دوستان اگه ممکنه یه لپ تاپ خود از برند سونی حدود 2 کیلو (فکر کنم بشه سری sr ) و با از برند dell با مزیت های هر کدوم معرفی کنین
می خوام بگم از آمریکا برام بیارن
قیمت بین یک تا یک و نیم میلیون(یه زره گرون تر هم می دم )
مرسی از همه دوستان از جواب هاشون
دوستان اگه ممکنه یه لپ تاپ خود از برند سونی حدود 2 کیلو (فکر کنم بشه سری sr ) و با از برند dell با مزیت های هر کدوم معرفی کنین
می خوام بگم از آمریکا برام بیارن
قیمت بین یک تا یک و نیم میلیون(یه زره گرون تر هم می دم )
مرسی از همه دوستان از جواب هاشون
سلام
نتایج مگه اعلام شده؟
خوب اول از همه باید یه نوت بوک سبک وزن بخری تا وقتی وسه تحویل پروژه نوت بوک را خاصی دانشگاه ببری مثل من دچار مشکل نشی.
۱۴ اینچ مناسب هست.
در مورد مانیتور هم باید بگم که همه ی مانیتور ها در نور کیفیت مطلوبی ندارند مگر این که صفحه نمایش مات باشه که دیگه امروزه زیاد مورد استفاده قرار نمی گیره / مگر روی سری latitude دل که اون هم وسه بازی ها و دیدن فیلم مناسب نیست . چون صفحه نمایش مات لذت دیدن تصاویر رو میگیره !
چس بهتره بی خیال آفتاب و نور و اینجور چیزا بشی.... !
مدل پیشنهادی من SONY CW26FX هست.
core i 5 2.4 520M
4GB ddr3
500GB HDD
DVDRW
14" LED
Geforce 330M
price :1280 T
خوش به حال اونايي كه اينجا جوابشونو ميگيرن![]()
? ? ? ? ? ?
---------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی ممنون از پاسخت. دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن؟
ببخشيد يعني همه سوني ها چه از ايران رهجو بگيريم چه از جاهاي ديگه همه يك سال گارانتي بين الملل رو دارن؟
اين يك سال از تاريخ توليد شروع ميشه يا از تاريخ خريد ما؟
تمام سري هاي Ea اين مشكل شارژ رو دارن 1 ساعت و نيم كه خيلي كمه به خاطر گرافيكشه؟ من بازي نميكنما!!
به نظر شما CW2RGX بخرم به جاي EA2GFX؟
ٍَEA جديدتره بهتر نيست؟
bioster عزیز قبلا جواب ما رو میدادی ها ؟!!
EA مشكل شارژ داره؟؟؟؟چقدري جواب ميده؟ كسي از دوستان خريد كرده؟ سري EB چي؟ اونم مشكل شارژ داره؟
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم که ایشا... درست باشه میزان دوام شارژ باتری توی مثلا EA16 یک ساعت و نیمه که به نظره خودم واقعا کمه.![]()
يعتي در صورت نياز به مي شه 2.8
مزيتش هم كاملا معلومه
انرژي كمتري مصرف مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)