تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 942 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خدا را شکر مشکلم حل شد ! این بار چهارم بود که الکی کم میکرد ! فکرشا کن یه sms بدی 30 تومن ازت کم شه حالی بهت دست میده !

مهدی جان در مورد cell info هم بگم که البته ما که اینجا نداریم cell info اما توی نوروز مخابرات اصفهان از طریق Cell info پیام هایی مثل happy new year یا welcome to esfahan مینداخت روی موبایلا . اونو قت خیلی برای ما ها پیش میمد که مثلا من داشتم اما بغل دستیم روشن بود اما نداشت ! ولی خوب بازم این دلیل نمیشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

و باز دوباره کم کرد ! امروز انگار از اون روزاس که برا ما نحسه ! من چون اصلا اعتماد ندارم به سیستم حسابش هر چند مدت یه بار چک میکنم جالبه من توی این یک ساعت دست هم نزدم به موبایل اما 7 تومن کم کرد ازم !
    نه به بعضیا که اضافه میشه نه به من که دستم نزنی کم میشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض اظهارات وزیر ارتباطات در خصوص اختلالات Sms و ایرانسل

وزیر ارتباطات‌ و فناوری‌ اطلاعات‌ گفت‌‌ : حل‌ مشکل‌ ازدحام ترافیکی‌ در ارسال‌ پیام‌ کوتاه‌ تلفن‌ همراه‌ به‌ سرمایه‌ گذاری‌ بیشتری‌ نیاز دارد‌.‌
    محمد سلیمانی‌ در مصاحبه با واحد مرکزی‌ خبر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود‌ : برخی‌ روزها حدود ‌40‌ تا ‌50‌ میلیون‌ پیام‌ کوتاه در کشور ارسال‌ می‌ شود و‌ متعلق بودن آنها به زمانی خاص ‌موجب‌ بار سنگین ترافیک‌ و بروز مشکل‌ در ارسال و دریافت میشود‌.

وزیر ارتباطات‌ ابراز امیدواری کرد: با راه‌ اندازی‌ شبکه‌ مدیریت‌ سوئیچ‌ ، شبکه بهبود یابد ‌و امکانات‌ بیشتری‌ در اختیار اپراتورها قرار داده‌ شود تا از نظر سوئیچ‌ مشکل‌ نداشته‌ باشند.

وی‌ درباره‌ برخی‌ انتقادها از خدمات‌ ایرانسل‌ نیز گفت‌‌: ایرانسل‌ شرکت ‌جدیدی‌ است‌ که‌ با واگذاری‌ حدود دو میلیون‌ و ‌200‌ هزار شماره‌ به‌ مردم‌ در ‌8‌ ماه‌ و راه‌ اندازی‌ شبکه‌ در ‌180‌ شهر، کار بزرگی‌ را شروع‌ کرده‌ است و انتظار می‌ رود با مساعدت‌ بیشتر شهرداریها برای‌ واگذاری‌ مکان‌ برای نصب‌ امکانات‌ و افزایش‌ پوشش‌ شبکه‌ ، مشکلات موجود این شرکت برطرف‌ شود‌.‌

وزیر ارتباطات‌ با بیان‌ اینکه‌ ایران‌ با ‌76‌ هزار کیلومتر شبکه‌ فیبرنوری‌ از قدرتمندترین‌ شبکه‌ ها را در منطقه‌ دارد افزود‌ حدود ‌43‌ میلیون‌ و ‌500‌ هزار تلفن‌ ثابت‌ و همراه‌ در کشور واگذار شده‌ که‌ ضریب‌ نفوذ انها به‌ ترتیب‌ ‌33‌ و ‌29‌ درصد است‌‌.

وزیر ارتباطات‌ و فناوری‌ اطلاعات‌ گفت‌ ‌: مشکل‌ انتن‌ دهی‌ شبکه‌ ایرانسل‌ به‌ مرور زمان با افزایش‌ پوشش‌ شبکه‌ برطرف‌ می‌ شود‌.‌

وی افزود :‌ ایرانسل‌ شرکت‌ جدیدی‌ است‌ که‌ کار بسیار بزرگی‌ شروع‌ کرده‌ و وجود نقاط کور درپوشش‌ این‌ شبکه‌ در برخی‌ مناطق‌ طبیعی‌ است‌‌ .

وی‌ در همین‌ زمینه‌ از شهرداری ها خواست با مساعدت‌ لازم‌ مکان‌ مورد نیاز را برای‌ نصب‌ امکانات‌ در اختیار اپراتور قرار دهند تا شبکه‌ بهبود یابد‌ .

وزیر ارتباطات‌ و فناوری‌ اطلاعات‌ تاکید‌ کرد :‌ سازمان‌ تنظیم‌ مقررات‌ و نظارت‌ بر اپراتورهای‌ خصوصی‌ به‌ عملکرد همه‌ اپراتورها از جمله‌ ایرانسل‌ نظارت‌ فنی‌ دارد .

وی تصریح کرد : مردم‌ در صورت‌ وجود مشکل‌ در اپراتورها می‌ توانند شکایات‌ خود را برای‌ بررسی‌ به‌ این‌ سازمان‌ ارائه‌ کنند و این‌ بررسی ها به‌ اپراتورهای‌ خصوصی‌ اعتبار می بخشد .

سلیمانی‌ با اشاره‌ به‌ اغاز نام‌ نویسی‌ سیم کارت های‌ تلفن همراه‌ اپراتور اول‌ از شنبه‌ ‌23‌ تیر اظهار امیدواری کرد : این‌ سیم کارتها ظرف‌ یک ماه‌ به متقاضیان واگذار شود

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قبلا تو حساب ایکر تو بخش خدمات ارزش افزوده چیزی حدود 25 تا خدمات ارزش افزوده داشت ولی امروز رفتم نگاه کردم دیدم شده 10تا نمیدونم چرا حذف کردن

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

10

سلام
    من امروز (23/04/86) یه سیم اعتباری ایرانسل از مغازه های توی شهر گرفتم فتوکپی شناسنامه و آدرس و کد پستی رو ازم گرفت بعد گفت کد #140* رو بگیر دیگه حله منم این کارو کردم دیگه که نباید کاری انجام بدم
    راستی این سیم کارت هدیه روز پدر شامل من میشه اگه میشه کی و کجا باید برم بگیرم
    اعتبار من الان باید چند باشه ((اعتبارم رو گرفتم نه هزارو خورده ای بود ))
    ((راستی پوشش یزد چه جوریه یه دکل داره ولی هنوز چراغهاش خاموشه ))
    Last edited by hossein-p30-f; 14-07-2007 at 15:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام شاهین جان!! از اینکه اینقدر صادقانه داری جواب میدی و به مشکلات بچه‌های اینجا رسیدگی میکنی واقعا سپاسگزارم
    یه سری سوالاتی برام پیش اومده

1- میتونم بپرسم که شما چطوری با اینجا آشنا شدین؟آخه میدونین بعد از انتشار یه سری اخبار در برخی سایتها..بچه‌های اینجا یه سری ایمیل به خدمات مشترکین ایرانسل ارسال کردن و حتی آدرس اینجا راهم قرار دادن...میخواستم بدونم که شما هم از این طریق با اینجا آشنا شدین یا خیر؟

2- من ساکن تهران هستم.....دیروز رفته بودیم پارک لاله (جاتون خالی!) ولی از دیشب تا حالا من دیگه cell info ندارم..در حالی که پسرخالم که کنارم نشسته بود براش cell info روشن بود و اسم خیابان را نشون میداد...میخواستم دلیلشو بدونم که چرا من نداشتم ولی پسرخالم در همون لحظه داشت....(الان تا این لحظه که این پست را ارسال میکنم هنوز برای من خاموشه)

3- گفته بودین که این پیام گیر صوتی یه سری مشکلاتی داره ولی برای برخی به صورت آزمایشی فعاله...میشه برای منم فعال کنین؟ یا خیر ؟ 09354132865

4-شما از هدایای فصل پاییز ایرانسل اطلاعی دارین یا خیر؟(تا اونجایی که میدونم پاییز سالگرد ایرانسله و احتمالا باید یه سری هدایایی در نظر بگیره)

5- یه سری میگن که این هدایایی که ایرانسل به مشترکانش میده خیلی موقتی هست...ینی به محض اینکه تعداد مشترکانش را به یه حد خاصی رسوند دیگه این هدایا را قطع خواهد کرد و دیگه هدیه نمیده....شما چه نظری دارین؟(ضمن اینکه اپراتور سوم هم در راهه و ایرانسل باید برای رقابت با اون به نظر من هدایای خود را بیشتر کنه!)
    بازم ممنونم از زحمات شما...
    1- من يك بار توي Google داشتم سايت 0936 رو search ميكردم كه به اين جا اومدم وديدم واي خداي من چقدر سؤاله بي جواب.
    2- اين يك مشكل طبيعيه كه به مروره زمان بر طرف ميشه. شما يك بار منوي مذكور رو خاموش كن و گوشيت رو خاموش و روشن كن و دوباره منو رو فعال كن. البته cell info روي گوشي هاي متفاوت عكس العمل هاي متفاوتي داره.
    3- ممنون ميشم درخواستتون رو براي من ميل كنيد.
    4- هنوز چيزي اعلام نكره اند.
    5- نه چنين چيزي نيست. اين هدايا بيشتر به نفع خوده شركته. در مورد اپراتور سوم هم بگم كه اگه مي خواد با ايرانسل رغابت بكنه بايد مثل ايرانسل عمل بكنه نه TCI. سياست ايرانسل يك سياست كاملاً حرفه اي در بازار جهاني. اگه يادتون باشه زماني كه تركسل Tork cell مي خواست توي ايران خدمات مخابراتي بده دولت خيلي باهاش مخالفت كرد چون مي خواست سيم كارت رايگان ارائه كنه. ولي ايرانسل چه راحت داره سيم كارت توي بازار پخش ميكنه.

//////////////////////////////////

و باز دوباره کم کرد ! امروز انگار از اون روزاس که برا ما نحسه ! من چون اصلا اعتماد ندارم به سیستم حسابش هر چند مدت یه بار چک میکنم جالبه من توی این یک ساعت دست هم نزدم به موبایل اما 7 تومن کم کرد ازم !
    نه به بعضیا که اضافه میشه نه به من که دستم نزنی کم میشه !
    يك مشكلي جديداً پيش اومدهكه بايد بهتون بگم.
    جديداً مشتركي (مخصوصا اعتباري ها) وقتي از GPRS خارج مي شوند در ظاهر اين كار صورت گرفته ولي در اصل چنين چيزي نيست. پس من توصيه مي كنم پس از استفاده از اينترنت حتماً يك بار گوشي تون رو خاموش و روشن كنيد.

سلام
    من امروز (23/04/86) یه سیم اعتباری ایرانسل از مغازه های توی شهر گرفتم فتوکپی شناسنامه و آدرس و کد پستی رو ازم گرفت بعد گفت کد #140* رو بگیر دیگه حله منم این کارو کردم دیگه که نباید کاری انجام بدم
    راستی این سیم کارت هدیه روز پدر شامل من میشه اگه میشه کی و کجا باید برم بگیرم
    اعتبار من الان باید چند باشه
    ((راستی پوشش یزد چه جوریه یه دکل داره ولی هنوز چراغهاش خاموشه))
    جا داره از قول همه بگم كه خاك بر سر اون فروشنده اي كه بعد از 50 روز هنوز به مشتري ميگه #140* رو بزن.
    دوست عزيز شما بايد با كد #141* خط رو فعال بكنب و حتماً يك تماس به مدت 30 ثانيه داشته باشي.
    اگه 100 SMS هم بزني باز از نظر شركت به شما سيم كارت هديه تعلق نمي گيره.
    از اونجايي كه سيم كارت هديه 7 الي 10 روز پس از ثبت نام براي شما ارسال ميشه و با شناختي كه من از فروشندگان دارم ، ثبت نام شما را يا اصلاً انجام نمي دهند يا اگه هم انجام بدهند 10 روز طول مي كشه.
    پس بهترين كا اينه كه شما كد پسي 10 رقمي و شماره سريال سيم كارت رو ( روي سيم كارت) آماده كني و با شماره هاي 120 ، 130 ، 140 تماس بگيري تا براي شما ثبت نام انجان بشه.
    به طور معمول بايد 47170 ريال اعتبار داشته باشيد. اگه بيشتره كه خوش به حالت اگه هم كمتره بايد بعد از انجام ثبت نام اين مشكل رو مطرح كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخ آخ آخ يادم رفت.
    كساني كه در شهرهايي مثل شيراز زندگي مي كنند و چند روزي شبكه نداشتند و بعد از وصل مجدد هنوز مشكل دارن حتماً يك بار گوشي رو خاموش و سيم كارت رو خارج كنيد و دوباره سيم را وارد كنيد.

اين كار باعث ميشه كه يك بار خط شما در HLR ، شركت Reset بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بچه ها اين امكان هست كه من در جايي از اين فضا فايل Upload كنم؟

اگه بشه مي تونم براتون ليشت شهرهاي در شرف فعال شدن ، ليست شهر هايي كه راه اندازي شده به همراه تعداد BTS هاي فعال ، كدهاي مخصوص براي مسدود كردن و يا رفع مسدوديت تماس (GSM Code) و آموزش هاي مختلف براي VMS , Who Call , Roming و ... رو براتون بگذارم.

اگه ميشه به من ياد بديد.
    ممنون
    آقا شاهین اگه بخوای می تونم رو سایت خودم بهت فضا بدم !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ببخشيد دو تا سئوال داشتم
    اين سيم كارتهاي اعتباري 10000 تومن اولش شارژ دارن؟
    و اينكه اعتباري كاركرده رو چند ميشه بيرون فروخت؟
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •