دوستان سلام
من تقریباً 100 صفحه آخر این تایپیک رو خوندم و به لطف دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم و البته هنوز بسیاری از مطالب رو در خصوص سیستمهای صوتی نمیدونم.
من ابتدا قصد سینمای خانگی سونی رو داشتم و پس از خوندن این تایپیک به نظرم اومد که باید با توجه به بودجه ای که در نظر گرفته بودم (در حدود 800 تومن) پایونیر HTP-ES3TB رو بگیرم (البته rs-77 هم بود ولی من از بلندگوهای این مدل بیشتر خوشم اومد و سیستم دنون هم با بلندگوهاش نتونستم کنار بیام چون بلندگو ایستاده میخواستم) .حالا با توجه به اینکه من تا حالا سینمای خانگی نداشتم چند تا سوال داشتم از دوستان:
1- صدای TrueHD یا 3D با دالبی چه فرقی میکنه چون این مدل صدای HD و 3D رو ساپورت نمیکنه .مثلاً اگه بعداً بخوام بلوری بگیرم نمیتونم صدای DTS داشته باشم .البته من فعلاً HD Player دارم که میتونم با کابل اپتیکال از صدای DTS استفاده کنم.
2- آیا نوع پلیر تو کیفیت صدای خروجی فرق میکنه یا نه؟ من یه پلیر سامسونگ R-155 دارم که خروجی اپتیکال و HDMI هم داره .آیا به درد این سیستم میخوره یا باید یه پلیر هم تهیه کنم؟
3- اگه بخوام یه مقدار هزینم رو بالا ببرم و یه اسپیکر Jamo 426 تهیه کنم میتونم با آمپ 520 ست کنم و اگر نه حداقل و ارزونترین آمپی که میتونم باهاش ست کنم چی هست و آیا کیفیت صدای خروجی خیلی فرق میکنه یا نه؟ در ضمن بدون ساب میشه فیلم دید یا حتماً ساب برای دیدن فیلم نیاز هست؟(بلندی صدا برام مهم نیست)
موفق و پیروز باشید.