ممنون، یه سوال دیگه
چند درصد از برنامه ها برای نصب احتیاچ به خط فرمان دارن و چند درصد با دابل کلیک نصب میشن؟
میشه چندتا برنامه با نصب آسون معرفی کنید با روند اش آشنا بشم
ممنون، یه سوال دیگه
چند درصد از برنامه ها برای نصب احتیاچ به خط فرمان دارن و چند درصد با دابل کلیک نصب میشن؟
میشه چندتا برنامه با نصب آسون معرفی کنید با روند اش آشنا بشم
برنامه هایی که تو مخازن هستند همه رو میتونید با استفاده از Software center یا دستور زیر نصب کنید :
برنامه هایی به ترمینال احتیاج دارند که شما جداگانه دانلود کردید و میخواید Compile کنید و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علیک!
میخوام لینوکس رو به صورت درست وحسابی یاد بگیرم!
مطالعه این کتاب به نظرتون مفیده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام این کتاب کپی شده ویکی ابونتو فارسی و ویکیپدیا و سایت های دیگه هست ... ! اگر میخوای اینا رو تو یک کتاب به صورت جامع داشته باشی خوبه ... اکثر قسمت ها رو هم چند بار تو کتاب تکرار کردن برا مثال قسمت سیستم فایل رو سه یا چهار بار تکراری چاپ کردن تا حجم کتاب بالا بره و هزینه بیشتری بگیرند کلا مشکلات زیاد داره ...
خوندن مطالب چاپی و افست خیلی برام دلنشین تر و بهتره تا مطالعه ایبوک!!
حالا شما این کتابو خوندید با به صورت کلی گفتید؟؟اکثر قسمت ها رو هم چند بار تو کتاب تکرار کردن برا مثال قسمت سیستم فایل رو سه یا چهار بار تکراری چاپ کردن تا حجم کتاب بالا بره و هزینه بیشتری بگیرند کلا مشکلات زیاد داره ...
من این کتاب رو همون روز اولی که اومد تو فروشگاه ناقوس خریدم تا شاید مطالب مفیدی داشته باشه تا چند ماه پیش که فرصت شد و یک نگاهی بهش انداختم متوجه شدم همش کپی شده سایت های دیگه هست خصوصا ویکی ابونتو فارسی ، جالب اینجاست دو نفر نوشتنش ( واقعا زحمت هم کشیدن ) ...
در واقع فقط مطالب نت رو جمع کردن و یکم نظم بخشیدن و با تکرار برخی مطالب میرن رو اعصاب آدم ... تا اواسط کتاب رو که خوندم دیدم همه رو قبلا مطالعه کردم تو نت و چیز جدیدی نداره دیگه ادامه ندادم .
به عنوان یک منبع کنار دست خوبه ولی برای یادگیری چیز جدیدی نداره ! اگر مطالب نت رو مطالعه کرده باشید .
از عنوان کتاب مشخصه دیگه ! ابونتو 10.4 ( یکی نیست بگه فرزندم اون 10.04 هست )
من ubuntu 11.04 را در vmware نصب می کنم ولی
vmtools نصب نمیشه
بعد از shutdown دیگه ubuntu اجرا نمیشه تا حالا 5ـ6 بار نصب کردم
دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
من ubuntu 11.04 را در vmware نصب می کنم ولی
vmtools نصب نمیشه
بعد از shutdown دیگه ubuntu اجرا نمیشه تا حالا 5ـ6 بار نصب کردم
دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
سلام
یه سوال می کنم فکر کنم فرق نداشته باشه نو چه لینوکسی باشه
سوالم اینه که
یه کدی می خوام که خط سوم یک فایل را نشان دهد
این کد در SHELL باید نوشته بشه
چندین راه داره
مثلا این دستور فایل رو از خط سوم نشون میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)