تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 1421 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام داداش.

بعد از 22 بهمن تغییر کرده ، 256 نامحدود بگیر ، بچه ها از سرویس های نامحدود راضی هستن . فعلا 1 ماهه بگیر ببین چطوریاست .
    سلام . راستم گفتیا . راستش این ماه عجله ای گفتم وصل کنم. اصلا یادم نبود که تعرفه های جدید رو یه نگاه کنم . که دیروز وصل کردم. انشاالله ماه بعد ببینم احتمالا نامحدود میگیرم .
    اصلا 4 گیگ واقعا ارزش نداره ! همون 8 گیگش هم کم بود برا ما . گرفتن اینطوری کردن . دیگه مجبوری وصل کردیم. زودتر میگفتین نامحدود میگرفتیم .

حالا از دوستانی که نامحدود دارن . 256 سرعتش چطوره ؟

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام . راستم گفتیا . راستش این ماه عجله ای گفتم وصل کنم. اصلا یادم نبود که تعرفه های جدید رو یه نگاه کنم . که دیروز وصل کردم. انشاالله ماه بعد ببینم احتمالا نامحدود میگیرم .
    اصلا 4 گیگ واقعا ارزش نداره ! همون 8 گیگش هم کم بود برا ما . گرفتن اینطوری کردن . دیگه مجبوری وصل کردیم. زودتر میگفتین نامحدود میگرفتیم .

حالا از دوستانی که نامحدود دارن . 256 سرعتش چطوره ؟
    سرعتش 90 هست.

دوستان برای شما توی سامانه قیمت هرگیگ اضافه 2500 زده؟

3. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

سرعتش 90 هست.

دوستان برای شما توی سامانه قیمت هرگیگ اضافه 2500 زده؟
    بله فعلا قیمت هر گیگ رو زده 2500 تومن اما قراره چند روزه آینده قیمت ها بره بالا هر گیگ حدود 4000 تومن!!!

5. این کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

این صفحاتو خوندم ولی در مورد ۱مگ نامحدود چیزی ندیدم. بگزریم, من تو ساخت کانکشن مشکل دارم لطفا رهنمایی کنید:

کسی نیس یه کمکی به ما بکنه؟

7. این کاربر از endoftime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان قیمتها داره میره بالا سرعت هم داره میاد پایین

و اینکه اینترنت نا محدید هم داره برداشته میشه پس باهاش خدا حافظی کنید

رسما اینترنت به فنا رفت

راستی اینا همش از برکات تحریمه

9. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان قیمتها داره میره بالا سرعت هم داره میاد پایین

و اینکه اینترنت نا محدید هم داره برداشته میشه پس باهاش خدا حافظی کنید

رسما اینترنت به فنا رفت

راستی اینا همش از برکات تحریمه

تحریم که تاثیر داره ولی نه اینقدر.خودشون هم دخالت دارن .اول به خودشون گفتن سرعت رو بالا میبندیم بعد که مشترک جمع کردیم مثل الان اگه مشترک رفت برای دریافت سرویس جدید بهانه در میاریم مثل من که 2 هفته الاف سیم رانژه بودم یعنی برای من رانژه نمیکردن چون به یه شرکت دیگه رفتم.آخر سر هم خودم سیم رو گرفتم بردم بهشون دادم بازم گفتن امروز که اصلا برو هروقت سرمون خلوت شد خود مرکزی آسیات بالای10با بهشون زنگ زدن نمایندم هم چند بار بهشون زنگ زد.آخرش مجبور شدم به رئیشون یعنی مرکز مادرش صحبت کردم اونم همون روز برام وصل کرد یعنی دیروز.به رئیسش هم میگفت که این مخابرات داشت باز رفت از این شرکت و از این حرفا داشت میزد رئیسشم گفت وقتی مشترک سیم رو خودش اورد باید براش انجام بدی.

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

تحریم که تاثیر داره ولی نه اینقدر.خودشون هم دخالت دارن .اول به خودشون گفتن سرعت رو بالا میبندیم بعد که مشترک جمع کردیم مثل الان اگه مشترک رفت برای دریافت سرویس جدید بهانه در میاریم مثل من که 2 هفته الاف سیم رانژه بودم یعنی برای من رانژه نمیکردن چون به یه شرکت دیگه رفتم.آخر سر هم خودم سیم رو گرفتم بردم بهشون دادم بازم گفتن امروز که اصلا برو هروقت سرمون خلوت شد خود مرکزی آسیات بالای10با بهشون زنگ زدن نمایندم هم چند بار بهشون زنگ زد.آخرش مجبور شدم به رئیشون یعنی مرکز مادرش صحبت کردم اونم همون روز برام وصل کرد یعنی دیروز.به رئیسش هم میگفت که این مخابرات داشت باز رفت از این شرکت و از این حرفا داشت میزد رئیسشم گفت وقتی مشترک سیم رو خودش اورد باید براش انجام بدی.
    ما ایرانیا چقدر بدبختیم ببین چیجوری دارن سرکیسمون میکنن جالب اینه که هیچی هم نمیتونی بگی تازه بگی هم مگه چی میشه هیچی خلاصه یکی آخرش باید باشه که مشکلات رو بررسی کنه دیگه و اون نفر هم اصلا وجود نداره هر کی فکر جیب خودش و منفعت خودشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان کسی بعد عوض شدن طرح ها سرویس های حجمی گرفته؟ سرعتش چه طوره؟ مثله سابقه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

دوستان این که میگن گرون ترمیشه , اینجوری که من شنیدم گیگی 2500 داره میشه 1000 و خرده ایی !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

دوست عزیز
    زمانی که سرعت های همه 20 مگ بود
    برای این بود که بتونن میزان استفاده از پهنای باند استان رو ببرن بالا تا بتونن از مخابرات مرکز (تهران) پهنای باند بیشتری بگیرن!!!
    خداییش شما هم قدر نمیدونید (انصاف داشته باشید)

الان به نظر من مخابرات مازندران قبل از طرح یکپارچه کشوری داشت بهترین سرویس رو نسبت به استان های دیگه میداد
    الان هم اگر کسی خطش مشکل نداشته باشه به نظر من مخابرات بهترین گزینه هست چون:
    1- پینگ :lost=0%
    2-سرعت دانلود 350 روز
    3- دانلود شبانه حداقل 2 گیگ
    4- قیمت : حداقل 1/5 برابر کمتر از شرکت های دیگه هست(تا به حال)
    کسانی که از ISP های دیگه استفاده میکنن شاید مورد 1 و 2 رو داشته باشن اما فکر نکنم مورد 3 و 4 رو هم داشته باشن!!

15. 3 کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •