ایول داداششما تازه فهمیدی . ما قبلا فهمیده بودیم .
![]()
ایول داداششما تازه فهمیدی . ما قبلا فهمیده بودیم .
![]()
سلام خسته نباشید
من تو اجرای این بازی یه مشکل واسم پیش اومده!
وقتی پیغام any key اول باز میاد واسه شروع که هر کلید رو مزنم تا وارد منو اصلی بشم بازی گیر میکنه و pc رو باید ریست کنم.
این مشکل قبلا نبود ولی الان اینجوری شده و بازی رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم این مشکل برطرف نشد.
من آخرین پچ رو هم ریختم و خیلی عالی بود ولی یه دفعه این مشکل پیش اومده.
مرسی از کمکتون.
با سلام.
شما بازیتون رو با کل متعلقاتش پاک کنین.
یادتون باشه که از پوشه Save خودتون یه بکاپ داشته باشین.
سپس دوباره بازیتون رو بنصبین و پوشه سیوتوو رو وارد کنین البته به غیر از EDIT و OPTION.
البته اگه سیو مهمی ندارین بهتره که کلا واردش نکنین.
سپاسگذارم.
کسی میدونه کارت های مهارتی رو چه جوری باید واسه بازیکنای مسترلیگمون اکتیو کرد؟؟
من هرکارتی رو که توو قسمت ترانینگ میخرم هرچه قدر هم که از فصل میگذره اونو اکتیو نمیکنه و همونجوری باقی میمونه!
کاره خاصی باید انجام داد؟ یا اصلا کسی میدونه چند هفته برای گرفتن یک کارت باید صبر کرد؟؟
اگه یکی از بچه ها به من جواب بده ممنون میشمبابا من اخرشم نتونستم این بازی رو مثه بچه ادم بازی کنم
من pes2010 رو رو تنظیمات خوبی بازی میکردم ولی اینو من همه ی تنظمات رو اوردم پایین.......قبلا که میرفتم تو منو مشکلی نداشت و روون اجرا بود ولی تا بازی شروع میشه یهو تیک تیک میزنه....اعصابم خورد شد........کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟
![]()
![]()
لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو بزارید
ممنون از لطفت ولی این از اوناست( ف ی ل ت ر ) تو رو خدا یجا اینو اپلود کنید که بتونم دانلود کنم
دوستان من در مسترلینگ بعد از یک فصل بازکن چندتا گرفتم و الان پول کم دارم کسی از دوستان پچی یا ادیتی برای افزایش پول داره ؟
علاوه بر انتخابشون باید بین 1 تا 6 پوینت رو بهشون اختصاص بدی که هرچی بیشتر باشه مدت یادگیریش کمتر میشه .
مثلا اگه 6 تا پوینت بهش اختصاص بدی فکر کنم طی 18 هفته یاد بگیره .
اینه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)