من که 2 روز دیگه عازم سفر به لندن , انگلیس هستم از شر این پینگ و لگ خلاص میشم ...![]()
من که 2 روز دیگه عازم سفر به لندن , انگلیس هستم از شر این پینگ و لگ خلاص میشم ...![]()
بازی و اینترنت با هم جمع شدن اعصاب منو خورد کنن
میرم تو بازی بدون لگ بدون قطعی ولی یارها اینقدر فید میدن که میبازیم
باز میرم تو بازی بازیکنها خوب بازی پایاپای ولی من لگ دارم و قطعی
کافیه یه ذره اسرار کنم که با همین لگ بازی کنم زاپارات کلن قطع میشه قشنگ پنج دقیقه بعد وصل میشه مثل آیینه منتها آیتم و لول من چنده اونها چند
یه بار که اول بازی قطع شد بعد وصل شد من لول یک بودم اونها یازده دوازده
دوست عزیز همانطور که گفته بودم این مشکل فقط بخاطر اکانتهای یوزر و پسورددار که با شناسه ip شون به سرور خارجی ای وصل میشوند وجود دارد حال برنامه باشه هاست باشه بازی باشه
ان که شما میبینی با سرعت بی نهایت از فلان سایت خارجی دانلود میکنی و پینگت اصلا 2 ثانیه با سرور LOL هست باز ربطی به مشکل 20 روزه کنونی نداره
قبلا سر 30 ثانیه یا 1 دقیقه ارتباط قطع میشد حالا کلا شما وصل میشی ولی دانلود یا اپلود از فلان سرور نداری
در ضمن حالا هم که میگی میری تو سرور جای خوش شانسی شما دارده
مشکل در کشور پابرجاست
Last edited by italodance; 27-05-2013 at 07:45.
دوستان من الان ساعت 9 صبحه مشکلی ندارم میتونید بازی کنید
کلا 1 شب تا 9 گویا خوبه بعد تعطیل
اه بابا ...... مسخره کردن دیگه خیلی ...... هستن اعصابم خورد شده 5 تا بازی لیو خوردم 2 تا بازی هم اینقدر دیسکانت شدم که فیدر شدم ای خدا چرا ایران ؟!؟
یه اینترنت آشغالم که تو ایران هست مبین نته بخدا هر گیگ 8500 هستواقعا زوره هر گیگ مخابرات 4 تومن این 8500 هست حالا سرعتشم اصلا
512 دارم انگار 68 دارم
بخدا پارس آنلاین اصلا یه چیزی بود 128 داشتم پینگم تو لول زیر 100 هم میرفت خیلی که میخواست زیاد شه 120 بود تا 70 هم رفته بود اگه 512 میگرفتم 100% زیر 50 میرفت حالا این مبین نت آشغال 512 دارم پینگم بالای 350 هست و همش تایم اوت میده خدا بزنه همین شرکتشونو با خاک یکسان کنه که اینقدر پول مردم رو بالا میکشن
![]()
یه دست بازی کردم نه لگ بود و پینگ ثابت ولی دیروز نمیشد.
مبین نت آشغاله من داشتم ردش کردم رفت
مخابرات بد نیست ولی همچین تعریفی نداره پارس هم اینجا بد نیست ولی به هیچ وجه پینگش ثابت نیست
در مورد اینکه گفتی 128 داشتی اونقد بود و با 512 50 میشد نه مطمعن باش پینگ فرقی نمیکرد چون سرعت ربطی به پینگ نداره توی ایران
باید ability power خرید یا magic resist یا attack damage کدوماش تاثیرش بیشتره و هر کدوم رو چی تاثیر میذاره؟ مجیک رسیست کدوم گزینه رو بیشتر می کنه ابیلیتی و اتک کدوم گزینه رو ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)