تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 456 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا امروز خبر ورزشی دیدین چی نوشته بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خبر از فاش شدن لیست مازاد بارسلونا از طرف روزنامه اسپورت داده بود................توروخدا نفرات رو ببینید:ابراهیم آفلای،دنی آلوز،آدریانو ، سیدو کیتا و فونتاس

پ.ن:هیچ جوری نمی تونم با خروج دنی از تیم کنار بیامواقعا تیتو داره بهترین مدافع راست جهان رو از دست می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداکنه همش دروغ باشه.

2. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

زیاد به این خبرها توجه نکنید!
    معمولا اینا شایعات هست

4. 4 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی و تایید بارداری همسرش؛ فکر می کنم پسر باشد

در چند ماه اخیر شایعاتی در مورد بارداری آنتونلا روکوسو، همسر مسی منتشر شد اما او هر بار در مقابل این شایعات سکوت کرد و حتی در مورد خوشحالی بعد از گلش مقابل اکوادور هم توضیحی نداد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا و تیم ملی آرژانتین، سرانجام شایعه بارداری همسرش را تایید کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در چند ماه اخیر شایعاتی در مورد بارداری آنتونلا روکوسو، همسر مسی منتشر شد اما او هر بار در مقابل این شایعات سکوت کرد و حتی در مورد خوشحالی بعد از گلش مقابل اکوادور هم توضیحی نداد.

با این وجود، او امروز تایید کرد که همسرش باردار است و حتی پیش بنی اش در مورد جنسیت نوزاد هم اعلام کرد.

او در نشریه اله گفت:" فکر می کنم پسر باشد. ما نمی خواهیم چیزی بگوئیم زیرا هرگز نمی خواهیم در زندگی شخصی مان صحبت کنیم.

دائما در این مورد از ما سوال می شود بنابراین ما تصمیم گرفتیم شادی مان را تقسیم کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/6/17

ژاوی: در تیم ملی احساس راحتی می‌کنم/ من بسیار به تیتو اطمینان دارم

هافبک خلاق بارسا در مورد شرایطش در تیم ملی و معرفی رسمی تیتو ویلانووا به عنوان سرمربی جدید بارسا صحبت کرد

سایت گل- ژاوی، ستاره خلاق تیم ملی اسپانیا، اکنون همراه با تیم ملی کشورش در رقابت های یورو 2012 به سر می برد. آنها بعد از تساوی در دیدار ابتدایی مقابل ایتالیا، در دیدار دوم ایرلند را شکست دادند و باید فردا شب در دیدار سوم به مصاف کرواسی بروند. در آستانه این دیدار حساس، ستاره بارسا مصاحبه ای با نشریه ال موندو دپورتیوو انجام داده که آن را به نقل از سایت طرفداری می خوانید:

- اول از همه وضعیت مصدومیتت چطور است؟
    عالی. همه‌چیز رفع شده است. مشکل این بود که با وجود مصدومیت بازی می‌کردم.

- به نظر می‌رسد حتی اگر مصدوم باشی در کل بازی‌های یورو بازی می‌کنی چون ژاوی دیگری وجود ندارد.
    وجود دارد. بازیکنان زیادی هستند که می‌توانند در پست من بازی کنند، مانند سسک و آندرس.

- تیتو ویلانوا رسما مربی بارسلونا شده است. با او صحبت کرده‌اید؟
    بله. من دیروز به او تبریک گفتم. انتخاب تیتو یک انتخاب هوشمندانه بود.

- آیا شما تصور می‌کردید که تیتو به عنوان جانشین گواردیولا تعیین شود؟
    نه. ولی وقتی زوبی با ما صحبت کرد و گفت که تیتو جانشین پپ است به نظر من انتخاب عاقلانه‌ای آمد. این ادامه راه تیم است.

- چرا شما به او علاقه دارید؟
    او فردی از داخل باشگاه است. سخت‌کوش و زیرک است و با ارزش‌های باشگاه آشنا است. او فردی مناسب برای باشگاه است.

- بارسای تیتو را چگونه می‌بینید؟
    من بسیار به او اطمینان دارم. من او را به خوبی می‌شناسم. او انسان محترمی است و شخصیت بزرگی دارد. او ما را به خوبی می‌شناسد و دیوانه فوتبال است. از این نظر بسیار شبیه پپ است. فردی است که به خوبی روی نکات تاکتیکی کار می‌کند. من تصمیم باشگاه برای انتخاب تیتو را دوست دارم. انتخاب یک نفر از داخل باشگاه.

- آیا با حضور تیتو چیزی تغییر می‌کند؟
    هر کس نظرات خودش را دارد ولی کلیت تیم بدون تغییر می‌ماند.

- او گفته است که آلوز قرار است ... (در تیم بماند)
    خبر بسیار خوبی است. من با دنی رابطه خوبی در داخل و خارج زمین دارم. از نظر من او بهترین مدافع راست جهان است.

- آیا حضور آلوز برای باشگاه اهمیت زیادی دارد؟
    بله، بسیار مهم است.

- آیا کمبود چنین فردی در تیم ملی هم احساس می‌شود؟
    بله، ولی ما اینجا متفاوت بازی می‌کنیم. در بارسلونا دنی‌آلوز بیشتر حمله می‌کند ولی در اسپانیا این آلبا است که از سمت چپ هجومی‌تر بازی می‌کند و آربلوا تدافعی‌تر است.

- به نظر می‌رسد که یوردی آلبا به بارسلونا پیوسته است؟
    به نظر می‌رسد که انتقال قطعی شده است، امیدوارم. او بازیکن بسیار خوبی است و در بارسا رشد کرده است. او خصوصیات تدافعی و تهاجمی خوبی دارد. سرعت بالایی دارد و از دید خوبی نسبت به بازی برخوردار است.

- پیکه پیش از این گفته بود که او از دیدن عملکرد آلبا شگفت‌زده شده است. آیا شما هم چنین احساسی داشتید؟
    من بازی او را زیاد دیده‌ام. او بسیار آماده است، و در کنار بازیکنان قویتر سریع‌تر پیشرفت می‌کند.

- چرا سسک پس از به ثمر رساندن گل در مقابل ایرلند عصبانی بود؟
    او در آمادگی کامل به سر می‌برد و از قرار نگرفتن در ترکیب اصلی ناراحت بود. او در بازی اول گل زد و در بازی دوم به عنوان ذخیره آمد و باز هم گل زد. او بازیکن مهمی برای ما است. مربی نیز همین را بعد از بازی گفت. دل‌بوسکه به او اعتماد دارد.

- آیا کمبود ویا احساس می‌شود؟
    بله، او بازیکن توانمندی است.

- و پویول؟
    او یک رهبر طبیعی است که خط دفاع را هدایت می‌کند. آن‌ها بازیکنان بزرگی هستند، ولی ما در سطح بالایی بازی می‌کنیم و آماده هستیم. این بسیار مهم است.

- آیا شما با خواندن انتقادات و نظرات پس از بازی مقابل ایتالیا متعجب شدید؟
    من این اخبار را درک می‌کنم. مردم نتیجه می‌خواهند و مهم نیست که ما خوب بازی کرده باشیم یا بد. ما بازی خوبی کردیم. ایتالیا نیز خوب ظاهر شد. زمین نیز شرایط خوبی نداشت و نباید فراموش کرد که ایتالیا همیشه ایتالیا است.

- سپس نوبت به بازی ایرلند رسید که در آن بازی تیم ملی و خود شما خیلی خوب بودید.
    من در تیم ملی احساس راحتی می‌کنم. در این‌جا هم‌بازی‌هایی مانند بارسلونا دارم. تنها بعضی از اسامی تغییر کرده است.

- در تیم ملی تلاش کردید که در کرنرها با پیکه مشابه حرکات در بارسلونا را انجام دهید.
    بله. مربی در این مورد به ما گفته بود. دل‌بوسکه به انجام این حرکات در بارسلونا علاقه‌مند است.

- و حالا نوبت کرواسی است. آن را چطور می‌بینید؟
    آن‌ها مانند آلمان حریف سخت‌کوشی هستند. آن‌ها بازی فیزیکی خوبی را انجام می‌دهند و حفظ توپ خوبی دارند. آن‌ها مودریچ را دارند. امیدواریم که بازی خوبی را شاهد باشیم.

- آیا شما خطری از جانب فرانسه یا انگلستان احساس می‌کنید؟
    انگلستان جنگنده بازی می‌کند و به ندرت به حریف اجازه کسب موقعیت را می‌دهد. فرانسه نیز تیم بسیار خوبی است که سعی می‌کند به سبک بارسلونا بازی کند.

- و آلمان را فراموش نمی‌کنید. درست است؟
    آن‌ها تیم بسیار خوبی هستند و هر سال قویتر می‌شوند. ماریو گومز و کروس بازیکنان خطرناکی هستند و دفاع بسیار خوبی نیز دارند

2012/6/17

6. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقا امروز خبر ورزشی دیدین چی نوشته بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خبر از فاش شدن لیست مازاد بارسلونا از طرف روزنامه اسپورت داده بود................توروخدا نفرات رو ببینید:ابراهیم آفلای،دنی آلوز،آدریانو ، سیدو کیتا و فونتاس

پ.ن:هیچ جوری نمی تونم با خروج دنی از تیم کنار بیامواقعا تیتو داره بهترین مدافع راست جهان رو از دست می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداکنه همش دروغ باشه.
    همین امسال با این همه جنجال قراردادش تمدید شد... + با این بازیهای افلای بعیده از تیم جدا بشه.. آدریانو و کیتا هم احتمالا می مونن. فقط فونتاس ممکنه جدا بشه.

مسی و تایید بارداری همسرش؛ فکر می کنم پسر باشد

در چند ماه اخیر شایعاتی در مورد بارداری آنتونلا روکوسو، همسر مسی منتشر شد اما او هر بار در مقابل این شایعات سکوت کرد و حتی در مورد خوشحالی بعد از گلش مقابل اکوادور هم توضیحی نداد
    البته مسی مجرده و دوست دخترش باردار شده

8. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باواریایی ها، مشتری جدید پپ

سران بایرن در فکر به خدمت گرفتن گواردیولا برای سال 2013 هستند

سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در رسانه های مختلف خبری، سران باشگاه بایرن مونیخ، با پپ گواردیولا تماس گرفتند تا برنامه های مربی سابق بارسا را برای فصل 4-2013 جویا شوند.

بنابر گزارش منتشره در هفته نامه آلمانی «اشپورت بیلد»، که خبر منتشره در روزنامه بیلد را بازتاب داده، به این نکته اشاره شده بعداز برگزاری فینال کوپا دل ری (جام حذفی اسپانیا)، سران بایرن درخواست خود را از طریق پره گواردیولا، برادر پپ، به گوش او رساندند.

گویا در روز فینال کوپا دل ری، کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ در شهر مادرید حضور داشته و این بازی را از نزدیک تماشا کرده و در این هفته نامه به این نکته اشاره شده که پره گواردیولا، در آن روز ، با کریستین نرلینگر ، دیدار کرد و بعد از آن هم تماسهای دیگری میان آن دو برقرار شده و در این تماس ها، سران بایرن ،پیشنهادشان را با جزئیات بیشتری ارائه دادند.

گواردیولای 41 ساله در سال 2008 به نوکمپ آمدو هدایت بارسا را در دست گرفت و با این تیم 14 جام قهرمانی کسب کرد و در پایان رقابتهای این فصل ، از هدایت بارسا کنار رفت. او با این تیم به سه قهرمانی لالیگا، دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی در کوپا دل ری و چندین جام دیگر دست یافت

خوشحالی یوپ هاینکس

درحالی که گواردیولا قصد دارد تا برای یک سال به استراحت بپردازد، شهر نیویورک را به عنوان محل اقامتش در طول این یک سال برگزیده است. او تاکنون به پیشنهاد بایرن مونیخ پاسخی نداده و سران باواریایی هنوز جواب «بله» یا «نه» ای از این مربی باتجربه دریافت نکرده اند.

جالب اینجاست که یوپ هاینکس، سرمربی کنونی بایرن که تا سال 2013 با این باشگاه قرارداد دارد،از حضور پپ برروی نیمکت مربیگری بایرن استقبال کرده است. این طور به نظر می رسد که سران بایرن درنظر دارند تا در صورت روی کار آمدن پپ گواردیولا در تیمشان، به او قدرت مطلقه بدهند و بدین ترتیب پپ در مسائل ورزشی باشگاه اقتدار تام خواهد داشت. البته تنها چیزی که باواریایی ها درمورد آن کوتاه نخواهند آمد، یادگیری زبان آلمانی است. آنها معتقدند که مربی تیمشان باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشد و در صورتی که پپ بخواهد این پیشنهاد را بپذیرد ، برای این کار یک سال فرصت خواهد داشت.

هوینس:پپ رااینجا تصور می کنم

در روز 12 ماه می گذشته بود که اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با مجله «فوکوس» گفت :« می توانم گواردیولا را به عنوان مربی تیمم تصور کنم.»

این درحالی است که بایرن تنها مشتری گواردیولا نیست و تا به اینجا چلسی رومن آبراموویچ و میلان برلوسکونی هم به دنبال جذب این مربی بزرگ هستند که هر دوی آنها در تلاش اول با پاسخ منفی پپ مواجه شدند.

By Ghazal Ziari

2012/6/20

کرویف: اگر رونالدو نگران صحبتها درمورد مسی است، باید خودش را بهتر کند

اسطوره هلندی دنیای فوتبال درمورد رقابتهای یورو صحبت کرده است

سایت گل- یوهان کرویف،اسطوره سابق باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلند در صحبتهایی درمورد رقابتهای یورو2012 نظرش راابراز کرده

او درمورد صحبتهای اخیر رونالدو درمورد مسی گفته:« اگر کریس رونالدو نگران صحبتهایی است که درمورد مسی گفته می شود، باید پیشرفت کند .»

سرمربی سابق بارسلونا که اکنون به عنوان مشاور باشگاه چیوواس مکزیک مشغول به کار است، درمورد بارسلونا و تیتو هم صحبت کرد و گفت:« من تیتو را نمی شناسم. اگر اوضاع در بارسا خوب پیش برود که او را تحسین خواهیم کرد ولی اگر اوضاع بد پیش برود....»

او همچنین درمورد اوضاع تیم ملی اسپانیا و دل بوسکه گفت:« باید دل بوسکه را آرام بگذاریم. من به بیسنته اعتماد کامل دارم.»

By Ghazal Ziari

2012/6/20

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    تولد 25 سالگی اعجوبه ی فوتبال جهان ، لیونل مسی ، رو به همه طرفداراش تبریک میگم.
    به امید اینکه هرروز بهتر از دیروز باشه
    موفق باشید

12. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کپی شده از پست دوست خوبم بهنام کسرا

افتخارات بزرگان تاریخ فوتبال در سن 25 سالگی

به راستی مسی در حال حاضر از هر نظر با هیچ بازیکنی در دنیای فوتبال قابل مقایسه نیست
    Last edited by گرافيكار; 25-06-2012 at 15:06.

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

فرقی نداره بارسا خوب باشه ، بد باشه .. جام بگیره یا جام نگیره .. اول بشه یا بره دسته پایین تر ... شش جام بگیره یا از رئال ببازه ... نقطه ی مشترک همشون اینه که مسی می درخشه ... چه روز باشه چه شب !

تولدت مبارک ... مردی که بعد از همه ی گلهایش اسمان را نشان میدهد نه ران پایش را !!!!!
    Last edited by CATALONIA; 26-06-2012 at 11:55.

16. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آمــار جالــب پـــــــپ در مقابل رئال !

رکورد بارسای گواردیولا در مقابل رئال مادرید :

15 بازی.

9 برد.

4 تساوی.

2 باخت.

در مجموع: 33 گل زده در مقابل 16 گل خورده.

میانگین 2.2 گل در هر بازی.

ف.ب هوادارای بارسا!

+
    امیــدوارم ایـن روند توی دوران تیتو هم ادامه داشته باشه !

18. 6 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: روزی که از فوتبال لذت نبرم، خداحافظی می کنم؛ هنوز به پنالتی از دست رفته مقابل چلسی فکر می کنم

ستاره آرژانتینی بار دیگر روی جلد تایمز رفت

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گوی ویژه ای با مجله تایمز شرکت کرد. او دراین گفت و گو اعلام کرد که هنوز به پنالتی ای که در بازی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل قبل مقابل چلسی از دست داد فکر می کند:« هنوز هم به آن پنالتی فکر می کنم و حس خیلی بدی دارم. ازدست خودم خیلی عصبانی شدم؛چون می دانستم که در آن شرایط، دستیابی به یک مساوی، در دستان ما بود... اما الان دیگر کاری نمی توانم انجام دهم؛ گذشته ها گذشته ولی لحظات خیلی سختی بود و هنوز هم به آن لحظات فکر می کنم.»

مسی در بخش دیگری از صحبتهایش اعلام کرد که با عشق و انگیزه فراوانی فوتبال بازی می کند و اگر روزی این عشق از بین برود:« روزی که دیگر از فوتبال لذت نبرم، بازنشسته خواهم شد. نمی خواهم این عشق و شور و شوق را از دست بدهم.»

بهترین بازیکن دنیا در گفت و گویش با تایمز به بررسی شرایط زندگی اش در بارسلونا، اوضاع خانوادگی و اوضاعش در دنیای فوتبال پرداخت:« فوتبال یک بازی است . من سعی می کنم که از بازی کردن و حضور در زمین چمن لذت ببرم. به همین خاطر هم هست که فوتبال بازی می کنم. اگر روزی این اشتیاق را از دست بدهم، خداحافظی خواهم کرد. فوتبال عشق من است.»

مسی درادامه به بررسی سبک های مختلف فوتبالی تیمهای مختلف پرداخت و گفت:« این روزها، تیمها فوتبالی بدون تحرک را به نمایش می گذارندو بیش از هر چیزی به دنبال کسب نتیجه نهایی مطلوب هستند و این برایشان مهم تر از ارائه یک فوتبال خوب است. برای آنها پیروزی به مراتب مهمتر از یک بازی زیباست.ولی ما به این نیاز داریم تا به خاطر فوتبال هم که شده ، بازیکنان بیشتری با عشق و هیجان وارد زمین چمن شوند.»

دارنده توپ طلای سال2011 در بخش دیگری از صحبتهایش به زندگی ارام و ساده ای که در بارسلونا دارد اشاره کرد و گفت:« من در یکی از بهترین تیمهای تاریخ دنیای فوتبال بازی می کنم. از زندگی به خاطر هر آنچه تا به امروز به من داده، تشکر می کنم...به خاطر تمام آن چیزهایی که توانسته ام به دست بیاورم..به خاطر خانواده ای که دارم و به خاطر افرادی که دور و بر من زندگی می کنند.»

البته مسی آرزوهای زیادی هم برای آینده اش دارد:« می خواهم رشد کنم و به عنوان یک انسان به بلوغ برسم. هنوز چیزهای زیادی برای یادگرفتن دارم. هیچ وقت سعی نکردم نقش بازی کنم. اینکه خودم باشم برای من راحت تر و آسان تر است.»

دراین گزارش، تایمز با افرادی که مسی را می شناسند نیز به صحبت پرداخته و نظرشان را درمورد این ستاره آرژانتینی پرسیده. گواردیولا که تا یک ماه پیش مربی مسی بود، درمورد او گفته:« صفت های عالی برای وصف مسی مدتهاست که تمام شده اند. درمورد او ننویسید..اصلا سعی نکنید او را شرح دهید؛ فقط کافی است تماشایش کنید.»

By Ghazal Ziari

2012/6/25

چشمک نیمار به مسی: تولدت مبارک بهترین بازیکن دنیا

ستاره برزیلی با استفاده از صفحه توئیتر تولد مسی را به او تبریک گفت

سایت گل- نیمار هم با تبریک گفتن تولد 25 سالگی لیونل مسی، نام خود را به فهرست بلند بالای دوستداران این ستاره آرژانتینی اضافه کرد تا بدین ترتیب یکی از افرادی باشد که در این روز خاص تولد مسی را به او تبریک گفته باشد

نیمار در صفحه توئیتر نوشت:« تولدت مبارک بهترین بازیکن دنیا.» این ستاره برزیلی که در توئیتر به شدت فعال است در کنار این جمله عبارت «لئومسی 25» راهم نوشت.

By Ghazal Ziari

2012/6/25

20. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •