تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 510 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باشه.
    شما کدوم دی ال سی ها رو نصب کردین؟؟
    همشونو!! هم دانگارد ، درگنبورن ، هارتفایر. در ضمن من چمد تا هم (حدود 10-15 تا) مود ریختم .حالا اونا خراب شد مشکلی نیست.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

همشونو!! هم دانگارد ، درگنبورن ، هارتفایر. در ضمن من چمد تا هم (حدود 10-15 تا) مود ریختم .حالا اونا خراب شد مشکلی نیست.
    من که نتونستم دانلود کنم سیوتون رو. اگه ممکنه تو مدیافایر آپلود کنین

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

3 صفحه است دارید در باره ی یه مشکل بیخودی بحث می کنید خوب یه بار دیگه میاری سیو قبلی درست میشه یا گرافیکو بیار پایین
    بعد این مشکل باگ امکان نداره اتفاق بیوفته من یه 1 ساله دارم بازی میکنم به یه باگ هم برنخوردم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

3 صفحه است دارید در باره ی یه مشکل بیخودی بحث می کنید خوب یه بار دیگه میاری سیو قبلی درست میشه یا گرافیکو بیار پایین
    بعد این مشکل باگ امکان نداره اتفاق بیوفته من یه 1 ساله دارم بازی میکنم به یه باگ هم برنخوردم
    دوست عزیز به شما چه ارتباطی داره؟؟ شما صفحه شمار انجمنی؟؟ چیزی از جیب شما کم میشه؟؟ این چه طرز صحبت کردنه؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز به شما هیچ ربطی نداره که ما داریم 3 صفحه صحبت میکنیم؟؟!این فروم عمومیه و برای بحث و حل مشکلات ساخته شده. در ضمن از شما هم قرار نیست چیزی کم بشه.

من که نتونستم دانلود کنم سیوتون رو. اگه ممکنه تو مدیافایر آپلود کنین
    من لینک رو یا از 4شیرد یا از مدیافایر آپلود میکنم. تو همین پست مینویسم.
    EDIT:
    اینم لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AF-Y; 20-05-2013 at 21:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

این هم سیو بعد از اون مرحله هایی که باگ داشتن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرسی. حالا چیکار کنم؟ وقتی با الفریک صحبت میکنم، هیچ ماموریتی نمیده؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مرسی. حالا چیکار کنم؟ وقتی با الفریک صحبت میکنم، هیچ ماموریتی نمیده؟؟!!!
    آره الان چک کردم مرحله ی بعد هم باگ داره. شما این رو بزنین تا کوئست تموم بشه. ولی ممکنه بعدا هم مشکل پیش بیاد بهتره از سیو های قبلی دوباره شروع کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آره الان چک کردم مرحله ی بعد هم باگ داره. شما این رو بزنین تا کوئست تموم بشه. ولی ممکنه بعدا هم مشکل پیش بیاد بهتره از سیو های قبلی دوباره شروع کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی. ولی بازم باگ داره و درست نمیشه. یعنی وقتی تموم میشه، بازم سرباز های ایمپریال تو سولیتود هستن!!!! و در ضمن من تو سولیتود چند تایی رو بخواطر برادر هود کشتم و الان هنوز باهام دشمنن!!!!!! در ضمن ممنون بیخیالش میشم. حالا یک ماموریت هم نرفتم مشکلی نیست.

داره خودمونی میشه ehsanp300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نکته خوبیه .

من توی دور اول که بازی رو تا 70 درصد رفتم و بعدش دیگه نشد برم و پاکش کردم چندتا مود داشتم که بدرد نمیخورد و پاکش کردم . در ضمن قدیمی هم شد . ولی حالا که میخوام دور دومم رو برم یه چندتا مود خوب پیدا کردم جالب هم هست .

1.SkyRE
    همین مودیه که بالا توضیحش رو دادم که گیم پلی رو به کل عوض میکنه . اولا تعداد پرک های بازی میشه 3 یا 4 برابر یعنی چندتا از پرک هایی که در جا گرفته میشد رو چندمرحله ای کرده و کلی هم پرک جدید اضافه کرده که برای کسایی که میخوان غیر از playstyle های پیش فرض بازی نوع های دیگه رو برن (مثل سامورایی ، نینجا ، شمشیر زن یک دست ، الیکیر عرب و ...) یه سری پرکهای جدید اضافه شده .
    پرک lockpick رو با pickpocket مخلوط کرده و در عوض یه skill جدید اورده به نام vampirism . چون خون اشام ها توی این نسخه نسبتا ضعیف بودن و کلا نسبت به گرگ نماها بدرد نخورتر بودن این skill قابلیت های جدیدی اورده .
    بقیه پرک ها هم خیلی متعادل شده . بیشترش هم مربوط به enchanting و smithing و alchemy هست که یه جوری متعادل کرده و دیگه مثل قبلا نشه که وقتی تا 40 یا 50 درصد بازی رو بری و بعدش ایتم های God از طریق چرخه این سه تا skill درست کنی . یعنی برای مثال باید لولت توی enchanting برسه به 100 تا تازه اون پرک های افزایش قدت enchant رو بگیری . smithing هم کلی عوض شده .
    سیستم مبارزه هم تغییر اصلیش توی این مود اینه که دیگه فقط واسه power attack استمینا مصرف نمیشه . بلکه واسه attack های معمولی و برای همه سلاح ها بسته به وزنش stamina مصرف میشه و جوریه که با کم شدن stamina سرعت حمله هم کم میشه . البته واسه حمله معمولی همیشه stamina هست .
    بیشترین تغییر این مود واسه mage هاست که به نفعشون شده و پرک هایی واسه افزایش قدرتشون و دمیجشون اومده .

پیشنهاد میکنم این مود رو از دست ندید و پس از گرفتنش صفحه مودش رو کامل بخونید تا با تغییرات جالبش رو به رو بشید . طبق گفته خود مودرش این مود و با همکاری کلی مودر معروف دیگه ساخته . توی بازی هم اینو فهمیدم چون یه سری اسلحه ها و پرکهای مودرهای دیگه هم توی بازی بود .
    در ضمن حتما مود uncapping رو به همراه این مود نصب کنید چون اصلا بدون این مود فایده این نداره . همونطور که تعداد پرکها بالا رفته باید لولتون هم از 81 بره بالاتر .

2.Build your own home

شاید توی بازی به abandoned prison برخورده باشید و اون خونه متروکه رو هم کنارش دیده باشید یعنی همون riverside shack . این مود اجازه میده همون خونه رو با دستهای خودتون به یک خونه کاملا مجلل و حتی یه قصر تبدیل کنید . البته همه اینها مجانی نیست و باید برای ساختش موادش رو از یه سری جاها تهیه کنید .
    نکته جالبش اینجاست که به خون اشام ها و ومپایرها اجازه میده مکان مخفی و زیرزمینی خودشون رو توی خونه داشته باشن . البته این فقط مختص این دوتا نیست و واسه هر class مثل assassin یا warrior یا mage میتونید قسمتهای مخصوص بسازید .

3.WARZONES

فکر کنم تا حالا دیده باشید که با وجود جنگ توی اسکایریم هیچ نشانه ای از وجود جنگ نمیبینید . با این مود میتونید جنگهای عظیمی رو مثل جنگهای بزرگ توی بازی ببینید . البته با حالت پیش فرض این مود جنگها بین استورم کلاک ها و ایمپریال هاست ولی توی تنظیمات دیگه میتونید جنگهای race ها ی دیگه مثل خون اشام ها با گرگینه ها رو هم ببینید .

4.Clocks
    یک مودجالب که شنلها و clock ها رو به بازی اضافه میکنه . من که خوشم اومد . مثلا جنرال تالیوس یا سربازها رو به شنل مجهز میکنه و ... . یه مود کمکی هم داره که باهاش زمستون توی skyrim رو بهتر شبیه سازی میکنه (این مود رو الان خاطرم نیست که چی بود)

5.Auto Uneqiup Arrows
    این مود که معلومه چه کار میکنه . شاید مثل من نخواین که وقتی تیرکمون دستتون نیست و اسلحه دیگه دستتونه اون جاتیری بزرگ پشتتون بمونه و نخواین خودتون این کار رو بکنین . این مود تنها وقتی تیرکمون دارید تیرها رو میزاره پشتتون و وقتی ندارید برشون میداره .

6.ApachiiSkyHair
    این مود هم کلی مو و رنگ به بازی اضافه میکنه

درود
    حالا طریقه ی نصبش هم میگید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •