نمیشه ضبط کرد ول با استفاده از کلید Ctrl + Print screen می تونید از صفحه عکس بندازید
نمیشه ضبط کرد ول با استفاده از کلید Ctrl + Print screen می تونید از صفحه عکس بندازید
امروز یاهو مسنجر من قفل شده بود و پیغام میداد که اکانت قفل شده
رفتم به آدرس mail.yahoo و اونجا ایمیلم رو زدم با پسوردم پیغام داد به علت ساده بودن نوع پسورد باید پسورد عوض بشه و ما هم عوض کردیم و مشکل یاهو مسنجر هم برطرف شد با پسورد جدید
دوستان اگر به مشکل در این زمینه برخورد کردند بدونن جریان چیه
چجوری میشه استیتوس هارو پاک کرد ؟
قبلنا با رجیستری مید ولی تو آخرین ورژن چند راه رفتم نشد
سلام
دوستان يه سوال داشتم
ياهوي جديد رو گرفتم يعني خود ياهو اجازه لوگين نمي داد تا اين كه گرفتم
يه سوال دشاتم كه توي ورژن جديد چه فرقي كرده حتي اگه كوچيك باشه مرسي
دوستان یه مشکلی بود که پیغامها تو یاهو دیده نمیشدن!
داداشم این مشکل رو داره! جاوا نصب کردیم .... 100 تا راه که تو سایتهای خارجی گفته بودن انجام دادیم .... مشکل همچنان پا برجاست!
راهنمایی کنید ممنون میشیم.
تمام شکلک های مخفی یاهو اضافه شده و یک گزینه به اسم Snapshot اضافه شده که در لحظه امکان گرفتن عکس از هر قسمت از صفحه نمایش رو به شما میده و همچنین ارور ها ، هنگ و مواردی که باعث اختلال میشد بکلی برطرف شده
---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:54 AM ----------
راه حلی که تو این تاپیک گفته شده بود رو هم انجام دادید ؟
راه حل رو پیدا نکردم!
و همچنین میشه با چند نفر توی یک پنجره چت کرد (دقیقاً مانند Tabهای فایرفاکس و کروم و ...)
ممنون ميشه بگيد چه طوري مي شه عكس گرفت ؟ من منوش رو پيدا كردم ولي نمي تونم باهاش كار كنم
مرسي
شما همونجا که شکلک های یاهو مسنجر هست آخر آخر سمت راست یک آیکن هست به اسم snapshot که روش کلیک میکنی و صفحه نمایش شما تیره میشه حالا ماوس رو از هرجا که میخواستی عکس بگیری کلیک کن و نگه دار و تا جایی که میخوای بکشی ماوس رو بکش و سپس رها کن ، حالا 3 تا گزینه برات میاد که میخوای چکار کنی؟ اگر میخوای برای اون شخص که داری چت میکنی باهاش بفرستی روی دکمه تیک سبز رنگ میزنی و اگر میخوای سیور کنی روی کامپیوتر که روی دکمه اون فلاپی ماننده میزنی سیو شه و اون دکمه ضربدر زرد رنگ هم که کنسل میکنه همه کارا رو
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)