LOL حقته امون بهتر ک محدودت کنن . دی یک سوال سرویس ارت لایت سرعتاشون چموریه کسی میدونه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
LOL حقته امون بهتر ک محدودت کنن . دی یک سوال سرویس ارت لایت سرعتاشون چموریه کسی میدونه ؟
8 مگ سرعت دانلودش روزا چنده ؟
هر خط STM1 پهنای باندش 155 مگا بیت هستش و قیمتش 24 میلیون تومن در ماه. البته این قیمت زیر ساخت هستش. حالا از ISP بخوای بگیری گرونتر میشه... یه سرچ کنی پیدا میکنی قیمت دقیق رو...
کلاً این روش کنترل ترافیک برای دانلود شبانه جواب نمیده... به نظر من شبانه هم باید حجمی باشه. قیمت هر گیگ هم میشه بین 200 تا 300 تومن داد. و روزانه رو هم فکر کنم بشه 600 تومن توی ساعات عادی و 1200 تومن توی ساعات پیک داد. اگر هزینه ثابت سرویس رو 5000 تومن بگیریم میشه حدود 35 میلیون تومن درآمد خالص از هر خط STM 1 داشت!!!! حالا شما ببین این ISP ها چقدر دارن دزدی میکنن!!!!
من نگفتم استفاده نکن! من میگم اگر شرایط شما به صورت استثنا خوب هستش این صرفاً یه استثنا هستش و به زودی هم احتمالاً تغییر میکنه و از بقیه بدتر میشه... اینجا یک بحث عمومی هستش ما بحث فردی با کسی نداریم. داریم کلاً در مورد شرایط اینترنت ایران و سیاست های ISP ها صحبت میکنیم.
جالبه... یه سفره ای پهن شده بریم بخوریم گور بابای بقیه! عزیز جان مطمئن باش این دوران خوش برای شما هم به زودی به سر میرسه... و اون وقت اگر از من کمک بخوای منم میگم دانش فنیت پایینه!
اگر 20 درصد از این تلاشی که برای بهبود شرایط فردی خودمون میکنیم رو برای بهبود شرایط جمعی و اجتماعی خودمون انجام داده بودیم الان وضعمون این نبود....
Last edited by netstat; 31-03-2014 at 14:12.
سلام دوست من
نه اینجوری نیست
اینم مصرف 11 روزه من با سرویس 8 مگ شاتل در سال 93تازه 4 روزشو خونه نبودم وگرنه به 200 گیگ هم میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابولفضل جان سرعت دانلودت تو روز چنده ؟
1 مگ بر ثانیه هست علی جان![]()
محدود نشدی تا به حال با این حجم دانلود ؟![]()
نه فعلاالبته اکثرا از سرور داخلی دانلود کردم
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)