دوستان چرا آزاد سیاستش رو تغییر داد و 7 روز زودتر میخواد نتایج رو اعلام کنه؟
دوستان چرا آزاد سیاستش رو تغییر داد و 7 روز زودتر میخواد نتایج رو اعلام کنه؟
صنایع پلی تکنیک میخونم
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
رفیق من نمیدونم سر شما چه بلایی آوردن که اینطور میگیاتفاقا بچه ها حرف سال بالایی ها رو بعضی وقتا بایس گوش کرد
بابا من سال آخرم 3 ساله چشم به راهیم یه سری آدم درس حسابی بیان...![]()
آقا نتايج آزاد تو azmoon.com مياد؟
هرکاری کنید صفریا تابلو هستن همیشه ...
اتفاقاَ هرکاری کنید که معلوم نشه بیشتر تابلو کردید خودتونو
و یه اتفاق که هر 10 سال یه بار میوفته شما ترم بالا هم برید بازم صفری هستید (چون ورودی 90 بودید) این یکانش خیلی مهمه کلاَ شانس ندارید شماها![]()
از 19م زودتر نمیاد...
سلام کسی میدونه کاردانی به کارشناسی معماری با 17208 غیر انتفاعی کجا رو بزنم قبول میشم؟؟؟؟؟
اینجا بپرسید بهتر جواب میگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولش اینکه من کنکوری 90 ام. دومش اینکه بلایی قرار نیست سر آدم بیاد، ولی همین سال بالایی ها کلاسی که میزارن از صد بلای آسمانی غیرقابل تحمل تره- حالا اونایی که یه سال رو گذروندن براشون مثل عقده شده سر ما خالی می کنن - آقا اینا همش شوخیه، جدی نگیرین یه وقت
راستی شما که امیرکبیر هستین چرا میگین "چشم به راهیم یه سری آدم درس حسابی بیان..."؟ ماشالله تمام دانشجوهاش حسابین و درس خون(تاجایی که از شهرت امیرکبیر معلومه ). تازه میگن امیرکبیر فعالیت های فوق برنامش هم زیاده و بیشتر از دانشگاههای دیگه خوش میگذره. امیدوارم قبول شم
راستی دوست مون گفتن سلف سرویس دو هفته اول overload است. اگ همه جا همینطور باشه، چه شود
ما سعی خودمون رو میکنیم ...اتفاقاَ هرکاری کنید که معلوم نشه بیشتر تابلو کردید خودتونو![]()
سلام بچه ها می خواستم بدونم با رتبه 2600 منطقه 1 میشه پروتزدندون تهران یا بهشتی قبول شد ؟
راستی
عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم.
حلالمون کنید با این همه اسپم هایی که دادممنم شما رو حلال می کنم که یکیش هم نگا نکردین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)