سلام
می خواستم بدونم لپ تاپی هست که مثل کیس به پشت تلوزیون lcd وصل بشه و تصویر را در تلوزیون دید؟
ممنون
سلام
می خواستم بدونم لپ تاپی هست که مثل کیس به پشت تلوزیون lcd وصل بشه و تصویر را در تلوزیون دید؟
ممنون
با سلام
من یه DV-5 1070 hp دارم که 32 bit هستش و به تازگی ویندوز 7 روش ریختم اما موردی که پیش اومده اینه که از 4 گیگ رم ، 3 گیگ اون رو می شناسه. می خواستم ببینم مشکل از کجاست و چطوری می تونم حلش کنم. اگر کمک کنید خبلی ممنون میشم.
تمام لپ تاپ های امروزی پورت های D-Sub / HDMI رو دارن و قابلیت وصل شدن به تلویزیون رو هم دارا هستند .
Win 7 X64 یا 64 بیتی نصب کنید درست میشه
هیچ مشکلی اونوقت پیش نمی یاد برای دستگاه دوست عزیز؟
شما باید به PROCESS های دستگاه یه نگاه بندازید و یا اینکه ببنید این اواخر چه نرم افزار یا کرک رو اجرا و نصب کردید چون معمولا اینها تروجان هستند
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد ، فقط باید CPU شما معماری 64 بیتی رو ساپورت کنه که مطمئن هستم پشتیبانی میکنه .
یه ویدئوی hd بود از یک سایتی ، که باز نمی شد می گفت باید فلش پلیر جدید نصب کنی ، من وقتی دانلود کردم بیشتر از سی چهل کیلوبایت هم نبود ، احتمال قوی این ویروس هم از اونجا سرو کلش پیدا شده .
حالا اسمش رو نمیدونم چیه و کجا نصب شده
علاوه بر این از اون وقت که این مشکل پیش اومده ، هر وقت ویندوزم بالا میاد بعد از روشن کردن یا ریست شدن این آلرت ظاهر میشه عکس اینه :
من حتی نرم افزار تروجان ریموور رو هم از این لینک دانلود کردم و بعد از آپدیت کردنش ، وقتی اسکن کرد نتونست تشخیص بده ویروس رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by am_64; 05-09-2010 at 02:28.
شما بهتره در اینجا مشکل رو پیگیری کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تازگی ها وقتی لپ تاپم رو روشن کردم مانیتورش بهم ریخته بود.(یه چیزی شبیه تلوزیون بی آنتن الته نه برفک!) البته وقتی صفحه رو خم میکنم درست میشه ولی هرز گاهی این مشکل پیش میاد یعنی مشکل چیه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)