من بعید میدونم مودم cat6 به این زودی ها ارزون بشه.
360 تومن خیلی زیاده
من بعید میدونم مودم cat6 به این زودی ها ارزون بشه.
360 تومن خیلی زیاده
قیمت این مودم ارزون نمیشه ، ایرانسل داره کف قیمت میفروشه
بله، کم هست، بعد از این همه مدت. و فعلا بعیده از 4x4 مایمو استفاده کنه، که اونم قطعا فقط در tdd ش هست نه در fdd. به خاطر اینکه مودم های cat6 در عمل حدود ۳۰ مگابیت میدن و در cat4 این مقدار ۱۵ بود، و اگر cat9 میداد تا ۲ ۳ سال آینده نیازی به خرید مودم نبود، این کارو میکنه که هی هر سال مودم جدید ازش بخریم، مقداری ناشکر نیستیم، آدم بالاخره حس میکنه اپراتور داره فناوری کمی عقبتر رو میفروشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام، دوستان بنظرتون این مودم از وای فای باند ۵ پشتیبانی میکنه ؟ وایرلس ان هست یا ای سی !؟ جک لن چندتا داره و اینکه گیگابیت هست یا فست اترنت !؟
یک سیمکارت رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه دو سیم کارت هم زمان نیست
![]()
لطفا هر کسی از دوستان مودم tf -i60 خریداری کرد یک تست سرعت با سرور داخلی و هم سرور خارجی بذاره هم روی fdd و هم روی td ممنون..!
به نظرم دو ایرادی که میشه به مودم جدید tf-160h1 گرفت اینه که پورتابل و قابل حمل نیست و هر جا میبری باید به برق وصلش کنی و دوم اینکه خیلی گرونه
سریع بخرید تست کنید ببینیم چه جوریه!![]()
سلام، سوالم اینه که آیا پینگ این سیستم از پینگ اینترنت همراه ایرانسل کمتره یا بیشتر ؟ چون من برای بازی آنلاین استفاده میکنم و برام پینگش مهمه ، و هم اینکه آیا راهی برای کم کردن پینگ اینترنت همراه ایرانسل وجود داره ؟ ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)