تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 472 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید من از وقتی که واسکازین ماشینو عوض کردم دنده ها خیلی سفت شده و سخت جا میره خصوصا دنده 1 و 2 و صبح های زود میخواستم بدونم این عادیه یا مشکل داره؟؟ مقدار واسکازین برای سمندEF7 چقدره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    میدونید چه واسکازینی ریخته شده؟؟
    این مورد بخاطر ویسکوزینه بالای واسکازینی هست که ریختی. احتمالا 140 برات ریختن. متاسفانه این تعویض روغنی ها عادت کردن هر ماشینی میبری 140 میریزن و میگن این بهتره و زوزه رو میگیره و...
    درسته زوزه کمتر میشه ولی این مشکل رو پیش میاره. شما از واسکازین 75w90 یا 85w90 یا تو این حدود گرانروی استفاده کن درست میشه. ضمنا اگه از نوع GL5 باشه خیلی بهتره.

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    تو حرکت اولیه و سرعت پایین از قسمت عقب ماشین (صندوق عقب و یا چرخ های عقب) صدای تق و یا دارام درومی ریزی به گوش میرسه میتونه این مشکل از چی باشه ؟
    (دسته موتور پایین سمت راست پاره شده که باید عوض بشه و ربطی به اون نداره چون بردم مکانیک گفت این اون نیست ) .
    مشکل از بلبرینگ چرخ ها هم نبود .
    در ضمن وقتی فرمون ماشین رو به سمت راست یا چپ میپیچونم (الان خاطرم نیست تو سمت چپ صداش میاد یا چپ )تو یه اندازه خاصی صدای تقه ای میاد که میره تا عقب ماشین ایا این تقه مربوط به همون دسته موتور پایین سمت راست مربوط میشه ؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    تو حرکت اولیه و سرعت پایین از قسمت عقب ماشین (صندوق عقب و یا چرخ های عقب) صدای تق و یا دارام درومی ریزی به گوش میرسه میتونه این مشکل از چی باشه ؟
    (دسته موتور پایین سمت راست پاره شده که باید عوض بشه و ربطی به اون نداره چون بردم مکانیک گفت این اون نیست ) .
    مشکل از بلبرینگ چرخ ها هم نبود .
    در ضمن وقتی فرمون ماشین رو به سمت راست یا چپ میپیچونم (الان خاطرم نیست تو سمت چپ صداش میاد یا چپ )تو یه اندازه خاصی صدای تقه ای میاد که میره تا عقب ماشین ایا این تقه مربوط به همون دسته موتور پایین سمت راست مربوط میشه ؟
    سلام دوست عزیز
    این مشکلات رو نمیشه با تعریف دقیقا متوجه شد. ولی محتمل ترین مورد اکسل هستش. معمولا خرابی ژامبون های اکسل و یا بوش های اکسل تو سرعت خیلی کم خوشون رو نشون میدن. بهتره بدید اکسل چک بشه. چون اگه خرابی بلبرینگ های زامبون باشه و زود تعمیر نشه، شفت رو هم خراب میکنه و هزینه بالا میزنه

4. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به موارد پست قبل اضافه بشه که خراب شدن دسته موتور ماشین باعث حرکات غیر عادی مجموعه موتور و گیربکس به جهات مختلف و در نتیجه ایجاد صدا از اگزوز و بست ها و نگهدارنده ها میشه

6. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان شاید این سوالم خیلی مربوط به این تاپیک نشه ولی خیلی هم بی ربط نیست! سوالم اینه که چرا یه مدته که میخوام وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم وارد نمیشه و رمز و پسورد میخواد چون قبلا میشد راحت وارد این سایت شد و تعداد و مشخصات تولیدات ایرانخودرو را در هر هفته یا ماه دید (بخصوص سیستم برق و...) و تو این حالت شاید بهتر میشد تصمیم برای خرید خودرو موردنظر گرفت.
    از دوستان کسی راه حلی برای وارد شدن به این سایت داره؟
    یا اینکه اگه سایت مشابهی که اطلاعات دقیق تولیدات ایرانخودرو را مثل سایت ساپکو به صورت تولیدات هفتگی یا ماهانه در اختیار ما بذاره سراع دارید لطفا معرفی کنید، شاید به درد دیگر دوستان هم بخوره.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منم دفعه بعد از همینا میخام بریزم. تا حالا سوپر پیشتاز بهران میریختم. راستی این روغن قیمت چهار لبترش چقدره؟ چند تا عوضش باید کرد؟
    من اولین بار بعد از آب بندی ایرانول ریسینگ ریختم خوب بود. بعدش ایساکو طلایی که واقعا آشغال بود. این بار بهران سوپر پیشتاز قوطی فلزی ریختم با تعویضش و یه لیتر روغن اضافه و فیلترا در اومد 65 تومن.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بنظرتون ef7 همش فن میزنه موقع راه رفتن عادیه ؟ شاید هر نیم ساعت امپر تقریبا تا وسط میرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود به همه دوستان
    مشکلی دارم و اینه که دنده های ماشین (دنده های شماره 2 و 4 و عقب ) تا چیزی حدود نیم ساعت با صدای غیژ جا میره، یعنی دنده رو مثلا از یک میرم به دو بعد که میخام خلاص کنم یا بیام به دنده سه دنده با صدای غیژ جا میره، انگار که دو تا فلز رو محکم به هم مالش بدی، خلاصه که مرکزی غرب هم بردم دو ماه پیش گفتن از دیسک کلاچه ولی (کسر قطعه خورده هنوز قطعش نرسیده) ولی خودم فکر میکنم از گیرباکسه، نظر دوستان چی هستش، در ضمن دنده های دیگه هم کمی سفت و باصدا جا میره
    سوال بعدی این عکس هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عقربه گاز چه در حالت روشن بودن و چه در حالتیکه ماشین خاموشه اینجا قرار میگیره، قبلا هم یک مدت اینطوری شد من توجه نکردم درست شد، الان از دیروز اینطوری شده، به نظر شما مشکل چیه؟
    Last edited by وحید گودرزی; 17-01-2016 at 13:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود به همه دوستان
    مشکلی دارم و اینه که دنده های ماشین (دنده های شماره 2 و 4 و عقب ) تا چیزی حدود نیم ساعت با صدای غیژ جا میره، یعنی دنده رو مثلا از یک میرم به دو بعد که میخام خلاص کنم یا بیام به دنده سه دنده با صدای غیژ جا میره،
    صفحه کیلومتر فکر کنم مشکل داره. باید بدی نگاش کنن.

- - - Updated - - -

بنظرتون ef7 همش فن میزنه موقع راه رفتن عادیه ؟ شاید هر نیم ساعت امپر تقریبا تا وسط میرسه
    تو شهر و ترافیک همینطوریه ولی تو جاده نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود به همه دوستان
    ؟
    شما هم شبا وقتی ماشینو خاموش میکنید و در ماشین رو در حالتی که چراغا روشنه باز میکنید صدای بوق بوق میده؟؟؟
    میشه امتحان کنید که ماشین رو خاموش کنید و سوییچ رو دربیارید ولی چراغا رو روشن بذارید و ببنید زیر 5 دقیقه خاموش میشن به صورت خودکار یا نه.؟
    ممنون میشم این کار رو انجام بدید و نتیجه رو بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •