تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 451 از 1135 اولاول ... 351401441447448449450451452453454455461501551951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,501 به 4,510 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی کامارو کاردار با 2 تومن سراغ نداره؟؟؟؟
    هموني كه عكسش رو توي تاپيك گذاشتم هست. ميگه 2 تومان ، اما اون اگر همه وسائل روش سوار باشه و روشن تحويل بده به شرط سند نهايتا 800 تا 1 تومان بيشتر ارزش نداره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

ماشين آمريكايي مال قشر بدبخت و بيچاره بود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
    عجب!!!
    خودم كه هميشه ميديدم و البته از تمام قديميهايي كه دو برابر من سن دارن شنيدم كه هميشه اعيان و اشراف سراغ ماشين آمريكايي ميرفتن و حتي با وجود داشتن خودروهاي درجه يك اروپايي ،بازهم آمريكايي رو يه چيز ديگه ميدونستند..بله زماني كساني بودند كه بنز slk 350 سوار ميشدند و در همون حال عده اي هم بنز 190 D گازوئيلي ميروندن و مسافر كشي ميكردن!!! بحث طولانيه و واردش نميشم..
    در مورد اين قيمتهاي كذايي و ورود افراد بي جنبه و ناوارد به اين حوزه كلاسيك خيلي چيزها ميشه گفت، تا حدودي هم سعي كردم مشخص كنم منظور چيه.اما متاسفانه هنوز درك اين مطلب راحت نيست..
    يه مثال ميزنم:
    چند وقت پيش يك دستگاه پورشه 911 مدل 1970 متعلق به استيو مك كوئين در يك حراج خودرو به قيمت 1.375.000 $ فروش رفت ..يعني اگر قيمت دلار امروز رو ملاك قرار بديم قيمت اين خودرو چيزي حدود 1.700.000.000 تومان بود و به فروش رفت.. اين در حاليه كه ارزش يه پورشه 911 مدل 1970 در وضعيت تميز و عادي حدود 50.000 $ هست. البته اينكه مال استيو مك كوئين بوده و توي يه فيلم هم با بازي خودش ازش استفاده شده ارزش اين ماشين رو بالا برده..
    حالا اين قيمت بالا رو مسلما كسي تونسته بپردازه كه ارزش اين ماشين رو از همان جنبه هنري و تاريخي درك كرده و نه اينكه صرفا بخاطر اينكه يه پورشه هست يا اينكه پول خريدنش رو داره اونو گرفته باشه..
    اما نكته جالب قضيه اينجاست كه حراج اين خودرو از قيمت پايه 200$ شروع شد!!! يعني كل ارزش ابتدايي و اوليه اين پورشه با تمام اين اوصاف رو 200$ آمريكا دونستند و هرگز از اون قيمت بالا نامي برده نشد تا اينكه هركسي بتونه در اين رقابت بصورت سالم شركت كنه و قيمتي بده.
    اما متاسفانه در ايران مثل همه چيزهاي ديگه اين قضيه هم برعكس شده. هركسي الكي براي خودش يه قيمتي ميپرونه و اصلا توجه نميكنه كه چي رو با چه قيمتي داره ميگه؟ همين امروز اون سه تا آمريكايي رو ديدم و با صاحبش حرف زدم.اون كاديلاك رو الان ميگه 2 تومان درحاليكه اول تابستان قيمت داده بود 3.5!!
    وقتي كه براي يه كامارو بيس با وضعيت مناسب نهايتا بايد 4 تا 5 تومان قيمت گذاشت، ميان و قيمت 12 يا 16 توماني ميگذارن خب معلومه چي ميشه!!
    در مورد تعمير كردن و بازسازي هم نه تنها سريع كار كردن نتيجه خوبي نداره بلكه به اصل ماشين و تميز در اوردن اون هم صدمه ميزنه.. مطمئن باشيد هيچكس از اينكه پول مفت و بي زبان رو از يه همچين كسي بابت تعميرات ماشينش بگيره بدش نمياد اما اون تعميرات رو من با اطمينان كامل ميگم كه خيلي آبكي و بدون دقت انجام شده. هيمن مركز بازسازي جناب نيكپور رو كه اينهمه پرسنل داره و با امكانات خوب و مهارت زياد كار ميكنن ميتونين ببينين كه چقدر زمان صرف ميكنن تا كار تميز و مرتب در بياد.. معلومه كه كار اينجوري رو نميشه با سرعت و عجله انجام داد و افتخار كرد كه بله من تونستم در مدت دو ماه يه آهن پاره رو رنگ كنم و اسمش رو بگذارم بازسازي..
    يه مقداري دقيقتر به مسائل نگاه كنين و از تجارب بقيه هم استفاده كنيد.

البته بحث كاديلاك و يه سري مدل هاي خاص جداست
    برادر كامل نقل قول كن.در ضمن چون توجيه كردنتون سخته ادامه نميدم.
    در ضمن امريكايي براي هر كس يه قيمتي داره.قصد تو هين ندارم ولي اون كه ماشين دو تومني رو 10 تومن ميخره عقل نداره.
    براي من هيچ وقت گرون نيست.اگه بخوام و پول داشته باشم فردا صبح فستبك 20 تومني كامارو در حد 10 تومني وم چلنجر در حد 13 تومني و خيلي مورداي خاص ديگه سراغ دارم كه تو ابنمك خابوندم.بنابراين اصلا گرون نيستن.
    عكس چلنجر 70-71 داريد بذاريد تو گالري حال كنيم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ظاهرا شما خيلي خيلي واردي و من و امثال من هم هيچي حاليمون نيست...
    بهترين جواب براي شما توضيحات دوست همه ما، جناب rami_hemi است...

چند وقتي هست كه ميبينم كلوپ دچار بحثهاي بيموردي شده. اميدوارم كساني كه واقعا قصد استفاده از تجارب واقعي من و امثال من را دارند اينجا سوالات فني و علمي را مطرح كنند..

5. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هموني كه عكسش رو توي تاپيك گذاشتم هست. ميگه 2 تومان ، اما اون اگر همه وسائل روش سوار باشه و روشن تحويل بده به شرط سند نهايتا 800 تا 1 تومان بيشتر ارزش نداره.
    داداش این که کاردار نیست..این ترکیده دیگه...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش این که کاردار نیست..این ترکیده دیگه...
    شرمنده ..چي بگم...وقتي اوضاع اينجوريه و هركي به هركي شده و يه عده جوگير شده ميان توي كار و ميزنن كاسه كوزه اين ماشينها رو بهم ميريزن و بعد مثل چي توي گل ميمونن كه چطور جمعش كنن ميشه همين ديگه..هرچي من و آقا رامين ميگيم بابا كار هر بز نيست خرمن كوفتن...
    البته الكي قيمت پرونده و من ميدونم چند وقت ديگه كه حسابي حالش گرفته بشه قيمت رو مياره پايين..اونوقت اگر گرفتمش و شروع كردم به بازسازي واقعي چيزي ازش ميسازم كه واقعا تحسين كنين و باورتون نشده كه همين تركيده بوده!!
    از اين برنامه ها زياد داشتم..با يه برنامه چيني دقيق راحت ميشه رديفش كرد. منتها اول بايد اون جناب از خر شيطون بياد پايين..
    Last edited by camaro lt; 01-10-2011 at 22:13.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهشآ این بحثها رو دیگه تمامش کنید
    این بحثهای قیمت ماشین هم به هیچ جا نمیرسه جز کل کل چیزه دیگه ای نداره

به نظر من هر کسی اختیار مالش رو داره حالا یکی گرون میگه,یکی ارزون و مفت!

10. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماشینه آمریکایی واسه قشر بدبخت بیچاره نبوده
    آمریکایی ها واسه اینکه بازار رو از دست اروپاییها در بیارن ماشینهایی با قدرت بالا و آپشنهای زیاد تولید میکردند و کمتر از قیمتی که اروپایی واسه ماشیناشون میذاشتن قیمت گذاری میکردند
    به همین دلیل بود که تا دهه 70 غول صنعت اتومبیل سازی بودند و اگر بحران نفت در جهان پیش نمیومد حالا حالا هم سرتر از بقیه بودند
    این دقیقا همین هدف گذاریه الان هیوندای و کیا هست که به الگو برداری از جی ام دارن ماشین با امکانات بالا و قیمت پایین تولید میکنن
    این نشون دهنده ی مدیریت قوی و تیزهوشیه نه اینکه بگیم ماشین بدبخت بیچاره ها بودند
    الان کسی که هیوندای سوار میشه بدبخت بیچارس ؟ نه توی ایران که گمرک خدا درصده توی خارج از کشور
    دوسته عزیز rami_hemi من اگر جای شما بودم به سادگی از اون SLC نمیگذشتم
    فراموش نکن تعدادش حتی از ترنس ام هم خیلی کمتره
    یعنی که اگر فرضا جای این یه ترنس ام بود با توجه به شرایطی که گفتی باز هم میشد ازش چشم پوشی کرد و امید داشت که آینده که شرایط مهیا شد یکی بگیری ولی مطمئن باش دیگه SLC گیر نمیاری و شاید بعدا افسوس بخوری خدایی نکرده
    واقعیتش موقعیت مناسبی ندارم میدونم اگه از این مورد بگذرم شاید دیگه همچین لقمه آماده ای برام پیدا نشه ولی واقعا نمیتون من چند مورد کامارو رو هم رد کردم
    تنها دلیل این کارم مادی نیست من جایی برای نگهداریش ندارم اگه منزل قبلیمون بود فوقش برام خرج یه در و یه سقف موقت بود
    ولی الان تا تکمیل ساختمون جدید حتی یه وجب پارکینگ واسه ماشین پدرم هم ندارم و هر شب باید جای توی محوطه پیدا کنم تا پارکش کنم .
    منم امروز مکان مناشب واسه نگهداریش داشتم حتما میخریدم

12. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

ظاهرا شما خيلي خيلي واردي و من و امثال من هم هيچي حاليمون نيست...
    بهترين جواب براي شما توضيحات دوست همه ما، جناب rami_hemi است...

چند وقتي هست كه ميبينم كلوپ دچار بحثهاي بيموردي شده. اميدوارم كساني كه واقعا قصد استفاده از تجارب واقعي من و امثال من را دارند اينجا سوالات فني و علمي را مطرح كنند..
    تجربت مال خودت.تا حالا چنتا ماشين جم كردي؟جنابتون اقاي رامين هم با همون تهمتي كه به من زدن در رابطه با اون كامارو 25 ميليوني كه ميگفت 75 درجه 1 بايد 5 ميليون قيمت داشته باشه جوابشو گرفت ولي جوابي نداد شما كه با تجربه اي بيا جواب اون پست رو بده.انگار برگشتن من اشتباه بود.با اين همه كار اومديم پيش شما ها وقت خودمونو تلف ميكنيم.
    شمايي كه فرق چلنجر 70 و كودا ي 71 رونميدونيد دم از تجربه ميزنيد؟
    به رفيقاي خوبمم ميگم كه تو تي تي ميبينمتون.

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

واقعیتش موقعیت مناسبی ندارم میدونم اگه از این مورد بگذرم شاید دیگه همچین لقمه آماده ای برام پیدا نشه ولی واقعا نمیتون من چند مورد کامارو رو هم رد کردم
    تنها دلیل این کارم مادی نیست من جایی برای نگهداریش ندارم اگه منزل قبلیمون بود فوقش برام خرج یه در و یه سقف موقت بود
    ولی الان تا تکمیل ساختمون جدید حتی یه وجب پارکینگ واسه ماشین پدرم هم ندارم و هر شب باید جای توی محوطه پیدا کنم تا پارکش کنم .
    منم امروز مکان مناشب واسه نگهداریش داشتم حتما میخریدم
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند به هر حال شما قطعا تصمیم گیرنده هستی و امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری ولی از من میشنوی اگر واقعا دغدغه ی مالی نداری بخرش حتی اگه شده توی یه گاراژ یا پارکینگ عمومی نگه داری ولی میارزه البته اینها در صورتی هست که به اصطلاح چپت پر باشه
    ببخشید اینقد اصرار میکنمااااااااا میدونم شاید اصرار بی موردی باشه ولی آدم زورش میاد این ماشینا بیفتن دست دلال
    بازم عذر میخوام

15. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به عنوان 1عضو کوچیک و قدیمی سوار امریکایی
    باید از اساتید بخوام که این حرف هارو ادامه ندن
    هرکی که بخواد وارد این عرصه بشه
    باید صبرش زیاد باشه
    و عشق....
    اشتباهات دیگران درمورد خرید ناباورانه بعضی از ماشین های کلاسیک هم به عهده ما نیست چون اونها
    هر کاری بخوان میکنن
    بزودی هوا خنک بشه ماشین رو راه میاندازم با عکس

17. 4 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •