نکته خوبیه .
من توی دور اول که بازی رو تا 70 درصد رفتم و بعدش دیگه نشد برم و پاکش کردم چندتا مود داشتم که بدرد نمیخورد و پاکش کردم . در ضمن قدیمی هم شد . ولی حالا که میخوام دور دومم رو برم یه چندتا مود خوب پیدا کردم جالب هم هست .
1.SkyRE
همین مودیه که بالا توضیحش رو دادم که گیم پلی رو به کل عوض میکنه . اولا تعداد پرک های بازی میشه 3 یا 4 برابر یعنی چندتا از پرک هایی که در جا گرفته میشد رو چندمرحله ای کرده و کلی هم پرک جدید اضافه کرده که برای کسایی که میخوان غیر از playstyle های پیش فرض بازی نوع های دیگه رو برن (مثل سامورایی ، نینجا ، شمشیر زن یک دست ، الیکیر عرب و ...) یه سری پرکهای جدید اضافه شده .
پرک lockpick رو با pickpocket مخلوط کرده و در عوض یه skill جدید اورده به نام vampirism . چون خون اشام ها توی این نسخه نسبتا ضعیف بودن و کلا نسبت به گرگ نماها بدرد نخورتر بودن این skill قابلیت های جدیدی اورده .
بقیه پرک ها هم خیلی متعادل شده . بیشترش هم مربوط به enchanting و smithing و alchemy هست که یه جوری متعادل کرده و دیگه مثل قبلا نشه که وقتی تا 40 یا 50 درصد بازی رو بری و بعدش ایتم های God از طریق چرخه این سه تا skill درست کنی . یعنی برای مثال باید لولت توی enchanting برسه به 100 تا تازه اون پرک های افزایش قدت enchant رو بگیری . smithing هم کلی عوض شده .
سیستم مبارزه هم تغییر اصلیش توی این مود اینه که دیگه فقط واسه power attack استمینا مصرف نمیشه . بلکه واسه attack های معمولی و برای همه سلاح ها بسته به وزنش stamina مصرف میشه و جوریه که با کم شدن stamina سرعت حمله هم کم میشه . البته واسه حمله معمولی همیشه stamina هست .
بیشترین تغییر این مود واسه mage هاست که به نفعشون شده و پرک هایی واسه افزایش قدرتشون و دمیجشون اومده .
پیشنهاد میکنم این مود رو از دست ندید و پس از گرفتنش صفحه مودش رو کامل بخونید تا با تغییرات جالبش رو به رو بشید . طبق گفته خود مودرش این مود و با همکاری کلی مودر معروف دیگه ساخته . توی بازی هم اینو فهمیدم چون یه سری اسلحه ها و پرکهای مودرهای دیگه هم توی بازی بود .
در ضمن حتما مود uncapping رو به همراه این مود نصب کنید چون اصلا بدون این مود فایده این نداره . همونطور که تعداد پرکها بالا رفته باید لولتون هم از 81 بره بالاتر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.Build your own home
شاید توی بازی به abandoned prison برخورده باشید و اون خونه متروکه رو هم کنارش دیده باشید یعنی همون riverside shack . این مود اجازه میده همون خونه رو با دستهای خودتون به یک خونه کاملا مجلل و حتی یه قصر تبدیل کنید . البته همه اینها مجانی نیست و باید برای ساختش موادش رو از یه سری جاها تهیه کنید .
نکته جالبش اینجاست که به خون اشام ها و ومپایرها اجازه میده مکان مخفی و زیرزمینی خودشون رو توی خونه داشته باشن . البته این فقط مختص این دوتا نیست و واسه هر class مثل assassin یا warrior یا mage میتونید قسمتهای مخصوص بسازید .
3.WARZONES
فکر کنم تا حالا دیده باشید که با وجود جنگ توی اسکایریم هیچ نشانه ای از وجود جنگ نمیبینید . با این مود میتونید جنگهای عظیمی رو مثل جنگهای بزرگ توی بازی ببینید . البته با حالت پیش فرض این مود جنگها بین استورم کلاک ها و ایمپریال هاست ولی توی تنظیمات دیگه میتونید جنگهای race ها ی دیگه مثل خون اشام ها با گرگینه ها رو هم ببینید .
4.Clocks
یک مودجالب که شنلها و clock ها رو به بازی اضافه میکنه . من که خوشم اومد . مثلا جنرال تالیوس یا سربازها رو به شنل مجهز میکنه و ... . یه مود کمکی هم داره که باهاش زمستون توی skyrim رو بهتر شبیه سازی میکنه (این مود رو الان خاطرم نیست که چی بود)
5.Auto Uneqiup Arrows
این مود که معلومه چه کار میکنه . شاید مثل من نخواین که وقتی تیرکمون دستتون نیست و اسلحه دیگه دستتونه اون جاتیری بزرگ پشتتون بمونه و نخواین خودتون این کار رو بکنین . این مود تنها وقتی تیرکمون دارید تیرها رو میزاره پشتتون و وقتی ندارید برشون میداره .
6.ApachiiSkyHair
این مود هم کلی مو و رنگ به بازی اضافه میکنه