تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 602 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام عزیز ، مبارکتون باشه ، در مورد burn فکر نکنم این هدفون ها نیاز داشته باشن چون تو این رنج معمولا هدفون هارو طوری میسازن که از پس چند تا سبک بر بیاد ، به همین دلیل واسه یه سبک خاص نیست که نیاز به burn داشته باشه (البته اگه درست گفته باشم ) .
    فرایند بورن این (Burn in) چیز پیچیده ای نیست و به سبک خاصی هم مربوط نمیشه. فقط به دوره ای که از هدفون استفاده میشه تا به صدای نهایی خودش برسه گفته میشه. چون بسته به جنس دیافراگم مدتی زمان نیاز داره تا به اصطلاح نرم بشه و کیفیت خودشو به نمایش بزاره. تقریبا همه هدفون ها این فرایند رو طی میکنند حالا یکی چند دقیقه طول میکشه یکی دیگه چندصد ساعت.
    در کل برای هدفون های ارزان و میان قیمت این فرآیند چندان قابل مشاهده و قابل تامل نیست.

2. 4 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام سدوتان الان کدوم برند بهتره و به صرقه تر هستش؟
    یه ایرفون میخوام یه هدفون
    تو مایه های 300 هدفون و تو مایه های 100 یا کمتر ایرفون
    توی pc بتونم استفاده کنم توی ps3 یا tv و همچنین اهنگ هکه جوره گوش میدم الان ایپاد دام اما شاید دستگاه دیگه بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.می خواستم یه مقایسه بین Sony MDR XB600 و jabra revo با توجه به قیمت دو برابریش نسبت به سونی انجام بفرمایید.کسی تجربه سونی رو داشته؟
    Last edited by Aftermach; 14-03-2014 at 20:21.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که می خوان قبل از خرید ایرفون هارو چک کنن :
    توی طبقه اول مجتمع پایتخت واحد 114 خیلی از مارک هارو واسه تست گذاشته. مارک هایی که امروز واسه تست امتحان کردم شامل چند مدل هر کدوم از هدفون های Philips, t-jays, a-jays, Klipsch, Skull Candy, JBL و .... بود
    البته توی بقیه مغازه ها هم میشه هدفون واسه تست پیدا کرد
    به امید اینکه همه قبل از خرید هدفون بتونن هدفون مورد علاقشون رو حداقل یه بار تست کنن

6. 8 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان و خسته نباشید ....!
    من یه هدفدن یا هدست میخوام که بی سیم باشه (تاکید دارم ) البته بلوتوسی نباشه و بالشتکش بزرگ باشه طوری که کل گوشو بپوشونه ...!
    قیمتم تا 500000 ...!
    واسه موزیک و گیم
    ممنون میشم معرفی کنید اگه لینک واسه فروشم بدید که چه بهتر...!
    من خودم خیلی (2 ماه)جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم ک هدست سونی drbtn200 m بهترین گزینه است.هم با وایرلس. nfc و هم با بلوتوث کار میکنه.اگه گوشیت سونی اکسپریا باشه با تماس دادن به هم به راحتی جفت سازی میشه اما با کل گوشیها سازگاره.دارای سیستم تنظیم صدا پخش و توقف و جلو و عقب بردن ترک از روی خود هدست قسمت چپآن مقدوره.میتونین با اون مکالمه و جوابگوی تماساتونم باشین.من هنوز نخریدم.تازه اومده بیرون دست یکی از بچه ها دیدم.انصافا صدای شفاف و بیس خوبی داره.سعس کنین از نمایندگی سونی بخرینش.چون تازه وارد شده همه ی نمایندگی ها ندارنش.وارد کنندشم نمایندگی آریان منا(نماینده ی اصلی وارد کننده ی گوشی های سونی و اچ تی سی) هستش.اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما فروش اینترنتی نداره.تو این سایت شماره تماس داره ک زنگ میزنین و آدرس نمایندگیهاشون اونایی که این هدستو میفروشن میگیرینو بقیشم ک خودتون میدونین.بدرود.امیدوارم راهنماییم بتونه کمکتون کرده باشه.راستی ی مدل دیگشم هست که به نظر من این ب صرفه تره چون ضد آب و گردو غباره و علاوه بر اتصال به گوشی به تنهایی و بدون اتصال از طریق میکرو اس دی کارت میتونه پخش اهنگ داشته باشه.خودش رادیو اف ام داره.و از طریق صفحه ی ال ای دی میتونین پیامک ها و لیست تماسهاتونو چک کنین.فقط این مدل یعنی sbh 52 توی گوش میره و گوشو نمی پوشونه.

8. 2 کاربر از mk_barsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگر کسی خریدار اییرفون SENNHEISER CX 175 بود بهم پیام بده به قیمت خوب میدم ، بسیار کم استفاده شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا من اموزی یه هدفون Razer Electra خریدم .سیمش کوتاست .به پشت کامپیوتر نمیرسه خوب!الان چه راه حلی دارم !؟

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه سوال اورجینال دارم

این هدفون های بیتس که سایت دیجی کالا واسه فروش گذاشته

پایین همه محصولاتش هم زده که:

لطفا توجه داشته باشید

کلیه کالاهایی که در دیجی کالا عرضه می شوند اصلی بوده و هیچ گونه کالای کارکرده و غیر اصلی در دیجی کالا به فروش نمی رسد.

راسته؟

یعنی همش اورجیناله یا دروغ میگه؟

من از هرکی میپرسم میگه هدفون بیتس اورجینال تو ایران نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان تا 250 ايرفون چيا پيشنهاد ميكنيد؟ تفكيك صدا و جزييات برام مهمه و باس اهميت زيادي نداره واسم.ممنون.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا من اموزی یه هدفون Razer Electra خریدم .سیمش کوتاست .به پشت کامپیوتر نمیرسه خوب!الان چه راه حلی دارم !؟
    یه سیم افزایش طول تهیه کنین حله
    ارزون هست همه جا هم داره.

14. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •