تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 1049 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من تقریباً 100 صفحه آخر این تایپیک رو خوندم و به لطف دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم و البته هنوز بسیاری از مطالب رو در خصوص سیستمهای صوتی نمیدونم.
    من ابتدا قصد سینمای خانگی سونی رو داشتم و پس از خوندن این تایپیک به نظرم اومد که باید با توجه به بودجه ای که در نظر گرفته بودم (در حدود 800 تومن) پایونیر HTP-ES3TB‎ رو بگیرم (البته rs-77 هم بود ولی من از بلندگوهای این مدل بیشتر خوشم اومد و سیستم دنون هم با بلندگوهاش نتونستم کنار بیام چون بلندگو ایستاده میخواستم) .حالا با توجه به اینکه من تا حالا سینمای خانگی نداشتم چند تا سوال داشتم از دوستان:

1- صدای TrueHD یا 3D با دالبی چه فرقی میکنه چون این مدل صدای HD و 3D رو ساپورت نمیکنه .مثلاً اگه بعداً بخوام بلوری بگیرم نمیتونم صدای DTS داشته باشم .البته من فعلاً HD Player دارم که میتونم با کابل اپتیکال از صدای DTS استفاده کنم.

2- آیا نوع پلیر تو کیفیت صدای خروجی فرق میکنه یا نه؟ من یه پلیر سامسونگ R-155 دارم که خروجی اپتیکال و HDMI هم داره .آیا به درد این سیستم میخوره یا باید یه پلیر هم تهیه کنم؟

3- اگه بخوام یه مقدار هزینم رو بالا ببرم و یه اسپیکر Jamo 426 تهیه کنم میتونم با آمپ 520 ست کنم و اگر نه حداقل و ارزونترین آمپی که میتونم باهاش ست کنم چی هست و آیا کیفیت صدای خروجی خیلی فرق میکنه یا نه؟ در ضمن بدون ساب میشه فیلم دید یا حتماً ساب برای دیدن فیلم نیاز هست؟(بلندی صدا برام مهم نیست)

موفق و پیروز باشید.
    سلام دوست عزیز .
    به نظر من شما برای آمپ بیشتر هزینه کن . چون آمپ چیزی نیست که زود به زود عوضش کنی . مثلا توی پایونیر دیگه حداقل روی مدل 820 فکر کن و بیخیال مدل های پایین ترش بشو.520 رو نمیدونم اما یکی از دوستام میخواست مدل rs33رو بگیره که آمپش 420 هست، بررسی که کردیم دیدیم که پورت های HDMI مدل 420 فقط تصویر رو انتقال میده و صدا رو باید جداگانه از طریق اپتیکال یا کواکسیال منتقل کنی که این خودش میشه هزینه اضافی برای کابل . آمپ های مدل پایین و ارزون معمولا محدودیت های زیادی توی امکاناتشون دارند. از برند های دیگه مثل یاماها دنون و انکیو هم هستش که رایان بهتر مدل هاشو میشناسه و حتما راهنماییت میکنه. در مورد پلیر هم به نظر من چون پلیر شما از نظر پورت های خروجی تقریبا کامل هستش فعلا برای پلیر هزینه نکن و اون پول پلیر رو بزار روی پولی که میخوای برای آمپ بدی یه آمپ بهتر بگیر.

2. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز . شدنش که میشه اما باید دقت کنی که آمپت هم این قابلیت رو داره یا نه . بعضی از آمپ ها فقط تصویر رو از طریق HDMI میگیرند و صدا رو باید جداگانه از طریق اپتیکال یا کواکسیال انتقال بدی.
    دنون 1311 این قابلیت رو داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دنون 1311 این قابلیت رو داره؟
    بله 1311 این قابلیت رو داره . به نظر من 1311 آمپ خیلی خوبی داره با ورودی خروجی های کافی و امکانات مناسب. اما نمیدونم قیمت آمپش چنده . حدود 3 ماه پیش پکیجش رو دوستم خرید 740 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بله 1311 این قابلیت رو داره . به نظر من 1311 آمپ خیلی خوبی داره با ورودی خروجی های کافی و امکانات مناسب. اما نمیدونم قیمت آمپش چنده . حدود 3 ماه پیش پکیجش رو دوستم خرید 740 .
    الان که 850 شده راستی من پرسیدم همه میگن زیر یک همین 1311 مناسب هست واسه خرید؟
    راستی صبر کنم واسه 1312 یا همین 1311 رو بگیرم؟

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب اقای رایان میشه بفرمایید در مجموع پکیج دنون 1311 بهتره یا اونکیو ht-s3300

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان ببخشید یک سوال دیگه؛ یکی از دوستان در پستهای قبل امپ مارانتز6005 با باندهای فوکال سری700 خریده بود که فکر کنم ترکیب مناسبی باشه میخواستم بدونم شما میدونید حدودا این پکیج چند در میاد با ساب ووفر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    به نظر من شما برای آمپ بیشتر هزینه کن . چون آمپ چیزی نیست که زود به زود عوضش کنی . مثلا توی پایونیر دیگه حداقل روی مدل 820 فکر کن و بیخیال مدل های پایین ترش بشو.520 رو نمیدونم اما یکی از دوستام میخواست مدل rs33رو بگیره که آمپش 420 هست، بررسی که کردیم دیدیم که پورت های HDMI مدل 420 فقط تصویر رو انتقال میده و صدا رو باید جداگانه از طریق اپتیکال یا کواکسیال منتقل کنی که این خودش میشه هزینه اضافی برای کابل . آمپ های مدل پایین و ارزون معمولا محدودیت های زیادی توی امکاناتشون دارند. از برند های دیگه مثل یاماها دنون و انکیو هم هستش که رایان بهتر مدل هاشو میشناسه و حتما راهنماییت میکنه. در مورد پلیر هم به نظر من چون پلیر شما از نظر پورت های خروجی تقریبا کامل هستش فعلا برای پلیر هزینه نکن و اون پول پلیر رو بزار روی پولی که میخوای برای آمپ بدی یه آمپ بهتر بگیر.
    البته دوستان توجه داشته باشن که نمیخوام هزینم خیلی بالا بره . من کلی با خودم کلنجار رفتم که از مدل 787 پایونیر 300 تومن بیشتر خرج کنم . شاید اون موقع اگه بخوام آمپ 820 رو تهیه کنم یه مقدار بذارم روش و آمپ DENON 1311 رو بگیرم (تقریبا 550) . من نظرم این بود که یه آمپ 520 با جامو 426 تهیه کنم که تقریبا 880 میشه البته اگه صدای خروجی خیلی با مدل HTP-ES3TB فرق کنه . دوستان مخصوصاً آقا رایان هم اگه کمک کنن خیلی ممنون میشم . در ضمن نداشتن ساب تو صدا تاثیرگذار هست ؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب اقای رایان میشه بفرمایید در مجموع پکیج دنون 1311 بهتره یا اونکیو ht-s3300
    در مجموع دنون 1311 بهتر هستش.اگر اونکیو s5300 بتونی تهیه کنی بهتر هستش.

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان ببخشید یک سوال دیگه؛ یکی از دوستان در پستهای قبل امپ مارانتز6005 با باندهای فوکال سری700 خریده بود که فکر کنم ترکیب مناسبی باشه میخواستم بدونم شما میدونید حدودا این پکیج چند در میاد با ساب ووفر؟
    قیمت دقیق ندارم.4 تومن بیشتر میشه.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

البته دوستان توجه داشته باشن که نمیخوام هزینم خیلی بالا بره . من کلی با خودم کلنجار رفتم که از مدل 787 پایونیر 300 تومن بیشتر خرج کنم . شاید اون موقع اگه بخوام آمپ 820 رو تهیه کنم یه مقدار بذارم روش و آمپ DENON 1311 رو بگیرم (تقریبا 550) . من نظرم این بود که یه آمپ 520 با جامو 426 تهیه کنم که تقریبا 880 میشه البته اگه صدای خروجی خیلی با مدل HTP-ES3TB فرق کنه . دوستان مخصوصاً آقا رایان هم اگه کمک کنن خیلی ممنون میشم . در ضمن نداشتن ساب تو صدا تاثیرگذار هست ؟
    جامو رو اگر با آمپ خوب نبندی صدای متفاوتی نمی گیری.آمپ 520 براش ضعیفه.حداقل 820 باید ببندی.
    نداشتن ساب هم برای فیلم نبودش کاملا احساس میشه.

12. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان بخشید این اونکیو s5300 تو بازار هست؟ مدلهای بالاترش چی؟ مثل s7300 ایا حدود قیمتشونو میدونید چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •