شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم.
الکس تان
شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم.
الکس تان
من معتقدم تاریخ، هرگز نمونه ای از مردمی را که تحت تسلط روحانیون هستند نشان نمی دهد که توانسته باشند یک دولت آزاد و متمدن را تشکیل بدهند.
توماس جفرسون
کسانی را که در جستجوی حقیقت هستند باور کن و به کسانی که آن را یافته اند شک کن
André Gide
یک روز زندگی در شهرت و عظمت، بهتر از 100 سال زندگی در کنج ازلت است.
ناپلئون بناپارت.
دو چیز در دنیا حد ندارد، یکی کیهان و دومی حماقت انسان، البته در مورد اولی زیاد مطمئن نیستم.
آلبرت انیشتین.
همه انسانها تکامل یافته از میمونها هستند، بجز ما آریایی ها که مستقیمآ از بهشت آمده ایم.
آدولف هیتلر.
ذهن مثل چتر نجات است , تنها زمانی عمل میکند که باز باشد
توماس دوار
هرگز مرگ را به گريه اي شاد نكردم / برخيز تا زندگي را زنده كنيم / استاد بهرام بيضايي
چیزی را که برایمان غیر قابل درک است,حقیقتا وجود دارد.پشت اسرار طبیعت,چیزهای ظریف-ناملموس-و لاینحلی باقی مانده.ستایش این نیرویی که فراتر از حد درک ماست,آیینه ی من است.....(انیشتین)
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
خداوند امید شجاعان است نه بهانه ی ترسوها.(پلو تارخ)
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
تنها کسانی که جرات باخت های بزرگ را دارند به برد های بزرگ دست پیدا میکنند...(کندی)
تلاش برای تفسیرِ سکولار از دین، تابحال دین را سکولار نساخته بلکه سکولاریزم را دینی گردانده است. بهتعبیری در این رویکرد، این دین نیست که در چارچوبِ سکولاریزم محدود میگردد بلکه این سکولاریزم است که در چارچوبِ دین محصور خواهد گردید.
یحیی بزرگمهر
برای من "خواندن" این كه شن ساحل ها نرم است كافی نیست : می خواهم پای برهنه ام این نرمی را حس كند . معرفتی كه قبل از آن احساسی نباشد ، برای من بیهوده است. هرگز در این جهان چیزی ندیده ام كه حتی اندكی زیبا باشد ؛ مگر آن كه فوراً آرزو كردم همه ی مهر من آن را در بر گیرد.
"آندره ژید"
این دین ساده من است: نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
دالایی لاما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)