دوستانی که جدیداً قراره شاتلی بشن بنده 4 تا کارت طلایی تخفیف دارم ... تهرانم ... خواستین بهم پ خ بدین ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که جدیداً قراره شاتلی بشن بنده 4 تا کارت طلایی تخفیف دارم ... تهرانم ... خواستین بهم پ خ بدین ...![]()
Last edited by ashkan_mc; 13-03-2009 at 23:55.
دوستانی که جدیداً قراره شاتلی بشن بنده 2 تا کارت طلایی تخفیف دارم ... تهرانم ... خواستین بهم پ خ بدین ...![]()
سلام دوستان
بنده حقير به طور ميانگين روزي 5-6 ساعت وب گردي ودر ماه حداكثر 5gbدانلود به نظر شما چه سرويسي براي من مناسبه ؟
ART2 شاتل :
![]()
Last edited by Majidson; 14-03-2009 at 00:14.
بابا لااقل متن پیامت رو مثل من نزن ... متفاوت بزن ...![]()
مثل هم نیست که. تو متن شما 4 تا کارت هست تو متن zexin جان 2 تا![]()
دوست من خیلی لطف کردی ...
فقط بی زحمت میگی که سرعتت با تورنت و لینک مستقیم چقدره ؟؟![]()
مشکل من سرعت نیست...همونطور که شما گفتی سرعت برای این سرورا پایینه (همون 10_15).اما من با همین سرعت فایلایه حجیمتر رو گرفتم.
این فایلو بیشتر از ده بار گذاشتم برایه دانلود ,و هر بار وسط دانلود دریافت به صفر میرسه و قطع میشه!
هر چی فکر میکنم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه غیر از همون که گفتم!![]()
Last edited by DANIAL_2000; 14-03-2009 at 00:53.
البته از نوع شاتلی
میدونم DANIAL_2000 جان که مشکل شما سرعت نیست منظورم این بود که چون به صورت free دانلود میکنی هم سرعت پایینه هم اینکه احتمال قطعی وجود داره .
شما برو به این تاپیک درخواست بده تا دوستان فایل هات را مستقیم کننبه این تاپیک هم 1 سر بزن ضرر ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)