تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 752 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید پریدم وسط (:

تمام هدفونهای ریموت دار که فیش 3.5 میلیمتری دارند قابلیت اتصال به هر پلیری رو دارند فقط اگر پلیر شما قابلیت ریموت داشته باشه می تونه از ریموت کنترل روی هدفون استفاده کنه و در غیر اینصورت این قسمت هدفون کاری انجام نمیده و اینکه قسمت ریموت کنترل یه بخش با ارتباط کاملآ مجزا الکتریکی هست فقط از نظر مکانیکی روی هدفون تعبیه شده و برای سازگاری با پلیرها و برای اینکه مجبور به استفاده از پلیر خاصی نشیم معمولآ از همون فیش استاندارد 3.5 میلیمتری که قابلیت اتصال به اکثر پلیرهای پرتابل رو داره ، استفاده میکنند و برای ارتباط الکتریکی هم اگه کمی بیشتر دقت کنید فیش استریو هدفون معمولی (بدون ریموت) سه قسمت اتصال و جدا از هم داره در حالیکه هدفون با ریموت چهار قسمت داره و برای اینکه تداخلی پیش نیاد و سازگاری از بین نره و اگه باز کمی بیشتر دقت کنید دقیقآ همون قسمت بزرگتره که قسمت اتصال منفی هدفون هست به دو قسمت تقسیم شده که یک قسمت در حکم همون فرمان(Command) هست حالا اتفاقی که با اتصال این هدفون به پلیر پرتابل می افته اینه که پلیر معمولی فقط می تونه به قسمت انتهایی همون اتصال منفی متصل بشه و هیچ قسمت قابل اتصال با قسمت جدیدآ تقسیم شده نداره و اون توی جک پلیر معمولی بلا استفاده می مونه و آسیبی هم به هیچ پلیری و حتی ریموت هدفون نمیزنه

البته بعدآ درباره انواع مختلف روشهایی که ریموت ها برروی هدفون نسب می شدند و مزایا و معایبشون توضیح می دم
    اما روش بکار رفته در هدفونهای Klipsch یک روش استاندارد و ساده و بسیار قدیمی هست که از حدود 15 - 20 سال پیش مورد استفاده بوده ولی به دلیل محدودیت های مختلف به خصوص فیزیکی برندهای مطرح سعی می کنن ازش کمتر استفاده کنند چون:
    1. باعث سنگینی و فشار زیادی به کابل میشه هر چند که وزن ریموت روی کابل کمتر از 10 گرمه
    2. کنترل های زیادی نمیشه روی اون تعبیه کرد چون از نظر مکانیکی با محدودیت شدید فضا مواجه هستند
    3. هر چه ریموت با طول بیشتر باشه احتمال قطعی کابل هدفون در استفاده طولانی مدت بسیار بسیار بیشتره
    4. معمولا با یک کلیپ ساده به لباس کاربر گیر داده می شوند تا از آزاد بودن بیش از اندازه و دور از دسترس شدنش جلوگیری بشه که این خودش یکی از پر دردسترین معایبشون هست
    5. هر پلیری هم نمی تونه با این ریموت ساده کار کنه چون خود این روش اتصال Single Wire (تک سیم) به دو صورت پیاده سازی میشه که یکی دیجیتال و یکی آنالوگ هست البته سیستم آنالوگ بسیار ارزانتره و بیشتر مورد استفاده هست اما نه برای ریموتهایی که تعداد کنترلهای اونها زیاده و نمایشگر و یا کنترلهای Slider و یا آنالوگ روی اونها نسب شده
    6. چند تا چیز دیگه که بعدآ میگم . . .

شما هم موفق باشید.
    ممنون داداش از توضیحاتت من راستش با این کنترلر ها اصلا حال نمیکنم پس مجبورم s4 بگیرم
    Last edited by fabio montari; 08-11-2011 at 14:25.

2. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم آخرین هدفون ما که به دستمون رسید:

فقط چون دوربینم لنزش مناسب نیست و به سختی تونستم همین عکس هم با اون بگیرم تا دوربین کامپکتم که به امانت رفته برسه اینو ازم قبول کنید

تست میکنم جوابش و نتیجه رو با شما درمیون میزارم فقط همین کوچولو 1 میلیون و 50 تومن هزینه ش شد که از ژاپن خریداری شده نه آسیا و نه آمریکا اون هم بدون هیچ هزینه اضافه ای مثل:
    1. هزینه پست
    2. سود واسطه
    3. سود فروشنده
    4. حتی هزینه پیک

خدا به دادمون برسه با این قیمتها
    پس فعلآ بای برم برای تست همه چیزش

شما هم موفق باشید.
    مبارکه خفن
    منتظره یه ریویو حسابی هستیم

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

چشم حتما... امشب میرم خونه تست میکنم. ولی اینطور که به نظر میاد من حالا حالا ها نمیتونم بزارمش برا burn in همش اینور اونورم

مرسی بابت روحیه ای که دادید
    کنترلرش فکر کنم با چیزی بجز محصولات اپل کار نکنه. یعنی روی کابلش یک برچسب زده بود با همین مضمون! بعد برای گوشی های اندروید هم یک مدل داره به اسم S4A که نتیجه میگیریم اگه همین I واسه بقیه هم کار میکرد اونیکی رو نمیساخت! ولی خب امشب تست میکنم دیگه خدا رو چه دیدی شاید کار کرد
    در مورد قرار هم پخ زدم دم شما گرم
    خواهش میکنم چون خودمم میخوام بگیرم گفتم
    پس تست کن ببینیم چی میشه

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

چشم حتما... امشب میرم خونه تست میکنم. ولی اینطور که به نظر میاد من حالا حالا ها نمیتونم بزارمش برا burn in همش اینور اونورم

مرسی بابت روحیه ای که دادید
    کنترلرش فکر کنم با چیزی بجز محصولات اپل کار نکنه. یعنی روی کابلش یک برچسب زده بود با همین مضمون! بعد برای گوشی های اندروید هم یک مدل داره به اسم S4A که نتیجه میگیریم اگه همین I واسه بقیه هم کار میکرد اونیکی رو نمیساخت! ولی خب امشب تست میکنم دیگه خدا رو چه دیدی شاید کار کرد
    در مورد قرار هم پخ زدم دم شما گرم
    خواهش میکنم چون خودمم میخوام بگیرم گفتم
    پس تست کن ببینیم چی میشه

4. 4 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه می گیرم که مدل i رو بی خیال باید شد . منم به بکس گفتم s4 رو برام بفرستند که اگه امروز بفرسته آخر هفته میرسه دستم و اگه بتونم سریع بزارم برا burn in تا دوسنبه یه review می کنمش .

میگم نظرتون چیه یه تاپیک ریویو باز کنیم فقط توش ریویو بزاریم ؟ هیج پستی به جز ریویو توش نباشه .
    منتظریم
    در ضمن اون تاپیک هم هست اقای peace گذاشته لینکشو

6. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدای من ..... !!!!
    مبارک باشه آقا رضا
    فکر کنم امشب خوابم نبره.

واسه اینکه خیلی اسپم نباشه.
    یکی یه کم بیشتر راجه به Image S4 و جنس صداش صحبت کنه ما که یک و نیم نداریم با یه چیزی زخم هامون رو التیام بدیم.
    مرسسسسسی

دارم Burn in می کنم و توی این فاصله به نظر شما میشه درباره کیفیت s4 صحبت کنم؟!
    نه عزیزم 1.5 میلیون تومن نه 1 میلیون و 50 هزار تومن (:
    زخمها رو هم مگه می شه با پول خوب کرد اونا رو باید چسب زخم زد تا خودش خوب بشه (:

خارج از شوخی:

مرحله مرحله با هدفون جدید:
    جعبه بسیار شیکی داره و زیبا بسته بندی شده و مثل همیشه مثل پازل گره کور شده (: آخه نمی دونم سونی چرا اینقدر اسرار داره جعبه هاش برای آدمهای با هوش ساخته بشه یه 10 دقیقه ای باید فکر کنی که چطوری باز میشه و کلی راه و مسیر باید امتحان کنی تا دستت به هدفون برسه

کابلش برخلاف مدلهای آسیایی و آمریکایی 7n-OFC هست که مخصوص این هدفون ساخته شده هر چند باز تعجب میکنم که چرا این کابل توی چین ساخته شده البته روی کابل حک شده؟!
    از اکتیو نویز کنسلینگ خبری نیست(خوشبختانه) و توی جعبه اون یک کابل کوتاه هم همراهش هست که اون هم 7n-OFC هست
    مدل کابلش RK-EX1000 هست نه RK-EX600 که همراه بقیه هست البته هر دو کابل همراه هدفونم همین مدل هستند ولی یه پسوند L , S دارند

از شانس بدم هر دو کتابچه اون ژاپنی هست و من هم چیزی ازشون سر در نمیارم که چی نوشته همینطور پشت جعبه اون تمام ژاپنی نوشته فقط می تونم عددها رو بخونم (:
    ولی طبق ترجمه گوگل از سایت مادر ژاپن به این نتیجه رسیدم که همه چیز درسته و اصل ژاپنه و با تمام خصوصیات مدلهایی که توی خود ژاپن فقط فروخته میشه

یه سری کامل سری همراهش هست که الان نمیدونم دقیقآ به چه کاری میاد اون هم این همه سری (:
    اولین صدایی که ازش شنیدم چندان جالب نیست بیس خبری ازش نیست و مید اون هارش هست و های اوضاعش خیلی بهتره از دو تای دیگه هست
    فکر کنم یه اشتباهی شده چون هیچ شباهتی به صدایی که باید داشته باشه نداره به هر حال همچنان داره Burn in سپری میشه و باید صبر کرد

کابلش خیلی خیلی سبکه و بسیار با کیفیت ولی به نظر خیلی قوی و محکم نمیاد شاید من اشتباه میکنم نمی دونم، چون مثل کابلهای هدفون ارزونای 100 تومنی هست تا یه هدفون پرچمدار اون هم سونی و فکر کنم اگه اشتباهی به جایی گیر کنه اینطوری میشه - - - - - -
    فعلآ دلم نمیاد بکشمش ببینم اوضاع کششی اون چطوره بعدآ اینکار رو میکنم
    کانکتور اتصال کابل به هدفون وحشتناک سفته و فکر کنم برای تعویض کابل باید به انبردست متوصل شد شاید هم دست هام چون کار سنگین انجام ندادن نمی تونن پیچ پلاستیکی اون رو تکون بده چه برسه به باز کردنش آخه خواستم ببینم کیفیت طلای روکش کانکتور چطوره که موفق نشدم و این هم بعدآ متوجه خواهم شد (:

کیفیت حذف نویز بیرونی خیلی خوب نیست هر چند که من از سری استانداردی که روی خود هدفون بود استفاده میکنم چون معمولآ همون سری متوسط به گوشم می خوره

هنوز سعی نکردم هدفون رو رجیستر کنم اما از شانس ما انگاری هر چی هدفون به ما میرسه همه به نام خریداراشون (دوستان و آشناها) رجیستر شدن (:

خود هدفون خیلی سبکه ولی خیلی محکم و خوش ساخت به نظر میرسه با اینکه قصد ندارم فعلآ مقایسه کنم اما از نظر گوش خوری (اصطلاح: ظاهری که هدفون به سر کاربر میده) به پای Se535 خودم نمیرسه اما خیلی خوب توی گوش میشینه ولی الان که بهش عادت ندارم انگار که یه ایرباد تو گوشم و هر لحظه داره می افته احتمالآ بعدآ این مسئله درست میشه خوب بهم حق بدید آخه درایور این هدفون اینقدر بزرگه که توی گوش غول هم جا نمیشه چه برسه به من برای همین سونی ایده مایل رو پیاده کرده که توی مدلهای قبلی هم بوده اما نه به این عظمت

فقط تا همینجای کار Se535 رو هر چند توی Soundstage ادعایی هم نداشت پشت پشت پشت سر گذاشته یعنی با اینکه کمتر از 10 دقیقه هست که از Burn in می گذره خیلی Soundstage بازی داره و برای درک بهتر شما در حد همون M50 شماست حالا با یه ذره تفاوت قیمت منظورم با یکی دو صفر اینور و انوره دیگه (:

شما هم موفق باشید.

8. 9 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داش رضا خیلی حال دادی ! این حرکتی که کردی یعنی الان رسما میتونی بین 535 و این یه مقایسه کنی دیگه ! ایول چه شود .

فقط اینم خیلی شنیدم قبل از burn in صداش فلته . اما بعد از 100-200 ساعت میگند یکی از خاص ترین صدا ها میشه . حالا نظر آقا رضا شرطه البته

منتظر ریویو + مقایسه با 535 هستم . ولی باز به نظرم گرون گرفتی رضا جون . اینو میشه 400 یورو یا کمتر راحت گیر آورد اگر خودت بری دنبالش البته من نمیدونم وضعیت ژاپن چخ جوریاست .

10. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داش رضا خیلی حال دادی ! این حرکتی که کردی یعنی الان رسما میتونی بین 535 و این یه مقایسه کنی دیگه ! ایول چه شود .

فقط اینم خیلی شنیدم قبل از burn in صداش فلته . اما بعد از 100-200 ساعت میگند یکی از خاص ترین صدا ها میشه . حالا نظر آقا رضا شرطه البته

منتظر ریویو + مقایسه با 535 هستم . ولی باز به نظرم گرون گرفتی رضا جون . اینو میشه 400 یورو یا کمتر راحت گیر آورد اگر خودت بری دنبالش البته من نمیدونم وضعیت ژاپن چخ جوریاست .
    مرسی از نظر مثبت شما

بله تا حدودی درسته اما نه فلت بلکه مثل کاغذ سفیده انگار صدای یه هدفون 100 تومنی رو دارید می شنوید اون هم از خود سونی و اگه داشته باشید دقیقآ متوجه منظورم می شید یعنی بیس نداره و مید هارشی و های تا حدودی بهتر

چشم SE535-V رو هم با این هدفون مقایسه میکنم

نه عزیزم درسته قیمتش همینه اونی که شما قیمت دارید این نیست بلکه مدل:
    Sony MDR-EX1000 و یک کابل RK-EX600 همراهش هست همین و دیگه هیچی که این کابل در اصل کابل همراه EX600 هست که قیمتش 200 دلاره!
    و این مدلی که گرفتم اینه:
    Sony MDR-EX1000 و دو کابل همراهش RK-EX1000 که یکیش 1.2 متره یکیش نصف (60 سانت) هست و با این تفاوت که مدلی که شما قیمت دارید کابل معمولی OFC هست ولی این کابلها هر جفتشون 7N-OFC هستند یعنی اینکه مس مورد استفاده در این کابل به اندازه %99.9999999 خالص هست که بعدآ بیشتر درباره این کابل توضیح میدم اما همین کابل به طور جداگانه قیمتش حدود 200 دلار هست و اینکه این هدفون توی ژاپن به صورت تکی تمامی مراحل تست دقیق آکوستیک رو اون هم دستی طی میکنه که این تضمین می کنه که کیفیت هدفون شما در حد عالی باشه نه کمتر و باری به هر جهت مثل بعضی برندها
    به هر حال کیفیت ساخت محصولات سونی و تفاوتشون با بقیه کشورهایی که این محصولات در اون تولید میشه چیزیه که همیشه بقیه کشورها ازش شاکی بودند که چرا اینقدر اختلاف کیفیت هست مثلآ حتی ممکنه مدلی خاص در خود ژاپن تولید بشه اما برای هیچ کشور دیگه ای تولید نشه به هر حال تمام محصولات ژاپنی به خصوص در این مورد خاص (سونی) کیفیت ساخت بسیار بالایی و بالاترین استاندارد ممکنه رو دارند من ترجیح میدم بهترین رو بگیرم حالا به قیمت بیشتر حتی معادل دو برابر

ولی الان یک کمی داره سرو کله بیسش پیدا میشه (:
    ولی Soundstage ش خیلی خیلی رویایی داره میشه

شما هم موفق باشید.

12. 9 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هم دو عکس جدید از هدفونم:

فقط خواهشآ اگه ممکنه برام اون نوشته های پشت جعبه رو ترجمه کنید خدا خیرتون بده سوادم نمیرسه

شما هم موفق باشید.

14. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دارم Burn in می کنم و توی این فاصله به نظر شما میشه درباره کیفیت s4 صحبت کنم؟!
    نه رضا جون میدونستم شما فعلا سرت شلوغه ... منظورم بقیه بچه ها بودن
    راستش میخوام یکی صداش رو تو بخش های مختلف مثلا با یه هدفونی مثل 830 مقایسه کنه که آیا ارزش بهای پرداختی بیش از 2 برابر رو داره؟ یا مثلا با هدفونی مثل M50 مقایسه بشه.

نه عزیزم 1.5 میلیون تومن نه 1 میلیون و 50 هزار تومن (:
    زخمها رو هم مگه می شه با پول خوب کرد اونا رو باید چسب زخم زد تا خودش خوب بشه (:
    فکر کنم پانسمان بخواد نه چسب زخم

چون مثل کابلهای هدفون ارزونای 100 تومنی هست
    فقط تا همینجای کار Se535 رو هر چند توی Soundstage ادعایی هم نداشت پشت پشت پشت سر گذاشته یعنی با اینکه کمتر از 10 دقیقه هست که از Burn in می گذره خیلی Soundstage بازی داره و برای درک بهتر شما در حد همون M50 شماست حالا با یه ذره تفاوت قیمت منظورم با یکی دو صفر اینور و انوره دیگه (:

16. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام قبلا سوال پرسیدم ها ولی گفتم دوباره بپرسم!
    یک هدفون این ایر با قیمت تا ۸۰ تومان پلیرم هم آیپادتاچ !
    سبک کاریم هم کلا راک انگلیسیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه همه دوست داران هدفون های Klipsch امروز تو پایتخت این هدفون رو با برچسب شرکت آواسان دیدم اگه دوست ندارید بلای برند AKG سر این محصول هم بیاد (فروخته شدن به چند برابر قیمت واقعی) زود تر خریدتون رو بکنید
    خارج از شوخی مثل اینکه یه وارد کننده کل پیدا شده که یک دفعه پخش شده تو بازار.

19. 5 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •