داخل کریج جلوی پولکی را با دستمال اغشته به الکل تمیز کنید. دستگاه خاموش باشد
و همنین جلوی کارتریج را تمیز کنید جا بزنید.
در صورتی که درست نشد باید برید به مراکز شارژ و 2 تا کارتریج اوراقی برایتان تست کند و به شما بگوید کدام کارتریج سوخته است.
داخل کریج جلوی پولکی را با دستمال اغشته به الکل تمیز کنید. دستگاه خاموش باشد
و همنین جلوی کارتریج را تمیز کنید جا بزنید.
در صورتی که درست نشد باید برید به مراکز شارژ و 2 تا کارتریج اوراقی برایتان تست کند و به شما بگوید کدام کارتریج سوخته است.
با درود و احترام
کارتریج چاپگر کانن رو دو بار شارژ کردم و همیشه درست بوده اما این سری متاسفانه برگه رو بعد از شارژ خیلی کم رنگ میگیره مشکل قطعه هم نداره همه اجزاش سالمه و هنوز دوبار شارژ شده
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزیز.
درام لوله شبز رنگ نیاز به تعویض است.
در ضمن از چه نوع ژودری استفاده میکنید؟
با درود
استاد درمش ااصلا زدگی نداره از پودر اچ پی سوپر گرافیک
نیاز به زدگی نیست عزیزم.
فرسوده میشه.
ببین روش خط نداره؟
نه یه مقدار ضعیفه میتونستی ااز پارت بگیری که حرف نداشتاچ پی سوپر گرافیک
با تشکر از شما
نه خط نداره سری دومه شارژ میکنم
پارت اسم پودر؟
میشه قیمت و بهترین پودر رو برای چاپگر کانن بفرمایید.ممنونم
سلام اقای گرجی
یه چاپگر HP 7000 داریم موقع روشن کردن خودش تست چاپ میکنه
خلاصه هر دفعه که خاموش و روشن میشه بدون اینکه به کامپیوتر وصل باشه تست چاپ میکنه
بیشتر وقتها هم که با کامپیوتر چاپ رو میزنیم کاغذ رو میکشه ولی خیلی سریع سفید میده بیرون
سلام آقای mehran gorji
من یه پرینتر جوهرافشان Canon S520 دارم که چند روزه وقتی میخوام یه صفحه رنگی پرینت بگیرم، رنگ سیاه رو چاپ نمیکنه و مابقی رنگها رو چاپ میکنه. و اگه Greyscale چاپ کنم، رنگ سیاه کاملاً درست چاپ میکنه.
به عبارتی، تو پرینت صفحه رنگی نمیتونه از رنگ مشکی استفاده کنه و تمام رنگ هایی که از 1% تا 100% رنگ مشکی توش به کار رفته، رو سفید میگیره.
یه مثال دیگه بزنم:
یه فایل Word با 4 خط نوشته به رنگ زرد، آبی، قرمز و مشکی رو اگه رنگی پرینت بگیرم، خط مشکی رنگ اصلاً پرینت گرفته نمیشه.
ولی اگر 3 رنگ دیگه رو هم مشکی کنم، میتونه پرینت بگیره حتی اگه تیک Greyscale رو نزنم.
چه کار میتونم بکنم که درست بشه؟
سلام من میخام یک پرینترسیاه سفید بخرم برای استفاده تو خونه هفته ای هم 10 الی 20 تا پرینت میگیرم میانگین
به نظرتون لیزری بگیرم یا جوهر افشان ؟ شارژش میخام خودم انجام بدم میگن اگه جوهر افشان بگیری شارژش راهته و قیمت تموم شده هم در حد برگی 20 تومن در میاد ولی میگن شارژ لیزری سخته و قیمت هر برگ پرینت نسبت به جوهر افشان هم گرونتر درمیاد
من خودم مد نظرم hp laser jet p1102 هستش ولی اگه به نظرتون شازژه جوهر افشان راهتتره و بازدهیش هم بیشتره جوهر افشان بگیرم؟اگه لیزری خوبه بهتریم مدلش که راهت شارژ شه و واسه کاربر تو خونه هم خوب باشه رو بگید بگیرم در کل تشکر(اموزش شارژ رو از سایت تهران اچ پی دیدم یکم سخت بود)
اگه تو تاپیک اشتباهی پست دادم ببخشید
سلام من یک پرینتر سامسونگ ml-1660 دارم قبلا ریست کردم الان حدود 800-900 برگ پرینت گرفته ام
مشکلی که دارد قسمتی از صفحه صفحه را کم رنگ میزند البته اگر کارتریج را دربیاورم وکمی تکان دهم درست میشود ولی بعد از چند پرینت دوباره کم رنگ حدس میزنم که پودرش در حال تمام شدن هست ایا حدس من درست هست چون میخواهم خودم شاؤزش کنم لطفا برای خرید پودر راهنمایی کنید که از چه مارکی بگیرم که خوب باشد برای یک بار شارز چقدر باید پودر بگیریم
ایا اینکه فقط نصف صفحه را کم رنگ میزند به نظر شما طبیعی هست ؟ چون در حالت عادی فکر کنم باید تمام صفحه را کم رنگ بزند یا اینکه این مورد طبیعی هست (توضیح اینکه این پرینتر قبلا اصلا شارژ نشده است)
ممنون میشوم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)