تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4514 از 4751 اولاول ... 35144014441444644504451045114512451345144515451645174518452445644614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,131 به 45,140 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جاتون خالی مندیروز از شاتل به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم واسه این محدود کردن من به این وضع فجیح امروز که میشه همون روز قبل از تهران بهم زنگ زدن کلی جفنگ گفتن منم تا تونستم بد گفتم فتم یعنی چه گفت شما 50 گیگ گرفتین اندازه آرت 6و7 مصرف کردین پول آرت 1 رو میدین و ... منم گفتم پس نامحدود معنیش چیه ؟ گفت ما برای رضایت مشتری و .... سرعتو بالاتر میبندیم و...... منم گفتم چه ربطی داره دیگه طبق مصبه باید 1 به 8 رو ارایه بدین نه این که 2 کیلوبایت بهم سرعت بدین و........بعدش گفتم پس اینی که نوشتین تو سایت چیه سرعت از محتووای داخلی بازه و...... بازم چرت جواب داد (همون چیزایی که به بقیه میگن باید بدونین )
    همچین خانومه دعوا میکرد که انگار طلب اره گفت شما پهنای باند مرکزو آوردین پایینو ......منم در جوابش گفتم همون بهتر که بیاد پایین شما باید به اندازه تمام مشترکاتون پهنای باند داشته باشین و........

کلی دعوا دیگه !

شاتل بازیشه... دیگه پهنای باندش از مخابرات که کمتر نیست هست؟! الان شاتل بیشترین پهنای باند کشور رو در اختیار داره مشترکینش هم از مخابرات خیلی کمتره! ولی من کافیه یک شب با شاتل بزنم دانلود بره سرعت سرویس 8مگ من میاد روی 16 کیلو! ولی خط 2مگ نامحدود مخابراتم تو 1ماه 280گیگ ازش دانلود داشتم آخ هم نگفته روی همون 250خودش ثابته.
    شاتل با این سیاست به جیب خودش کمک می کنه ,وگرنه اگه به فکر مشترک بود مثل مخابرات سرویسی ارایه میداد که نامحدود باشه انگار کنتور آبه من بیام مدیریت مصرف کنم دانلودمو!

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یک چیز مسلمه! سیاست های همه ی ISP ها توی ایران شدیداً احمقانه هستش... من نمیدونم واقعاً دلیلش چیه... ولی فکر میکنم به خاطر نبود رقابت این شرایط ایجاد شده باشه...
    مثلاً همین سیاست دانلود رایگان شبانه! نصفه شب که میشه اینترنت از قانون جنگل پیروی میکنه! هر کی حرص بیشتری بزنه دانلود بیشتری گیرش میاد. از اون طرف اینترنت روزانه رو به قیمت نجومی میدن به ملت. آخه این چیه؟ همه ی ISPها هم توش موندن و نمیدونن چیکارش کنن.
    از اون طرف مخابرات هم همین وضع رو به نوع دیگه ای داره. الان نمیدونم چطوری شده ولی من که میخواستم سرعت بالا بگیرم میگفتن برو نامه از دانشگاه بیار! در واقع دلیلش این بود که نمیتونستن سرعت بالا بدن. توی شهرستان ها هم نمیتونن نامحدود بدن... زورشون نمیرسه... البته در واقع عرضه ندارن که بدن.
    ببینید مصرف اینترنت توی ایران به خاطر نبود قانون کپی رایت یه حالت خاصی داره. شما اگه یه اینترنت 30 مگ به یه ایرانی بدی ماهی 4-3 ترابایت مصرف میکنه. در صورتی که توی خارج ملت همین نت رو دارن و ماهی حداکثر 100 گیگ مصرف میکنن. ولی توی همون خارج هم مجبورن میزان مصرف رو کنترل کنن. توی همین آمریکا اگر شما چند ماه بیشتر از 250 گیگ مصرف کنی ممکنه بیان و اینترنتت رو قطع کنن!!!(برید حتماً در موردش تحقیق کنید)
    پس درستش اینه که مصرف کاربرا یه جوری کنترل بشه. دو نوع کنترل داریم: کنترل نامحسوس و کنترل محسوس!!! توی کنترل نامحسوس کاربر فکر میکنه هر چقدر دلش بخواد میتونه استفاده کنه. در صورتی که اشتباه میکنه و اگه زیاد استفاده کنه به قول اون دوستمون بازداشت میشه. ولی این اصولاً باید فقط برای تعداد خیلی کمی از کاربرا اتفاق بیفته و اکثر کاربرا فکر میکنن اینترنت نامحدود دارن و خوشحالن! توی خارج این روش مرسومه. شاتل هم مثلاً میخواد این کار رو بکنه ولی نتونسته این روش رو درست اجرا کنه.
    روش دیگه روش کنترل محسوس هستش که میشه همون اینترنت حجمی!!! به نظر من این روش تو ایران بهتر جواب میده ولی این هم درست اجرا نمیشه. با توجه به قیمت 24 میلیون تومنی خط STM 1 هر گیگا بایت ترافیک میشه حدود 500 تومن. حالا ISP طبیعتاً یه مقدار بایستی گرون تر بده... ولی آخه 7 برابر؟؟؟؟ از اون طرف شب رو مجانی میدن ولی توی روز قیمت رو 7 برابر میکنن؟؟؟ به نظر من که خیلی احمقانه هستش....
    Last edited by netstat; 31-03-2014 at 01:22.

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

آره بعضی مراکز فقط کافوی نوری نصب کرده خودش می تونه سرویس بده درسته,ولی نامحدود مخابرات استان تهران واقعاً نامحدود هست,من الان 3ماهه 2مگشو دارم ترافیک ماه اولم رو چک کردم 280گیگ دانلود بوده ولی سرعت من روی 250ثابت هست ذره ای کم نشده. نامحدودش واقعاً نامحدوده
    من یه مدت 512 نامحدود مخابرات داشتم.واقعا سرعت دانلود به زور روی 45 می اومد.دانلود پیوست های ایمیل یاهو و جیمیل که هیچی.امکان نداشت بتونی دانلود کنی.شب ارائه پایان نامه ارشد ، فقط داشتم گریه می کردم.
    به یک بدبختی هم تخلیه زدم.نمی زدن.
    باور می کنین برای تمدید یا خرید ترافیک باید می رفتین مخابرات.بعد از حداقل 1 ساعت صف ایستادن 1 گیگ ترافیک می خریدن؟؟؟؟الانش هم همین جوریه.حتی نمی تونین بفهمین چقدر ترافیک مونده.اینو گفتم بدونین که همه جای ایران سرویس هاش مثل هم نیست.
    الان هم شاتل اصلا نیومده توی استان گلستان.جدیدا آسیاتک اومده ، ولی بنده خدا می بینه همه جا رو دارن کافوی نوری میکنن.اونم میزاه میره.
    الان توی مازندران شاتل دارم.حرف نداره.نه قطعی داره نه افت سرعت.البته 8 مگ دارم.شبانه هم دانلود ثابت 3 مگ دانلود می کنه.پشتیبانی هم عالیه.یک بار قطعی داشتم از تهران پیگیری کردم، تا سه روز بعد زنگ می زدن حال خطم و می پرسیدم.ولی آسیا تک توی مازندارن و گلستان پشتیبانیش صفره

6. 2 کاربر از mohammad hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جاتون خالی مندیروز از شاتل به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم واسه این محدود کردن من به این وضع فجیح امروز که میشه همون روز قبل از تهران بهم زنگ زدن کلی جفنگ گفتن منم تا تونستم بد گفتم فتم یعنی چه گفت شما 50 گیگ گرفتین اندازه آرت 6و7 مصرف کردین پول آرت 1 رو میدین و ... منم گفتم پس نامحدود معنیش چیه ؟ گفت ما برای رضایت مشتری و .... سرعتو بالاتر میبندیم و...... منم گفتم چه ربطی داره دیگه طبق مصبه باید 1 به 8 رو ارایه بدین نه این که 2 کیلوبایت بهم سرعت بدین و........بعدش گفتم پس اینی که نوشتین تو سایت چیه سرعت از محتووای داخلی بازه و...... بازم چرت جواب داد (همون چیزایی که به بقیه میگن باید بدونین )
    همچین خانومه دعوا میکرد که انگار طلب اره گفت شما پهنای باند مرکزو آوردین پایینو ......منم در جوابش گفتم همون بهتر که بیاد پایین شما باید به اندازه تمام مشترکاتون پهنای باند داشته باشین و........

کلی دعوا دیگه !

یک چیز مسلمه! سیاست های همه ی ISP ها توی ایران شدیداً احمقانه هستش... من نمیدونم واقعاً دلیلش چیه... ولی فکر میکنم به خاطر نبود رقابت این شرایط ایجاد شده باشه...
    مثلاً همین سیاست دانلود رایگان شبانه! نصفه شب که میشه اینترنت از قانون جنگل پیروی میکنه! هر کی حرص بیشتری بزنه دانلود بیشتری گیرش میاد. از اون طرف اینترنت روزانه رو به قیمت نجومی میدن به ملت. آخه این چیه؟ همه ی ISPها هم توش موندن و نمیدونن چیکارش کنن.
    از اون طرف مخابرات هم همین وضع رو به نوع دیگه ای داره. الان نمیدونم چطوری شده ولی من که میخواستم سرعت بالا بگیرم میگفتن برو نامه از دانشگاه بیار! در واقع دلیلش این بود که نمیتونستن سرعت بالا بدن. توی شهرستان ها هم نمیتونن نامحدود بدن... زورشون نمیرسه... البته در واقع عرضه ندارن که بدن.
    ببینید مصرف اینترنت توی ایران به خاطر نبود قانون کپی رایت یه حالت خاصی داره. شما اگه یه اینترنت 30 مگ به یه ایرانی بدی ماهی 4-3 ترابایت مصرف میکنه. در صورتی که توی خارج ملت همین نت رو دارن و ماهی حداکثر 100 گیگ مصرف میکنن. ولی توی همون خارج هم مجبورن میزان مصرف رو کنترل کنن. توی همین آمریکا اگر شما چند ماه بیشتر از 250 گیگ مصرف کنی ممکنه بیان و اینترنتت رو قطع کنن!!!(برید حتماً در موردش تحقیق کنید)
    پس درستش اینه که مصرف کاربرا یه جوری کنترل بشه. دو نوع کنترل داریم: کنترل نامحسوس و کنترل محسوس!!! توی کنترل نامحسوس کاربر فکر میکنه هر چقدر دلش بخواد میتونه استفاده کنه. در صورتی که اشتباه میکنه و اگه زیاد استفاده کنه به قول اون دوستمون بازداشت میشه. ولی این اصولاً باید فقط برای تعداد خیلی کمی از کاربرا اتفاق بیفته و اکثر کاربرا فکر میکنن اینترنت نامحدود دارن و خوشحالن! توی خارج این روش مرسومه. شاتل هم مثلاً میخواد این کار رو بکنه ولی نتونسته این روش رو درست اجرا کنه.
    روش دیگه روش کنترل محسوس هستش که میشه همون اینترنت حجمی!!! به نظر من این روش تو ایران بهتر جواب میده ولی این هم درست اجرا نمیشه. با توجه به قیمت 24 میلیون تومنی خط STM 1 هر گیگا بایت ترافیک میشه حدود 500 تومن. حالا ISP طبیعتاً یه مقدار بایستی گرون تر بده... ولی آخه 7 برابر؟؟؟؟ از اون طرف شب رو مجانی میدن ولی توی روز قیمت رو 7 برابر میکنن؟؟؟ به نظر من که خیلی احمقانه هستش....

می‌دونید مشکل فعلی من که شاید خیلی‌ها مثل من باشن اینه برخلاف ادعایی که توی چند صفحه قبل این تاپیک در مورد من شده،‌ اصلاً به این محدود بودن دانلود شبانه اعتراض ندارم. می‌گم موقع عقد قرارداد این بخش رو خوندم و چشم هم دربیاد که قبولش هم کردم (البته ناچاراً چون جای دیگه هم مثل اینجاست). اما سئوال اینجاست که همین کنترل نامحسوس که این دوست عزیز می‌گن آیا باید مشخص باشه یا نه؟

مثل این می‌مونه که پلیس بگه سرعت غیرمجاز جریمه داره، اما نگه این سرعت چقدر هست. یکی رو با سرعت ۲۰ کیلومتر و یکی دیگه رو با سرعت ۲۰۰ کیلومتر جریمه کنه. جریمه هم که توقیف ماشین هست بی‌حساب و کتاب باشه و نگه که کی اون ماشین توقیف شده رو از پارکینگ در می‌یارن. الان هم شاتل همین دو مورد رو مرد مردونه حل کنه و بصورت رسمی در موردشون اطلاع‌رسانی کنه، مطمئن هستم که وضعیت همه کاربرها و البته رضایتشون بیشتر می‌شه.
    اینکه amin1374 عزیز می‌گه کارمنداش طلبکار هستن برای اینکه توپشون پره و واقعیتش بخاطر ضعف سازمان تنظیم مقررات، کسی جلودار این شرکتها نیست.

ولی این رو هم بگم که یک ماه پیش که دنبال انتخاب شرکت جدید برای ADSL بودم اکثر تاپیک شرکتهای معروف رو خوندم. اگه اینجور بحثها رو نفرات دیگه‌ای توی تاپیک شاتل کرده بودن که جرئت نمی‌کردم پا پیش بذارم و مشتریش بشم.

8. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شاتل بازیشه... دیگه پهنای باندش از مخابرات که کمتر نیست هست؟! الان شاتل بیشترین پهنای باند کشور رو در اختیار داره مشترکینش هم از مخابرات خیلی کمتره! ولی من کافیه یک شب با شاتل بزنم دانلود بره سرعت سرویس 8مگ من میاد روی 16 کیلو! ولی خط 2مگ نامحدود مخابراتم تو 1ماه 280گیگ ازش دانلود داشتم آخ هم نگفته روی همون 250خودش ثابته.
    شاتل با این سیاست به جیب خودش کمک می کنه ,وگرنه اگه به فکر مشترک بود مثل مخابرات سرویسی ارایه میداد که نامحدود باشه انگار کنتور آبه من بیام مدیریت مصرف کنم دانلودمو!
    دوست عزیز قیمت 280 گیگ اگر بخوای مستقیم هم از زیر ساخت بگیری میشه 140 هزار تومن.(500 تومن هر گیگ) حالا اگه شما می تونی این کار رو بکنی دلیلش اینه که یه سری کاربر بدبخت دیگه با این که پول میدن نمیتونن درست استفاده کنن و الا مخابرات که ضرر نمیکنه...

10. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یه مدت 512 نامحدود مخابرات داشتم.واقعا سرعت دانلود به زور روی 45 می اومد.دانلود پیوست های ایمیل یاهو و جیمیل که هیچی.امکان نداشت بتونی دانلود کنی.شب ارائه پایان نامه ارشد ، فقط داشتم گریه می کردم.
    به یک بدبختی هم تخلیه زدم.نمی زدن.
    باور می کنین برای تمدید یا خرید ترافیک باید می رفتین مخابرات.بعد از حداقل 1 ساعت صف ایستادن 1 گیگ ترافیک می خریدن؟؟؟؟الانش هم همین جوریه.حتی نمی تونین بفهمین چقدر ترافیک مونده.اینو گفتم بدونین که همه جای ایران سرویس هاش مثل هم نیست.
    الان هم شاتل اصلا نیومده توی استان گلستان.جدیدا آسیاتک اومده ، ولی بنده خدا می بینه همه جا رو دارن کافوی نوری میکنن.اونم میزاه میره.
    الان توی مازندران شاتل دارم.حرف نداره.نه قطعی داره نه افت سرعت.البته 8 مگ دارم.شبانه هم دانلود ثابت 3 مگ دانلود می کنه.پشتیبانی هم عالیه.یک بار قطعی داشتم از تهران پیگیری کردم، تا سه روز بعد زنگ می زدن حال خطم و می پرسیدم.ولی آسیا تک توی مازندارن و گلستان پشتیبانیش صفره

یعنی وضعیت استان به استان فرق داره؟ من رو با حجم خیلی کمتر از این الان یک هفته هست که توی بازداشت نگه داشتن. شاید مسئول فنی شهر شما منصف‌تر هست. سرعتم هم ۸ هست که به ناچار ۶ شده که هنوزم بابت مبلغ برگشتی سر تبدیل سرعت، از شاتل طلب دارم.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می‌دونید مشکل فعلی من که شاید خیلی‌ها مثل من باشن اینه برخلاف ادعایی که توی چند صفحه قبل این تاپیک در مورد من شده،‌ اصلاً به این محدود بودن دانلود شبانه اعتراض ندارم. می‌گم موقع عقد قرارداد این بخش رو خوندم و چشم هم دربیاد که قبولش هم کردم (البته ناچاراً چون جای دیگه هم مثل اینجاست). اما سئوال اینجاست که همین کنترل نامحسوس که این دوست عزیز می‌گن آیا باید مشخص باشه یا نه؟

مثل این می‌مونه که پلیس بگه سرعت غیرمجاز جریمه داره، اما نگه این سرعت چقدر هست. یکی رو با سرعت ۲۰ کیلومتر و یکی دیگه رو با سرعت ۲۰۰ کیلومتر جریمه کنه. جریمه هم که توقیف ماشین هست بی‌حساب و کتاب باشه و نگه که کی اون ماشین توقیف شده رو از پارکینگ در می‌یارن. الان هم شاتل همین دو مورد رو مرد مردونه حل کنه و بصورت رسمی در موردشون اطلاع‌رسانی کنه، مطمئن هستم که وضعیت همه کاربرها و البته رضایتشون بیشتر می‌شه.
    اینکه amin1374 عزیز می‌گه کارمنداش طلبکار هستن برای اینکه توپشون پره و واقعیتش بخاطر ضعف سازمان تنظیم مقررات، کسی جلودار این شرکتها نیست.

ولی این رو هم بگم که یک ماه پیش که دنبال انتخاب شرکت جدید برای ADSL بودم اکثر تاپیک شرکتهای معروف رو خوندم. اگه اینجور بحثها رو نفرات دیگه‌ای توی تاپیک شاتل کرده بودن که جرئت نمی‌کردم پا پیش بذارم و مشتریش بشم.
    اره والا ولی خب قشنگ بگن چی به چیه .رچند خودم با علم به این که محدود میکنه اومدم شاتل چون که هیچ جای خوبی نیافتم به کیفیت شاتل تو مشهد بعدش ار حق نگزریم رسیدگیشون خوبه ما دینجا مخابرات کلی حجم دزدی کرد کلی مدرک داشتیم کلی شکایت کردیم هیچی به هیچی ولی تو شاتل هرچند چرت زیاد گفت و گفت برین پهنای باند اختصاصی و ..... همون چرتای که همه میدونیمو گفت ولی حداقل ارزش قایل شدن و یک زنگی زدن البته زنگ زده بودن به خونمون من نبودم زنگ زدن ه گوشیم ولی خب اینجا ایرانه !
    دیگه منم پرسیدم واسهسرعتو و...چیکار کنم گفتش ممکنه ماه بعد هم ک تمدید میشه سرعتتون درست نشه برید سرویس بالاتر این چند روزو بعدش دوباره بیاین رو همین ارت یک منم از وونجایی که 3روز موندا بود و نمایندگی هم چون تو خیابو بودم سه کوچه فاصله داشتم رفتم ارت 1رو ارتقا دادم به ارت 2 سرعت اوکی شد و خرجمم 850تا تک تومن شد میارزید ولی داشتم فک میگردم کجا برم که باتر باشه قک چرخی که زدم هیچجا از اینجا باتر گیر نیاوردم قبول دارین ؟

14. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این حرف شما هم درسته هم درست نیستش!!!!
    توی کنترل نامحسوس هدف اینه که اکثریت کاربرها احساس کنن بدون محدودیت میتونن هر چقدر که دلشون میخواد استفاده کنن و نگرانی خاصی در رابطه با میزان مصرف ماهیانشون نداشته باشن...
    در واقع یه جور تصور یا احساس نامحدود بودن رو برای اکثریت کاربرها ایجاد میکنن بنابراین میزان این محدودیت نباید مشخص باشه... این روش اتفاقاً روش خیلی خوبی هم هست... منتها مشکل شاتل اینه که اکثریت کاربر ها رو داره بازداشت میکنه و در واقع اکثریت کاربرها احساس محدود بودن پیدا کردن.... در واقع این روش کاملاً شکست خورده
    ...
    که البته دلیلش هم پهنای باند کم اینترنت ایران و نوع خاص مصرف کاربرای ایرانی هستش

16. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما اول آروم باش و عمدی مسائل حاشیه‌ای نسازید که اینجا تاپیک شاتل هست و نه بیشتر. بعد هم اگه سمپاتی خاصی نسبت به شاتل نداشته نباشید، معلومه از چیزی خبر ندارین. مگه اگه کاربری مشکل فنی داشته باشه به همه کاربرهای دیگه گند می‌خوره که شما نگران گند هستین؟ ببخشین که من هم رک و راست بودم. کلاً با کسی که به هر دلیل عصبانی هست نمی‌خوام بحث کنم و بیشتر صحبتم با کسانی هست که مشکلی مثل من دارن.

من حق دارم، همونطور که باقی کاربرهای شاتل حق دارن، ولی در محدوده چهارچوب قرارداد. نشون هم به این نشونی که توی بخش شکایت سازمان تنظیم مقررات جایی داره با عنوان شکایت "عدم اطلاع‌رساني نرخ و نحوه ارايه خدمات به صورت رايگان".
    الان طبق قرارداد من حق دارم بیست و چهار ساعته اینترنت پرسرعت داشته باشم و شاتل نمی‌تونه در شبانه‌روز، سرعت من رو برای ۷ ساعت و برای یه مدت شبانه‌روز نامشخص به حد دایال‌آپ برسونه. این خلاف قرارداد هست. من هیچ وقت نگفتم که چرا به من شبانه مجانی نمی‌ده. اگه صحبتهای من رو نخونیدین از اول و بدون عصبانیت دوباره بخونید. یعنی من می‌خوام یا سرعتم در تمام شبانه‌روز برگرده به حالت عادی یا اگه می‌گن جریمه شدم حداقل با دانلود عادی پولی، بتونم سرعت شب رو هم عادی کنم. درضمن بهم هم بگن سقف دانلود مجاز شبانه چقدر هست که بتونم از تکرار مشکل جلوگیری کنم. به قولی این حق همه هست که نحوه ارائه خدمات رایگان رو دقیق بدونن.
    اخر می خواید دانلود شبانه رایگان داشته باشید یا نه؟اولش گفتین نمی خوامو پولی باشه بعدش میگید سقف مجاز چه قدره...ببینید من 3-4 ساله شاتل دارم تک تک دیالوگ های پشتیباناش رو حفظم...وقتی شما بگی حجم دانلود مجاز چه قدر هست بهتون جوابی که میدن اینه:حجم دانلود مجاز توسط سیستم هوشمند محاسبه میشه و بسته به مرکز مخابراتیتون داره و... که تا یک حدی درسته...مورد داشتیم هر چه قدر دانلود میکرده محدود نمیشده و مورد هم داشتیم که با 2 گیگ دانلود محدود شده(در شهر های خیلی کوچیک که شاتل تازه رفته محدود نمی کنند)
    ولی اگه دانلود شبانه نمی خواید درخواست بدین شاتل بگین دانلود شبانه رایگانتونو برداره...تازه فکر کنم 3500 تومن هم بهتون تخفیف بده یا اینکه از سرویس های اکو آفیس استفاده کنید ولی یادتون باشه برای دانلود شبانه که در قرارداد ذکر شده که:
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
    مشکل ما کاربرای شاتل اینه که اتحاد نداریم! باید همه با هم به این نوع تعرفه های شاتل اعتراض کنیم! من دیروز در قسمت انتقادات و پیشنهادات سایت شاتل فرم پر کردم امروز زنگ زدن از شاتل گفتم بهشون مشکل سرویسهای شما اینه که مشترکین پرمصرف رو در نظر نگرفتین و حتی سروسهای آرت شما بعد از چند روز در اثر استفاده افت سرعت پیدا می کنه! ازشون خواستم تا سرویسهای مثل مخابرات واقعاً نامحدود قرار بدن! من الان 2مگ مخابرات هم دارم 1ماه گذشته 280گیگ دانلود داشته خوب این حجم دانلودو با خط شاتل انجام بدی باید سند خونتم گرو بذاری ! اصل این نوع سرویسها غلط هست ! باید شاتل سروسیهای نامحدود ارایه بده! منم امروز حرفمو بهشون زدم گفتم اگر شاتل سرویسهای جدید قرار بده در ماهای آینده که هیچ اگر نه که من تخلیه میزنم خطم رو.
    شما یا اطلاعاتت کمه یا احساسی عمل می کنی
    مخابرات اگه این روش اینترنت دهیش درست بود که کلی بدهی بالا نمیورد و زیرساخت بهش گیر نمیداد...(بگرد دنبال لینک خبرش در گوگل،پیدا می کنیش)
    شما چون محدود نظرت را در حد مخابرات تهران میگی اینطور فکر می کنی
    مخابرات در اکثر شهر های دیگه(من جمله من که در اصفهانم)اصلا سرویس های نامحدود نداره و فقط بعضی اوقات سرویس های با شبانه رایگان را ارائه میده(مثلا در اصفهان یکسال یکبار 15 روز طرح کمپین میزارن و ارائه میدن)
    یکی از سئوالاتی که این چند روزه از شاتل داشتم که البته بدون جواب مونده این هست که آیا در شاتل بین مشتری که پول بیشتر داده و سرعت بالاتر خریده و الان هم مدام حجم می‌خره و خرج می‌کنه با کسی که هدفش بیشتر دانلود شبانه بوده، فرقی هست یا نه. البته بایستی باشه چون همین الان یه بخشی توی شاتل هست که به اکانتهای جمعی مثل مجتمع‌های مسکونی و مشابه تخفیف و امکانات ویژه می‌ده. پس نشون می‌ده که بخش بازرگانی شاتل این نکته رو فهمیده که مشتری هر چی بیشتر بخره، به نفع شاتل یا هر شرکت تجاری دیگه هست. فقط نمی‌دونم که توی بخش مشتریهای تک کاربره هم این قضیه مصداق داره یا نه. پشتیبانی که همش می‌گه ما نمی‌دونیم و بی‌خبریم.
    یکی از بچه های همین فروم میگفتش که وقتی محدود میشده گیگ میخریده و محدودیتش برداشته میشده..حالا شما خودت امتحان کن خبرشو بده
    جهت تنویر ذهن عده‌ای که فکر می‌کنن مشکل من یا افراد مشابه من، سر دانلود مجانی و اینکه باشه یا نباشه، مجدد بگم که سئوال من این دو مورد نامشخص و نامعین توی متن قرارداد هست. اینکه اگه بخشی از متن قرارداد نامعین باشه که کاربر بدبخت چطور می‌تونه دانلودش رو مدیریت کنه که از بلا بدور بمونه؟
    سوالت کاملا منطقی هست ولی به نظرت نباید این سوالات را زمان عقد قرارداد میپرسیدی؟
    من زمانی که شاتل رو می‌گرفتم، مخابرات نهران تازه داشت حجمی رو راه می‌انداخت و هنوز قابل فروش نبود. فیبر نوری هم که از بعضی‌ها شنیدم شده یه ابزار انحصار دست مخابرات که فقط خودش بتونه فروش داشته باشه
    تا جایی که من میدونم تجهیزات ارائه اینترنت روی قیبر نوری هزینه اش بالاتر هست و برای شرکت ها نمی صرفه که تجهیزاتش را خریداری کنند و مخابرات راضی هست که بقیه شرکت ها در این قسمت سرمایه گذاری کنند(من از بچه های انجمن این حرفو خیلی وقت پیش شنیدم و راست و دروغش پای خودشون)
    شاتل بازیشه... دیگه پهنای باندش از مخابرات که کمتر نیست هست؟! الان شاتل بیشترین پهنای باند کشور رو در اختیار داره مشترکینش هم از مخابرات خیلی کمتره!
    از اون حرف ها بودا...شاتل بزرگترین ISP ایران هست===>بیشترین مشترکین را داره
    خواهش می کنم با علم و دانش یک حرفی را بزنید شمایی که انتظار داری سرعت 2 مگت 24 ساعته روی 250 باشه فرق بین ADSL و سرویس های dedicated را نمی دونی
    اساس adsl روی اشتراک پهنای باند هست و از اونجایی که ما ایرانی ها جنبه و مدیریت مصرف درستی نداریم باید محدود بشیم که یاد بگیریم درست مصرف کنیم(این مسئله فقط محدود به اینترنت نیست،در مورد انرژی و آب و ... هم صادقه)
    اینی که شما داری با مخابرات 250 دانلود میکنی یکی از سه دلیل را داره:یا سرویست dedicated هست...یا پهنای باند مرکز مخابراتیت خالیه...یا مخابرات می خواد بقیه ISP هارو ورشکست کنه
    چون طبق محاسباتی که توی همین تاپیک بگردی پیداش میکنی هزینه پهنای باندی که برای مخابرات درمیاد بیشتر از هزینه ای هست که از مشترکینش میگیره
    Last edited by BursT; 31-03-2014 at 02:19.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال هزینه این سرویسها ی dedicate چقدره ؟ حد اقل !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •