من از سرور Gaia رفتم به Lailah.
دو دليل داشت:
جمعيت گايا كمه.
Pag من ضعيف بود.Assassin ساختم از قبليه قويتره با اين كه 12 تا اختلاف لول هست!!
من از سرور Gaia رفتم به Lailah.
دو دليل داشت:
جمعيت گايا كمه.
Pag من ضعيف بود.Assassin ساختم از قبليه قويتره با اين كه 12 تا اختلاف لول هست!!
حاج محمد ... pando ما که lanharr می شه طرف شما . از چه لولی بنفش می شه ؟ برای خرید p.lvl می پرسم 42 یا 44 ؟
دوستان در پست اول درباره ي enchant گفتين.اما درباره ي Linking چيزي نديدم.اگه ميشه توضيح بديد و فرقشون رو هم بگيد.
ممنون.
بنفش اگه منظورت purple هست از لول 41حاج محمد ... pando ما که lanharr می شه طرف شما . از چه لولی بنفش می شه ؟ برای خرید p.lvl می پرسم 42 یا 44 ؟
لینک کردن فقط مربوط به Lapis میشه که گفتیم دیگه. چیزه دیگه ای غیر از لاپیس لینک نمی کنن که.دوستان در پست اول درباره ي enchant گفتين.اما درباره ي Linking چيزي نديدم.اگه ميشه توضيح بديد و فرقشون رو هم بگيد.
خواهش می کنم. ما شاگرد شماییم.پست اول رو دیدم.ترکوندی محمد جون.دمت گرم حاجی.
Last edited by mhv_kntu; 03-07-2010 at 22:51.
فرقشون چيه؟
قصمت lapis رو بخونی همه چیز رو متوجه میشی. اصلا Enchant ریطی به Link کردن نداره. هیچ شباهتی ندارن که من بخوام فرق هاش رو بگم. شما خوب نخوندی پست اول رو . اون لینک مربوط به لاپیس رو یه بار باز کنی ببینی متوجه میشی.
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
امروز از لول 32 تا 42 گریند کردم ! هیچ plvl هم در کار نبود ! دیگه دارم بالا میارم lol
راستی مقدار exp لول های میانی رو به طرز محسوسی بالا بردن. من تو FL2 امروز تا 18K تو لول 37 exp گرفتم که قبلا 18K تو FL3 هم purp موب میکشتی نمیشد.
EXP بازی زیاد نشده.weekend bonus EXP هست.50%.همه برن grind کنن.
اين اسكيل Transformation چه فانه!!خيلي حال ميده.
Last edited by Arrowtic; 04-07-2010 at 09:35.
کاشکی بقیه تاپیک ها هم پست شمار داشتن.
بعد 1.5 سال بازی و با 9 تا کراکتر +50 متوجه exp bonus میشم . من چون خودم رو plvl می کردم و همیشه هم مجبور بودم از FL برم دقیقا Exp ها رو یادم میموند. 18K exp تو 100% bonus هم توجیه نداره تو FL2 . در ضمن متغیر بودن exp هم واضحه. وقتی یه High lvl میاد تو پارتی همون 18K میشه مثلا 12KEXP بازی زیاد نشده.weekend bonus EXP هست.50%.همه برن grind کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)