الان هنوز نسخه نهایی نیمده....
نسخه پیش نمایش هست که اینم لینک دانلود فایل iso و رمز محصول:
ولی صبر کنید تا Professional بیاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
الان هنوز نسخه نهایی نیمده....
نسخه پیش نمایش هست که اینم لینک دانلود فایل iso و رمز محصول:
ولی صبر کنید تا Professional بیاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون
یه سوال دیگه من adsl دارم فقط موددمم wifi نیست بعد z500 هم جای اون سوکت که از مودم میخوره به کامپیوترو نداره چجوری به اینترنت وصل بشم؟/
باید حتما مودمم wifi باشه؟؟؟
داره...نمیشه نداشته باشه که...
وسط سوکت HDMI و VGA هستش...
از دوستای گلم میخوام بوت آپ تایمشون رو باز Z500 خودشون اندازه بگیرن و برا من بذارن...
ممنون میشم از همه تون...
مال من 4 ثانیه س....
به نظر خودم عالیه...
میخوام ببینم مال بقیه چطوره...
فقط ویندوز و بیتشم ذکر کنید...
ممنونم...![]()
نحوه استفاده و آموزش چسباندن کاور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی برنامه dolby home teather نصب میکنم این پیغامو میده pcee needs to instal
بچه ها از این پوسته ها بخرم واسه لپ تاپ ؟ ارزشش رو داره ؟
نیازی نیست بری اونو نصب کنی
شما فایل setup توی پوشه audio مربوط به dvd لپتاپو نصب کنید همه رو با هم نصب میکنه براتون .
بله آپگرید می شه . خود ویندوز رو دانلود کنین . البته شرایط داره . مثلا نمی شه Windows 8 enterprise رو به Windows 8.1 professional آپگرید کرد . ولی برعکس امکان پذیره .
نسخه RTM هم الان توی سایت های ایرانی مثل soft*98 هست . بگردین پیدا می شه . نیازی نیست صبر کنین تا 18 اکتبر . چون نسخه ای که مایکروسافت 18 اکتبر می زنه همین نسخست . هیچ سایتی هم به خودش زحمت نمی ده نسخه 18 اکتبر رو بگیره چون اصلا هیچ فرقی ندارند . هنوز آپدیتی هم برای ویندوز 8.1 نیومده تا کسی بخواد نسخه آپدیت شده رو قرار بده .
خلاصه : اگر بخواین نسخه ای غیر از RTM بگیرین ، باید 5 یا 6 ماه صبر کنین تا واسش آپدیت بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)