تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 639 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من اول سوال پرسيدم از ايشون كه آيا اگه زماني اصل پولشون رو خواستن اصل پول رو بهشون ميدن يا اينكه ممكنه مث بورس ارزش پولشون كم شه؟به هر حال چه بانك رسمي چه موسسه مالي هر دو صندوق دارن اما هيچكدوم توي قرداد ذكر نميكنن كه اصل پول تضمين ميشه پس چه توي بانك رسمي و چه موسسه عملا اصل پول روي هواسايا غير از اين اينه؟ اگه هست بگين من و بقيه هم متوجه شيمبعدش بحث حساسيت نيست من ميخوام ديگران با چشم باز سرمايه گذاري كنن نه به خاطر چند درصد سود بيشتر اصل پولشون هم فنا بشه
    بحث چند درصد ممکنه تو 2 میلیون فرقی نکنه ولی تو 200 میلیون فرق میکنه!! خیر تو بانک پول رو هوا نیس. تو موسسات پول رو هواست! اگه بورس بود که چرا خودم رو الاف بانک میکردم!

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس ديگه وقتي توي قرارداد ذكر نميشه اصل پول تضمين شده فردا روز ممكنه مث بورس تمام پولتون بپره
    شما سوال پرسیدی یا جمله خبری گفتی؟؟ ایشون کوثر گذاشتن که موسسه هست نه بانک.موسسه هم اسمش روشه حتی ذکر هم بشه پولت رو هواس!
    ولی الان 30 سالع بانکهای رسمی صندوق دارن پول کسی رو نه خوردن نه میتونن بخورن. دقت کنید من منظورم بانکهای رسمیه نه حتی بانکهای تازه بع دورانورسیده مثل اینده و دی و .... بماند که موسسات.
    خیلی حساسی بگرد بانکی پیدا کن بنویسه اصل سرمایه تضمین
    من اول سوال پرسيدم از ايشون كه آيا اگه زماني اصل پولشون رو خواستن اصل پول رو بهشون ميدن يا اينكه ممكنه مث بورس ارزش پولشون كم شه؟
    به هر حال چه بانك رسمي چه موسسه مالي هر دو صندوق دارن اما هيچكدوم توي قرداد ذكر نميكنن كه اصل پول تضمين ميشه پس چه توي بانك رسمي و چه موسسه عملا اصل پول روي هواس
    ايا غير از اين اينه؟ اگه هست بگين من و بقيه هم متوجه شيم
    بعدش بحث حساسيت نيست من ميخوام ديگران با چشم باز سرمايه گذاري كنن نه به خاطر چند درصد سود بيشتر اصل پولشون هم فنا بشه
    درود
    منظور من به درصد سودی که به مشتری داده میشه ، در اون برگه نوشته نمیشه --مثلا کوثر تا اول اسفند میگفت 22 درصد صندوق بهت سود میده اما تو برگه قرارداد هیچ اسمی از 22 درصد برده نمیشد -- اما تقریبا 20 روز بعدش هم میزان سود را پایین اوردن و الان فکر کنم 19.98 میده و منم حق هیچ گونه اعتراضی ندارم
    شما این سهم هایی که میخرید با قیمت های متفاوت هست و ممکنه وسطش که پولتون را بخواهید یک مقدار خیلی کم از اصل پول کم بشه --
    شما حتی اگه سپرده یک ساله هم باز کنین و وسطش ببنید برای شما همه را بر اساس سود کوتاه مدت کم میکنه و نیم درصد هم اضافه بر سازمان ازتون کم میکنه
    Last edited by alijigari; 03-07-2016 at 10:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درود
    منظور من به درصد سودی که به مشتری داده میشه ، در اون برگه نوشته نمیشه --مثلا کوثر تا اول اسفند میگفت 22 درصد صندوق بهت سود میده اما تو برگه قرارداد هیچ اسمی از 22 درصد برده نمیشد -- اما تقریبا 20 روز بعدش هم میزان سود را پایین اوردن و الان فکر کنم 19.98 میده و منم حق هیچ گونه اعتراضی ندارم
    شما این سهم هایی که میخرید با قیمت های متفاوت هست و ممکنه وسطش که پولتون را بخواهید یک مقدار خیلی کم از اصل پول کم بشه --
    شما حتی اگه سپرده یک ساله هم باز کنین و وسطش ببنید برای شما همه را بر اساس سود کوتاه مدت کم میکنه و نیم درصد هم اضافه بر سازمان ازتون کم میکنه
    اون یکسالع همه جا اونطوریه که اگر زودتر بخوای پولو بکشی کم میکنه!
    به هر حال سود روزشمار اینجاش خوبه که میتونی فوری ببندی بدون ضرر الان که 10 درصد روزشمار میدن همون بهتر که پول تو صندوق باشه مهم نیس 21 ندادن هم 19 بدن یا 20!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    آیا حسابی وجود داره که متعلق به دو نفر باشه؟
    مثلا من و داداشم با هم یه حساب داشته باشیم و جفتمون صاحب اون حساب باشیم
    من میخوام اگه بشه یه حساب دو نفره باز کنم و جفنمون با هم بتونیم تو اون حساب پول بریزیم و برداشت کنیم
    اگه همچین حسابی وجود داره اسمش چیه ؟ و اینکه آیا در صورت وجود این حساب ، حساب سرمایه گذاریه؟

ممنون

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من میخوام اگه بشه یه حساب دو نفره باز کنم و جفنمون با هم بتونیم تو اون حساب پول بریزیم و برداشت کنیم
    اگه همچین حسابی وجود داره اسمش چیه ؟ و اینکه آیا در صورت وجود این حساب ، حساب سرمایه گذاریه؟

ممنون
    بله
    حساب مشترک
    همه بانک ها دارن
    حضوری برید کاملا توضیح میدن

6. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 2 کاربر از elegance2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    این لیست فکر کنم اپدیت نباشه -- دیگه بانکها حسابهای بالای 15 درصد را باز نمیکنن --شما حساب بالاتر از 15 درصد باز کردین ؟
    Last edited by alijigari; 06-07-2016 at 18:57.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

کسی میدونه طلا بازم قیمتش بالا میره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

در اینترنت بانک میشه از سپرده بلند مدت به حساب متصل وجهی رو داخل بانکی انتقال داد؟

الان چن روز مونده تا اتمام قرار داد،فبلا حضوری میرفتم بانک اگه نیاز بود مبلغی رو انتقال میدادن و ثبت میکردن ،میخواستم بدونم الان بدون مراجعه حضوری میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

ممنون
    سلام
    حساب مشترک
    حالا چه کوتاه مدت یا بلند مدت یا هر دوش رو
    هر کدام شما خودتون بخاید
    قید میکنید در فرم قرارداد حق برداشت هر یک به تنهایی
    که چه شما یا داداشتون هر وقت هم برید شعبه بانک بتونید برداشت کنید

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •