تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4513 از 4751 اولاول ... 35134013441344634503450945104511451245134514451545164517452345634613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,121 به 45,130 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به اون دوستمون میگم اینقد مبین نت مبین نت نکن .. شمایی که سنگ مبین نتو به سینه میزنی میشه بگی حجم اضافه 2 مگ چنده ؟؟ 12 هزار تومان .. شما ADSL داشته باش روزانه هم دانلود کنی باز ارزش داره وقتی همه سرعت ها حجم اضافش یه قیمته .. این از مبین نت ... 2 مگش 40 تومانه در صورتی که شاتل 8 مگش 40 تومانه
    در مورد مخابرات . ما مخابرات نزدیکه محلمونه .. واسه ثبت نام و کارای نلفن رفته بودم دیدم خیلی ها اومده بودن و شکایت داشتن که همش نتشون قطعه .. من تو همه تاپیکها رفتم وضعیت شاتل از همشون بهتر بود .. بچه های پارس انلاین و آسیاتک که همش مینالن از وضعیت .. کلآ شبانه تو ایران زیاد معنی نداره

اگه منظورتون منم که من خودم از دست مبین‌نت فرار کردم و اومدم سراغ ADSL. ولی اگه منظورتون کسی دیگه هست که هیچ.
    بعد هم گویا کسی متوجه منظور من نشده که همش می‌گن دانلود شبانه اختیاری هست و وضعیت همه شرکتها خراب هست و غیره. من می‌گم چرا شاتل نمی‌گه دانلود شبانه چقدر باید باشه که محدود نشیم و اکانتهای بازداشتی کی از بازداشت خارج می‌شن. لطفاً نفر بعدی نیاد باز ایراد بگیره که چرا می‌گم دانلود شبانه مجانی نیست و مشابه. اگه حوصله خوندن صحبت دیگران رو ندارین، دیگه اینقدر سریع عصبانی نشید.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقاً من هم سر همین قضیه شاتل مشکل دارم که چون گفتم مشکل دارم، بهم ایراد گرفتن که ساکت بشم و اعتراض ندم که مبادا شاتل ناراحت بشه.

مشکل ما کاربرای شاتل اینه که اتحاد نداریم! باید همه با هم به این نوع تعرفه های شاتل اعتراض کنیم! من دیروز در قسمت انتقادات و پیشنهادات سایت شاتل فرم پر کردم امروز زنگ زدن از شاتل گفتم بهشون مشکل سرویسهای شما اینه که مشترکین پرمصرف رو در نظر نگرفتین و حتی سروسهای آرت شما بعد از چند روز در اثر استفاده افت سرعت پیدا می کنه! ازشون خواستم تا سرویسهای مثل مخابرات واقعاً نامحدود قرار بدن! من الان 2مگ مخابرات هم دارم 1ماه گذشته 280گیگ دانلود داشته خوب این حجم دانلودو با خط شاتل انجام بدی باید سند خونتم گرو بذاری ! اصل این نوع سرویسها غلط هست ! باید شاتل سروسیهای نامحدود ارایه بده! منم امروز حرفمو بهشون زدم گفتم اگر شاتل سرویسهای جدید قرار بده در ماهای آینده که هیچ اگر نه که من تخلیه میزنم خطم رو.

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل ما کاربرای شاتل اینه که اتحاد نداریم! باید همه با هم به این نوع تعرفه های شاتل اعتراض کنیم! من دیروز در قسمت انتقادات و پیشنهادات سایت شاتل فرم پر کردم امروز زنگ زدن از شاتل گفتم بهشون مشکل سرویسهای شما اینه که مشترکین پرمصرف رو در نظر نگرفتین و حتی سروسهای آرت شما بعد از چند روز در اثر استفاده افت سرعت پیدا می کنه! ازشون خواستم تا سرویسهای مثل مخابرات واقعاً نامحدود قرار بدن! من الان 2مگ مخابرات هم دارم 1ماه گذشته 280گیگ دانلود داشته خوب این حجم دانلودو با خط شاتل انجام بدی باید سند خونتم گرو بذاری ! اصل این نوع سرویسها غلط هست ! باید شاتل سروسیهای نامحدود ارایه بده! منم امروز حرفمو بهشون زدم گفتم اگر شاتل سرویسهای جدید قرار بده در ماهای آینده که هیچ اگر نه که من تخلیه میزنم خطم رو.

یکی از سئوالاتی که این چند روزه از شاتل داشتم که البته بدون جواب مونده این هست که آیا در شاتل بین مشتری که پول بیشتر داده و سرعت بالاتر خریده و الان هم مدام حجم می‌خره و خرج می‌کنه با کسی که هدفش بیشتر دانلود شبانه بوده، فرقی هست یا نه. البته بایستی باشه چون همین الان یه بخشی توی شاتل هست که به اکانتهای جمعی مثل مجتمع‌های مسکونی و مشابه تخفیف و امکانات ویژه می‌ده. پس نشون می‌ده که بخش بازرگانی شاتل این نکته رو فهمیده که مشتری هر چی بیشتر بخره، به نفع شاتل یا هر شرکت تجاری دیگه هست. فقط نمی‌دونم که توی بخش مشتریهای تک کاربره هم این قضیه مصداق داره یا نه. پشتیبانی که همش می‌گه ما نمی‌دونیم و بی‌خبریم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از سئوالاتی که این چند روزه از شاتل داشتم که البته بدون جواب مونده این هست که آیا در شاتل بین مشتری که پول بیشتر داده و سرعت بالاتر خریده و الان هم مدام حجم می‌خره و خرج می‌کنه با کسی که هدفش بیشتر دانلود شبانه بوده، فرقی هست یا نه. البته بایستی باشه چون همین الان یه بخشی توی شاتل هست که به اکانتهای جمعی مثل مجتمع‌های مسکونی و مشابه تخفیف و امکانات ویژه می‌ده. پس نشون می‌ده که بخش بازرگانی شاتل این نکته رو فهمیده که مشتری هر چی بیشتر بخره، به نفع شاتل یا هر شرکت تجاری دیگه هست. فقط نمی‌دونم که توی بخش مشتریهای تک کاربره هم این قضیه مصداق داره یا نه. پشتیبانی که همش می‌گه ما نمی‌دونیم و بی‌خبریم.

اونها از خداشونه که حجم شما تموم بشه پول بیشتری خرج کنی! مگه بده براش! ولی نه بین کاربران خانگی فرقی نمی زاره شما چه هشت داشته باشی چه 4مگ چه کم مصرف چه پرمصرف وقتی در بازه رایگان دانلودت بالا باشه به یک میزان محدودت می کنه! این نوع سرویس ها از پایه برای ما مشترکین پر مصرف غلط هست!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جهت تنویر ذهن عده‌ای که فکر می‌کنن مشکل من یا افراد مشابه من، سر دانلود مجانی و اینکه باشه یا نباشه، مجدد بگم که سئوال من این دو مورد نامشخص و نامعین توی متن قرارداد هست. اینکه اگه بخشی از متن قرارداد نامعین باشه که کاربر بدبخت چطور می‌تونه دانلودش رو مدیریت کنه که از بلا بدور بمونه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

وقتی بهترین گزینه در میان گزینه های نامحود واقعی موجود اینترنت مخابرات هست همینم باید چسبید ,اگر هم یادتون باشه مخابرات وقتی که شروع به واگذاری اینترنت کرد تا سرعت 256 بیشتر نمی داد الان رسیده به 2مگ ,ولی به نظر من همین 2مگی که سرعت دانلودش روی 250ثابت هست و بعد از مدتی شما رو نمیاره روی 16کیلو می ارزه به اون 8مگ شاتل ... خیلی زور داره شما سرویس 8مگ داشته باشی و سرعت دانلود شبانت بیاد روی 16....
    توی استان گلستان فروش اینترنت نامحدود مخابرات ممنوع شده و باید محدود بگیری.محدود دو مگ با 15 گیگ ترافیک سالی 330 هزار تومان
    نسبت به شاتل خیلی خیلی گرونتر و بی کیفیت تره
    تازه اکثر مراکز محابراتیشو داره فیبر نوری می کنه که فقط خودش می تونه ADSL بده.
    Last edited by mohammad hamed; 31-03-2014 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی استان گلستان فروش اینترنت نامحدود مخابرات ممنوع شده و باید محدود بگیری.محدود دو مگ با 15 گیگ ترافیک سالی 330 هزار تومان
    آره دیگه توی استانهای دیگه حجمی میفروشه متاسفانه...ولی به نظر من کاربرها باید به این نوع فروش حجمی اینترنت اعتراض کنند.

9. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من زمانی که شاتل رو می‌گرفتم، مخابرات نهران تازه داشت حجمی رو راه می‌انداخت و هنوز قابل فروش نبود. فیبر نوری هم که از بعضی‌ها شنیدم شده یه ابزار انحصار دست مخابرات که فقط خودش بتونه فروش داشته باشه. ولی کلاً نامحدودی هم فقط اسمش کلمه نامحدود رو یدک بکشه و عملاً محدود باشه هم که بدرد نمی‌خوره. می‌شه عین عبارت مدارس غیرانتفاعی که برعکس باقی مدارس عادی، گروون‌تر هم هستن. من که فکر کنم اگه توی شاتل موندنی بودم برم اکانتهای آفیس رو بگیرم که یه دفعه شبانه نداشته باشه و از اولش هم خیال خودم رو راحت کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من زمانی که شاتل رو می‌گرفتم، مخابرات نهران تازه داشت حجمی رو راه می‌انداخت و هنوز قابل فروش نبود. فیبر نوری هم که از بعضی‌ها شنیدم شده یه ابزار انحصار دست مخابرات که فقط خودش بتونه فروش داشته باشه. ولی کلاً نامحدودی هم فقط اسمش کلمه نامحدود رو یدک بکشه و عملاً محدود باشه هم که بدرد نمی‌خوره. می‌شه عین عبارت مدارس غیرانتفاعی که برعکس باقی مدارس عادی، گروون‌تر هم هستن. من که فکر کنم اگه توی شاتل موندنی بودم برم اکانتهای آفیس رو بگیرم که یه دفعه شبانه نداشته باشه و از اولش هم خیال خودم رو راحت کنم.
    آره بعضی مراکز فقط کافوی نوری نصب کرده خودش می تونه سرویس بده درسته,ولی نامحدود مخابرات استان تهران واقعاً نامحدود هست,من الان 3ماهه 2مگشو دارم ترافیک ماه اولم رو چک کردم 280گیگ دانلود بوده ولی سرعت من روی 250ثابت هست ذره ای کم نشده. نامحدودش واقعاً نامحدوده

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جاتون خالی مندیروز از شاتل به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم واسه این محدود کردن من به این وضع فجیح امروز که میشه همون روز قبل از تهران بهم زنگ زدن کلی جفنگ گفتن منم تا تونستم بد گفتم فتم یعنی چه گفت شما 50 گیگ گرفتین اندازه آرت 6و7 مصرف کردین پول آرت 1 رو میدین و ... منم گفتم پس نامحدود معنیش چیه ؟ گفت ما برای رضایت مشتری و .... سرعتو بالاتر میبندیم و...... منم گفتم چه ربطی داره دیگه طبق مصبه باید 1 به 8 رو ارایه بدین نه این که 2 کیلوبایت بهم سرعت بدین و........بعدش گفتم پس اینی که نوشتین تو سایت چیه سرعت از محتووای داخلی بازه و...... بازم چرت جواب داد (همون چیزایی که به بقیه میگن باید بدونین )
    همچین خانومه دعوا میکرد که انگار طلب اره گفت شما پهنای باند مرکزو آوردین پایینو ......منم در جوابش گفتم همون بهتر که بیاد پایین شما باید به اندازه تمام مشترکاتون پهنای باند داشته باشین و........

کلی دعوا دیگه !

14. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •