تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4515 از 4751 اولاول ... 35154015441544654505451145124513451445154516451745184519452545654615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,141 به 45,150 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ISP با ISP فرق می کنه...قبلا شاتل زده بود الان چک کردم برداشته بود قیمتشو باید زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی ولی با سرچ توی گوگل اینو پیدا کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که یک مگش 350 هزارتومن هست

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی چی بگم به این شاتل؟؟!
    من با شبی بطور میانگین 2-3 گیگ در مجموع 22 گیگ دوباره محدود شدم
    فقط هم یه ساعت اخر دانلود میکردم...گرچه بصورت کامل محدود نشدم(سرعتم از 1مگابایت به 400 رسیده)ولی باز ظلمه که با شبی 2-3گیگ بگیرن محدود کنن...

3. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخر می خواید دانلود شبانه رایگان داشته باشید یا نه؟اولش گفتین نمی خوامو پولی باشه بعدش میگید سقف مجاز چه قدره...ببینید من 3-4 ساله شاتل دارم تک تک دیالوگ های پشتیباناش رو حفظم...وقتی شما بگی حجم دانلود مجاز چه قدر هست بهتون جوابی که میدن اینه:حجم دانلود مجاز توسط سیستم هوشمند محاسبه میشه و بسته به مرکز مخابراتیتون داره و... که تا یک حدی درسته...مورد داشتیم هر چه قدر دانلود میکرده محدود نمیشده و مورد هم داشتیم که با 2 گیگ دانلود محدود شده(در شهر های خیلی کوچیک که شاتل تازه رفته محدود نمی کنند)
    ولی اگه دانلود شبانه نمی خواید درخواست بدین شاتل بگین دانلود شبانه رایگانتونو برداره...تازه فکر کنم 3500 تومن هم بهتون تخفیف بده یا اینکه از سرویس های اکو آفیس استفاده کنید ولی یادتون باشه برای دانلود شبانه که در قرارداد ذکر شده که:
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

شما یا اطلاعاتت کمه یا احساسی عمل می کنی
    مخابرات اگه این روش اینترنت دهیش درست بود که کلی بدهی بالا نمیورد و زیرساخت بهش گیر نمیداد...(بگرد دنبال لینک خبرش در گوگل،پیدا می کنیش)
    شما چون محدود نظرت را در حد مخابرات تهران میگی اینطور فکر می کنی
    مخابرات در اکثر شهر های دیگه(من جمله من که در اصفهانم)اصلا سرویس های نامحدود نداره و فقط بعضی اوقات سرویس های با شبانه رایگان را ارائه میده(مثلا در اصفهان یکسال یکبار 15 روز طرح کمپین میزارن و ارائه میدن)

یکی از بچه های همین فروم میگفتش که وقتی محدود میشده گیگ میخریده و محدودیتش برداشته میشده..حالا شما خودت امتحان کن خبرشو بده

سوالت کاملا منطقی هست ولی به نظرت نباید این سوالات را زمان عقد قرارداد میپرسیدی؟

تا جایی که من میدونم تجهیزات ارائه اینترنت روی قیبر نوری هزینه اش بالاتر هست و برای شرکت ها نمی صرفه که تجهیزاتش را خریداری کنند و مخابرات راضی هست که بقیه شرکت ها در این قسمت سرمایه گذاری کنند(من از بچه های انجمن این حرفو خیلی وقت پیش شنیدم و راست و دروغش پای خودشون)

از اون حرف ها بودا...شاتل بزرگترین ISP ایران هست===>بیشترین مشترکین را داره
    خواهش می کنم با علم و دانش یک حرفی را بزنید شمایی که انتظار داری سرعت 2 مگت 24 ساعته روی 250 باشه فرق بین ADSL و سرویس های dedicated را نمی دونی
    اساس adsl روی اشتراک پهنای باند هست و از اونجایی که ما ایرانی ها جنبه و مدیریت مصرف درستی نداریم باید محدود بشیم که یاد بگیریم درست مصرف کنیم(این مسئله فقط محدود به اینترنت نیست،در مورد انرژی و آب و ... هم صادقه)
    اینی که شما داری با مخابرات 250 دانلود میکنی یکی از سه دلیل را داره:یا سرویست dedicated هست...یا پهنای باند مرکز مخابراتیت خالیه...یا مخابرات می خواد بقیه ISP هارو ورشکست کنه
    چون طبق محاسباتی که توی همین تاپیک بگردی پیداش میکنی هزینه پهنای باندی که برای مخابرات درمیاد بیشتر از هزینه ای هست که از مشترکینش میگیره
    نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز قیمت 280 گیگ اگر بخوای مستقیم هم از زیر ساخت بگیری میشه 140 هزار تومن.(500 تومن هر گیگ) حالا اگه شما می تونی این کار رو بکنی دلیلش اینه که یه سری کاربر بدبخت دیگه با این که پول میدن نمیتونن درست استفاده کنن و الا مخابرات که ضرر نمیکنه...

از دانش فنی پایینشون هست!مگه ما گفتیم استفاده نکنن! وگرنه مگه 74تومن برای اینترنت در ماه کمه ! یا مثل شاتل خوبه که پول رو از شما بگیره 20گیگ رو رد کنی محدودیت کنه! من تازه 10 ساعت بیشتر در روز دانلود نمی زارم با خط مخابراتم اگر 24 روی دانلود باشه که بیشتر از ماهی 400گیگ میشه

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال هزینه این سرویسها ی dedicate چقدره ؟ حد اقل !
    سرویس اختصاصی اصلاً برای کاربر خانگی به صرفه نیست! دیدیکیت 128شاتل که سرعت دانلودشم روی همینه بالای 140هزار تومن در ماه هست, این در حالیه که مخابرات داره 1مگ رو که میشه همون سرعت دانلود 128 میده ماهی 43تومن ! 24ساعت هم دانلود کنی ذره ای از سرعتت کم نمی کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخر می خواید دانلود شبانه رایگان داشته باشید یا نه؟اولش گفتین نمی خوامو پولی باشه بعدش میگید سقف مجاز چه قدره...ببینید من 3-4 ساله شاتل دارم تک تک دیالوگ های پشتیباناش رو حفظم...وقتی شما بگی حجم دانلود مجاز چه قدر هست بهتون جوابی که میدن اینه:حجم دانلود مجاز توسط سیستم هوشمند محاسبه میشه و بسته به مرکز مخابراتیتون داره و... که تا یک حدی درسته...مورد داشتیم هر چه قدر دانلود میکرده محدود نمیشده و مورد هم داشتیم که با 2 گیگ دانلود محدود شده(در شهر های خیلی کوچیک که شاتل تازه رفته محدود نمی کنند)
    ولی اگه دانلود شبانه نمی خواید درخواست بدین شاتل بگین دانلود شبانه رایگانتونو برداره...تازه فکر کنم 3500 تومن هم بهتون تخفیف بده یا اینکه از سرویس های اکو آفیس استفاده کنید ولی یادتون باشه برای دانلود شبانه که در قرارداد ذکر شده که:
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

شما یا اطلاعاتت کمه یا احساسی عمل می کنی
    مخابرات اگه این روش اینترنت دهیش درست بود که کلی بدهی بالا نمیورد و زیرساخت بهش گیر نمیداد...(بگرد دنبال لینک خبرش در گوگل،پیدا می کنیش)
    شما چون محدود نظرت را در حد مخابرات تهران میگی اینطور فکر می کنی
    مخابرات در اکثر شهر های دیگه(من جمله من که در اصفهانم)اصلا سرویس های نامحدود نداره و فقط بعضی اوقات سرویس های با شبانه رایگان را ارائه میده(مثلا در اصفهان یکسال یکبار 15 روز طرح کمپین میزارن و ارائه میدن)

یکی از بچه های همین فروم میگفتش که وقتی محدود میشده گیگ میخریده و محدودیتش برداشته میشده..حالا شما خودت امتحان کن خبرشو بده

سوالت کاملا منطقی هست ولی به نظرت نباید این سوالات را زمان عقد قرارداد میپرسیدی؟

تا جایی که من میدونم تجهیزات ارائه اینترنت روی قیبر نوری هزینه اش بالاتر هست و برای شرکت ها نمی صرفه که تجهیزاتش را خریداری کنند و مخابرات راضی هست که بقیه شرکت ها در این قسمت سرمایه گذاری کنند(من از بچه های انجمن این حرفو خیلی وقت پیش شنیدم و راست و دروغش پای خودشون)

از اون حرف ها بودا...شاتل بزرگترین ISP ایران هست===>بیشترین مشترکین را داره
    خواهش می کنم با علم و دانش یک حرفی را بزنید شمایی که انتظار داری سرعت 2 مگت 24 ساعته روی 250 باشه فرق بین ADSL و سرویس های dedicated را نمی دونی
    اساس adsl روی اشتراک پهنای باند هست و از اونجایی که ما ایرانی ها جنبه و مدیریت مصرف درستی نداریم باید محدود بشیم که یاد بگیریم درست مصرف کنیم(این مسئله فقط محدود به اینترنت نیست،در مورد انرژی و آب و ... هم صادقه)
    اینی که شما داری با مخابرات 250 دانلود میکنی یکی از سه دلیل را داره:یا سرویست dedicated هست...یا پهنای باند مرکز مخابراتیت خالیه...یا مخابرات می خواد بقیه ISP هارو ورشکست کنه
    چون طبق محاسباتی که توی همین تاپیک بگردی پیداش میکنی هزینه پهنای باندی که برای مخابرات درمیاد بیشتر از هزینه ای هست که از مشترکینش میگیره
    شما هم باید مشخص بشه سنگ ISP رو به سینه میزنی یا کاربر دوست پر حاشیه من وقتی مخابرات داره سرویسی واقعاً نامحدود به هر دلیل ارایه میده چرا کاربر نباید استفاده کنه

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی چی بگم به این شاتل؟؟!
    من با شبی بطور میانگین 2-3 گیگ در مجموع 22 گیگ دوباره محدود شدم
    فقط هم یه ساعت اخر دانلود میکردم...گرچه بصورت کامل محدود نشدم(سرعتم از 1مگابایت به 400 رسیده)ولی باز ظلمه که با شبی 2-3گیگ بگیرن محدود کنن...
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی هست جواب بده؟ لطفا

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما هم باید مشخص بشه سنگ ISP رو به سینه میزنی یا کاربر دوست پر حاشیه من وقتی مخابرات داره سرویسی واقعاً نامحدود به هر دلیل ارایه میده چرا کاربر نباید استفاده کنه
    نه ISP ها روی هم پول گذاشتن منو استخدام کردن تا بیام شما رو گول بزنم
    فرهنگ ما ایرانیا همینه...توهم توطئه داریم هممون...وقتی یک حرفی باب میل ما نیست حتما دشمنمون اون حرف رو زده...

13. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخوام از شاتل سرویس بگیرم! مودم وایرلس دارم! اما بعضی شرکتا موقع ثبت نام پول یه مودم رو تو قرارداد از مشتری میگیرن و میگن باید از این مودم استفاده کنید! شاتل هم اینجوریه ایا؟!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •