تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 451 از 461 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

هیچکی نیست بهم جواب بده؟؟؟
    این فیل رو دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این فایل تمام پذیرفته شدگان نیست
    از صفحه 93

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سه تا سوال:
    1-با 500 منطقه دو (کرمانشاه) میشه پزشکی شهید بهشتی نیمسال دوم قبول شد؟
    2- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوابگاه میده؟
    3-اگه نیمسال دوم برم باز هم خوابگاه میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
    کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
    اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
    کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
    اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟
    من درباره اعتبار این مدرک در خارج کشور چیز زیادی نمیدونم و طبق گفته ها مدرک غیرانتفاعی از طرف وزارت علومه و فرقی نداره.برای کار در داخل کشور که به نظر من اگه بخوایم از پارتی بگذریم باید "کار" بلد باشی تا بتونی استخدام بشی و حتی برای رشته هایی مثل مهندسی علاوه بر دانشگاه باید دوره های دیگه هم بری تا بتونی استخدام بشی.از نظر من که چند تا دانشگاه تحصیل کردم خوب بودن دانشگاه رو به امکانات و تجربه دانشگاه تو اون رشته میدونم و مطمئنا این دانشگاه ها فاقد اون هستند و فقط به درد این میخورن بری یه مدرکی بگیری بیای بیرون و در آخر هم نه بنیه علمی داری و نه کار بلدی.من که حاضرم 20 سال پشت کنکور باشم ولی این جاها نرم!!!!!!

5. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان سه تا سوال:
    1-با 500 منطقه دو (کرمانشاه) میشه پزشکی شهید بهشتی نیمسال دوم قبول شد؟
    2- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوابگاه میده؟
    3-اگه نیمسال دوم برم باز هم خوابگاه میدن؟
    سلام دوست من
    1-رتبه شما در تقریبا در مرز قرار دارد.شما به ترتیب اولویت بزنید .
    2-همه دانشگاههای روزانه تعهد خوابگاه دارند ...
    3-اگر روزانه باشه 100% (مگر انکه در توضیحات جلوی رشته نوشته باشد) واگر شبانه اغلب دارند ....

موفق باشید

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست من
    1-رتبه شما در تقریبا در مرز قرار دارد.شما به ترتیب اولویت بزنید .
    2-همه دانشگاههای روزانه تعهد خوابگاه دارند ...
    3-اگر روزانه باشه 100% (مگر انکه در توضیحات جلوی رشته نوشته باشد) واگر شبانه اغلب دارند ....

موفق باشید
    متشکر یه سوال اگه من نیم سال دوم اصفهان قبول بشم (که احتمالا قبول میشم) بعدا میتونیم انتقالی به کرمانشاه بگیرم؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟ کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟ اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟
    در داخل که حتی دوره های مجازی و نیمه حضوری و پیام نور هم هیچ محدودیتی ندارن چه برسه به غیرانتفایی ! درخارج هم بستگی به کشور مقصد و رشته تحصیلی داره . کشور هایی مثل مالزی و هند؛ رشته های علوم پایه و رشته های مرتبط با کامپیوتر رو معمولا راحت قبول میکنن. به نظر من در مقطع کاردانی و کارشناسی بله ارزش داره چون اولا شهریه خیلی پایینی نسبت به دانشگاه آزاد و بین المللی دارن و ثانیا شما حتما باید تا ارشد ادامه تحصیل بدین و میتونین این چندسالی که در دانشگاه غیرانتفایی هستین با علاقه و جدیت درس بخونین تا از دانشگاه های خوب کشور برای ارشد پذیرفته بشین

10. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست من 1-رتبه شما در تقریبا در مرز قرار دارد.شما به ترتیب اولویت بزنید . 2-همه دانشگاههای روزانه تعهد خوابگاه دارند ... 3-اگر روزانه باشه 100% (مگر انکه در توضیحات جلوی رشته نوشته باشد) واگر شبانه اغلب دارند .... موفق باشید
    سلام. کی گفته همه دانشگاه های روزانه تعهد خوابگاه دارن ؟ شما یه دور دفترچه رو بخونین میبینین اصلا دانشگاهی نیست که تعهد خواگاه داشته باشه ضمن اینکه بعضی دانشگاه ها تاکید کردن که به هیچ وجه امکان ارائه خوابگاه ندارن. این که شبانه ها اغلب دارن هم صحیح نیست امسال فقط چندتا از شبانه ها گفتن که خوابگاه میدن و چندتاشون گفتن پول زیاد میگیرن برای خوابگاه خودگردان معرفی میکنن و 90% شبانه ها گفتن به هیچ وجه خوابگاه نمیدن. کلا در سال های اخیر ظرفیت رشته ها توی دانشکده ها به صورت چندبرابر افزایش پیدا کرده ولی ظرفبت خوابگاهی دانشگاه ها به صورت چند درصدی افزایش پیدا کرده که این موضوع باعث میشه دانشگاه ها در ارائه خوابگاه با مشکل مواجه باشن.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان سه تا سوال: 1-با 500 منطقه دو (کرمانشاه) میشه پزشکی شهید بهشتی نیمسال دوم قبول شد؟ 2- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوابگاه میده؟ 3-اگه نیمسال دوم برم باز هم خوابگاه میدن؟
    با رتبه 500 منطقه دو شاید بشه. شما میتونین توی انتخاب هاتون بزارینش. ولی من یه توصیه ای به شما میکنم اونم اینه که تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی نه تاثیری روی درآمد یه پزشک عمومی خواهد داشت و نه تاثیری روی پذیرفته شدن شما در آزمون تخصص (دستیاری). اگه گرفتاری شخصی ندارین بهتره به هیچ وجه سراغ نیمسال دوم نرین و پزشکی رو همین نیمسال اول در یه دانشگاه دیگه بخونین. آزمون های علوم پایه و آژمون پره انترنی که قراره بدین به اندازه کافی وقت شما رو تلف خواهند کرد بهتره از الان 5 ماه وقت بیخودی هدر ندین و همین ترم اول در دانشگاه های دیگه بزنین. نیمسال دوم پزشکی جز سهمیه روزانه هست و بله خوابگاه ارائه میکنن.

13. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

متشکر یه سوال اگه من نیم سال دوم اصفهان قبول بشم (که احتمالا قبول میشم) بعدا میتونیم انتقالی به کرمانشاه بگیرم؟
    طبق قانون جدید امکان انتقالی از دانشگاههای سطح 1 به 2 و 3 امکانپذیر است ....

موفق باشید.

15. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •