ممنون رامبد جون ... سوالات هم مثل خودت با حالن...
ممنون رامبد جون ... سوالات هم مثل خودت با حالن...
سلام یه خورده اینجا خلوت شده:
1- قرار بود برین تحقیق کنین و مشخصات سیستمتون را اینجا بزارین!! چی شد؟؟![]()
2- یه جا گفتین که گه گاهی هم شعر میگین: خوب مصراع دوم این شعرهارا از خودتون بسازید(به صورت طنز باشه لطفا)![]()
اگر بار گران بودیم و رفتیم.......
توانا بود هرکه دانا بود...........
یاد باد آن که نهانت نظری با ما بود......
3- بی مزهترین لطیفه ای که شنیدین چی بود؟؟![]()
4- قشنگترین لطیفه ای که شنیدین چی بود؟؟
5- ضدحال ینی...
6- ف مثل.....
7- ع مثل....
8- د مثل....
9- و مثل...
10 ط مثل...
11- ژ مثل...
12- ظ مثل...
13- یه نوشته ای که پشت کامیونها دیدن و به نظرتون جالب بود را بنویسین!
14- اگه انجمن زبان تعطیل بشه چه احساسی پیدا میکنین؟؟
15 اگه متفرقه تعطیل بشه چطور؟![]()
16- اگه صندلی داغ تعطیل بشه چی؟؟![]()
17- اگه بن بشین چه کار میکنین؟(یوزر جدید با پ ر و ک س ی و......)![]()
18- از خودتون یه سوال بپرسین و خودتون هم جواب بدین!
19- مغروری ؟
20- جنبت چقدره :؟
21- صبرو تحمل . میونت با این چیه
22- چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟
23- اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
24- اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
25- اهل دعوا مرافعی؟
26- کسی تو زندگیت هست درست (بالا گفتی) اگه بره با یه نفر دیگه مزدوج شه چیکار میکنی؟
27- اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟
28- اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی؟
29- تاچقدر بخشنده ای؟
30- این چنتا سوال اخر برات آشنا نبودن؟؟![]()
31-اگر به هر دلیلی محکوم به اعدام بشی پای چوبه دار به عنوان حرف آخر چی میگی ؟![]()
32- اصلا دوست داری چطور بمیری؟؟؟ (تو تصادف؟؟؟ افتادن از طبقه پنجم ساختمون؟؟؟ اعدام(نوعش را مشخص کن) به ضرب چاقو؟؟ بر اثر افتادن چیزی روی سرت در اثر زلزله؟؟) (حتما باید یکی از اینارا انتخاب کنی!!)
33- از سوسک میترسی؟؟ از موش چطور؟؟![]()
لطف میکنید که به این سوالا جواب میدین!!!![]()
سلام مژگان جان بازم داش سیا اومد
میدونی تا حالا فقط یه بار سوال پرسیده بودم اونم از ونوس ولی نمیدونم چرا هی سوال به ذهنم میرسه از شما بپرسم
خوب بریم:
راستی یه چیز مهم داشت یادم میرفت در مورد مادرت بهت تسلیت میگم امیدوارم در کنار پدر و خواهرت همیشه خوش باشی
ok حالا بریم:
1-آرایش میکنی؟چه قدر؟
2-چه تیپی میری بیرون؟
3-اون قضیه که پسرا لپتو کندن خیلی باحال بود حالا اگه ماچت میکردن چیکار میکردی؟چون این اتفاق یه بار برا یه دختره تو چهارباغ افتاد
4-نظرت درباره افراد زیر:
خارسو
بوسوره
جاری
پدر
نمیدونم املا هاشو درست نوشتم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
5-بهترین دوستت؟
6-گاهی وقتا شده دلت بخاد از ته دل داد بزنی اینقدر بلند که دیگه چیزی تو دلت نمونه؟
خوب دیگه تموم شد البته اگه دیگه سوال به ذهنم نرسه
ببخش که وقتتو گرفتم
امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشی
سلام یه خورده اینجا خلوت شده:
1- قرار بود برین تحقیق کنین و مشخصات سیستمتون را اینجا بزارین!! چی شد؟؟
عزیز ببین این درسته....
Inell(R
Pentium (R)4 cpu 1.60GHZ
1.62 GHZ,256MB of RAM
2- یه جا گفتین که گه گاهی هم شعر میگین: خوب مصراع دوم این شعرهارا از خودتون بسازید(به صورت طنز باشه لطفا)
اگر بار گران بودیم و رفتیم....... خانه را بار زدیم ، روبیدیم و رفتیم
توانا بود هرکه دانا بود........... ز عقل چیزی نماسد ، دارا توانا بود
یاد باد آن که نهانت نظری با ما بود...... آنقدر هیزی نمودی که لپام گلگون بود
3- بی مزهترین لطیفه ای که شنیدین چی بود؟؟
به یه هموطن می گن با ماتیز حمله بساز .. می گه ماتیز یور نیم؟(MAT IS YOUR NAME?)
4- قشنگترین لطیفه ای که شنیدین چی بود؟؟
ایول یه چیزی یکی از دوستام واسم اس ام اس زد که ا صلا نمی تونم بگم وگرنه مهران جون نه فقط من بلکه همه اصفهانی ها را بن میکنه5- ضدحال ینی...
یعنی اینکه یکی تو کافی شاپ تو نخت باشه.. تو هم هی عیشوه بیایی.. هی پشت چشم نازکنی.....
یه تبسم ملیح رولبات بشونی.... طرف هم هی لبخندو ادامه بده و با سر اشاره کنه.. تو هم ریسه بری , لباسها ی مارک دارش کورت کرده باشه...بعد پاشه بیاد طرفت
ضربان قلب تو بره رو 20000000 ....همون موقع صدای گوگوش تو گوشت باشه..(یه صدای پا میاد..)
و تو ذهنت ببینی سوار یه ماشین بترکون شدی و طرف هم بغل دستت و دارین میرین ماه عسل.....
بعد طرف بیاد به خواهرت بگه ببخشید خانوم جزوهای منو آوردین؟
6- ف مثل.....فرفره
7- ع مثل....عسل بانو عسل گیسو عسل چشم
8- د مثل....دیانلا
9- و مثل...وبا
10 ط مثل...طوطی
11- ژ مثل...ژامبون مرغ و قارچ
12- ظ مثل... ظلمت
13- یه نوشته ای که پشت کامیونها دیدن و به نظرتون جالب بود را بنویسین!
سالار قلبم .. مادرم و چون که جکی با نمکی( منو مهتاب تا مدتها "جکی" را به فتح ج می خونیدم)
14- اگه انجمن زبان تعطیل بشه چه احساسی پیدا میکنین؟؟
خیلی ناراحت می شم این همه پستام تو انجم می سوزه. و باس برم دست به دامن امین یا دیانلا بشم تا کاربر فعال انجمنهای اونا بشم و سر پستام با مدیرا چونه بزنم15 اگه متفرقه تعطیل بشه چطور؟
وای مطمئنا من هم depressed می شم
16- اگه صندلی داغ تعطیل بشه چی؟؟
من که نیشستم اونایی که نشستن ناراحت باشن
17- اگه بن بشین چه کار میکنین؟(یوزر جدید با پ ر و ک س ی و......)
دوباره با یه اسم دیگه میام و بعد هم بیام تاپیک بزنم و بگم من می خوام با بی عدالتی .. مبارزه کنم هر کی با منه باید تو این تاپیک.. بعد هم حتما دوباره مهران بنم می کنه
من دوباره یه اسم دیگه میام.. اما ادبیاتمو یادم می ره عوض کنم و خودم را لو می دم تا دوباره ......
18- از خودتون یه سوال بپرسین و خودتون هم جواب بدین!
مژگان نهار درست کردی؟
نه شرمنده.. نمی دونم چی درست کنم
19- مغروری ؟
اصلا.. خیلی دلم می خواست بودم
20- جنبت چقدره :؟
زیاده
21- صبرو تحمل . میونت با این چیه
عالی... هرچی نداشته باشم این دو تا را خروار خروار دارم.....
22- چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟
تا وقتی خلاف اونا بهم ثابت نشه.. تا جان در بدن دارم.....
23- اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
اگه طرف منطقی باشه باهاش صحبت می کنم تا قانع بشه... اگه نشد و توهین کرد.... سکوت می کنم تا شرمنده بشه... و اگر باز نشد یه چند تا کلف و گنده اصفهانی بارش می کنم و سریعا محل را ترک می نمایم...24- اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
داد می زنم.... به شدت داد می زنم ( خدا نیاره اون روزی را که من عصبانی بشم... چون چنان دادهایی می زنم و چنان متلکهایی به طرف می گم که سکته 1 تا 4 را با هم می زنه و خدا هم عجالتا منو به جای رعد و برق استخدام می کنه)
25- اهل دعوا مرافعی؟
جوونتر که بودم گه گاه آره.. اما الان اصلا سعی می کنم با زبونم قضیه را قیصله بدم.. اما اگر بنا باشه حقم را بگیرم، شده توی گوش کسی هم بزنم حتی به قیمت دادگاه رفتن.. حتما می زنم
26- کسی تو زندگیت هست درست (بالا گفتی) اگه بره با یه نفر دیگه مزدوج شه چیکار میکنی؟
خوب طبیعتا خیلی ناراحت می شم... بعد هم با خودم می گم.. کسیکه منو بذاره بره طرف شخص دیگه ای.. حتما منو نشناخته و لیاقت منو نداشته پس همون بهتر که بره
همین براش بس که دیگه منو نداره
27- اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟
عصبی می شم.. اما خودمو کنترل می کنم و یه روزی خیلی دوری همون کار واسش انجام می دم... می گم بخور تا بدونی چه حالی داره و دیگه تکرار نکنی
28- اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی؟
بسیار بسیار ملول می شم و از خودم شاکی می شم که چرا احساسات با ارزشمو را خرج ادم بی ارزش کردم....
29- تاچقدر بخشنده ای؟
از لحاظ مالی خیلی زیاد.... اما اگر منظورت بخشیدن گنه کسی هست.....
زیاد توانایی بخشیدن را ندارم بیشتر فراموش می کنم.. علتش هم اینه که هیچ وقت در حق کسی بدی نمی کنم و همیشه از سوی من لطف و مرام به طرف اطرافیانم سرازیره
به همین دلیل خیلی می رنجم اگه کسی منو ناراحت بکنم...
30- این چنتا سوال اخر برات آشنا نبودن؟؟
چی بگم...اما خدایی با سوالات حال کردم رفیق.. باعث شدی به مغزم فشار بیارم31-اگر به هر دلیلی محکوم به اعدام بشی پای چوبه دار به عنوان حرف آخر چی میگی ؟
مواظبه مهتابم باشید... -
32.اصلا دوست داری چطور بمیری؟؟؟ (تو تصادف؟؟؟ افتادن از طبقه پنجم ساختمون؟؟؟ اعدام(نوعش را مشخص کن) به ضرب چاقو؟؟ بر اثر افتادن چیزی روی سرت در اثر زلزله؟؟) (حتما باید یکی از اینارا انتخاب کنی!!)
تصادف تا بعد از من خانوادم دیه را بگیرن و یه خیری از من بهشون برسه.....( به این می گن عقل معاش)
33- از سوسک میترسی؟؟ از موش چطور؟؟
من از هرچی که فکر کنی می ترسم از مورچه گرفته تا آدم.....
چند شب پیش خونه عمه بودم حرف خیلی ساده ای در مورده روح پیش اومد.. پسر عممو وادار کردم منو تا در خونه برسونه( خونه ما 12 تا پله بالاتره)
در ضمن هر شب موقع خواب تختمو چک می کنم توش مار نباشه
یه بار هم رفته بود خونه یکی از آشناها حمام... خدا واسه یزید هم نخواد .. داشتم موهامو می شستم از لابه لای کفا دیدم یه سوسک عوضی داره نزدیکم میاد ... چنان جیغ بنفشی زدم زمین که همسایه طبقه بلا اومد پایین.. این سوسکه زبون نفهم هم نمی رفت تازه یادش اومده بود که پرواز هم بکنه.....
لطف میکنید که به این سوالا جواب میدین!!!
و شما هم لطف می کنی که می پرسی
ممنون نازنین
سلام داداشي
تا حالا شده بخواهي جاي كس ديگه اي باشي؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دادا جون خوش اومدی
میدونی تا حالا فقط یه بار سوال پرسیده بودم اونم از ونوس ولی نمیدونم چرا هی سوال به ذهنم میرسه از شما بپرسم
ایول به خودت و به ذهنت .. خیلی خوشحال یمش م که توجه می کنی
خوب بریم:
راستی یه چیز مهم داشت یادم میرفت در مورد مادرت بهت تسلیت میگم امیدوارم در کنار پدر و خواهرت همیشه خوش باشی
ممون از همدردیت..
ok حالا بریم:
1-آرایش میکنی؟چه قدر؟
آرایش می کنم...از همه چی استفاده می کنم اما خوشبختانه زیاد روی صورتم پیدا نیست
2-چه تیپی میری بیرون؟
روسری: شالی که گره می زنمش
شلوار: کوتاه
مانتو: سر زانو
کفش : مناسب فصل می پوشم
عینک افتابی: مواقعی که حال ندارم درست آرایش کنم و اصلا هم ربطی به وجود آفتاب نداره
البته یه مانتوی بلند و چند تا شلوار بلند و یه مقنعه دارم واسه مواقعی که کار اداری دارم
3-اون قضیه که پسرا لپتو کندن خیلی باحال بود حالا اگه ماچت میکردن چیکار میکردی؟چون این اتفاق یه بار برا یه دختره تو چهارباغ افتاد
خدا نکنه... اما اگه زبونم لال چنین اتفاقی بیفته.. من هم چنان ضربه ای بر بدنش خواهم زد که حتی دیگه هوس نگاه کردن به بانوان را هم نکند.. البته بعد هم از این دیار می رم
4-نظرت درباره افراد زیر:
خارسو
شیطون بلا ،شیطون بلایی![]()
(امیدوارم خوب باشه و از نوع فرد اعلا باشه)
بوسورهچ
می گن با عروس خوبه.. منم بلدم چی کار کنم تا از دخترش هم عزیزتر بشم.. وایسا تاشا کن
جاری
ایششششششششششششش![]()
پدر
شوهر مادر
آره درست بود دادا
5-بهترین دوستت؟
مهتاب ، خدا
6-گاهی وقتا شده دلت بخاد از ته دل داد بزنی اینقدر بلند که دیگه چیزی تو دلت نمونه؟
من هنوز یه دنیا فریاد دلم تو هست که نمی دونم کجا خالیشون کنم
ببخش که وقتتو گرفتم
ممنون.. دستت درد نکنه عزیز
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دادا جون خوش اومدی
ایول به خودت و به ذهنت .. خیلی خوشحال می شم که توجه می کنی
خوب بریم:
ممون از همدردیت..
ok حالا بریم:
1-آرایش میکنی؟چه قدر؟
آرایش می کنم...از همه چی استفاده می کنم اما خوشبختانه زیاد روی صورتم پیدا نیست
2-چه تیپی میری بیرون؟
روسری: شالی که گره می زنمش
شلوار: کوتاه
مانتو: سر زانو
کفش : مناسب فصل می پوشم
عینک افتابی: مواقعی که حال ندارم درست آرایش کنم و اصلا هم ربطی به وجود آفتاب نداره
البته یه مانتوی بلند و چند تا شلوار بلند و یه مقنعه دارم واسه مواقعی که کار اداری دارم
خدا نکنه... اما اگه زبونم لال چنین اتفاقی بیفته.. من هم چنان ضربه ای بر بدنش خواهم زد که حتی دیگه هوس نگاه کردن به بانوان را هم نکند.. البته بعد هم از این دیار می رم
4-نظرت درباره افراد زیر:
خارسو
شیطون بلا ،شیطون بلایی![]()
(امیدوارم خوب باشه و از نوع فرد اعلا باشه)
بوسورهچ
می گن با عروس خوبه.. منم بلدم چی کار کنم تا از دخترش هم عزیزتر بشم.. وایسا تاشا کن
جاری
ایششششششششششششش![]()
پدر
شوهر مادر
آره درست بود دادا
5-بهترین دوستت؟
مهتاب ، خدا
من هنوز یه دنیا فریاد دلم تو هست که نمی دونم کجا خالیشون کنم
ببخش که وقتتو گرفتم
ممنون.. دستت درد نکنه عزیز
اگه سعيد رونالدو از پيسي خداحافظي كنه چي ميشه؟
خوب با خوندن جوابهایی که به siya دادی 2 سوال برام پیش اومد:
1- خارسو چیست؟؟(تو جیب جا میشه؟؟)![]()
2-بوسورهچ چیست؟؟(جانداره؟؟)![]()
=====================
راستی سعید جان این چه حرفی بود که زدی؟؟؟؟![]()
سلام داداشي
سلام دادا جون خوبی عزیز؟
تا حالا شده بخواهي جاي كس ديگه اي باشي؟
خیر دلم نخواسته....اما بین شخصیتهای تاریخی دلم می خواست جای مادر کوروش و کلوپاترا باشم
و نیز جای کسایی که هنوز مادر دارند
ممنون دادا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)