلشون میخواد استفاده کنن و نگرانی خاصی در رابطه با میزان مصرف ماهیانشون نداشته باشن...
    در واقع یه جور تصور یا احساس نامحدود بودن رو برای اکثریت کاربرها ایجاد میکنن بنابراین میزان این محدودیت نباید مشخص باشه... این روش اتفاقاً روش خیلی خوبی هم هست... منتها مشکل شاتل اینه که اکثریت کاربر ها رو داره بازداشت میکنه و در واقع اکثریت کاربرها احساس محدود بودن پیدا کردن.... در واقع این روش کاملاً شکست خورده
    ...
    که البته دلیلش هم پهنای باند کم اینترنت ایران و نوع خاص مصرف کاربرای ایرانی هستش

صبحت دوم‌تون درست هست و الان عملاً هدف شاتل ایجاد یه ترس یا خودمحدودیت (بر وزن خودسانسوری) بین‌ کاربرها هست. دیگه الان به وجود همچین سیستمی مطمئن شدم.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اخر می خواید دانلود شبانه رایگان داشته باشید یا نه؟اولش گفتین نمی خوامو پولی باشه بعدش میگید سقف مجاز چه قدره...ببینید من 3-4 ساله شاتل دارم تک تک دیالوگ های پشتیباناش رو حفظم...وقتی شما بگی حجم دانلود مجاز چه قدر هست بهتون جوابی که میدن اینه:حجم دانلود مجاز توسط سیستم هوشمند محاسبه میشه و بسته به مرکز مخابراتیتون داره و... که تا یک حدی درسته...مورد داشتیم هر چه قدر دانلود میکرده محدود نمیشده و مورد هم داشتیم که با 2 گیگ دانلود محدود شده(در شهر های خیلی کوچیک که شاتل تازه رفته محدود نمی کنند)
    ولی اگه دانلود شبانه نمی خواید درخواست بدین شاتل بگین دانلود شبانه رایگانتونو برداره...تازه فکر کنم 3500 تومن هم بهتون تخفیف بده یا اینکه از سرویس های اکو آفیس استفاده کنید ولی یادتون باشه برای دانلود شبانه که در قرارداد ذکر شده که:
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

یکی از بچه های همین فروم میگفتش که وقتی محدود میشده گیگ میخریده و محدودیتش برداشته میشده..حالا شما خودت امتحان کن خبرشو بده

سوالت کاملا منطقی هست ولی به نظرت نباید این سوالات را زمان عقد قرارداد میپرسیدی؟

خوب معلومه که دانلود رایگان رو می‌خوام، وگرنه چرا باید بابتش پول می‌دادم. نظرم این بود که بهتر بود بجای هفته‌ها سرعت مورچه‌ای از حجم اصلی کم می‌کردن که حداقل کاربر جریمه شده توی وب‌گردی خوابش نبره.

سیستم هوشمند بدون شک با یه سری مقررات و تنظیمات هست که شده هوشمند. شما خودتون توی صبحت‌تون این نظر من رو تائید کردین. این مورد که شاتل بعضی‌ جاها تخفیف ویژه می‌ده خودش یه پارامتر هست که توی سیستم کاربرد داره. تعداد زیادی از همین پارامترها کنار هم این سیستم هوشمند رو می‌سازه. پس باز حرفم درست بود که می‌شه این سقف رو تعیین کرد. اما بخاطر اینکه اگه سقف دانلود شبانه گفته بشه کاربرها بجای خودمحدودیت می‌رن سراغ استفاده از حقی که شاتل نمی‌خواد برای کاربرها ایجاد کنه یا همین مورد تخفیف ویژه که خودتون خبرش رو دادین (و البته ممنون بخاطر خبرش) و در واقع یه رانت هست برای عده‌ای خاص، این سقف عمدی مشخص نمی‌شه. من تائیدیه صبحتم رو هم گرفتم.

متاسفانه بهم گفتن که این افزایش حجم تاثیری توی بازداشت اکانت نداره. من که طبق محاسبه‌ای که بهم گفتن شاید تا اواسط اردیبهشت دیگه سرعت عادی توی ساعات شبانه نداشته باشم.

این سئوالات رو نمی‌تونستم اون موقع بپرسم مگه علم غیب می‌داشتم یا با عالم اسرار در ارتباط بودم. کجای قرارداد اشاره کرده که شاتل قراره هیچ وقت اطلاعاتی در مورد دانلود شبانه به غیر از ساعت شروع و خاتمه نده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی

سیستم اختصاصی واقعاً چیز خوبی نیست چون طرف اگه نتونه ۲۴ ساعته مصرف کنه از جیبش رفته. بجای اون اگه اشتراک یک به دو یا حتی یک به چهار بود، بهتر از اشتراک یک به هشت هست.

دوستم همزمان با من مخابرات یک مگ گرفته توی این مدت تونسته حدود ۵۰-۶۰ گیگ دانلود کنه. من با کمتر از اون الان یک هفته هست که جریمه شدم. بدبختی هم اینجاست که کل اشتراک من تازه شده سه هفته که یک سومش توی بازادشت هست. اما باید حالا حالا توی حبس بمونم تا سرعتم عادی بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جالبه... یه سفره ای پهن شده بریم بخوریم گور بابای بقیه! عزیز جان مطمئن باش این دوران خوش برای شما هم به زودی به سر میرسه... و اون وقت اگر از من کمک بخوای منم میگم دانش فنیت پایینه!
    اگر 20 درصد از این تلاشی که برای بهبود شرایط فردی خودمون میکنیم رو برای بهبود شرایط جمعی و اجتماعی خودمون انجام داده بودیم الان وضعمون این نبود....

دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول می‌دن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف می‌کنن. مگه منطقاً همه کاربرها می‌تونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حق‌خور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمی‌گم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو می‌خورن. وقتی خود شرکتها می‌گن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمی‌تونم بخورم هم بهم می‌گن حقت نیست که نمی‌تونی بخوری.
    زمانی صحبت شما درست‌تر می‌شه که سقف رسمی تعیین بشه و مشخص بشه هر کس چقدر شبانه داره و چقدر نداره که اگه از حقش بیشتر مصرف کرد، بشه حق‌خور.

در مورد تلاش هم فکر می‌کنید بشه مدیران شرکتهای اینترنتی رو با ارشاد و تلاش مردمی عاقل کرد؟
    در مورد وضعیت خودم به بخش شکایتشون گفتم که من الان چند روزه شبها با EDGE سیم‌کارت ایرانسل سر می‌کنم. اشتراک مبین‌نتم هم دو سه روز دیگه تموم می‌شه. اما با وجود تعطیلات عید و اینکه من حالا حالا شبها سرعت مورچه دارم، به نظر که مجبورم یک ماه تمدیدش کنم. یعنی وضعیت من شده ضرب‌المثل از ترس عقرب جراره به مار غاشیه پناه بردن.

بهشون هم گفتم این ضعف مدیریت شاتل رو نشون می‌ده که با کاربر‌ آنچنان رفتاری می‌کنه که طرف مجبور به فرار می‌شه. اگه عاقل بودن این دو تا هزینه‌ای که توی شرکتهای دیگه به اجبار انجام می‌دم رو توی شاتل خرج می‌کردم. هم من راحتتر بودم و هم اونها سود بیشتر می‌کردن.
    اینها شنیدن می‌گن باید دم حجله گربه رو کشت، اما شدید هول کردن و زدن داماد رو هم کنار گربه کشتن.

یا بهشون پیشنهاد دادم که بایستی بین مشتری‌ای که پول خرج می‌کنه با اونی که خرج نمی‌کنه تفاوت باشه تا شاتل بتونه بیشتر سود کنه و رفاه مشتری هم بیشتر بشه. یعنی برای مثال کسی که حجم زیاد می‌خره بتونه امتیاز سقف دانلود شبانه بیشتری داشته باشه. البته قبول کرد که حرفم منطقی هست و وضعیت فعلی به ضرر شاتل هم هست چون عملاً کاربر تشویق به خرید و مصرف بیشتر نمی‌شه.

مشکل اینجاست که مدیران شرکتها چه اینترنت و چه غیره فکر می‌کنن عقل کل هستن و نظر مشتری براشون اهمیت نداره.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 57 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 57 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •