سرورهای مختلف رو تست کنید
البته سرعت هم خراب شده
سرورهای مختلف رو تست کنید
البته سرعت هم خراب شده
آقا کسی نمیدونه قضیه این چیه ؟ تنها من همین سایت رو میتونم با نهایت سرعت ببینم !
دوستان برای اون قضیه یه گروه زدم تاپیکش هم صحبت میکنم بشه ایجاد کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه اینه که اون سرور هاش داخل ایرانه. الآن مشکل سرعت با ارتباطات خارج ایران هست.
ربطی هم به اینترنت ملی و این حرف ها نداره.
کیفیت اینترنتم به معنای واقعی افتضاح شده. هر سایتی رو که می خوام باز کنم Timeout میده و بعد از چندین بار رفرش سایت باز میشه. الان از چندتا آدرس پینگ گرفتم تو همشون پکت لاست وجود داره؛در بعضی موارد که به کل خروجی نداره!
نمی دونم چرا این مشکلات برطرف نمیشه!!! درست نمیشه که هیچ هر روز هم داره بدتر میشه
Last edited by Xeoc; 01-01-2013 at 16:25.
خوب برادر این مشکلات رو جوری درست کردن که درست نشه دیگه
ما که زورمون به جایی نمیرسه باید سر کنیم با هر چی که هست
درسته.
من وقتی پینگ از بعضی دامنه های ایرانی پینگ میگرم اصلا تایم اوت نمیده و پینگش همش رو 19 و 20 هست ولی سایت های خارجی یکم مشکل دارند و پینگشون اصلا از 250 پایین تر نمیاد
ولی گوش شیطون کرد امروز خوب شده.
نمیدونم ایران با اینترنت جهانی چه مشکلی داره که باید همیشه مشکل داشته باشه![]()
راست میگی اصلاً خود سایت هم که باز کنی با نهایت سرعت باز میشه ولی سایت های دیگه داغون به معنای واقعی. من چند روز بود یه راه پیدا کرده بودم سرعتم بر میگشت حالت اول ولی امروز دیگه کار نکرد. بعد از اینکه یک بار با سرعت کم مودم بالا میومد یه بار از داخل خود مودم save and reboot میکردم درست میشد!! من مرکز مخابراتی جماران هستم این مشکل هست ولی اینترنت محل کارم مرکز دیگه هست ولی درسته. نباید تنظیمات مودمی چیزی تغییر داد؟
![]()
Last edited by siamak_mu; 01-01-2013 at 20:34.
این قضیه مشکل داشتن با اینترنت جهانیتو ایرانسل هم فعلا بشدت دیده میشه
خدا لعنت کنه اینارو !!
من که یک طرفه دانلود میکردم هم دیگه نمیتونم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)